News Update :

After – match: Φωτιά στα σαββατόβραδα...

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Γράφτηκε ιστορία

Για ακόμα μια φορά γράψαμε ιστορία το Σάββατο στο Παφιακό στάδιο αφού χάσαμε δίκαια από τον Ατρόμητο Γεροσκήπου κι έτσι του δώσαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην Α’ κατηγορία στην ιστορία του! Εδώ που τα λέμε, αν δεν το έκανε με αντίπαλο την ΑΕΚ, με ποιον θα το έκανε; Είμαστε η ομάδα που ανασταίνει τις άλλες, το εύκολο θύμα. Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε πάλι...πρώτοι από το τέλος, εκεί που μας αξίζει δηλαδή με τέτοιες τραγικές εμφανίσεις...

Δίκαιο το αποτέλεσμα

Είχα προειδοποιήσει στο pre-match για το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, ότι δύσκολα καταβάλλεται ο σκληροτράχηλος Ατρόμητος, ότι δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε και να μπούμε δυνατά για να πετύχουμε γρήγορο γκολ...αλλά όλα αυτά δεν τα κάναμε εμείς αλλά ο Ατρόμητος! Πολύ καλά διαβασμένος, ορεξάτος, τσαμπουκαλής και απαιτητικός στο γήπεδο πήρε αυτό που δικαιούταν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι το αν ο Ατρόμητος έπαιξε τόσο καλά, ή αν εμείς απλά πήγαμε Πάφο για διακοπές!! Τελικά η νίκη επί της ΑΕΛ δεν ήταν παρά μία αναλαμπή και επιστρέψαμε και πάλι στα ίδια...

Αεκάκι για...κλάματα

Το παιχνίδι της ΑΕΚ χθες θύμιζε ομάδα Δ΄κατηγορίας, με πολλές «ματσουτζιές» στην κυπρια
κή, ασύνδετες γραμμές, παίκτες άβουλους, χωρίς πάθος, μηδενικές ατομικές ενέργειες και γενικά με στρατηγική «πού σου νέφκω πού πάεις». Είπαμε, καλές οι καμινάδες, αλλά δεν παίζουμε στην Premier League! Χωρίς να βάλουμε την μπάλα κάτω πώς θα οργανώσουμε επιθέσεις; Δεκάδες ατομικά λάθη, βεβιασμένες ενέργειες και παθητικό ρόλο από την αρχή μέχρι το τέλος. Δε θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως είδαμε μια ΑΕΚ που δε βλεπόταν, στο χειρότερο ίσως παιχνίδι των τελευταίων χρόνων σε ένα ματς καθοριστικό για τη συνέχεια.

Στειρότητα=14η θέση

Κι επειδή μου αρέσει να μιλώ με στατιστικά, σας πληροφορώ πως περισσότερο από το 1/3 του πρωταθλήματος είναι πλέον παρελθόν (9/26 παιχνίδια) και εμείς βρισκόμαστε στον πάτο!!
Έχουμε τη χειρότερη επίθεση με 6 γκολ (λιγότερο από 1 γκολ κάθε παιχνίδι) αν και η άμυνά μας δεν τα πάει και τόσο άσχημα με 12 γκολ κατά (από τα οποία τα 2 στα χαρτιά) με πολλές προπορευόμενες ομάδες να έχουν χειρότερες άμυνες. Το επιθετικό πρόβλημα, αυτό που φωνάζουμε από το καλοκαίρι, συνεχίζεται κι έτσι μένουμε άσφαιροι και τελευταίοι.

Ποιότητα ποδοσφαιριστών

Η ελεύθερη πτώση δεν έχει τελειωμό, το αλεξίπτωτο δε λέει να ανοίξει, η λέμβος δε διαθέτει σωσίβιο, το οικοδόμημα δε διαθέτει αλεξικέραυνο και πάει λέγοντας....Ή μήπως πολύ απλά η ομάδα πέραν του ότι δε διαθέτει επίθεση, δε διαθέτει και ποιότητα; Πραγματικά άρχισα να το πιστεύω αυτό συγκρίνοντας με την ποιότητα των υπολοίπων ομάδων. Για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών φταίει καθαρά η προηγούμενη διοίκηση και προ
πονητής, η πρώτη για τη μείωση του μπάτζετ και ο δεύτερος για τη σαλάτα τη ρωσική που έκανε το καλοκαίρι.

Ποιος θα μας σώσει;

Διερωτώμαι ποιος θα είναι ο σωτήρας μας από τη φυλακή που ονομάζεται Β’ κατηγορία;
---> ο κόσμος; Όχι φυσικά! Ότι μπορεί το κάνει και με το περισσότερο!
---> οι ξένοι που διαθέτουμε; Όχι φυσικά! Στερούνται ποιότητας!
---> ο κ.Κατσαβάκης; Όχι φυσικά! Δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο άνθρωπος! Αυτό το υλικό έχει, δε θα τους μάθει μπάλα από εδώ και πέρα!
---> οι νεαροί; Όχι φυσικά! Όσο ταλαντούχοι κι αν είναι, στερούνται εμπειριών.
---> ο Τικίνιο; Όχι φυσικά! Μέχρι να αγωνιστεί θα έχουν περάσει 15 αγωνιστικές!
---> οι μεταγραφές του Ιανουαρίου; ΝΑΙ! Αυτές είναι η μόνη μας σωτηρία! Αν καταφέρουμε τον Ιανουάριο να χώσουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη και φέρουμε ποδοσφαιριστές ποιότητας, άμεσες λύσεις, τότε ίσως το Β’ γύρο να καταφέρουμε να έχουμε συγκομιδή 20 βαθμών που θα μας τοποθετήσουν στο τρίτο γκρουπ με προοπτικές πααμο
νής.

Go home!!!

