News Update :

After match: Άρξασθε πυρ!

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία της Α.Ε.Κ. έχουμε την «τύχη» να βιώνουμε φέτος (3Χ0=0) και δεν μπορούμε παρά να ανησυχούμε για την κατάσταση αυτή. Τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα ξαναζήσαμε την περίοδο 2005-06 όταν μέχρι και την 5η αγωνιστική μετρούσαμε 2 βαθμούς! Αν και δεν έχω ξαναζήσει την εμπειρία της ελεύθερης πτώσης από τα 10000 πόδια, εντούτοις αυτή η ομάδα με κάνει να ζω την εμπειρία μέσα στο γήπεδο με μόνο 15 ευρώ...
Πέφτουμε...πέφτουμε...και προσευχόμαστε να ανοίξει κάποια στιγμή το αλεξίπτωτο για να μη μας μαζεύουν με το...κουταλάκι! Και το χειρότερο απ’ όλα; Δεν έχουμε ούτε εκπαιδευτή μαζί μας για να μας καθοδηγήσει έτσι οδηγούμαστε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα! Όχι την Ελπίδα Ξυλοφάγου, είναι νωρίς ακόμα για να μάθουμε πού βρίσκεται το γήπεδό της. Την ελπίδα της αλλαγής.

Τι πρέπει να αλλάξει; Ο προπονητής; Η διοίκηση; Οι παίκτες: Η νοοτροπία μας; Η ατυχία που μας δέρνει; Καθένας έχει τη δική του θεωρία. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος με μία απλή συγγνώμη, μία απολογία στον κόσμο αυτό, που το κάθε σαββατοκύριακο μας, από γιορτή το μετέτρεψαν σε...πένθος!! Έστω ένα πρόστιμο στους παίκτες! Τίποτα!! Από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική έπρεπε να πέσει γερή η καμπάνα, όπως έπραξε ο Απόλλωνας και έτσι έκαναν και νίκη.

Αν και δεν είχα σκοπό να σχολιάσω την απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή, θέλω να αναφερθώ στον Εντίλσον και να διαφωνήσω κάθετα με όλους τους φίλους που του έβαλαν απροβίβαστο βαθμό. Ναι, στο παιχνίδι με την ΑΠΕΠ ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά χθες ρε παιδιά όλες οι επιθέσεις περνούσαν από τα πόδια του!! Έτρεχε σαν σκύλος, έπαιζε πρώτη πάσα, άλλαζε παιγνίδι, μάρκαρε, έκλεβε, έπαιρνε πρωτοβουλίες, προσπαθούσε για το σουτ (το οποίο είναι το δυνατό του σημείο). Ήταν η αποκάλυψη και το κέρδος μας για χθες μαζί με τον Άμπραχαμ και πραγματικά έμεινα ξερός διαβάζοντας την αυστηρή κριτική που του κάνατε. Θα δείτε σύντομα πως θα διαψευσθείτε και ο Εντίλσον μαζί με τον Άμπραχαμ θα είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Ξεχώριζαν όπως τη μύγα μέσα στο γάλα στο χθεσινό παιχνίδι!

Και αν διερωτάστε γιατί κοτζάμ ΑΕΚ δυσκολεύεται να φέρει παίκτες αξίας ή έστω παίκτες που να μας πείθουν, η απάντηση είναι πλέον κοινό μυστικό: Κακός προγραμματισμός! Όταν φώναζα όμως εγώ για το Μονεστερόλο και τον Γκαβατόρτα κάποιοι μου είπαν ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα και να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η ομάδα μας μετά τις μεταγραφές του καλοκαιριού θυμίζει τον Πύργο της Βαβέλ!!! Που όσο κι αν προσπαθήσουμε να δώσουμε ομοιογένεια σε αυτούς που θα τον κτίσουν, ποτέ δε θα μπορέσουν να συνεννοηθούν. Όχι μόνο γιατί δε μιλούν την ίδια γλώσσα, αλλά γιατί:
- η ομάδα μπαλώθηκε σαν τρύπιο παλτό με προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ μέχρι και το Σεπτέμβριο
- ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχασαν την προετοιμασία
- κάποιοι άλλοι αγωνίζονται χωρίς κίνητρο απλά γιατί δε βρήκαν κάτι καλύτερο

