News Update :

After – match: Deja vu

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Αυτό το έργο το ‘χω ξαναδεί! Η ομάδα μας να αποδίδει πολύ καλά στο Παπαδόπουλος και τελικά να μένει μόνο με τις... εντυπώσεις. Κάθε χρονιά κάτι θα βρεθεί: ένα αυστηρό πέναλτι, ένα τυχερό γκολ που μπαίνει μία φορά στα χίλια, μια στιγμή αμυντικής αδράνειας... που θα μας κάνει να αποχωρήσουμε με μια γλυκόπικρη γεύση. Πικρή από την ήττα που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την εικόνα του αγώνα και γλυκιά διότι η ομάδα μας, μας κάνει περήφανους με τον τσαμπουκά και τις αγωνιστικές αρετές που επιδεικνύει διαχρονικά μέσα στο «Παπ»...

Όχι, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Ανόρθωση ήταν ανώτερη και κατά συνέπεια κέρδισε. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και ως εκ τούτου φρονώ πως η ισοπαλία θα ήταν και το πιο λογικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά η ομάδα μας έφτιαξε πληθώρα ευκαιριών που δυστυχώς όλες πετάχτηκαν στον κάδο των αχρήστων.

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών:
1. Μακρινό σουτ του Μέντεζ
2. Κλασική ευκαιρία με σουτ του Κάσιο από πλεονεκτική θέση
3. Μακρινό σουτ του Αμπραχάμ «γλείφει» το δοκάρι
4. Τετ α τετ του Αντόρνο που δεν μπορεί να νικήσει το Νάγκι
5. Κεφαλιά του Βέιγκα από πολύ καλή θέση πάει έξω
6. Μακρινό σουτ του Κάσιο
7. Ο Ράνεμ πρόσωπο με πρόσωπο με το Νάγκι προτάσσει πόδια και κεφάλι χωρίς να μπορεί να βρει την μπάλα
8. Πολύ καλό σουτ του Ράνεμ
9. Τετ α τετ του Τζόσουα που πλασάρει έξω

Κι αυτές είναι μόνο οι πιο σημαντικές. Αλήθεια, ποια ομάδα έφτιαξε τόσες πολλές ευκαιρίες μέσα στο Παπαδόπουλος; Και πότε ξανά φέτος η ΑΕΚ δημιούργησε τόσες πολλές προϋποθέσεις για γκολ; Γιατί όμως δεν μπήκε έστω κι ένα γκολ; Η απάντηση βγαίνει αβίαστα: έχουμε τεράστιο επιθετικό πρόβλημα! Δεν φτιάξαμε και χάσαμε μόνο μία ευκαιρία! Φτιάξαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και τις εξανεμίσαμε όλες!!! Νιώθω ότι ακόμα και χωρίς τερματοφύλακα πάλι θα αστοχήσουμε! Λες και μας μάτιασαν λόγω της περσινής μας αξιοπρόσεκτης πορείας!

Οι παίκτες
Οι παίκτες τα έδωσαν όλα παρόλα τα προβλήματα, το άγχος και την κακή ψυχολογία. Μέσα στο φετινό εφιάλτη, οι ποδοσφαιριστές μας παρουσίασαν ένα σφριγηλό πρόσωπο στην άμυνα και ξεδίπλωσαν ουκ ολίγες φορές κάποιους ωραίους αυτοματισμούς στην επίθεση, χωρίς όμως να έχουν ουσία (που είναι το γκολ). Θα ήθελα να επισημάνω τη μεγαλειώδη εμφάνιση των δύο Τσέχων. Ο Αμπραχάμ συνέβαλε με τις έξυπνές του μπαλιές στο να «τρυπηθεί» η περιβόητη άμυνα της Ανόρθωσης αρκετές φορές και ο Περγκλ μας θύμισε τον περσινό καλό του εαυτό που τόσο μας έλειψε εφέτος. Ο Αντάμοβιτς έδειξε ότι εμπνέει σιγουριά και συνεπώς θα απελευθερώσει και τους αμυντικούς από το άγχος που είχαν, διότι όπως και να το κάνουμε στα προηγούμενα ματς οι αμυντικοί αγωνίζονταν με ένα διττό ρόλο: του αμυντικού αλλά και του... τερματοφύλακα. Προηγουμένως
ξεκινούσαμε με -1 γκολ ένεκα ενός λάθους που σίγουρα θα γινόταν από τον τερματοφύλακα. Απολογούμαι εάν γίνομαι υπερβολικός, αλλά το να βλέπουμε 4 τερματοφύλακες σε ένα γύρο σημαίνει ότι κάναμε λάθη στις προηγούμενες μας επιλογές!