Δε χωράει ο νους μου το γεγονός ότι ένας Φούμο, ένας Κειτά, ένας Τεξέιρα κι ένας Πίτσι
λλος μας έκαναν ένα "κέντημα" που θα το καδρώσουμε και θα το βλέπουμε κλαίγοντας. Πού ήταν οι σκάουτερ μας το καλοκαίρι να φέρουν ποδοσφαιριστές σαν αυτούς; (ναι, έστω σαν αυτούς!) Έχουμε σκάουτερ ή μόνο κερδοσκόπους μάνατζερ; Θα διώξουμε επιτέλους αυτά τα κρέατα που έχουμε για ποδοσφαιριστές;

Για ν
α μην παρεξηγηθώ, θα εξηγήσω ποιους εννοώ:
---> Gonzalez: Έξω!! Τι να σε κάνω όταν δεν μπορείς να κάνεις μια σωστή μεταβίβαση, μια επέλαση, μια ντρίπλα, μία σέντρα, ένα σωστό συνδυασμό! 'Ολες οι επιθέσεις ματαιώνονται από τα πόδια σου! Πόσο καιρό να σε βλέπουμε να έχεις καπαρωμένη τη θέση!;!; Σε πεθύμησε ο Ρέι, καιρός να πας να του κάνεις παρέα!
---> Nouafor: Σέρνεσαι!! Δεν μπορείς άνθρωπέ μου, άλλαξε άθλημα, είσαι οτιδήποτε εκτός από ποδοσφαιριστής! Πάγκο και στη συνέχεια σπίτι σου!
---> Mendez: Έκλασες μέντες!! Όσες ευκαιρίες σου δόθηκαν μόνο «καλά στοιχεία» έδειξες. Έχασες μια ευκαιρία που δε χάνεται με τον Ατρόμητο, πάσαρες του τερματοφύλακα, άμπαλε! Το μόνο
που ξέρατε με τον μάνατζέρ σου ήταν να προωθείτε το φιλμάκι σου στο youtube μπας και βρεις ομάδα. Και βρήκες εμάς τα θύματα που σου δώσαμε και συμβόλαιο! Σπίτι σου!
---> Ilic: Ένα παιχνίδι έπαιξες μέχρι στιγμής, αυτό ήταν που σε κράτησε στην Α.Ε.Κ. Είναι καιρός να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια μη σου πω πως αν κρεμάσεις και τα παπούτσια δε θα ήταν άσχημη ιδέα!
---> Pergl: Ποτέ δεν ήθελες να επιστρέψεις στην ΑΕΚ, γι αυτό και δε σου καίγεται καρφί φέτος! Ακόμα περιμένουμε να δούμε την μπάλα που έπαιξες πέρσι. Χάνεις συνεχώς την ψυχραιμία σου και τραυματίζεσαι κάθε δύο παιχνίδια. Μείνε στη Γερμανία και σου στέλλουμε τα δεδουλευμένα!
---> Bobok: Είσαι πολύ καλό παιδί, αλλά δε θα σε λυπηθούμε, βρες άλλον να σου πληρώνει μηνιάτι
κο, αποδέσμευση τώρα! Τα αστεία τέρματα που έφαγες ίσως μας στείλουν Β’κατηγορία, είσαι ασυγχώρητος εκτός από παλτό!

Αυτοί οι έξι κατά πρώτο λόγο πρέπει να φύγουν χθες από την Α.Ε.Κ. μας, δεν τους αξίζει να φοράνε τον Κίμωνα στο στήθος.

Ας πάμ
ε σε αυτούς που πρέπει να ταρακουνηθούν από τον προπονητή έτσι ώστε να τους δοθεί μια τελευταία ευκαιρία να ανεβάσουν την απόδοσή τους:
---> Ednilson: Δε γίνεται να βγάζεις μάτια μόνο στις προπονήσεις! Παίξε την μπάλα που ξέρεις και μείνε μια φορά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου! Είσαι κι εσύ από την Μπουτίκ το ξέρουμε, αλλά σου δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία.
---> Ranem: Κάθεσαι τόσο καιρό και πληρώνεσαι, παίζεις ένα παιχνίδι και κάθεσαι 20, κάνεις άστατη ζωή, ακόμα μία ευκαιρία και έφυγες! Αριστεροί χαφ υπάρχουν πολλοί, άσε που δεν είσαι ούτε το μικρό δακτυλάκι του Τικίνιο!

Παικταράδες

Μπράβο σε ΟΛΟΥΣ τους κύπριους ποδοσφαιριστές που φτύνουν αίμα στο γήπεδο, ακολουθώντας το παράδειγμα του αρχηγού μας που το Σάββατο ήταν ο καλύτερος μας παίκτης. Μπράβο και στον Petrov για τις σταθερές του εμφανίσεις, αν και φέρει ευθύνη στο τέρμα που δεχτήκαμε. Pappoe μείνε ώσπου να γεράσεις στη ΑΕΚΑΡΑ μας! Kassio φέρε τη γυναίκα σου και το παιδί σου στην Κύπρο και μείνε για πάντα στην ΑΕΚ, 10ετές συμβόλαιο! Abraham είσαι η ψυχή της ομάδας μαζί με τον αρχηγό, πιστεύουμε πως μπορείς να συμβάλεις ώστε να βγουν τα κάστανα από τη φωτιά! Mocelin και Mesika είσαστε παιχταράδες και περιμένουμε σύντομα να μας το αποδείξετε στο γήπεδο δείχνοντας το μεγάλο σας ταλέντο, όπως έχετε ξανακάνει σε προηγούμενα παιχνίδια. Atorno και Joshua είσαστε στο απυρόβλητο, λόγω της ταχύτητάς σας και λόγω του ότι ακόμα δε σας δόθηκαν οι ευκαιρίες που αξίζατε. Είμαι σίγουρος πως θα παίξετε μπαλάρα στη συνέχεια, με τους κατάλληλους παίκτες δίπλα σας.

Η συνέχεια...

Από εδώ
και πέρα φίλες και φίλοι, κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Έχουν απομείνει 4 παιχνίδια του Α’ γύρου με Πάφο εντός, Αποέλ εκτός, Ομόνοια εντός και Ανόρθωση εκτός. Αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να κάνουμε αγωνιστική υπέρβαση για να έχουμε κέρδος πέραν των τριών βαθμών σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Με 5-7 βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια θα μπορέσουμε να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, ειδικά μετά που θα απομακρυνθούν τον Ιανουάριο οι κατά φαντασίαν ποδοσφαιριστές που προανέφερα και έρθουν άλλοι, ουσιώδεις στο παιχνίδι τους και αποτελεσματικοί.

ΑΕΚ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ!!!