Είχα εκφράσει και πριν ένα μήνα το φόβο πως η ομάδα θα αργήσει να δέσει λόγω των πιο πάνω παραγόντων και τελικά δυστυχώς επαληθεύτηκα. Έστω κι αν χθες παρουσιάσαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, πάλι δεν πείσαμε. Σίγουρα με τη Δόξα θα παίξουμε καλύτερα, και με την Αλκή ακόμη καλύτερα, το θέμα όμως είναι πότε θα έρθουν οι βαθμοί! Ειδικά όταν έχεις απέναντί σου την Ένωση, μία ομάδα που παίζει καθαρό αντιποδόσφαιρο και ταμπουρώνεται να μη δεχθεί γκολ (ναι, παίρνω πίσω τα καλά λόγια που είπα στο pre-match, μια ζωή την ίδια εικόνα θα παρουσιάζει αυτή η ομάδα) τότε πρέπει να έχεις επιθετικές λύσεις! Όχι να παίζεις με έναν περιφερειακό που τον έχρισες επιθετικό και δεν μπορεί να κάνει ένα σουτ της προκοπής. Καλή η κατοχή της μπάλας, καλό το σπάσιμο της μπάλας από το Νουαφόρ, αλλά πλαγιοκοπήσεις μηδέν, κάθετες πάσες μηδέν, στημένα μηδέν, σουτ μηδέν γι αυτό και έχουμε μείνει στο μηδέν. Δε λέω, φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως η ουσία είναι το γκολ και από τη στιγμή που δεν έρχεται τότε χαρακτηριζόμαστε ανούσιοι.

Όσο για την Ένωση, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς μας έβαλε δυο κομμάτια με τρεις επιθέσεις!! Κι ας γράφουν κάποιοι αθλητικογράφοι επειδή έτσι τους είπαν, πως η Ένωση άξιζε τη νίκη και δίκαια κέρδισε. Αλήθεια, τι στερεότυπη φράση! Ποτέ δεν άκουσα ή διάβασα κάποιον που να υποστηρίζει την άποψη για κάποια ομάδα ότι άδικα νίκησε. Άρα είναι κανόνας γι αυτούς πως όποιος κερδίζει δίκαια παίρνει τους βαθμούς! Το μόνο όμως που αληθεύει είναι πως η Ένωση ήταν πιο αποτελεσματική. Τέλος! Μάθετε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Μέσα στην περιοχή μας δεν πάτησε επιθετικός, επίθεση απειλητική δε θυμάμαι να έκαναν, παρά μόνο έπεφταν με περίσσιο θεατρινισμό για να καθυστερήσουν το παιχνίδι. Όσο για τον προκλητικό Φρέντι τι να πω; Πολύ αντιαθλητικός παίκτης αλλά πολύ όμορφο γκολ. Όσο για το δεύτερο γκολ, ακόμα κι ο πιο άσχετος κύριε Χρυσοστόμου ξέρει πως όσο πιο μακριά στηθεί η μπάλα στο φάουλ, τόσο πιο ιδανική η εκτέλεση. Το φάουλ έγινε κοντά στη γραμμή της περιοχής αλλά η μπάλα στήθηκε δύο μέτρα πιο πίσω! Λεπτομέρεια, αλλά από αυτή την λεπτομέρεια δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, στο οποίο εν μέρει ευθύνεται και ο Μαγιέμπι.

Εγώ το λέω ξεκάθαρα πως δικαιούμασταν τη νίκη κι ας βρεθώ αντιμέτωπος με τους περισσότερους από εσάς. Όμως από τη στιγμή που αυτή δεν ήρθε πρέπει να παραδεχτούμε πως κάτι πάει πολύ λάθος. Υπάρχει πρόβλημα. Μετά από ώριμο προβληματισμό λοιπόν, κατέληξα ότι τρεις αιτίες μας οδήγησαν στον πυθμένα της βαθμολογίας.
- αφορμάριστη ομάδα που ακόμα να δέσει
- πολύ κακή ψυχολογία και χαμηλή αυτοπεποίθηση
- ανύπαρκτη επίθεση, που είναι και η σημαντικότερη αιτία.

