News Update :

Το ημερολόγιο της προετοιμασίας! (Τετάρτη, 30/07/2008)

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Σε αυτή τη στήλη θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να διαβάζουμε το ημερολόγιο της προετοιμασίας όπως το γράφουν οι παίκτες μας! Κάθε μέρα οι παίκτες μας στέλνουν τις εντυπώσεις τους, τις εμπειρίες τους και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η προετοιμασία στην Τσεχία! Το ημερολόγιο, επίσης, συνοδεύεται και με φωτογραφίες από τις προπονήσεις...

Μέρα 13η, 30-07-2008, ώρα 11:40 μμ
Γεια σας. Προτελευταία μέρα στην Τσεχία και έχουμε πλέον ξεκινήσει να σκεφτόμαστε την επιστροφή στην Κύπρο. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά με πρωινή προπόνηση και φιλικό το απόγευμα. Το τελικό σκορ ήταν 6-2 υπέρ της ομάδας μας. Το βράδυ μετά το δείπνο είχαμε συνάντηση με τον προπονητή όπου μας ανέλυσε κάποια λάθη τακτικής που είχαμε σε προηγούμενα φιλικά. Αύριο είναι η τελευταία μας μέρα εδώ. Θα έχουμε διπλή προπόνηση και μετά θα ετοιμαστούμε για την επιστροφή. Γι’ αυτό το λόγο δε θα μπορέσουμε να σας στείλουμε τα νέα για την αυριανή μέρα (Πέμπτη).
Θα τα πούμε στην Κύπρο την Παρασκευή. Γεια σας!




Μέρα 12η, 29-07-2008, ώρα 11:00 μμ
Γεια σας. Σήμερα στην πρωινή προπόνηση είχαμε ασκήσεις εκρηκτικότητας και έπειτα ασκήσεις τακτικής. Το απόγευμα είχαμε το τρίτο μας φιλικό με την FK TEPLICE. Για ακόμα ένα φιλικό η ομάδα μας παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 (για εμας σκόραρε ο Ατόρνο). Είναι πολύ θετικό το ότι χτίσαμε στην εμφάνιση του προηγούμενου φιλικού και αγωνιστήκαμε με τη σωστή νοοτροπία.
Σας χαιρετούμε και θα τα πούμε αύριο που έχουμε το τελευταίο μας φιλικό στην Τσεχία.




Μέρα 11η, 28-07-2008, ώρα 10:50 μμ
Γεια σας. Σήμερα ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος της προετοιμασίας στο εξωτερικό με τριπλή προπόνηση. Στην πρωινή προπόνηση έγιναν ανταγωνιστικά παιχνίδια, στη δεύτερη προπόνηση γυμναστήριο και στην απογευματινή προπόνηση ασκήσεις ταχυδύναμης και έπειτα τακτικής. Η μέρα κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα. Το πιο ευχάριστο γεγονός της μέρας ήταν η γέννηση του γιου του Κάσιο στη Βραζιλία. Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και το βράδυ έβλεπε συνεχώς τη γυναίκα του με τον γιο τους ζωντανά στον υπολογιστή. Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας στον Κάσιο και στη γυναίκα του να τους ζήσει ο γιος τους και να τον χαίρονται. Αυτά προς το παρόν. Θα τα ξαναπούμε αύριο. Γεια σας.





Μέρα 10η, 27-07-2008, ώρα 11:40 μμ
Γεια σας. Η σημερινή μέρα ήταν η πιο ευχάριστη μέρα της προετοιμασίας. Στην πρωινή προπόνηση μετά την αποκατάσταση από το φιλικό, ακολούθησε πρωτάθλημα football tennis το οποίο χαλάρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές και βελτίωσε ακόμα περισσότερο το πολύ καλό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα. Έτσι για την ιστορία στον τελικό αναμετρήθηκαν η ομάδα του Aldo Adorno, Sebastian Monesterolo και Alehandro Gavatorta με αυτή του Κωνσταντίνου Μηνά, Κούλλη Κυριάκου και Χρίστου Ξενοφώντος. Το τρόπαιο κατέκτησε η ομάδα του Aldo Adorno. Το απόγευμα ήταν ελεύθερο στην Πράγα. Από αύριο ξεκινά ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της προετοιμασίας στο εξωτερικό με τριπλή προπόνηση ενώ την Τρίτη θα έχουμε φιλικό.
Σας χαιρετούμε και θα τα πούμε αύριο.