Share this Article on :

18 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

o file finikouda na DIAFONISO mazi sou para poli! den ginete na mou les oti o ednilson ine pextis kai den to rixnis me tpt kai aftos spiti tou prepi na pai kai ego na mpo stiproponisi ime pextaros ANTE mou ton exis kani pexti, o pergl exi kani exirisi kai se 2 mines 8a mpori na pe3i! o kasio i gineka tou ine kipro mazi me to moro tou. gia ton ranem to leo apo to kairo pou ir8e aftos den kani stin aek! pes kai gia to kiro 8oma kati den pirasi AFTOS FTEI GIA TIN KATANTIA TIS AEK AFTOS TIN DIALISE ME TOUS PEXTES ''KRAXTES POU EFERE!

AEK DEN IME KALA.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα με τον Φοινικούδα. Δυστυχώς τα πράματα ειναί πολύ απλά. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, και εκτος αν γινει ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ τον Γεννάρη και έρθουν στην ομάδα παικταράδες η ομάδα είναι καταδικασμένη.
Προσωπικά και βλέπωντας και τις υπολοιπές ομάδες θεωρώ ότι ειναί αδύνατο να έρθουν (ειδικά τον γεννάρη) όσοι παικτές χρειάζονται για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ....

1. ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΝ ΟΨΗ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (θα γλυτώσει η ομάδα λεφτά απο τα συμβολαία τους)
2. ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ , ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ Ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
3. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ
4. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΙΩς ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΥΛΊΚΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΣΗΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ....

ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ...ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ως ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ..ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ (ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ)...

P.S : θΕΛΩ ΤΟΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

ΦΙΛΙΚΑ,
ΝΙΚΟΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..file nikola min xanapais gipedo file mou..sevoume tous pantes kai idika tin apopsi ton panton alla ilikrina sou to lalo men xanapais gipedo..piene kamia fora sto basket an goustaris kai vale kai ti fanela me tin kamila..ate re pedkia sta diskola laloume kai ta orea mas..ego file finikouda ena simfoniso se kapia pou egrapses kai ena diafoniso se alla..o bobos en eprepe pote na erti stin omada mas kai tha simfoniso apolita..o mendez den edixe ta stixia pou eixe dixi paradigmatos xari o mpa sta dokimastika tou kalokeriou kai epiame ton jinon..ektos tou pexnidkiou me tin ael tipote en ekame oute o mendez..o ilic jiame pou to kalokairi efenetoun na einai o igetis tis omadas ekatse to milo xafnika kai en o 1os pou fevki sioura pou tin omada..o ranem einai enas metrios pextis proponiti pou einai kali allagi gia to mesika..ego pistevko ena mini os to telos tis xronias kai ena voithisi o sigkekrimenos..ama pari tis evkeries tou fisika..o pergl en agkrismenos pou tin arxi tis xronias..ta televtea 2 pexnidkia pou eipe na xiaggristi etravmatistike..poda kai da theloume stopper oposdipote..ego ena sas thimiso kai ena allo pexti..to daskalaki..pragmatika niotho ilithios pou to kalojeri elalousa oti ena einai pou tis kaliteres mas metagrafes kai ena anaplirosi ton skevo..ena kreas eisai daskalaki..KREAS POU SERNETE STO GIPEDO PIGENE SPITI SOU AGORI MOU!!...oso afora ton ednilson re finikouda mou en eshi pou ton ilio mira re file mmou..pou tin arxi tis xronias..einai enas athlios pextis en mpori na pasari sta 20 metra gia onoma tou theou na mou lalis na fii o nouafor kai na mini jinos? gia onoma tou theou re pedkia..oso afora to nouafor theli pexti dipla tou o anthropos gia na pexi..ena kalo pexti kai skorer..pote tou en itan skorer o nouafor kai panta epeze me pexti skorer dipla tou(droulic,oforikoue)..prospathi o anthropos alla en monos tou ipervolika..kai klino me ton gonzalez..pedkia oti kai na pite einai o kaliteros pextis tis omadas mas..katsete na metrisete ta xiliometra pou kamni mes ta pexnidkia o anthropos perki gini kamia fasi pou ta podkia tou kai elate na to sizitisoume xana..en o monos pou en evthinete gia tin katantia mas giati dia ta oulla mes to gipedo..en katalavo tin emmoni sas me tounto pexti..theloume allo 5 gonzalez gia na doume mera kali..PROUD TO BE AEK!!!

Ανώνυμος είπε...

1- gia to klinger ipa ta ego. pos ginetai na ise proponitis kai na dexese na sou fernoun paiktes pou en axizoun kai akoma na ferneis paiktes pou o kathe asxetos pou mapa katalavei oti en exoun ipothesi.gia skaouter prepei na pieis ena pou en katexei pou mapa kai na ton stilis na evri paikti afou i idikoi en thoroun mprosta tous.
2- ola ta lathi edo plirontai. distixos an den paroume to paixnidi me tin pafo --- pos ta efere i tixi--- exathikame. to apoel me sto gsp en paizetai. i omonoia... kai i ano... katalavenetai.
3- imaste polla pikramenoi kai aganaktismenoi me ta osa zoume. Prosopika ematha na palevo mexri telous kai o kimonas kai nekros enika. an to pistepsoume mpori isos na sothoume.
4- KIPELO- toulaxiston as kamoume kati kalo,
5- kales epitixies sto mpasket kai to volley.

6- parte to apofasi oti imaste AEK. as thoroume to mellon kai kani na klaime gia to parelthon.
kyriakos-UK

Ανώνυμος είπε...