Δεν έχουμε επίθεση, πάρτε το χαμπάρι!!! Σε 192 λεπτά παιχνιδιού έχουμε πετύχει 2 γκολ (από μέσους) και δεχθήκαμε 5!!! Τραγικό στατιστικό, τόσο για την άμυνα, αλλά κυρίως για την επίθεση. Και γιατί να αρχίζουμε να κατηγορούμε μόνο το Νουαφόρ από τη στιγμή που ευθύνονται και άλλοι για την επιθετική στειρότητα; Και οι πλάγιοι επιθετικοί που δεν μπορούν να βγάλουν μια σέντρα της προκοπής, και οι κεντρώοι μεσοεπιθετικοί που έχουν έλλειψη φαντασίας, και τέλος, οι αρχιτέκτονες της φετινής ομάδας που την παρατάσσουν χωρίς επιθετικές βλέψεις. Όσο για τα στημένα τι να πω; 10 κόρνερ και 5 φάουλ σε καλή θέση και ούτε καν να απειλήσουμε!! Τι γίνεται ρε παιδιά;
Για να μην παρεξηγηθώ, πιστεύω πως εξαιρουμένης της επιθετικής γραμμής, έχουμε πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Όμως δεν παίζουν!! Δεν έχουν κίνητρο, αγωνιστική ετοιμότητα και ψυχολογία. Άσε που υπάρχουν ακόμα τόσοι, κύπριοι, που περιμένουν την ευκαιρία τους.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα, το οποίο πλέον είναι βαρόμετρο για να μας διατηρήσει εντός στόχων. Μπορείτε να γελάσετε, αλλά εγώ το πιστεύω. Ειδικά αν κοιτάξουμε το πρόγραμμα και κυρίως τα παιχνίδια του Β’ γύρου, μπορούμε να αισιοδοξούμε. Στο μεταξύ, ας βάλουν κανένα πρόστιμο στους παίκτες και ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ας δουλέψουν στα λάθη τους κι ας συνειδητοποιήσουν την ιστορία και το βάρος της φανέλας που φοράνε. Και το κυριότερο, ας αλλάξουμε επιθετικό πλάνο ώστε να φωνάξουμε κι εμείς οι άμοιροι καμιά φορά «Γκοοοοοοοολ!!!!!».

Αναγκαστικά έχω γράψει μυθιστόρημα πάλι, αλλά δε μας αφήνουν άλλη επιλογή και πιστέψτε με, θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα όμως περιορίστηκα στα πιο σημαντικά!

Υ.Γ1: Συγχαρητήρια στον Μπόμποκ για το ήθος του, που στο ημίχρονο εμψύχωσε τον Μαγιέμπι για τη συνέχεια του παιχνιδιού
Υ.Γ2:
Γιατί ήταν εκνευρισμένος ο προπονητής μας μετά το τέλος του παιχνιδιού; Με ποιον τα είχε;
Υ.Γ3:
Κατάλαβε κανένας τις αιχμές που άφησε τόσο ο κ.Κλίγκερ όσο και ο Μάριος Κωνσταντίνου στη διάσκεψη τύπου;


.



.



Share this Article on :

13 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

oso gia tis aixmes file mou o men kliger htan enantia s' aytous pou mas timorisan o de marios gia ti dioikhsh mas. akoma kai o gios mou pou einai enteka xronon mou leei ine gia ton thoma pou i8ele na pei!! kai o nown noeito!!!

Ανώνυμος είπε...

nai file mou finikouda pame apo to kako sto xeirotero.oso gia ta sxolia tou mariou itan gia ti dioikisi mas sponta oti den afinei tous proponites na doule4oun opws theloun..

Κωνσταντίνος είπε...

