News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Πιέρ Εμπέντε (Pierre Ebede)
Ο τερματοφύλακας από το Καμερούν σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα μας.(2ετές συμβόλαιο) Μετά και την προδιαγραφόμενη επιστροφή του Σοφρώνη Αυγουστή στον Απόλλωνα, η ανάγκη για απόκτηση τερματοφύλακα έφερε στο προσκήνιο τον υψηλόσωμο πορτιέρο (1,88) ο οποίος είναι σε όλους μας γνωστός από τη δίχρονη παρουσία του στον Παναθηναϊκό. (2005-2007)

Στον Παναθηναϊκό εντάχθηκε μετά από πολύχρονη παρουσία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (1998-2003, 64 συμμετοχές) και στην Χαλκηδόνα (2003-2005, 67 συμμετοχές) λόγω των καλών του εμφανίσεων. Στην πρώτη του χρονιά στους «πράσινους» δεν είχε συμμετοχές. Στη δεύτερη του χρονιά είχε 22 συμμετοχές, μετά και από τον τραυματισμό του Γκαλίνοβιτς. Μάλιστα, ενώ είχε αναρρώσει ο Γκαλίνοβιτς, εντούτοις ο προπονητής τον διατήρησε για αρκετά παιχνίδια κάτω από τα δοκάρια, αφού είχε πολύ καλή παρουσία. Αξίζει να σημειωθεί πως τρίτος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού την περίοδο αυτή ήταν ο δικός μας Σιημητράς!
Αναλυτικά τα στατιστικά του Καμερουνέζου πορτιέρο για την περίοδο 2006-2007 (Π.Α.Ο.)
- Συμμετοχές: 22 (βασικός)
- Πάσες ακριβείας: 25
- Λάθη: 16
- Αποκρούσεις: 71
- Κλεψίματα: 1
- Ξεκαθαρίσματα φάσεων : 60
- Κίτρινες: 3

Οι απόψεις φυσικά για τις ικανότητες του 28χρονου τερματοφύλακα διίστανται. Αυτοί που τρέφουν συμπάθεια προς το πρόσωπό του μιλάνε για έναν πολύ καλό χαρακτήρα και χαρισματικό τερματοφύλακα με εξαιρετικά αντανακλαστικά. Η αντίθετη άποψη υποστηρίζει πως παρ’ όλες τις ικανότητές του, εντούτοις δεν αποφεύγει τις επιπολαιότητες και τις λανθασμένες εξόδους.
Φέτος ο καμερουνέζος ανήκε στη γαλλική Metz (Α' κατηγορία), χωρίς σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 21 βαθμούς και έχει υποβιβαστεί.

Το ανησυχητικό είναι ίσως το ότι και η ομάδα της ΑΕΛ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Εμπέντε εδώ και λίγο καιρό, αν και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν άλλο τερματοφύλακα, το Σέρβο Γκαλούποβιτς. Ο χρόνος θα δείξει ποια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει τελικά να αποκτήσει τον Εμπέντε. (αν τελικά αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο)
Προσωπική μου άποψη είναι πως αν γίνει το check in του Εμπέντε στην ΑΕΚ, θα αποτελέσει μια σπουδαία μεταγραφή, αναπληρώνοντας επάξια το κενό που θα αφήσει ο Αυγουστή. Η άποψή μου αυτή διαμορφώθηκε ως επί των πλείστων παρακολουθώντας τον συχνά στα παιχνίδια της Α' Εθνικής.


.
/
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

nomizo i omada mas prepei na kani to megalo "bamb" me Mixaltsa. pragmatika einai apo tous ligous pextes pou mirizonte to goal kai me to kinglsey tha valei pola termata an i aek pari afto ton pexti. otan persi plironame pola megalous misthous se Waouter kai GIANKAYSGAS den mproro na pistepso oti then mporoume na paroume ton mixaltsa. to pexti ton theloun apoel, omonoia, ael, akoma kai h alki endiaferthike! pistevo i aek prepei na kanei to bamb me afto ton pexti an theloume na legomaste megali omada! o empente (proin termatofilakas tou PAO) einai spouthea lisi! polla kalos termatofilakas.

BARRETT

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.