Swstotatos o foinikoudas!! Pragmatika file foinikouda proswpika sou vgazw to kappello giati ontws exeis pei ta pragmata me to onoma toys. Den tha stathw se osa anaferes, mias kai ta eipes ep' akrivws kai den wfelei na leme kai na ta xana leme.
To flegon thema kyrioi einai allo. Afto pou me kaiei emena proswpika poioi einai oi ypaitioi gia afti tin tragwdia pou vlepoume fetos? O kathenas mporei na leei oti thelei, i ousia omws einai mia. Oxi kyrioi, den ftaei oute o themas, oute o proigoumenos proponitis Klinger gia ton kako programmatismo pou egine. Kai giati den ftaine? Apla, o kathenas doulevei symfwna me tis dynatotites toy. Den einai dynato olokliri eparxia larnakas me tosous epwnymous kai mh aektzides na min mporoun na syntirisoun mia omada prwtis katigorias. Einai pragmatika aksio aporias afto pou simvainei kai tha tolmousa na to xaraktiriza prwtofanes se pagkosmio epipedo. Omadoules kai omadoules tis seiras proerxomenes apo xwria twn 200 kai 300 katoikwn katafernoun oxi mono na kratountai stin a katigoria alla kai na diekdikoun thesi sta psila strwmata. Kai egw san AEK Larnakas parakalw na min mporw oxi apla na stathw stin a katigoria alla gia na leme ta pragmata me to onoma toys, afti tin stigmi den mporoume oute kan na stathoume aksioprepws sto prwtathlima a katigorias. Ftaime oloi kyrioi alla perissotero i efthini varainei olous esas tous epifaneis paragontes pou eiste atomistes, avouloi kai xwris oramata. EISTE YPOXREOI KYRIOI na swsete afti tin omada. H AEK Larnakas ypoferei, zita oksygono gia na anasanei alla kaneis den sygkineitai. Kaneis ma kaneis. Den thelw na episelthw stin diadikasia na anaferthw onomastika se kapoious afou ligo poly oloi gnwrizoume poioi einai aftoi alla pragmatika lypamai gia logariasmo sas kyrioi.. Lypamai para poly!!
Den thelw na eimai oute prwtos, oute defteros, oute tritos alla oute kai tetartos. Zitw na stekomai aksioprepws s' ena kypriako prwtathlima. Zhtw na synagwnizomai omades opws i apep pitsilias, o apop tis pegeias, i doxa katwkopias, o ethnikos axnas, o atromitos tis geroskipou.. Distixws omws i katantia pou ESEIS exete ferei tin AEK, oute kan afta ta xwria pou ola mazi plythismiaka einai kai den einai 5000, den mporeita na synagwnisteite.
To apotelesma: H AEK na einai mia anasa apo tin B Katigoria. Ena swmateio pou proilthe apo synenwsi dyo swmateiwn istorikwn me titlous kai diakriseis.
Mpravo LARNAKA, mpravo se OLOUS MAS!!!
Eimaste aksioi tis tyxis mas kyrioi..
Ki o nown noeito

Κωνσταντίνος είπε...

Φίλε ανώνυμε, δεκτές οι διαφωνίες σου, αν και λίγο πολύ συμφωνούμε αν διαβάσεις προσεκτικά τι έγραψα για το Θωμά: «Για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών φταίει καθαρά η προηγούμενη διοίκηση και προπονητής, η πρώτη για τη μείωση του μπάτζετ και ο δεύτερος για τη σαλάτα τη ρωσική που έκανε το καλοκαίρι.» Όσο για τον Κάσιο, χαίρομαι που ήρθε Κύπρο η οικογένειά του, ελπίζω να μη μας φύγει κι αυτός το Καλοκαίρι, στο χέρι μας είναι!

Φίλε Σταύρο, είναι ίσως η πρώτη φορά που θα διαφωνήσουμε σε κάποιο θέμα και χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία να σου εξηγήσω για την «εμμονή» μου με τον Γκονζάλεζ. Τον συγκεκριμένο παίκτη τον είχα πολύ ψηλά, ίνδαλμα, και παρακαλούσα να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Μέχρι και συνέντευξη του πήραμε λόγω της εκτίμησης προς το πρόσωπό του. Όμως, δεν μπορεί να μην πρόσεξες πως εδώ και αρκετό καιρό κινείται στη μετριότητα, ίσως και κάτω από αυτήν. Μου λες ότι τρέχει, παίκτες να τρέχουν βρίσκουμε πολλούς φίλε Σταύρο, παίκτες ικανούς λίγους! Ο Γκονζάλεζ για μένα μπήκε στη μαύρη λίστα για τους πιο κάτω λόγους: Έχασε πολύ από την ταχύτητά του, επελάσεις μηδέν. Δεν μπορεί να κάνει μια απλή ντρίμπλα. Δεν μπορεί να βγάλει μια σέντρα της προκοπής. Δεν μπορεί να φανεί απειλητικός με τις άσχημες εκτελέσεις στημένων. Δεν μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ κλασικότατες ευκαιρίες. Όλες οι επιθέσεις που περνούν από τα πόδια του ματαιώνονται λόγω των αλλεπάλληλων λαθών του, επειδή δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα και να δει γήπεδο. Επιπλέον, πρόσεξα ότι πολλές φορές έχει λανθασμένες τοποθετήσεις με αποτέλεσμα να κλείνεται και να μην ανοίγει σωστά διαδρόμους. Τι να κάνω τέτοιο παίκτη φίλε Σταύρο; Μόνο για το όνομα και τις εμπειρίες του; Ακόμα και τα δύο γκολ που έχει πετύχει, για μένα δεν μπορούν να ισοζυγίσουν την κακή του αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχω σκοπό να σε πείσω, εξάλλου δε γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, απλά σου παρέθεσα τα επιχειρήματά μου. Θα ήθελα πολύ να παρακολουθούσαμε ένα παιχνίδι μαζί κάποια στιγμή και να ανταλλάξουμε απόψεις για τον Γκονζάλεζ και για άλλους παίκτες γιατί εκτιμώ πολύ την άποψή σου.

Ανώνυμος είπε...

To 1987/88 otan pire protathlima o POL, ipirxan 5000 opadoi sto tote Makario me tin omonia kai voithousan tin omada. Tin idia xronia, i Anorthosi, prospathouse na glitosi tin diavathmisi me peripou 300 opadous stin kerkida. 20 xronia meta pou imaste????? Prin ton polemo tou 74 i EPA eperne protathlimata kai itan fovos kai tromos gia oles tis omades. I anorthosi den itan kan somatio.

Etsi ena kalo proi apofasisame na ktisoume tin AEK kai na kanoume ena isxiro sinolo me perisoteres prooptikes. Telika apotixame kai isos auto na mas gini mathima ala gia mena i allagi nootropias kremete sta xeria ton neon kai ton agnon filalthon.

As min stamatisoume na ipostirizoume tin AEK kai as kitaskoume mprosta opos ekaman kai alles omades pou toso katigoroume. To na pernis apo allous ine maggia kai oxi dilia.