Μέρα 9η, 26-07-2008, ώρα 11:10 μμ
Γεια σας. Σήμερα στην πρωινή προπόνηση είχαμε ασκήσεις εκρηκτικότητας και έπειτα ασκήσεις τακτικής. Το απόγευμα είχαμε το δεύτερο μας φιλικό με την MLADA BOLESLAV. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή απέναντι σε μια ομάδα που είχε την τελική της πρόβα πριν το πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0, όμως αυτό που μένει είναι η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε το παιχνίδι. ήταν ένα πολύ καλό τεστ που μας έδειξε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρέσβης της Κύπρου στην Τσεχία. Επίσης το παιχνίδι ήταν ζωντανό στην τηλεόραση. Σας χαιρετούμε και θα τα πούμε αύριο.






Μέρα 8η, 25-07-2008, ώρα 11:40 μμ
Γεια σας. Η σημερινή μέρα περιλάμβανε δυο προπονήσεις. Η πρωινή προπόνηση έδωσε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην ταχυδύναμη. Στην απογευματινή προπόνηση έγιναν πρώτα παιχνίδια τακτικής και έπειτα ανταγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα. Αύριο θα έχουμε το δεύτερό μας φιλικό το οποίο θα είναι πάρα πολύ δυνατό με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και αυτό θα είναι ένα γερό τεστ για την ομάδα μας.
Σας χαιρετούμε και θα τα πούμε αύριο.

Μέρα 7η, 24-07-2008, ώρα 11:10 μμ
Σας χαιρετούμε και πάλι.
Σήμερα ξαναμπήκαμε στους δυνατούς ρυθμούς με τριπλή προπόνηση. Το πρωί τρέξιμο, το μεσημέρι βάρη και το απόγευμα ανταγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα. Το μόνο αρνητικό για σήμερα ήταν ότι αποχαιρετήσαμε τον Ίβο που ταξίδεψε στη Βουλγαρία και θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα. Η μέρα τελείωσε πολύ ευχάριστα με μια έκπληξη στον Τζόσουα που είναι τα γενέθλιά του. Κατά τη διάρκεια του δείπνου εμφανίστηκε η καθιερωμένη τούρτα και όλοι τραγουδήσαμε το Happy Birthday.
Σας χαιρετούμε και θα τα πούμε πάλι αύριο.


Μέρα 6η, 23-07-2008, ώρα 11:20 μμ
Γεια σας. Σήμερα μετά το πρωινό είχαμε στη διάθεσή μας τρεις ώρες για αποκατάσταση (μασάζ, σάουνα, πισίνα, τζακούζι). Έπειτα γευματίσαμε και πήγαμε στην Πράγα για το υπόλοιπο της ημέρας. Το βράδυ δειπνήσαμε στο ξενοδοχείο. Από αύριο (24 Ιουλίου) ξεκινούν και πάλι οι δυνατές προπονήσεις.

Μέρα 5η, 22-07-2008, ώρα 10:55 μμ
Γεια σας. Για τη σημερινή μέρα δεν μπορούμε να γράψουμε και πολλά αφού όλα επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του τερματοφύλακά μας κατά τη διάρκεια του φιλικού. Στη συγκεκριμένη φάση ο "Ίβο" σπρώχθηκε από τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή ενώ ήταν στον αέρα και ήταν έτοιμος να πιάσει την μπάλα, έχασε την ισορροπία του στον αέρα και έπεσε άσχημα στο έδαφος και τραυματίστηκε στον αγκώνα. Έτσι πληροφοριακά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και δεχθήκαμε γκολ στη συγκεκριμένη φάση αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που μας απασχόλησε εκείνη τη στιγμή αφού όλοι αντιληφθήκαμε τον τραυματισμό και τρέξαμε αμέσως να συμπαρασταθούμε στον συμποδοσφαιριστή μας. Περισσότερα λόγια είναι περιττά για σήμερα. Ευχόμαστε στον "Ίβο" ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα.





