News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008


Joseph Nwa – FOR ! (6 clips)
Ένας φορ πραγματικό θηρίο, το «θωρηκτό» στην αντίπαλη άμυνα, που τόσο πολύ προσωπικά ζητούσα. Γεννημένος στις 05/05/1983 ο 25χρονος «γίγαντας» μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεσή μας, και όχι μόνο, αφού μπορεί να αγωνιστεί και με άλλους επιθετικούς ρόλους.

Νιγηριανός φεύγει, νιγηριανός έρχεται λοιπόν για την ομάδα μας, αλλά ας μην μπούμε σε άσκοπες συγκρίσεις όπως εσφαλμένα κάνουν κάποιοι φίλοι. Το θέμα δεν είναι ποιος είναι ο αντικαταστάτης ποιου, το θέμα είναι με τις μεταγραφές που θα γίνουν να ρολάρει η ομάδα εφαρμόζοντας στο γήπεδο το πλάνο του προπονητή. Ο Joseph Nouafor είναι ένα όνομα γνώριμο στους κύπριους φίλαθλους, από την παρουσία του στον Άρη Λεμεσού, στη Δόξα Κατοκοπιάς αλλά και στον Ο.Φ.Η. Ηρακλείου (με τον αριθμό 11) όπου αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου. Επίσης έχει αγωνιστεί για 6 μήνες και στον Πανηλειακό με τον αριθμό 31.
***Όσο κι αν ψάξαμε, δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη πηγή ότι τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή διαφυλάσσονται από τον Παναθηναϊκό, αν και στις περισσότερες πηγές μας, αυτό αναφέρεται.
Χαρακτηριστικά του υποψήφιου για check_in είναι η ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, ο μεγάλος διασκελισμός του, η δύναμή του και το δυνατό του σουτ. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «δεινός σκόρερ», αλλά μπορεί να κάνει όλη τη «βρώμικη δουλειά» έτσι ώστε να απελευθερώνει τους επιθετικούς που τον πλαισιώνουν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τα 5 γκολ που σημείωσε φέτος, τα 4 ήταν μετά το 75ο λεπτό. Άρα ακόμα και να μην ξεκινά βασικός, πιστεύω θα αποτελεί μία πολύ καλή λύση σαν αλλαγή που θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε κάποια παιχνίδια. Θετικό εκλαμβάνεται το ότι δεν είναι επιρρεπής στις κάρτες αφού δέχθηκε μόλις 2 κίτρινες σε όλο το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το θέμα των τραυματισμών, επειδή έχει συζητηθεί από ορισμένους φίλους, απλά αναφέρω ότι ο ποδοσφαιριστής είχε 23 συμμετοχές (5 γκολ) στη φετινή περίοδο. Στα 14 παιχνίδια ξεκίνησε βασικός ενώ στα 9 μπήκε ως αλλαγή. Ωστόσο υπήρχαν και φυσιολογικοί μικροτραυματισμοί όπως ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, στην ποδοκνημική, διάστρεμμα, που αφορούσαν τους μήνες Οκτώβριο 2007, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2008. Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε τους γιατρούς του ποδοσφαιριστή παλαιότερα ήταν κάποιο καρδιακό πρόβλημα, που μετά από τις καταλληλες εξετάσεις αποδείχτηκε πως δεν είναι επικίνδυνο ή ανησυχητικό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την περίοδο 2006-07 το γκολ του Νουαφόρ εναντίον της ΑΕΚ Αθηνών ψηφίστηκε ως το καλύτερο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Απολαύστε τη βολίδα του:

Κι άλλα γκολ από το πόδι αλλά και το κεφάλι του Nwafor: (με Παναθηναϊκό, Π.Α.Ο.Κ., Πανιώνιο, Ηρακλή, Καλαμαριά)