Enas opados tis AEK

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση που έχει πέσει η Α.Ε.Κ είναι τραγική. Θα διαφωνίσω λίγο με τον φίλο πιό πάνω για ορισμένα θέματα. Σαφέστατα την ευθύνη για την κατάντια φέρει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία που έφυγαν. Δεν είναι δυνατόν η φαινομενικά μικρές ομάδες να έχουν παίχτες οι οποίοι μασάνε σίδερα στο γήπεδο. Απλά να αναφέρω την υπόθεση Λαχαϊ του Εθνικού. Ο Ορφανίδης τον έβγαλε σκάρτο, η Α.Ε.Κ ούτε καν δέχτηκε να τον δεί όταν τον πρότεινε ο μάνατζερ του, και τελικά ο βέλγος προπονητής του Εθνικού τον πήρε γιατί είδε ότι αξίζει. Δεν δέχομε ότι δεν υπάρχουν παίχτες στην αγορά, και ότι τελικά πήραμε αυτά τα κρέατα. Βασικά θέλουμε παίχτες σε όλες της γραμμές, και ειδικά από κέντρο και μετά. Γιατί ρε παιδιά ο Εθνικός κερδίζει Ομόνοια? Απλά αυτοί που εργάζονται στο προσφυγικό σωματίο ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ. Δεν ενδειαφέρονται να φέρουν παίχτες ονόματα, αλλά παίχτες που παίζουν μπάλα, και ούτε παίρνουν από μόνο ένα μάνατζερ. Κάποιος άλλος φίλος είπε απλά να δούμε από το 2004 πόσοι ήρθαν και έφυγαν από Α.Ε.Κ και θα καταλάβετε. Είναι δυνατόν τα χωριά να μπορούν να στήνουν ομάδες αξιόμαχες, και εμείς να μην μπορούμε? Δεν είναι οι ακριβές μεταγραφές που κάνουν μια ομάδα δυνατή, αλλά το σύνολο. Αυτό το μας το απόδειξαν φέτος οι μικρές ομάδες. Απλά δείτε πόσα ξοδεύει ο Εθνικός και πόσα η Ομόνοια. Αν είχε η Α.Ε.Κ σωστούς επαγγελματιές δεν θα είμασταν σε αυτά τα χάλια. Σίγουρα θα βοηθούσε αν σαν ομάδα έρχοντουσαν και κοντά επιχειρηματίες από την πόλη μας. Αν θέλανε οι διοικούντες θα είχαμε μια ισχυρή ομάδα, και σίγουρα θα τραβούσε και κεφάλαια,αλλά την ξύλωσαν για διάφορους λόγους. Τώρα οι υπεύθυνοι για την κατάντια της Α.Ε.Κ έχουν εξαφανιστεί δια μαγείας. Τα πράγματα είναι τραγικά, και μόνο ένα θαύμα μας σώζει. Είμαστε η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι καιρός να μπει και χρηματικό πρόστιμο σε αυτούς που δεν παίζουν με πάθος, και να διώξει και μερικούς ακόμα, αφού έτσι και αλλιώς δεν προσφέρουν. Ας γεμίσουμε την ομάδα με τα νεαρά μας ταλέντα, που τελικά αυτοί είναι το μελλον της Α.Ε.Κ- Λούης

Ανώνυμος είπε...

file finikouda, symfonw mazi sou se megalo meros se auta pou egrapses,pragmati stin katastasi pou vriskete twra i omada[egw tha tin elega ENTATIKI]mono mia metamoshefsi tha mas swsei.Eidi kaname tis prwtes 2 me tin allagi proedrou[symbouliou] kai proponiti kai to mono pou menei twra einai i allagi paihtwn me kaliterous apo tous ifistamenous,ara sto heri mas einai san AEK na paketaroume olous autous tous ashetous pou irthan stin omada san paixtarades[kati pou den apodeiksan mexri twra] kai na tous antikatastisoume me oti kalytero yparxei stin agora, an vroume kai tipote kalo pou na mas voithisei amesa giati xannomaste.Oso gia ton kosmo mas ti na pei kapoios,mono ena megalo mpravo tous aksizei pou autoi kanoun to kathikon tous se kathe paixnidi alla den vriskoun antapokrisi apo tin omada mas,ase pou paixnidi me paihnidi syrriknonomaste kai pio poli.Ferte epoigontos to 9 to kalo stin omada kai ena kalo organoti gia na anastithoume tin AEKARA mas. Zoume kai anapneoume gi auti tin idea-AEKARA GIA MIA ZWI. Kai kanete kati giati o PRODROMOS ginete mera me tin mera mple apo tous maxites. PRODROMOS-LARNAKA-AEKARA,jimmys.

Ανώνυμος είπε...

Για πρώτη φορά απο το 1994 ντρέπομαι με αυτά που είδα στο γήπεδο το Σάββατο.Παίκτες χωρίς πάθος χωρίς καθαρό μυαλό να μην μπορόυν να κάνουν τρίτη πάσα σωστή. Δεν κάναμε όυτε μια επέλαση απο τα αριστερά η τα δεξιά, δεν κάναμε μια σέντρα της προκοπής, δεν μαρκάραμε σωστά, δεν είχαμε σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι, δεν γίνετε να παίζεις με λόπες απο την άμυνα, δεν ειναι παίκτες για την ΑΕΚ σχεδόν όλοι οι ξένοι, δεν γινετε να ξέχασε την μπάλα που ξέρει ο γκονζάλες, δεν γινετε να μην έχουμε νικηση μια ομάδα απο αυτές που παλέυουν για παραμονή, δεν γίνετε να έχουμε τους χειρότερους ξένους του πρωταθλήματος με διαφορά, δεν γίνετε οι παίκτες να μην έχουν αντιλιφθεί σε τι κατασταση έχει περιπέση οι ομάδα. Τα ΔΕΝ τις ομάδας είναι πολλά, τα ΔΕΝ εμάς των φιλάθλων πρέπει να είναι ΔΥΟ. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμετην ομάδα και Δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας ότι με σωστές κινήσης τον Δεκέμβρη μπορεί να διωρθωθούν πολλά.
Αεκτζής με ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

FILE NIKOLA AFTOPOU ISIGISE TO IXA KANI PRO POLLOU ME FILOUS AELISTES. H APANTHSH POU ELABA ITAN H EKSIS - EAN DEN EXEIS PODOSFAIRIKH OMADA DEN 8A EXEIS OUTE FILA8LOUS GIA THN KALA8OSFAIRIKH OMADA! POU SIMAINEI NIKOLAKI MOU OTI AN DEN PALLAROUN STO PODOSFAIRO OI PLOUSIOI KAI EPIFANEIS LARNAKEIS PWS 8A TO KANOUN GIA TO MPASKET!!! TWRA OSON AFORA TA YPOLOIPA SXOLIA 8A SOU APANTHSW ME TO GNOSTO RHTON 'KAI NEKROS ENIKAN'. ELPIZO NA ANTILIF8IKES THN APANTHSH MOU. TWRA AN 8ELEIS PISW TON PEZOPORIKO SOU EXW KATI FWTOGRAFIES RETRO NA SOU STEILW!
KITIEAS

