News Update :

Φιλικά...συμπεράσματα

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Πέραν των 1000 ΑΕΚτζήδων παρακολούθησαν το χθεσινοβραδινό φιλικό αγώνα και πήραν μια γεύση από τη φετινή μας ομάδα. Ο ενθουσιασμός μερίδας των οπαδών μας κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν πρωτόγνωρος και εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν και να τους ακολουθήσουμε κι οι υπόλοιποι.
Το παιχνίδι θα το χώριζα σε δύο μέρη...
Στο πρώτο ημίχρονο όπου ο προπονητής αποκάλυψε ένα περίπου το πλάνο που θα αγωνίζεται φέτος, και στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο δοκίμασε διάφορες αλλαγές προσώπων και ταχτικής για να βγάλει τα συμπεράσματά του. Η ομάδα μας άργησε να μπει στο παιχνίδι, μην ξεχνάμε όμως το βαθμό ετοιμότητας του Αποελ αλλά και της ΑΕΚ. Από το 20ο λεπτό λοιπόν μέχρι το 45ο αυτό που είδα με ικανοποίησε. Η ομάδα μας ξεδιπλωνόταν όμορφα, με αυτοματισμούς, πλαγιοκοπήσεις και σχετικά γρήγορη ανάπτυξη.

Υπήρχε όμως ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε. Δεν είναι άλλος από το Μεσίκα που ότι και να πούμε γι αυτόν είναι λίγο. Όποιος τον δει αγωνιζόμενο θα καταλάβει αμέσως πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή μεγάλης κλάσης. Η αριστερή πτέρυγα του ανήκει. Ορεξάτος ο Μοσελίν που ως επιτελικός μέσος τα πήγε πολύ καλά. Σταθερότατοι οι Παπόε, Δασκαλάκης, Περγκλ. Αθόρυβη δουλειά από τον Γκαβατόρτα στο χώρο του κέντρου αν και μπορούσε να διανύσει περισσότερα χιλιόμετρα. Μακριά από τον καλό τους εαυτό οι Γκονζάλεζ, Ίλιτς και Ατόρνο. Ογκόλιθος στην αντίπαλη άμυνα ο Νουαφόρ ο οποίος ωστόσο έχει περιθώρια βελτίωσης. Καλά στοιχεία έδειξε ο Μπόμποκ. Αυτοί ήταν οι 11 που ξεκίνησαν τον αγώνα με το αγαπημένο 4-2-3-1 του Νιρ Κλίγκερ το οποίο και φέτος απ’ ότι φαίνεται θα εφαρμόσει..

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής έριξε από το ξεκίνημα στο παιχνίδι τους Μονεστερόλο, Νικολάου, Ράνεμ, Μιχαήλ, Τζόσουα. Οι τέσσερις πρώτοι εξαιρετικοί, ο Τζόσουα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, ίσως λόγω και της θέσης που αγωνίστηκε, ως δεξί χαφ.
Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Μηνά, Κυριάκου, Καστάνας, Μαρτσέλο. Πρώτη εμφάνιση και για τον υπό δοκιμή Ολλανδό μεσοεπιθετικό Ντάγκλας ο οποίος είναι ταχύς με καλή ντρίπλα αλλά με στοιχεία επιπολαιότητας. Όπως και να έχει, είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, απλά καταγράφουμε προσωπικές απόψεις. Μοναδικός απών ο Κάσιο που βρίσκεται στην πατρίδα του με ολιγοήμερη άδεια.

Το Αποέλ προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Ζεβλάκοφ και έκανε δυο τα τέρματά του με πέναλτυ του Ηλία (!!!) το οποίο ποτέ δεν υπήρξε, αν και υπήρχε παράβαση πέναλτυ 10 λεπτά νωρίτερα στην οποία υπέπεσε ο Κυριάκου και δε δόθηκε. Η ομάδα μας μείωσε το σκορ με ωραίο γκολ του Μονεστερόλο που πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα. Ίσως το γκολ αυτό να είναι και η σφραγίδα για την παραμονή του στην Α.Ε.Κ.