Μέρα 4η, 21-07-2008, ώρα 10:35 μμ
Σας χαιρετούμε από την Τσεχία.
Τα πόδια πλέον είναι βαριά λόγω των δυνατών προπονήσεων, όμως υπάρχουν πολύ καλές εγκαταστάσεις για αποκατάσταση όπως επίσης και δύο μασέρ οι οποίοι δουλεύουν συνεχώς για να μας ξεκουράζουν. Σήμερα είχαμε δύο προπονήσεις. Στην πρωινή προπόνηση έγιναν πρώτα ασκήσεις εκρηκτικότητας και μετά ασκήσεις τακτικής με την μπάλα. Στην απογευματινή προπόνηση έγιναν πάλι ασκήσεις τακτικής μα την μπάλα. Μετά το δείπνο, η ομάδα συγκεντρώθηκε για μάθημα από τον προπονητή στην αίθουσα συνεδριάσεων.
Αυτά προς το παρών. Περιμένουμε αύριο το πρώτο μας φιλικό.
Σας χαιρετούμε.






Μέρα 3η, 20-07-2008, ώρα 11:20 μμ
Γεια σας. Τρίτη μέρα στην Τσεχία. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε δυο προπονήσεις. Στην πρωινή προπόνηση έγινε πρώτα μάθημα τακτικής από τον προπονητή ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
Στην απογευματινή προπόνηση έγιναν ασκήσεις με τη μπάλα. Με το πέρας της απογευματινής προπόνησης αποσυρθήκαμε στο ξενοδοχείο όπου για μια περίπου ώρα περάσαμε όλοι από πισίνα, σάουνα και τζακούζι ούτως ώστε να έχουμε καλή αποκατάσταση για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Η προετοιμασία συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς και στο μυαλό μας έχει ξεκινήσει να μπαίνει το πρώτο φιλικό της ομάδας που θα διεξαχθεί την Τρίτη.
Σας χαιρετούμε και θα τα πούμε αύριο.











Μέρα 2η, 19-7-2008, ώρα 21:45
Γεια σας και πάλι. Μέρα δεύτερη. Έχουμε πλέον μπει σε ψηλούς ρυθμούς. Σήμερα έγιναν τρεις δυνατές προπονήσεις και είναι εμφανές το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να συνδέονται και μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο διότι χωρίς ομαδικό πνεύμα δεν μπορεί να υπάρξει ομοιογένεια...
Η μέρα τελείωσε πολύ ευχάριστα με μια έκπληξη στο βοηθό προπονητή, Λούη Στεφανή, που είναι τα γενέθλιά του. Κατά τη διάρκεια του δείπνου εμφανίστηκε η καθιερωμένη τούρτα και όλοι τραγούδησαν το «happy birthday». Αυτά μέχρι στιγμής. Όλα κυλούν ομαλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Θα τα ξαναπούμε αύριο. Γεια σας.






Μέρα 1η, 18-7-2008, ώρα 22:00
Γεια σας από τη Τσεχία και χρόνια πολλά στην ομάδα μας. Η αποστολή έφτασε χωρίς καθόλου προβλήματα στο ξενοδοχείο τις πρωινές ώρες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή και έχει όλες τις ανέσεις για να μπορέσει μια ομάδα να δουλέψει επαγγελματικά. Αφού ξεκουραστήκαμε, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη... την παρουσία του Πάβελ Περγκλ. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης διεξήχθη κάτω από δυνατή βροχή, κάτι που έκανε την προπόνηση πολύ συναρπαστική. Η προπόνηση τελείωσε χωρίς προβλήματα και η αποστολή βρίσκεται στο ξενοδοχείο για ξεκούραση μέχρι αύριο το πρωί.
Θα τα ξαναπούμε αύριο. Γεια σας.