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Φοινικούσα, βλέποντας όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και με όλη την εκτίμηση και τον σεβασμό που έχω για την σπουδαία δουλειά που επιτελείτε σ' αυτό το blog, θα ήθελα να σας κάνω μια εισήγηση. Νομίζω όλοι το έχετε προσέξει ότι μετά και την τελευταία ήττα απο τον Ατρόμητο, οι παράγοντες της ΑΕΚ έχουν εξαφανιστεί απο προσώπου γης ως δια μαγείας. Κατα μυστήριο τρόπο και ενώ όλοι μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ ήταν πρώτοι στα ραδιόφωνα και στα ΜΜΕ διατυμπανίζοντας την αφετηρία για την μεγάλη αντεπίθεση της ομάδας τώρα που τα πράγματα έγιναν πιο μαύρα κι΄άραχνα απο ποτέ, όλοι έχουν κρυφτεί και κανείς μα κανείς δεν βγαίνει ρε παιδί μου να πει μια μόνο κουβέντα, έστω να καθησυχάσει αυτό τον κόσμο που έχει υποστεί τα πάνδεινα με όλα αυτά που συμβαίνουν. Θα ήθελα λοιπόν να σας εισηγηθώ να επικοινωνήσετε με κάποιον του Δ.Σ και να τον ρωτήσετε για όλα όσα μας καίουν. Είναι παράκληση προς εσάς που είστε τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά απο εμάς και πραγματικά αν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο, θα ήταν ευχής έργο. Σαν οπαδοί από το Σάββατο περιμένουμε να βγεί κάποιος παράγοντας μας να πεί κάτι, αλλά τίποτε... Αν μη τι άλλο ας βγούν να μας πουν δημοσίως τι πρέπει να αναμένουμε εν όψει της συνέχειας. Είμαστε απο τώρα καταδικασμένοι ή να ελπίζουμε; Η στάση που τηρείται πάντως απο πλευράς Δ.Σ με έχει στεναχωρήσει παρα πολύ και πραγματικά εκεί που περιμένεις κάποιο άτομο από την ηγεσία να ανυψώσει το ηθικό του κόσμου ή στην εσχάτη να πεί κάτι τελοσπάντων, το μόνο που παρατηρείς είναι η απόλυτη σιωπή. Λες και δεν τους νοιάζει γι' αυτή την ομάδα.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων,
Ανδρέας Νικολάου

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..file finikouda xeris oti se exo se megali ektimisi an kai den se gnorizo prosopika, giati grafis panta me to tharos tis apopsis sou kai dexese kai opiadipote kritiki sou askite apo ton opiodipote..sevoume apolita tin apopsi sou apla ego vlepo kathara podosferika kai logo tou oti epeza xronia podosfero stin omada pou oloi agapame kai perasa kai apo poli kalous proponites(marios kostantinou,stavrinos,mitosevic) katalavo liga pragmata perissotera apo texnikis apopsis xoris na eimai kai kanenas texnikos..kai ego opos oloi edo mesa psaxnomaste kai agonioume gia tin katantia tis omadas mas vriskome se avto to simio avti ti stigmi..ta kaka tou gonzalez apo tin 1i mera pou irte itan 2 kai den tha tou fioun pote..ta poli kaka stimena pou eshi file finikouda,pou panta itan kaka, kai i ellipsi taxititas..pote en itan glioros pextis..alla epidi en katapliktikos me ti mapa sta podkia,dkiavazi to pexnidi,eshi diisdikotita kai arxigikes tasis en to prosexi toso evkola o opados..alla fetos re pedkia o sigkekrimenos pextis-anthropos en toso monos mes to gipedo..toso monos re pedkia..oulloi psaxnoun ton..ma oulloi..kai karteroun na tin piasi perki kami tipote..ta televtea pexnidkia paei-erkete paei-erkete ma en anthropos re gmt..eshi pou piso tou ton arxigo ton opio oulloi agapoume kai ektimoume afantasta..alla epithetika o mina den mpori na kami tippote..meta paei pou aristera piso tou o papoe..pale to idio tipote en mpori na kami epithetika oute o papoe..anagkastika oulloi pianoun tin mapa dioun tin tou ektor kai laloun tou kame pexnidi..ma ama i ipolipi omada opos efanike xekathara pleon en kato tou metriou an exeresis mono to magno kai lio to nouafor ti na kami kai jinos? en se tounto simio pou stekoume ego finikouda mou..o ektor ene king..pou ena piai ti mapa kai ena tous perasi oullous na vali goal..en pextis pou ena tripisi pou ta akra kai ena doki tin teliki pasa..alla afou einai toso ma toso monos ti na kami?..EVOULIAXAME FILOI SINAGONISTES!! kai ego elea oti fetos tha eimaste kaliteroi apo persi..poso exo epesa..o tikinio eini poli kali metagrafi giati tha voithisi sta akra para poli..eimaste kai poli konta se apoktisi epithetikou pou pezi se omada tis lemesou apoti prosopika xero pou kai ekinos tha voithisi afantasta otan erthi..theloume pexti sti thesi tou magno, ena epipleon amintiko kai dio mpak oposdipote gia arxi..gia na men allaxoume tin omada oulloi..krima re aek mou..krima..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Αεκτζηδες,
Δυστυχώς η κατάσταση που βρισκόμαστε είναι πλέον τραγική. Υπό κανονικές συνθήκες και το τονίζω αυτό το μάξιμουμ βαθμών που μπορούμε να πάρουμε με το τέλος του Α' γύρου είναι 8 με την προυπόθεση να νικήσουμε την ΑΕΠ. Και για να μην παραλληρίσει κάποιος το 2004 με φέτος να σας θυμίσω ότι το 2004 είχε και άλλες πιό αδύνατες ομάδες από εμάς αλλά τότε είχαμε ένα Μηνά ένα Στυλιανίδη ένα Παπαιωάννου που σήκωσαν το κεφάλι και πάλεψαν εμψυχώνωντας τους υπόλοιπους συμπάιχτες τους διότι αγαπούσαν την ομάδα τους. Τώρα ο Μηνάς κάνει ότι μπόρει και αφού για χρόνια τον καθυβρίζαμε ο Μάκης έφυγε και τον Στυλιανίδη τον διώξαμε.
Πού θέλω να καταλήξω ? Ότι η ΑΕΚ πρέπει να στηριχθεί και να στηρίξει τα δικά της παιδιά.
Αυτά τα ταλέντα που εξευτελίσαμε όταν τους προσφέραμε 150 και 250 λίρες !!! συμβόλαια διότι δεν ήταν της γνωστής μπουτίκ. Τουλάχιστον αυτά τα παιδιά θα φτύσουν αίμα στο γήπεδο. Φτάνει πιά με τους μισθοφόρους τουρίστες κρέατα. Φτάνει πιά με τους παίχτες της μπουτίκ. Καλά φάγανε τόσα χρόνια και καλά περάσανε. Οι 'παιχταράδες' της μπουτίκ να φύγουνε εδώ και τώρα και να παίξουν οι δικοί μας. Αν είναι να πάμεν Β' κατηγορία να πάμεν με το κεφάλι ψηλά.
Αλλά αυτό που δεν ανέχομαι πλέον είναι να ακούω τους ηθικούς αυτουργούς της κατάντιας της ΑΕΚ να κάνουν και κριτική. Δεν φτάνει το τι τραβάμε, παίζουν και με την νοημοσύνη μας.
Μας θεωρούν και βλάκες οι ακατανόμαστοι.
Τελικά ο Χάρυ Κλύν είναι διαχρονικός. Διότι εδώ χοράει αυτό που κάποτε είπε. 'Κοίτα που πήρε φόρα η βαζελίνη και ζητά μερτικό από το γ....ι' Απ'εν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του.