Επαναλαμβάνω πως κατά την προσωπική μου άποψη, στο σημερινό παιχνίδι είδα αυτοματισμούς που θα τολμήσω να πω πως πρώτη φορά είδα στην Α.Ε.Κ. Έχουμε έναν προπονηταρά που εμφύσησε τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και τις πινελιές του θα τις απολαύσουμε περισσότερο όσο περνούν οι μέρες.

Για μένα το αποτέλεσμα δε μετρά καθόλου. Αυτό που μετρά είναι να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δεν ήταν λίγα και να δουλέψουμε στα λάθη και τις αδυναμίες μας. Όπως για παράδειγμα η δημιουργία ευκαιριών. Παρά την καλή κυκλοφορία, μετρημένες ήταν οι ευκαιρίες που κάναμε και τα τελειώματα φάσεων. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα στο φιλικό της Κυριακής θα είναι ακόμη καλύτερη.


Υ.Γ: Φίλε Πάρη διαφωνώ, φίλε Πάμπο και ανώνυμε συμφωνώ.

.



Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ....

ΑΥΠΝΙΕΣ...ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΡΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΕΛΕΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΑ.ΕΝΑ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ(ΑΣΦΑΛΗ)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ.ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ.ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΦΙΛΕ ΠΑΡΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ..ΣΕ ΕΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΑΕΚ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ
ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΠΑΜΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσακάλια εγώ ξέρω ποιοι ήσαστε φάτσα και θα σας κριτικάρω εσάς τους δυο προσωπικά.

"Ο ενθουσιασμός μερίδας των οπαδών μας κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν πρωτόγνωρος και εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν και να τους ακολουθήσουμε κι οι υπόλοιποι."

Εσείς οι δύο γιατί να μιλάτε για την κερκίδα από την στιγμή που κάθε παιχνίδι κάθεστε πάνω από την πρώτη είσοδο ? Εσείς πρώτοι θα πρεπε να' ρθετε να βοηθήσετε στην προσπάθειά που κάνει το Συ. Φι λόγω του ότι έχετε μια μικρή επιρροή στον κόσμο της ομάδας μας. ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΆΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΆΛΙΣΤΑ ΦΙΛΙΚΌ!

Τα ψέματά τέλειωσαν παίδες.Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα!



Υ.Γ Επειδή ξέρω πως το blog σας έχει δημοκρατικό χαρακτήρα και δεν προωθείτε την λογοκρισία, ΔΕΝ θα βάλετε αυτό το κείμενο για να το διαβάσει όλος ο κόσμος ακριβως οπως κανατε και με προηγουμενα μου posts.

Ανώνυμος είπε...

FILE FINIKUDA APO OTI IDA X8ES FANIKE OTI I OMADA MAS DEN 8ELI POLLI DOULIA ALLA POLLI POLLI MA PARA POLLI DOULIAKE EPISIS 8ELEITA AKOLOU8A / TERMATOFYLAKA, IPES OTI EDIKSE KALA STIXIA. KALA STIXIA GIA SENA INE DIO SOUT ENA GOAL KE MIA GKELA POU PROIR8E TO PENALTI, NA EKANE TO LA8OS O MIKROS O PORTARIS TO DEXOME ALLA ENAS 29XRONOS!!, IXE KAKES TOPO8ETISEIS KE EKSODOUS KAMMIA, PREPI NA PAME GIA ALLON. TO DEFTERON INE OTI LIPI KE PALI, APO TON KERO TOY FRANTZESKOU, O MPALADOROS, TO 10 TO KALO, O ORGANOTIS. TRITON EPI8ETIKA ANIPARKTOI. EDO MAS LIPI O PEXTARAS I AKOMA KE OI PEXTARADES OI GKOLTZIDES. TETARTON O MOSELIN INE MEGALOS KE BARIS, ITAN ENAS POLI KALOS PEXTIS GIA 90 LEPTA ALLA TORA INE TO POLLI GIA 30. OI IPOLIPI GIA TO MEXRI TORA ARKETA KALOI! STO SINOLO MAS LIPOUN 3 PEXTES KE ENAS TERMATOFILAKAS. DEN KSERO AN SIMMERIZINTE KE OI IPOLIPI TIN APOPSI MOU. EFXARISTO, KAKOS.

