News Update :

Pre – match : Α.Ε.Κ. – Ομόνοια

Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Έφτασε λοιπόν η στιγμή για να πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος με την 32η αγωνιστική που μας βρίσκει να αγωνιζόμαστε στο Γ.Σ.Ζ. με την Ομόνοια. (Σάββατο, 18:00) Η τέταρτη θέση είναι η τελική κατάταξη της ομάδας μας με 47 βαθμούς μέχρι στιγμής, αν και μπορούσαμε και για ψηλότερα. Η τρίτη θέση όμως δεν είναι πλέον εφικτή καθώς η Ομόνοια έχει 52 βαθμούς. Δυστυχώς τελικά όντως θα είναι προνομιούχα όπως υποθέταμε εδώ και λίγο καιρό και θα οδηγήσει στο κύπελλο Uefa καθώς οι φιναλίστ του τελικού κυπέλλου είναι ο πρωταθλητής με το δευτεραθλητή…
Όπως και να ‘χει το θέμα όμως, εμείς δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι από τη φετινή πορεία της ομάδας η οποία υπόσχεται πολλά για του χρόνου. Καθήκον μας λοιπόν είναι να παρευρεθούμε στο γήπεδο, όσο το δυνατόν περισσότεροι για να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά και τον προπονητή που ύψωσαν περήφανα το κεφάλι και πάλεψαν για το καλύτερο, κάνοντας μας κι εμάς περήφανους για την Α.Ε.Κ. και αποδεικνύοντας πως όταν παίζεις σαν ομάδα, δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τους… δήθεν μεγάλους.
Στις φετινές αναμετρήσεις με την Ομόνοια μετράμε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ομολογουμένως τα τελευταία παιχνίδια έδειξε να βρίσκει τα πόδια της και να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως εμένα δε με έχει πείσει πως φέτος ήταν ανώτερη από την Α.Ε.Κ.
Στα παιχνίδια κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Αποέλ αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά αυτό που έχω τονίσει και παλιότερα. Η αμυντική γραμμή της Ομόνοιας (εξαιρουμένου του Γιωργαλλίδη) δεν είναι καθόλου αξιόπιστη. Επιπλέον προέρχεται από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, κουρασμένη και απογοητευμένη. Πιστεύω πως πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πιο πάνω και να ξεκινήσουμε με επιθετικό πλάνο το παιχνίδι. Αν προηγηθούμε στο σκορ είμαι πεπεισμένος πως δε χάνουμε το τρίποντο. Κι αυτό γιατί αν και έχει αξιόπιστες επιθετικές λύσεις η Ομόνοια, εντούτοις θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς μας τα κενά που θα δημιουργηθούν, αφού θα επιδιώξει την ισοφάριση. Εμένα πάντως δε θα με χαλούσε καθόλου το 50άρι σαν τελική βαθμολογία της ομάδας μας…το οποίο θα κλείσει και τα στόματα του…5ου Απόλλωνα ο οποίος ακόμα πιστεύει πως άδικα τερμάτισε 5ος. Εξάλλου από μόνη της η νίκη ακριβοπληρώνεται και αυτό σίγουρα είναι ένα κίνητρο. Δυνατό κίνητρο είναι και οι συνολικοί βαθμοί που θα συγκεντρώσουμε στα παιχνίδια του ομίλου, στα οποία μέχρι στιγμής μετράμε 6 βαθμούς. Το Αποέλ έχει 8 βαθμούς, η Ανόρθωση 5 βαθμούς και η Ομόνοια 4 βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως με νίκη μας επί της Ομόνοιας και ταυτόχρονα με ήττα του Αποέλ από την Ανόρθωση τερματίζουμε στην πρώτη θέση. Ανεπίσημα μεν, θα προσδώσει γόητρο δε.
Θα τολμήσω να χαρακτηρίσω αφελείς τις απόψεις που ακούγονται πως ο προπονητής μας θα βγάλει συμπεράσματα από το παιχνίδι αυτό για κάποιους ποδοσφαιριστές μας αν θα μείνουν τελικά στην ομάδα η όχι. Είναι δυνατόν να πιστεύουν κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν ένας προπονητής να περιμένει το τελευταίο και αδιάφορο παιχνίδι του πρωταθλήματος για να καταλάβει αν του κάνει ένας παίκτης ή όχι; Τότε πολύ απλά θα ήταν ανίκανος και ερασιτέχνης. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του, να φτιάξει την ομάδα που θέλει για να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή του χρόνου κι ας τον κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Pre – match πρόβλεψη: 2-0
.
mn
ff
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Moglis είπε...

PISTEVO AFTI I XRONIA IXE POLLA SKAMPANEVASMATA KAI STO TELOS OI PEXTES MAZI ME TO PROPONITI KATAFERANE TON STOXO TOUS NA MPOUNE STI TETRADA PRAGMA POU MAS EXI EFXARISTISI OLOUS TOUS AEKTZIDES! EMENA PROSOPIKA 8A ME EFXARISTOUSE AN NIKOUSAME KAI TIN ANOR8OSI STO EKPLIKTIKO PEXNIDI POU KANAME POU MEXRI TO 92 PROIGOUMASTE 2-3 MESA STIN EDRA TOUS DEN PIRAZI AFTA EXI I ZOI .

ENA MEGALO EFXARISTO STO SOFRONI AVGOUSTI GIA TO OTI EXI PROSFERI SE AFTI TIN OMADA GIA 1.5 XRONO. PISTEVO I DIOIKISI EPREPE NA TO KRATISI AFTO PORTARI DIOTI TETIO AN8ROPO KAI XARAXTIRA DEN 8A VROUME POU8ENA ALLOU


MEGALE SOFRONI AVGOUSTI!!!!!!!!



FORTZA AEKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.