Ο προπονητής
Θέλω να δώσω τα εύσημα στο Λούη Στεφανή, ο οποίος κατά την ταπεινή μου άποψη ξέρει να στήνει την ομάδα. Μπορεί να έφερε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς αλλά το στήσιμο της ομάδας, οι αλλαγές που κάνει σε συνδυασμό με την αγωνιστική ανάκαμψη που εν μέρει παρουσιάστηκε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όντως κατέχει το αντικείμενο. Εάν τελικά η διοίκηση αποφασίσει να συνεργαστεί με άλλον προπονητή, έχω την ισχυρή άποψη ότι ο Λούης Στεφανή πρέπει να παραμείνει στην ομάδα! Εξάλλου είναι παιδί της ομάδας κι όχι μισθοφόρος.

Πού κρίθηκε;
Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια στιγμή αμυντικής αδράνειας σε συνδυασμό με μια ωραία ποδοσφαιρική επινόηση του Φρούσσου (ψαλιδάκι σέντρα), ο οποίος πάντα μαζί μας... κρατάει το κλειδί. Ο τερματοφύλακας κατά τη γνώμη μου δεν ευθύνεται για το γκολ. Φυσικά, εάν έστω και μία από τις πολλές ευκαιρίες που βρήκαμε μετουσιωνόταν σε γκολ τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Συνεπώς, το παιχνίδι κρίθηκε και στην επιθετική μας αστοχία και ατυχία.

Η διαιτησία
Η διαιτησία του Δ. Χρυσοστόμου κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως διστακτική. Δεν έκανε χρήση της κάρτας σε πάρα πολλές περιπτώσεις και... θυμήθηκε στο 85’ να κιτρινίσει 2 παίκτες μας μεμιάς. Χαρίστηκε στους παίκτες της Ανόρθωσης, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ήταν ιδιαίτερα έντονοι και αλαζονικοί στη συμπεριφορά τους έναντί του. Μέγα λάθος μπορεί να θεωρηθεί το κλείσιμο των ματιών του διαιτητή και του επόπτη στο «κλάδεμα» του Αντόρνο από το Λαμπάν στο 80’. Είναι όμως εις γνώσιν μας ότι η διαιτησία μέσα στο «Παπ» πάντοτε στερείται... αυτοπεποίθησης.

Το μέλλον
Το μέλλον παραμένει ζοφερό και τρομακτικό
. Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις μας δίνουν θάρρος, αλλά όχι αποτέλεσμα. Οι πλησιέστερες ομάδες σε εμάς «τσιμπούν» βαθμούς και σιγά σιγά διευρύνουν το χάσμα. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια ηρωική έξοδο, ένα θαύμα, μια έκρηξη ποδοσφαιρικής οργής. Τα επόμενα 4-5 ματς θεωρώ ότι θα κρίνουν και την παραμονή μας ή όχι (ΑΠΟΠ, ΑΠΕΠ, ΕΝΠ, ΔΟΞΑ, ΑΛΚΗ). Ίδωμεν και ελπίζομε!!!

Κι ένα αναπάντητο ερώτημα...
Οι φωτοβολίδες γιατί επιτρέπονται μέσα στο «Παπ»; Υπάρχει σχετική απόφαση της ΚΟΠ ή απλώς επιτρέπονται για να... ζεσταίνονται οι οπαδοί;







.
Share this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΕΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ?