Τα δημοσιεύματα των ελληνικών αθλητικών εφημερίδων και ιστοσελίδων τον Απρίλιο του 2008 για μετακίνηση του Νουαφόρ στον Π.Α.Ο.Κ οργίαζαν προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των κρητικών, οι οποίοι του είχαν κάνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους η οποία τον άφησε αδιάφορο. Μάλιστα οι δύο πλευρές (ΠΑΟΚ-Νουαφόρ) είχαν συμφωνήσει προφορικά στις 25/04/2008 για 3ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές € 450.000. (15.000 το μήνα) Τελικά η μεταγραφή χάλασε στο οικονομικό αφήνοντας τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. με το… στυλό στο χέρι! Ελπίζω η οικονομική πρόταση της ΑΕΚάρας μας να τον ενδιαφέρει περισσότερο και πάνω απ' όλα, να μη χαλάσει την τελευταία στιγμή! Ανεπίσημη κρούση υπήρξε επίσης και από πλευράς Πανιωνίου τον Μάρτιο του 2008. Σημειώνουμε ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αντρέας Μιχαηλίδης, είναι κύπριος.
Οι εμπειρίες και οι δεσμοί του Νουαφόρ με την Κύπρο όμως δεν περιορίζονται μόνο στο γεγονός ότι αγωνίστηκε στον Άρη και στη Δόξα και ότι έχει κύπριο μάνατζερ, αλλά και στο ότι είναι φίλος με έναν άλλο Νιγηριανό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, τον Τζόσουα. (Joshua Izuchukwu)
Joseph, ελπίζουμε σύντομα να σε έχουμε στο όμορφο νησί μας.


.

Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

O nouafor einai exeretikos pextis pedkia polla kalos sto psilo paixnidi kai polla dinatos me tin mapa xame..spoudazo ellada kai eida para polla paixnidkia tou ston ofi..to mono pou xero einai oti fetos itan sinexia travmatias kai sta pexnidia ekathetoun pagko giati ishie polla provlimata..elpizo na to psaxoun kala oi diikountes mas kai ama ton evroun igii na ton klisoun giati en polla dinatos pextis..ate je tou xronou tropeo!!!

Ανώνυμος είπε...

paidia me efxaristisi m ida enan dimosiografw tou 24sports na milaei sto reportaz tou p ekane g tin aek ta kalitera logia.. vasika egrafe me liga logia oti i aek prepei na enisxithi simantika k na sinexisi apo eki p emine persi gt ine megali omada k tis a3izi na mini stous megalous tou kipriakou podosfairou.. aftos o dimosiografos ine o giwrgos xaralampous k proswpika tou vgazw to kapelo gt eixe ta kotsia na pi oti i aek ine megali omada kt p polloi dimosiogragoi to amfisvitoun... egw eniwsa tin anagki na to anaferw afto epidi akoma k oi 3noi anthrwpoi pistevoun oti i aek ine megali omada k merikoi apo tous dikous mas akoma na to piste4oun.. mpravo giwrgo... aekara g pada

Ανώνυμος είπε...

xero to giorgo. menei larnaca kai einai me tin anorthosi. bravo tou an eipe etsi logia gia emas. apo tis lides fores pou lene ta pragmata me to onoma tous!

Ανώνυμος είπε...

elpizo sto telos tis imeras na men minoume me adia xeria
toulaxiston emis pou imasten sto exoteriko dkiavazoume oti oloi en konta alla kanenas en erketai.
elpizo na exei aisio telos tou nouafor kai tou oulelignton kai na stamatisoun na fkainoun onomata exo dioti en mas efkike pote se kalo.

kai as dokoun kai lia rialia parapano en sxedon ena ekatomirio pou epien i dioikisi.
skaliotis

Ανώνυμος είπε...