Σκαλιώτης βέρος

Ανώνυμος είπε...

re pe8kia 3ipnate... touton p kamnoumen tora ennen kalo. ego pistefko oti prepi na siniditopiisoume oti fetos en exoumen omada je kindinefkoumen na pamen defteri katigoria. ine 8ema xronou na to sini8isete je oson pio gliora to kamete, TOSON TO KALITERO. den exoume omada. twra an fteei o 8omas i o klinger den exi simasia pleon. je oi dio tous apoteloun parel8on pou tin omada je kala ekamamen. ego nomizo na paretisoumen je na men kamnete prosklisi ka8e fora imishimou gia ton kosmo. o kosmos evare8ike. ekourastike. enekatjiase tin mappa. katalavete to. prepi mian foran na pe3oun xoris fila8lous na doumen an tous aresei. prepi na kamoumen opos ekamen je i omonoia. na kamoumen ena megalo mavron panni je na to valoumen mes tin kerkida mas se ka8e match osti na pan stin 10i 8esi(an pan, pou den pistevo). 8elousin ka8e eftoma tin ipostiri3in tou kosmou GIATI IMISHIMOU O KOSMOS PREPEI NA FANI STA DISKOLA...@@. peripezoun mas je pistefkoume. KANI! amma re. APLA siniditopoiiste to kopelia... MONON TOUTON EXETE NA KAMETE. je ego pistefko oti touti i omada an pai b katigoria, EN 3ANASTREFETE POTTE je oxi epd en mpori, apla epd 8a diali8i, diikitika je kanenas den 8a endiaferete gia aftin.

Giorgos

PS.je men m pite pos ime apesiodo3os giati kopelia mou vriskomasten stin 9i agonistiki KE OXI stin 2i.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Φοινικούδα,

Έχω διαβάσει όλα τα πιο πάνω σχόλια των φίλων της ΑΕΚ και τα δικά σου και σε γενικές γραμμές βρίσκω δίκαιο σε όλους. Τέσσερις αγωνιστικές πρίν το τέλος και με δεδομένο ότι οι τρείς τελευταίες είναι με τους πρωτοπόρους, οι ελπίδες για βαθμολογική συγκομιδή είναι ελάχιστες. Συμφωνώ και σέβομαι τους λόγους με τους οποίους κρίνετε την αγωνιστική παρουσία των πλείστων ξένων παιχτών ώς πενιχρή όπως και την επιτακτική ανάγκη να φύγουν τον Ιανούαριο.
Το θέμα που προκύπτει είναι ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση. Πως θα καταφέρουμε να φέρουμε παίχτες τον Ιανουάριο και κυρίως ποιό θα είναι το κόστος; Δεδομένου της έλλειψης "κορμού" και του πλήθους των ξένων που πρέπει να έρθουν, θα επιτευχθεί μια σχετική ομοιογένεια στον χρόνο που προσφέρει η διακοπή για τις γιορτές για να αρχίσουν τα αποτελέσματα να έρχονται; Ποιοί παίχτες είναι αυτοί που θα έρθουν με ευκολία να αγωνιστούν στην τελευταία ομάδα του προταθλήματος; Ποιό θα είναι το οικονομικό κόστος αυτού του εγχειρήματος, θα σωθούμε φέτος αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα επόμενα χρόνια προσπαθόντας να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο;
Η ομάδα πρέπει να αποδεσμεύσει τους ξένους παίχτες που πρέπει να φύγουν και μετά να κάτσει να σκεφτεί τα πιο πάνω και κάνοντας ένα σοβαρό προγραμματισμό να φέρει παίχτες λύσεις, δοκιμασμένους, εγώ λέω στην πλειονότητα Κύπριους ή ξένους που αγωνίζονται στην Κύπρο (ας ανεβάσει παίχτες από την Β΄κατηγορία, ας φέρει δανεικούς, ας φέρει από την δεύτερη ομάδα) για να βγάλουν την ομάδα από τις δύο τελευταίες θέσεις του αυτόματου υποβιβασμού, και να παλέψει την παραμονή μέσα από τον όμιλο.
Το τελευταίο σχόλιο του φίλου Νικόλα πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες, πρέπει να πιέσουμε τον άβουλο, άτολμο σκαλιώτη, να διεκδικίσει μια αξιοπρεπή ομάδα, μια ομάδα που δεν θα είναι την μια χρονιά τέταρτη και την επόμενη με το ένα πόδι στην Β' Κατηγορία. Η φανέλα της ΑΕΚ πρέπει να έχει το βάρος την φανέλας της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού ΜΑΖΙ. Δεν είναι παρελθοντολογία το να σκεφτόμαστε το κόστος της Ένωσης που ήταν η διάλυση δύο ιστορικών σωματείων. Μετά από 14 χρόνια είναι αυτή η ομάδα που θέλαμε να φτιάξουμε; Ένα κύπελλο και μία τέταρτη θέση είναι ρόλος πρωταγωνιστικός; Η διοίκηση πρέπει να είναι μία και παρούσα, όχι απούσα και να αναλώνεται στα εσωτερικά φαγώματα. Οι ρόλοι των διοικούντων του προπονητή των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων πρέπει να είναι αυστηρά διακριτοί. Δεν είναι κακό να αντιγράψουμε πρώτοι εμείς την οργανωτική δομή της Ανορθωσής που με μία διοίκηση και ένα προπονητή σημαία κατάφερε να ξεχωρίσει.
Φίλε Jimmy και φίλοι της ΑΕΚ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ, όχι μόνο ο Πρόδρομος αλλά και όλη Λάρνακα θα γίνει μπλέ από τους Μαχητές επειδή κανένας πιτσιρικάς δεν θέλει να πηγαίνει στο σχολείο και για 14 χρόνια και να τον περιπαίζουν οι φίλοι του, επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε τον νεαρό κόσμο που δεν έζησε την Ένωση να ταυτιστεί με τα χρώματα, με την φανέλα, με το σήμα της ομάδας, επειδή στο τέλος θα παραμείνουμε οι λίγοι ρομαντικοί που θα είμαστε PROUD TO BE AEK.