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΞΕΝΑΚΗ ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΝΤΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ - ΞΙΟΥΡΟΥ -, ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΤΕ ΤΟ 'ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑΣ ΕΚ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΤΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ - ΞΙΟΥΡΟΥ - ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΙΣΩΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΡΑΖΙΑΛΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΤ ΣΕ ΕΝΑ 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ'! ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ! ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΝΤΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ!!! Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΧΤΙΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΞΕΝΑΚΗ ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΤΑΣ ΒΑΣΥΛΑΣ!
ΛΑΡΝΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΕΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί έδειξαν πάθος και θέληση. Περισσότερο συγχαρητήρια στον προπονητή μας, ένα πραγματικό ΑΕΚτζη. Θα ήταν ανούσιο να κάνουμε πειραματισμούς και να φέρουμε άλλο προπονητή. Να του δοθεί πίστωση και σίγουρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ήδη φαίνεται η αλλαγή μέσα στο γήπεδο. Δεν το πιστεύω ότι είμαστε σε αυτή την θέση, με αυτά τα αποτελέσματα και δίνουμε συγχαρητήρια.. ΑΛΛΑ πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού. Η ομάδα θέλει στήριξη γιατί φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλεία από τη νέα διοίκηση και τον προπονητή μας.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΣΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.
P.S ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΓΚΟΛΤΖΗ. Δώστε όσα χρειαστεί

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ζαπατίστα, πραγματικά η Α.Ε.Κ έδειξε να αναγεννάται με τον Λούη Στεφανή. Είναι κρίμα να φέρουν άλλο στην θέση του που θα αρχίσει πειράματα με τους παίχτες. Ο Λούης είναι παιδί της Ένωσης και αγαπά την ομάδα.

Χθές είδα μια Α.Ε.Κ όπως και με Ομόνοια να παλεύει το παιχνίδι. Το αρνητικό μας είναι ότι θέλουμε γκολτζή. Ο τερματοφύλακας είναι πολύ καλός, όπως καλός τελικά ήταν και Ο Βεϊγκα. Ο Άμπραχαμ ήταν εξαιρετικός και ευτυχώς που δεν έφυγε όταν στον πάγκο ήταν ο Κατσαβάκης.

Ο Ράνεμ είναι αργός και δεν βοηθά. Πιστεύω με ένα καλό επιθετικό θα σωθούμε. Η Ομάδα άρχισε να παίζει και πρέπει με την Πέγεια να κάνουμε κόλαση το ΓΣΖ. Αν δεν τους κερδίσουμε θα είμαστε και με τα 2 πόδια στην Β' κατηγορία. Και να μην ξεχνάμε τι μας έκανε ο Μήτας και Σια...Λούης

Ανώνυμος είπε...

Το Σάββατο...
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Kaka ta psemata oti kai na eipame gia ta proigoumena paixnidia, opws kai na ta xaraktirisame eite "telikous" eite paixnidia "zwis i thanatoy" eite otidhpote allo, ena einai to dedomeno. An den kerdisoume ton Apop Kinyra Pegeias to savvato sto gsz fronw oti pleon prepei na arxisei kai o programmatismos gia tou xronou stin b katigoria. Nomizw oloi to antilamvanonomaste afto kai opoios prospathisei na pei to antitheto einai ektos topoy kai xronoy. Einai to pio krisimo paixnidi stin istoria tis AEK kai den xwrei kamia amfivolia. An kerdisoume pairnoume nea paratasi ws to amesws epomeno paixnidi. An oxi... den thelw oute mporw na mpw stin diadikasia afti. Einai gegonos oti i omada mas meta tin fygi tou katsavaki deinxei na einai mia alli omada sto gipedo. I AEK pou vlepame me ton katsavaki ston pagko itan xlwmi, asyndeti xwris arxi kai telos kai xwris kan na katafernei na dimiourgisei efkairies. Twra vlepoume mia metamorfwmeni omada, na mpainei sto gipedo na paizei anoikta me opoiodipote antipalo, na dimiourgei arketes efkairies kai na ginetai apeilitiki kati pou proigoumenws den synevaine. Einai krima pou xathike to paixnidi me tin anorthwsi, poly krima giati tha itan oti kalytero na pairname kati apo to paixnidi afto. I epilogi omws einai mia. NIKH ME THN PEGEIA!!! Opws kai na exoun ta pragmata, prepei na paroume afto to paixnidi kai THA TO PAROYME!!!