Afou re pedia epses stin ekpompi tou avraamidi ekame paremvasi o marios kwnstantinou kai ipe oti den anaferotan sti dioikisi. Na ton pistepsoume i oxi? Eipe oti oi dilwseis tou itn kathara apo sinadelfiki allileggyi.

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..oso afora filo sinagonisti anonimo pou leei sto pre match enosi-aek oti den vlepo tin omada kai simperasmatika oti leo oti mou katevi,den eida file anonime mono to pexnidi me tin apep..eshi live streaming i myvision kai vlepo tin omada kai gia avto ekfero kai apopsi..kai afou exete kai toso dinati apopsi valete kai to onoma sas pou kato na milate eponima re pedkia allios men grafete katigories gia kanenan..kai pros pliroforia sou file anonime eida ti kiriaki 2 fores se epanalipsi to pexnidi gia na mporo na milo akoma pio sosta gia tin omada..file finikuda ena simfoniso apolita mazi sou oti eprepe na nikisoume i to ligotero na paroume tin isopalia apo to sigkekrimeno pexnidi..ego omos ena statho xana sto ednilson o opios les oti etrexe sto gipedo san skillos kai eperna to pexnidi apo ta podia tou..emetrisa otan evlepa se epanalipsi xthes to pexnidi 13 lathos pases tou pou vkaloun antepithesi tin enosi..13 lathos pases en antithesi me ton ilic o opios eixe 4 kai to magno pou exase tin mpala 6 fores..en ginete re finikouda mou kati ena leei kai touto..kai pragmatika isos na sou efanike kalos tin ora pou empike o abraham giati evouran gia oulli tin omada o tsexos..xaraktiristika krata tin mpala o ednilson sto 76 exo pou tin perioxi tis enosis,strifogirizi giro pou ton eavto tou klevkoun tou ti mapa fevkoun antepithesi kai stamata tous me foul sto kentro o perkl..ilikrina ego apogoitevtika pou to sigkekrimeno pexti giati me to viografiko tou perimenis polla parapano..ti na ta kamo ta treximata tou diladi re pedkia? kaio katsis troi to gipedo alla ipotithete i adinamia tou pedkiou einai oti en mpori na pasari kala sta 20 metra..kamni to kalitera o ednilson file finikuda? extipise ena foul sosta pou empike to goal..meta oles oi mpalies gia na vkoume epithesi pernoun pou ton ilic stin arxi,magno sti sinexia kai abraham sto telos..pos na to kamoume diladi itan polla ektos pexnidkiou..en xero ti ftei..en eprosarmostike,en edese me tous simpextes tou en xero ti..en ginete omos etsi emfanisis pextis pou epexe roma,benfika kai epiase protathlima me tin partizan..emena touti en i apopsi mou filoi sinagonistes..en kai simeni omos oti ftei o ednilson giati i omada efae tes..en to sinolo mas pou eftexe..giati oute o daskalakis itan kalos kai ftei apolita sto 1o goal gia mena(itan termatara omos) giati en ekalipse sosta ton hector ,oute o perkl vlepete,oute o magno emporouse na kami kati, o atorno itan 90 lepta exo pou to pexnidi epireasmenos pou to travmatismo tou..entoutis ekamame fasis,ekratisame mpala apenanti se 11 pextes amina kai eprospathisame..en mas evkike sinexizoume sto epomeno pexnidi..oso afora to mario kostantinou gia mena o anthropos edixe oti en aektzis pano pou oulla kai en ishie kamia skopimotita i dilosi tou..itan dilosi simparastasis gia to match me ti pegia..kai oute simfono me tin epistoli tou kliger pou ene diki tou en pou ti diikisi pou evkike giati etheorisa to aixmi pros avtous..eipe kati gia tin omada tis kardias tou o marios kai touto itan..pou mena ena megalo bravo se ena gnisio aektzi..kai kati pou exiasa, osoi theloun xartes gia na girizoun tin kipro tou xronou na pasin na agorasoun season ticket tis ael,ate kai tis salaminas kai na akolouthoun tin omada tous jiame pou ena pieni..