Aekinho

Ανώνυμος είπε...

Pedkia oti tze na poume gia tin Aekara fetos ine ligo... Thimizimou tin Nea Salamina persi me ton Kostiko pou edilose oti stoxos en i proti tetrada tze eidamen tous fetos pou einai.... Eferan ena soro palta persi tze epeia ipovathmisi, ton genari persi ekaman poiotikes enisxiseis ipan alla pale en esothikan.

O theos na men mas to deiksei alla en kata tzei pou pame...

O thomas kai h prohn dioikisi tou tze persi tze propersi tze kathe xrono eferne pektes pou tin idia tin boutique alla toulaxiston oi misoi efkenna mas tze ekamname mian aksioprosektoi poreia. Oi proponites mas den itan kai asximoi...

Fetos opos kai na exei to prama den mas efkikan oi pektes kai se sindiasmo me kati mikro-atixies evrethikame telefteoi. To thema ine na doume ti kamnoume pou dame tze da. Oti egine egine. Prepei na ginoun allages kai o Finikoudas polla sosta tis ethese. Tha diafoniso kai go sto thema Gonzalez parolo pou ine polla piso apo tis pragmatikes tou dinatotites alla akoma kai etsi ine poli kaliteros apo kati afeleis pou akousta exoun to topi. O Gonzalez ine apelpistika monos, shenonete mprosta me tin mappa tze en eshi pou na fkalei tin sentra. O nouafor paei tze kleiete, o mendez ektos topou kai xronou, o moselin akoma na reksi tin mesi giati epiase kai kapian ilikia me apotelesma na strefete piso o Gonzalez kai istera na ton katigoroume oti kathistera tis epithesis kai en exei tin sveltada stis kiniseis. O Gonzalez theli 1 pekti dipla tou na allaksoun 2-3 mpalies na fkaloun epithesi.

Na sas po ti prepi na ginei kai oxi mono tha sothoume alla tha eimaste kai stis 8 protes omades:

1) Na pezoume 4-4-2 kai na anaptissomaste apo ta akra afou epiasame tze ton Tiquinho. Polla kalo pektoui, an tou katsi to klima tha peksei polli mappa. Me ton hector pou tin alli tha exoume kali anaptiksi apo ta akra.

2) Na feroume ena center for gkoltzi. An ekatalava kala me ta legomena tou Stavrou en gia ton David Costa tou apollona pou lalei. Me afton dipla ston Nouafor tha doume arketa goal.

3) Na arxisei na vazei kai kanena prostimo i dioikisi kai na stamatisoun to ntantema. Kapioi pektes exoun dinatoties kai prepi na to apodiksoun. An tous afiseis 2-3 fores sto pagko tze katsis tous tze ena prostimo tha feroun ta milia tous (p.x Pergl, Ednilson, Moselin, Daskalakis, Nouafor, Mesika). Kapious en tous anafero epidi ksero oti en exoun dinatotites kai tha figoun to genari.

4) Na feroume ena kalo amintiko dipla ston Kasio tze ena deksi back pou na exei tin efxereia na voitha epithetika. Den leo, aksioprosekti i prospathia tou Mina alla den mas ftannoun mono oi kales amintikes topothetiseis. Enas akraios amintikos prepi na mpori na kamnei tze makrines mpalies tze na kounta tin omada mprosta.

Me aftes tis lites kai simantikes kiniseis tha mporesi i omada na vgei apo to adieksodo. Den xreiazete na feroume 4-5 pektes ton genari gia na sothoume. Afta ine polla eksoda kai ripsokindines kiniseis giati ospou na egklimatistoun 4-5 pektes se mia nea omada enna fame tze to genari tze ta misa tou fevrari pou simenei oti to poulli epetase. Kalitera ine na allaksoume to sistima mas pou mono 3 kales prosthikes tha theloume. An sinexisoume me to 4-3-3 en 5 pektes pou enna theloume. Amintiko, dekari, centerfor, deksi back tze akraio epithetiko pou na pezei tze aristera tze deksia.

Enas ponemenos opados pou varethi na akouei gia xartes tze GPS...

Ανώνυμος είπε...

kalispera je pou mena..
re leventes.. ego evarethika na paenno na thoro tin aek.. kallitera na paenno na dio 10 evro na piano tsontes para na thoro 7 gia na men po 11 m..... na tin paizoun.
ate irte je o dikos mas jairos na pame deftera katigoria mpas je alla3ei kati.
enna ginei? as ginei.. kalodexoumeno..
afou je na minoume.. ta idia enna exoume je tou xronou je tou allou je paei legontas..

i aftokritiki en to pan.. en exoume tpt je prepei na arkepsoume pou tin arki..
kalinikta sas

aima timi SKALA mia zoi

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.