News Update :

Ψηφοφορία

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Λίγο πριν την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος οι φίλοι του blog κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα: «Ποια ομάδα προτιμάτε για την πρεμιέρα;».

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:


Αποέλ 5 ψήφοι
Ομόνοια 7 ψήφοι
Ανόρθωση 40 ψήφοι
Ατρόμητο 3 ψήφοι
Πέγεια 0 ψήφοι
Παραλίμνι 4 ψήφοι
Αλκή 3 ψήφοι
Απόλλωνα 0 ψήφοι
ΑΕΛ 2 ψήφοι
ΑΕΠ 0 ψήφοι
Δόξα 3 ψήφοι
ΑΠΕΠ 11 ψήφοι
Εθνικό 1 ψήφος

Η επιθυμία είναι ρητή. Ανόρθωση για πρεμιέρα! Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του blog θέλει να αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα την περσινή πρωταθλήτρια. Όχι ότι έχουμε να αποδείξουμε κάτι, αλλά μάλλον διότι οι αγώνες με τους «άσπονδους φίλους» έχουν και την αστεία τους διάσταση. Τα πειράγματα μεταξύ ημετέρων θα δίνουν και θα παίρνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Εάν λάβουμε υπόψη το ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, μια ενδεχόμενη νίκη στην πρεμιέρα επί της Ανόρθωσης θα μας δώσει αυτοπεποίθηση ικανή να μας χαρίσει πολλές επόμενες νίκες με κεκτημένη ταχύτητα. Είναι δεδομένο ότι ο ψυχολογικός παράγοντας διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική παρουσία μιας ομάδας.
Επίσης, σε κάθε πρεμιέρα της ομάδας μας παρουσιάζεται πρωτόγνωρη κοσμοσυρροή. Νοούμενου ότι τα τελευταία χρόνια ξεκινάμε πάντα με υποδεέστερες ομάδες, μια πρεμιέρα με την Ανόρθωση θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την προσέλευση των φίλων της ομάδας. Θα έχουμε λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουμε και το... μέγεθός μας!

Δεύτερη επιλογή έρχεται η πρεμιέρα με την ΑΠΕΠ. Εγώ πάντως ελπίζω πως δεν θα κληρωθούμε με νεοφώτιστη ομάδα και εξηγούμαι: Οι νεοφώτιστες ομάδες αποτελούν γρίφο. Κανείς δεν ξέρει τους παίκτες που έφεραν και πώς αγωνίζονται. Συνήθως ταμπουρώνονται στην άμυνα και προσπαθούν αραιά και πού με ξαφνικές επιθέσεις να βάλουν γκολ. Επίσης ελλοχεύει και ο κίνδυνος της υποτίμησης που όλοι γνωρίζουμε ότι στην τελική η μπάλα θα σε τιμωρήσει.

Συνεπώς κι εγώ προτιμώ μια πιο δυνατή αντίπαλο για την πρεμιέρα που όχι μόνο θα προσελκύσει περισσότερους φιλάθλους, αλλά και θα μας υποχρεώσει να παρουσιαστούμε σοβαροί και δυνατοί στο γήπεδο.

Μέχρι τότε όμως... καλό καλοκαίρι!!!




.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

makari na ine anor8osi-AEK sin premiera je malista mes to papadopoulos. na gemosoumen je tin kerkida je na nikisoume ta "filarakia" mas!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.