Ανώνυμος είπε...

Μετά και το πέρας της 3ης αγωνιστικής η ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται καθηλωμένη στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα με 0 βαθμούς. Στο αποψινό παιχνίδι με το Παραλίμνι φανερώθηκαν για ακόμη μια φορά οι τρομερές αδυναμίες που έχει η ομάδα. Αυτά όμως είναι συνεπακόλουθα και του προπονητή όσο και της Διοίκησης. Το γιατί???



Μπορεί σήμερα να έπαιξε κάπως καλύτερα η ομάδα με περισσότερη κατοχή στον αγώνα, ΑΛΛΑ ανούσια. Σε κανένα σημείο του αγώνα η ΑΕΚ δεν απείλησε το Παραλίμνι. Η επίθεση της ΑΕΚ είναι ανύπαρκτη. Δεν έχεις κεντρικό επιθετικό, ή μάλλον ΕΧΕΙΣ αλλά είναι στο περιθώριο. Ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής ο Ξενωφόντος που βρίσκεται. Το παιδί διψά να παίξει ποδόσφαιρο αλλά να βρίσκονται στο περιθώριο για χάρην του χρήματος? Πόσο πρέπει να κατέχει κάποιος από ποδόσφαιρο για να καταλάβει ότι ο Νουαφόρ δεν είναι κεντρικός επιθετικός? Και ακόμη χειρότερα να παίζεις με ένα σύστημα με προωθημένον αυτόν μονάχα?

Έτσι και ήταν και το παιχνίδι απόψε. Ο Νουφαρόρ βρισκόταν μόνος μπροστά και σε κανένα σημείο δεν μπορούσε η ομάδα μας να πιέσει και να απειλήσει. Στο κέντρο είχαμε κάποιους παίχτες που μπορεί να ήθελαν να παίξουν αλλά μέχρις ένα σημείο μπορούν, Εντνίλσον, Μοσελίν, Μεσίκα, Δασκαλάκης. Γιατί να βρίσκονται αυτοί στην ομάδα ενώ εγώ έχω στο δυναμικό μου παίχτες που απέδειξαν την αξία τους? Κατσής, Μιχαήλ, Κυριάκου είναι στο περιθώριο.

Εγώ αγανάκτησα με αυτή την κατάσταση όπως και πολλοί άλλοι φίλοι της ομάδας το ίδιο. Δεν θέλουν να βλέπουν παίχτες ανούσιους στην ομάδα που να μην προσφέρουν. Να παίξουν τα δικά μας παιδιά που σίγουρα θα σε δικαιώσουν. Φτάνει πια με τις υποσχέσεις και κουρουφέξαλα περί Ευρώπης και ενδυνάμωσης της ομάδας? Και ακόμη Ευρωπαϊκή Κυπριακή ομάδα δεν παίξαμε.

Τι θα γίνει με αντίπαλο την Ανόρθωση και την Ομόνοια? Αγωνιστήκαμε με ΑΠΕΠ και Παραλίμνι και δεν έκανα τίποτα. Η άμυνα μου μπάζει. Μάλλον καλύτερα να μην πάμε καν στο γήπεδο με αυτές τις ομάδες. Το ρεζίλεμα μας θα είναι μεγάλο.....

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του προγραμματισμού που υποτίθεται είναι σε επαγγελματική βάση και φέραμε ποδοσφαιριστές αξίας και ο κορμός μας ο περσινός είναι ο ίδιος. Η ενδεκάδα μας απόψε είχε 6 στους 11 νέους παίχτες, 55% καινούργια ομάδα. Έτσι θα πάμε μπροστά? Φυσικά και όχι. Γιαυτό και το Παραλίμνι σε κέρδισε. Έχει ένα αρκετά καλύτερο σου σύνολο και σε κέρδισε δίκαια.

Η συνέχεια για την ΑΕΚ μάλλον είναι δυσοίωνη.....Είναι κρίμα για τον κόσμο που πιστεύει σε αυτή την ομάδα.....

Άντε καληνύχτα σε όλους μας........



deminios

Ανώνυμος είπε...