Αρχικό μήνυμα
Αγαπητοί φίλοι, η προετοιμασία της ομάδας μας στη Τσεχία έχει αρχίσει και θα συνεχίζεται μέχρι τις 31 Ιουλίου. Μέσω του ημερολογίου αυτού θα έχουμε όλοι μας καθημερινά την ευκαιρία να ενημερωνόμαστε για τις σκληρές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών μας, τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα, καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες της καθημερινότητάς τους. Συνεργάτες μας ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να ήταν, από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που με πρωτοστάτη τον αρχηγό μας, Κωνσταντίνο Μηνά, πρόθυμα αποδέκτηκαν την πρότασή μας, ανταποδίδοντας έτσι την αγάπη που όλοι οι ΑΕΚτζήδες τους δείχνουμε. Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους καθώς και τον προπονητή μας, Νιρ Κλίγκερ που ενέκρινε το εγχείρημα αυτό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον φροντιστή της ομάδας, Παναγιώτη Χατζηπαντελή για τις φωτογραφίες.

Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ate paixtarades mou sinexiste tin skliri douleia kai emeis to kserete oti tha eimaste dipla sas!

AIMA,TIMH AEK MIA ZWH!!!

Ανώνυμος είπε...

re kopelia gt na dio3un tn moesterolo k na minume xoris senter for??

Κωνσταντίνος είπε...

Epeidi file telika exoume enan xeno paixti perissotero apoti dikaioumaste! Twra pws egine afto...mi me rwtas!!! Einai aksio aporias!!! Tha vgaloume ti xronia me nouafor apoti fainetai kai an travmatistei tha exoume ta idia ta persina kai ta propersina. Krima.

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes stavros komotini..antilamvanome tin agonia sas kai ego fisika agonio mazi sas gia tis peretero exelixis stin omadara mas..apla epidi vlepo tin aporia sas gia to monesterelo i ipothesi exi os exis..apoktithike os argentinos kai iposxethike sti diikisi oti tha vgali evropaiko diavatirio(den xero pias xoras) kai tha ginotan etsi kinotikos..etsi den tha ipirxe kanena provlima oso afora tous xenous..apoti fenete den ta katafere kai i omada vrethike me exi xenous..an kai den xero pios tha figi mallon fenete o epikratesteros..ego tha xanapo kati pou to exo pi polles fores..den einai sti thesi tou fountaristou pou exoume provlima..kai o nouafor pezi ekei kai o atorno mpori na pexi fountaristos..to provlima einai piso apo tous epithetikous opou exeroumenou tou moselin den iparxi allos pextis..an fisika apoxorisi o monesterelo kai simperilamvanomenou tou provlimatos ston asso tha exoume terastio provlima..ola pane anapoda mexris stigmis..tha ithela na statho sti thesi tou termatofilaka kai na po oti egine megalo lathos apo ti diikisi mas an oxi egklimatiko lathos..den katalava giati eklise o magebi eno ipirxe to provlima me ton petrof kai afisame tin omada me 3 termatofilakes opou o enas einai etimopolemos..oso kalos kai na itan o magebi den eprepe na klisi kato ipo tis peristasis..ti kataferame? na eimaste full apo xenous, 16 sto sinolo, na prepi na figi o monesterelo kai gia na paroume termatofilaka prepi na figi akoma enas xenos i kinotikos!!! diladi ite o petrof ite o magebi apoti pistevo tha apodesmevthi..einai megala lathi avta oso kalos termatofilakas kai na einai o magebi..ite ton klinis kai ton perimenis afinontas ton fotiou os tes 20 tou avgoustou ite den ton klinis kai pernis allon..ego eimai aisiodoxos, pistevo poli ston kliger, o mesika einai terastios pextis kai i kaliteri metagrafi tou kalokairiou gia mena mazi me ton della kai ton okka kai tha eimaste pali ekei psila..PROUD TO BE AEK!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.