OLH H LARNAKA PREPEI NA EINAI EKEI

Paris

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..bravo stous pextes mas kai bravo kai stous 500 pou evrethikan sto plevro tis omadas..kati pou me ekane idietera perifano itan i stasi ton opadon mas pou akousan pano apo deka fores to sinthima gia tin aek kai tin larnaka kai oudis asxolithike me avtous tous alites..pragmatika eniosa perifanos pou eimai aektzis kai oi sinagonistes mou exoun toso psilo epipedo sevasmou ston idio tous ton eavto..oso afora to pexnidi o louis apedixe protistos oti avtos tha mas vgali apo to adiexodo kai oi pextes mas apedixan oti den einai gia 2i katigoria..megali emfanisi o pergl pou pragmatika itan enas akourastos maxitis mesa sto gipedo, klasis anoteros apo olous tous pextes sto gipedo o abraham kata ti diki mou apopsi kai aporo ti tou ekame tou katsavaki toutos o pextaras kai ithele na ton dkioxi, kai para poloi kaloi o nouafor me ton adorno..o nouafor ta televtea 2 pexnidia pragmatika voitha re pedkia kai an sinexisi etsi ena einai evharisti ekplixi gia olous mas sto 2o giro..evoithise kai epithetika alla kai amintika para polles evrethike sti plati tou papoe gia na markari..exarika polla pou ton eida me toso pathos epses..oso afora to mendez opos kai na to kamoume epses epeze center for kai ama ekamname amina epiene 10ari o anthropos giati o magno eperpatan mes to gipedo..eftase mia fasi pou ekourastike kai en tou evkenan oi fasis..ego pragmatika pou dame kai da pistevko para polla se tountin omada..ama exoun pisti stis dinameis tous kai xoris prosthikes ena mas vkaloun pou ti diskoli thesi..o mina ekame polla ashimo pexnidi epses kai estixise stin omada..elpizo klinontas na erti o ouelligton pou ena mas anevasi epipedo kai na feroume kai ena megalo epithetiko pou ena mas kountisi ti mapa mesa..PROUD TO BE AEK!!!

Ανώνυμος είπε...

RE PEDIA AMA DEN KERDISAME AUTIN TIN ANORTHOSI TWN XILIWN PROVLIMATWN DEN KSERW POTE THA KATAFEROUME NA TIN KERDISOUME.ENAN EPITHETIKO TOU XAIRKOU OLOKLIRO KALOKAIRI KAI DEN KATAFERAME NA VROUME ME APOTELESMA NA XANOUME TOUS AGONES KAI MAZI TOUS VATHMOUS KAI NA VRISKOMASTE ME TO ENA PODI STI B`KATIGORIA(POU KATANTISAME),GI`AUTO KAI I APOKTISI IKANOU EPITHETIKOU GINETE EPITAXTIKI ANAGI GIA TIN OMADA MAS OSO KAI AN MAS STIXISEI AUTO TO EGXIRIMA.DOSTE TA OLA GIA ENA GOLTZI EPEIGON!!!AEKARA MEXRI TELOUS.

Ανώνυμος είπε...

LOUIS KAI MONO LOUIS pripi na perasoume oli mazi to minima stin diikousa epitropi tis agapimenis mas omoadas. as min petaksoume lefta gia piramata alla apla na epindisoume se epithetiko. to savato oli mazi gia tin megali AEK pou opos fanike mono i megali mas tremoune esto kai an mas nikoun diskola. pano tous me to peli h antepithesi tora arxizi oli mazi enomeni gia mia AEK.

Ανώνυμος είπε...

Re paidia tha simfwnisw sto oti an eixame enan epithetiko klasis (p.x. monesterolo) tha eixame pollous vathmous sto energitiko mas. Alla tora plirwnoume lathi tou thwma kai tou nir kai as elpisoume pos i omada mporei na vrei ena epithetiko klasis. Simera diavasa sto kerkida.net oti i omonoia dinei kleiton kai agkire gia katsi. An kai eimai katheta enantios stin paraxwrisi tou katsi en toutois thewrw oti den prokeitai na vroun kaliterous epithetikous autin tin metegrafiki periodo kai prepei na apodextoume tin protasi tis omonoias
Stavros

Ανώνυμος είπε...

ke ego to idio pistevo

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.