Egw en ton kserw alla bravo tou pou eipen ta pragmata me to onoma tous k bravo tou pou en anorthosh k mila etsi gia thn AEK.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος κομοτηνή..είναι πραγματικά άξιον απορίας πώς κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες μεταγραφικών σήριαλ της ομαδάρας μας..αναρωτηθήκατε ποτέ, φίλοι συναγωνιστές, γιατί μόνο εμείς το βιώνουμε σε τόσο έντονο βαθμό κάθε χρόνο?..εγώ πραγματικά έχω απογοητευτεί αφάνταστα..μπορώ να καταλάβω ότι η μεταγραφή του Κίνγκ λόγω των χρημάτων ήταν δύσκολο να την αρνηθεί η διοίκηση μας..πουλήσαμε Σκεύο και Κίνγκ και βάλαμε στο ταμείο 800 χιλιάδες ευρώ..επίσης δικαιούμαστε χρήματα για τον Ρέυ,ο οποίος έχει συμβόλαιο μαζί μας και όπως είπε ο Πολυβίου λεφτά για τυχόν μεταγραφή του Παρέδες..Αυτόματα δημιουργούμε ένα μπάτζετ μόνο για μεταγραφές 1 000 000 εύρώ..αν υποθέσουμε ότι οι 500 000 ευρώ θα πάνε στον ετήσιο προυπολογισμό της ομάδας μένουν άλλες 500 000 ευρώ καθαρά για μεταγραφές..και τι γίνετε τελικά? Να διαβάζουμε εδώ και ενάμιση μήνα για τον ουέλλιγκτον, ο οποίος σύμφωνα με το διοικητικό μας συμβούλιο και τον προπονηταρά μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ!!! Ενάμιση μήνα φίλοι συναγωνιστές προσπαθούμε να κλείσουμε τον πιο σημαντικό παίχτη,όπως όλοι στην ομάδα τον χαρακτηρίζουν, για ποσά αστεία μπροστά σε αυτά που έχουμε να διαθέσουμε..όταν το Αποέλ είπε ότι ήθελε το Σκεύο έκλεισε την μεταγραφή αμέσως με 120000 ευρώ..οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ έτσι λειτουργούν κύριοι της διοίκησης μας..δεν συντηρούν σήριαλ κάθε χρόνο στύλ Καβιέδες,Εμπέντε, Παρέδες,Νουαφόρ ο οποίος και αυτός θα εξελιχτεί όπως τον ουέλλιγκτον απότι φαίνεται και μακάρι να διαψευστώ..όταν θέλω ένα παίχτη σαν τρελλός τον κλείνω ΑΜΕΣΩΣ!!! Όλα αυτά που κάνει η διοίκηση μας εμένα μου δείχνει την εικόνα μικρής ομάδας..ειλικρινά είναι το μόνο κομμάτι στο οποίο κάθε χρόνο η διοίκηση μας χάνει τις εντυπώσεις..Θέλουμε τον Ουέλλιγκτον πραγματικά? Τον κλείνουμε από ΧΘΕΣ!! Όταν αρχίσουμε να λειτουργούμε έτσι, τότε θα γίνουμε μεγάλη ομάδα..μακάρι να έρθει και ο ουέλλιγκτον και οι άλλοι στόχοι μας αλλά αυτό που χάνουμε ως ομάδα είναι την αίγλη μας..δεν το χωρά ο νους μου κάθε χρόνο να ακούω τα ίδια..την τρίτη έρχεται ο ουέλλιγκτον, μετά πάει για Κυριακή, μετά την άλλα εβδομάδα..αυτοί είναι ερασιτεχνισμοί δυστυχώς..Χρόνος υπάρχει αρκετός και ας προσπαθήσει η διοίκηση μας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να δώσει τους σωστούς παίχτες στον προπονηταρά μας..μέχρι στιγμής είμαστε αποδυναμωμένοι σημαντικά από πέρσι..περιμένω πολύ περισσότερα από την διοίκηση του Θωμά, του οποίου όλοι συμπαραστεκόμαστε εδώ και χρόνια..αυτό δεν σημαίνει ότι εκεί που βλέπουμε αδυναμίες πρέπει να σιωπούμε..Είμαστε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ? ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ!!!! PROUD TO BE AEK!!!! Stavros Komotini!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.