News Update :

Ψηφοφορία

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Ποιοι παίκτες που αναφέρθηκαν στα ΜΜΕ πιστεύετε ότι θα αποδεσμεύσει η διοίκηση; Η τριάδα των Εντίλσον, Ίλιτς και Μπόμποκ έδωσαν κυριολεκτικά μάχη για το ποιος θα «πρωτεύσει». Τελικά απλά... ισοψήφησαν!



Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ράνεμ 41 ψήφοι
Ίλιτς 59 ψήφοι
Εντίλσον 59 ψήφοι
Μπόμποκ 59 ψήφοι
Μοσελίν 15 ψήφοι

Εντίλσον
Παίκτης που ήρθε την τελευταία στιγμή. Σπασμωδική κίνηση πανικού της διοίκησης Θωμά ή μήπως παιχνίδια των managers; Όπως και να ‘χει το πράγμα, ο εν λόγω παίκτης δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως μέχρι τώρα παρόλο που ο Κλίγκερ του έδειξε εμπιστοσύνη βάζοντάς τον από τις αρχές στη βασική ενδεκάδα.

Ίλιτς
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά θεωρώ αυτό τον παίκτη αγωνιστικά ανύπαρκτο. Ίσως έχει έναν αόρατο ρόλο μέσα στο γήπεδο, τον οποίο δεν μπορώ να δω... Δεν έχει προσφέρει καθόλου, απλά περιπατεί μέσα στο γρασίδι και πληρώνεται.

Μπόμποκ
Προτιμήθηκε αντί των δοκιμασμένων λύσεων του Καϊρίνου, του Λεωνή, του Χατζηφραγκίσκου, του Βεζέρ κ.ά. Ίσως τελικά έχουμε αλλεργία στις ντόπιες επιλογές και το πληρώνουμε!

Ράνεμ
Έχει καλά στοιχεία αλλά ουσία μηδέν. Κρατάει την μπάλα ωσάν να έχει μαγνήτη αλλά μέχρι εκεί. Δεν σταθεροποιήθηκε ποτέ ως μια βασική επιλογή των προπονητών.

Μοσελίν
Κατά ένα παράξενο τρόπο το όνομά του αναφέρθηκε στα ΜΜΕ ως υποψήφιο για αποχώρηση. Θεωρώ την παραμονή του ως εκ των ων ουκ άνευ! Πολύτιμη μονάδα που αγωνίζεται περισσότερο και από όσο προσδοκούσαμε. Το μόνο που περιμένω να δω από το Μοσελίν είναι να αναλάβει επιτέλους περισσότερες πρωτοβουλίες στα κτυπήματα φάουλ και στα λιγοστά πέναλτι που κερδίζουμε.

Όπως και να ΄χει η ομάδα έχει στις τάξεις της παίκτες που απλώς γεμίζουν τη 18άδα. Δεν προσφέρουν τίποτα και πληρώνονται. Ακόμα και ο νόμος της οικονομίας προβλέπει ότι όποιος είναι παραγωγικός ανταμείβεται και όποιος δεν προσφέρει απολύεται. Και αυτό νομίζω τα λέει όλα!




.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

kati asxeto me to thema pedia, as vrethi kapios na tous pi oti kai o stiv konstantinidis (proponitis)ine diathesimos apo oti akouo kai diavazo o anthropos ine kathigitis. pantos oxi ton paragka sampourits. telos efxome me oli mou tin psixi na praminoume katigoria giati an pame 2ri kaigoria eki tha minoume. AEKARA kai o theos voithos.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.