Κωνσταντίνος είπε...

Φίλε Κάκο ίσως να έχεις δίκιο για τον τερματοφύλακα. Το αν θα πρέπει να μείνει ή να φύγει όμως δεν μπορούμε να το πούμε, καθώς δεν έχουμε δει αγωνιζόμενο τον Πετρόβ και το Μαγιάμπι για να συγκρίνουμε. Όσο για το δέκα το καλό έχει καιρό που το λεμε πως χρειάζεται στην ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θα φανούν και περισσότερο οι επιθετικοί μας.

Όσο για σένα φίλε Κωνσταντίνε δεν το ήξερα πως έπρεπε να πάρω την άδειά σου για να κάθίσω στο σημείο της κερκίδας που εγώ επιθυμώ. Αν βοηθούμε ή στηρίζουμε την ομάδα το ξέρει η συνείδησή μας καθώς και όλοι όσοι εκτμούν τη δουλειά που κάνουμε. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι, σαν εσένα, που νομίζουν πως βοηθούν την ομάδα, με αχρείαστες κριτικές και ειρωνείες.

Υ.Γ: Μη χρησιμοποιείς το όνομα του ΣΥ.ΦΙ. για να αποδώσεις τις κατηγορίες σου. Σε διαβεβαιώ πως με το ΣΥ.ΦΙ. έχουμε άριστες σχέσεις παρόλο που ξέρουν και αυτοί τις "φάτσες" μας! Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου πως πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από ειρωνείες και βρισιές, τώρα δεχόμαστε και απειλές! Φίλε Κωνσταντίνε ηρέμησε λίγο γιατί τα νεύρα δεν κάνουν καλό στην υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..diavasa me poli megalo endiaferon tis apopsis olon sas gia tin omada meta to proto filiko kai tha katatheso kai tin diki mou..i omada emena prosopika sto 1o imixrono me enthousiase afantasta..den perimena na do tin aek na pezi me tosi sinoxi, i mpala na kateveni apo tin amina stous ilits-gavatorta kai meta na metaferete stin epithesi me tosi aplotita..pragmatika se ena mina eimai sigouros oti oloi tha trivoume ta matia mas me to ti tha vlepoume apo avtin tin omada sto gipedo..i moni anisixia mou prosopiki einai gia to an prepi o gonzalez na xaramizete se thesi dexiou back..den ta paei kai toso kala me avti ti thesi kai den einai dexi back ep oudeni..apo tin alli omos exo apolitis empistosini ston Sir Kliger pou sigoura kati xeri perisotero apo olous mas..o moselin an theorite varys apo kapious prepi na min ton exoun xanadi na pezi podosfairo ilikrin..sto 60 ekane koursa sta aristera tis aminas mas apo to kentro kai anekopse ton paoulista..o MOSELIN!!! Ego pragmatika emina afonos..stin arxi den eida me katholou thetiko mati tin metagrafi tou alla fenete oti o Sir Kliger tou kinise to endiaferon kai ton ekane na simperiferete opos den ton exo di pote!! Epidi den xano proponisi kai tous vlepo kathimerina sas leo oti o Moselin tha kani megala pragmata fetos an sinexisi etsi..gia ton Mesika to eipa apo tin 1i stigmi pou ton eida oti den iparxei allos pextis me tis ikanotites tou stin kipro avti ti stigmi..einai foveros paixtis..xriazete akoma doulia i omada kai paixnidi me paixnidi tha aneveni perissotero..oso afora ton termatofilaka ego tha to xanapo tha minoume me majebi kai petrof..telos tha apoxorisi o martselo apo tin omada..PROUD TO BE AEK!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.