Γραπτή ανακοίνωση με αφορμή ένα περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, εξέδωσε ο Νιρ Κλίνγκερ. "Και κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου, ρωτήθηκα από ένα δημοσιογράφο για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μου.



Εκείνη τη στιγμή θεώρησα σωστό να μην απαντήσω λόγω αυτού που είχε γίνει στην Πέγεια, διότι αν έλεγα την άποψή μου θα κινδύνευα να τιμωρηθώ. Δυστυχώς απάντησε για μένα ο προπονητής της Ένωσης Μάριος Κωνσταντίνου, πράγμα που δεν με βρίσκει σύμφωνο.



Κατά την άποψή μου είναι αντιδεοντολογικό να απαντά στη θέση μου ερωτήσεις που αφορούν την ΑΕΚ, χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Απογοητεύτηκα όταν μου μετάφρασαν τα λεγόμενα του κ.Κωνσταντίνου, διότι η αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ δεν τον αφορά.



Ο κάθε προπονητής πρέπει να ασχολείται με τη δική του ομάδα. Δεν έχω ορίσει ποτέ τον κ. Κωνσταντίνου είτε εκπρόσωπο, είτε δικηγόρο μου για να απαντά εκ μέρους μου για τέτοιου είδους θέματα. Μ’ αυτά που είπε άφησε να νοηθεί ότι θέλει να πλήξει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τους οποίους μπορεί να έχει παλιούς λογαριασμούς, κάτι που εμένα δεν με εκφράζει καθόλου. Περιμένω την απολογία του κ. Κωνσταντίνου".

TORA GRAFEI KAI LEEI OTI TOU YPAGOREBOUN OI ALLOI!!!!! ORNEO

Ανώνυμος είπε...

mporei o Marios na enouse to simboulio tis Aek kai auto ennouse exei apolitro dikaio.Kai egw eimai apo autous pou pistevoun oti o thomas kanei oti thelei kai agorazei paiktes mono apo ena manager kai auto einai mega lathos.Gia auto i Aek den proxarai pmrosta kai menei stasimi.

Ανώνυμος είπε...

Egw pisteuw pws i omada exei paiktes gia na paei mprosta (abraham,magno,edilson) alla ekeino pou ftaiei einai h epithesh mas. O klinger prepei na katalavei oti o nouafor en paiktaras alla oi gia center for. E giniskete mia fora na dokimasei korifi ton Xenofwntos, aristera ton nouafor(mesika) kai dexia ton hektor(adorno) kai na dei intalws enna paizei i omada? de lew pos etsi tha einai sigoura kalitera alla as to dokimasei ena dio paixnidia kai an den tou vgainei as to allaxei pale, kanena pronlima. Kai kati televtaio nomizw pws o ilits den einai paixtis gia tin omada mas. Pisteuw pws oi ipolipoi pou exoume sti thesi autoi(edilson, abraham, katsis, xaris) einai kaliteroi
AIMA TIMI AEK MIA ZOI
Stavros

Ανώνυμος είπε...

kales diakopes filoi mou ta lepe apo tou xronou...elpiz na katalaban ti simenei na thelis na gineis megali omada kai mono otan ferneis pektes kai oxi axaparous ginese megal omada...ena megalo euxaristo stin dioikisi mas pou ma pire apo to semtembrio diakopes...tora pou to skeftika den theloume protathlima tou xronou sigoura ha to paroume...katalabete to point

Ανώνυμος είπε...

paidia kalispera. kostas. oloi mas exoume ta dikia mas. pikra gia olous. telika to sigouro ena einai. oi monoi pou den ftene eimaste emeis. to kalokairi eixa tis anfivolies mou omos kapou mesa mou elega skase re kati kserei o klinger. distixos omos re paidia kai aftos o amoiros den ine theos oute kanei thavmata. ine kalos proponitis omos dexete poles pieseis kai den antidra.an proseksate filarakia otan i omada girise apo tin proetimasia opote ekane diloseis eitan fidolos. otan teliose to persino protathlima oloi tha thimaste tin sinentevksei sto sporfm. eki fenotan sigouros gia tin omada,eixe poles vlepseis kai filodoksies. tora omos ine san na epathe eggefaliko. den milaei. mipos re paidia den exei ti na pei??? eseis pistevete pos tou feran tous paixtarades pou tou taksan? kai tou taksan paidia onomata. onomata kai paixtarades. omos sto telos kai se afto to thema kapioi pathan eggefaliko!!! stavraka diavasa pio pano afta pou egrapses. sinfono. i ousia omos re file ine apo edo kai pera ti ginete? tha sikothoume na sosoume tin xronia? tha prolavoume? emena re filarako ena pragma me anisixei. i apatheia ek merous tis dksis. afto mporeis na mou to eksigiseis re stavro?

efxaristo
kostas

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..kosta mou pragmatika ektimo to ama vlepo atoma eponima na grafoun tin apopsi tous xoris fovo kai ipenigmous, kai kirios me prospathia na vkaloume pou dame kati kalo gia tin omada mas..ena simfoniso mazi sou oti i diikisi mas isos na exi mini apathis se oti diadramatizete tounti sigkekrimeni stigm..alla en xero kata poso i epivoli enos prostimou i to na katevi sta apoditiria o proedros kai na tous katsi tis fones ena gini tipote re kosta mou..en xero ilikrina re file..ego apla stekoume pas ta texnika themata tis omadas parapano, giati epexa podosfero 10 xronia stin omada mas, ezisa polles katastasis pou konta kai mporo na miliso kai gia sistimata kai gia pextes giati edidaxtika ta sigkekrimena kai pou to mario kostantinou pou ton eixa proponiti mou kai pou allous polla kalous proponites..sioura o kliger ithele kaliterous pextes..ezitise tous alla en eixan ta lefta, en ethelan, en emporousan en tous eferan telika..tora toutous exoume me toutous porevomaste..ego pistevko polla ston proponiti mas giati vlepo ton pou tin arxi ton proponiseon kai pragmatika proti fora vlepo tin omada mas na proponiete etsi..kai ena spaso giati en vkenoun touta oulla pou mathenoun os tora..en aporias axio re gmt..ego vlepo mprosta polla thetika..en tha sinexisti allo touti i katastasi kai i omada ena anevi esto siga siga..pantos fenete re pedkia oti anorthosi,apoel,omonia exefigan polla pou emas kai ton apollona..en xero giati toso megali diafora piotitas alla en foeri diafora..isos ta polla lefta na epexan rolo..makari na anevoume sti sinexia..PROUD TO BE AEK!!!!

Ανώνυμος είπε...

kala re paidkia en ekatalavete pos fertos en protathlima gia treis tolmo na po kai gia 2.
oi ipolipes omades imasten oloi se ena kazani. prospatho na evro mia omada pou en paizei mapa kai pou sioura ena paei diavathmisi kai en vrisko. oi monoi pou en paizoun mapa en oi paiktes mas. ida pou tin tileorasi ta paixnidkia kai atromitou kai pafou kai doxa. exoun paiktes pou xeroun na soutaroun, paizoun peitharximena, markaroun oti dld en ekamen emeis me exairesi to 2 imixrono me tin enp .
telika en itan katholou tixaia i niki tis apep kai kala kami o klinger na arkepsei na fonazei lio dioti aurio exoume kipelo pou prepei na deroume kai malista me megalo score kai polllaaa diskola match meta me tin doxa. I NIKI INE MONODROMOS. AN TES FAME OPOS PERSI EN EXOUME ALLAGI PROPONITI.
skaliotis

ps .nai re stauro en oi lires pou kamoun tin diafora -- osi paizoun gia tin fanela en metrimenoi sta daktila tou enos sherkou.

Ανώνυμος είπε...

KALA RE STAVRO ENOMIZA OTI TO IJERES OTI EN TA LEFTA POY EXOU SXESI. ESI EMINES STHN FANELLA POY FORES GIA DEKA XRONIA. PALIOS ROMANTISTIS!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.