News Update :

Persona grata και Persona non grata

Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Έπεσε λοιπόν η αυλαία του πρωταθλήματος χαρίζοντάς μας την τέταρτη θέση και την πρωτιά στον όμιλο των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της Κύπρου. Το τελευταίο Persona grata και Persona non grata δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που ξεχώρισαν είτε θετικά είτε αρνητικά...

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ορίσουμε ως Persona grata την ομάδα ολόκληρη!


Κατάφεραν αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο πριν από δύο μήνες. Όχι μόνο μπήκαν στην τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά και τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου!!! Παρόλο που πολλοί (κυρίως δημοσιογράφοι) θεώρησαν την είσοδό της ομάδας στην τετράδα ως... λάθος, οι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν σε όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο πως άξια έφτασαν εκεί και πως εάν είχαμε κι εμείς την αντιμετώπιση από τη διαιτησία όπως έχουν οι 3 πρωτοπόρες ομάδες, τότε σίγουρα θα φτάναμε ακόμα πιο ψηλά! Σας ευχαριστούμε!!!


Persona non grata είναι ο κόσμος που επέλεξε το σπίτι του αντί το γήπεδο!

Ήταν ο τελευταίος αγώνας, μιας επιτυχημένης χρονιάς. Ήταν ο επίλογος στην καλύτερη περίοδο των τελευταίων 10 χρόνων. Ήταν ένας αγώνας που προσφερόταν δίχως άγχος για πολλά γκολ. Ήταν ένα ηλιόλουστο απόγευμα. Ήταν εδώ δίπλα, στο Γ.Σ.Ζ. Ήταν ότι έπρεπε για να έρθει ο κόσμος και να χειροκροτήσει την ομάδα, όμως ο κόσμος τελικά έλαμψε δια της απουσίας του. Απ’ ότι έμαθα υπήρχαν και πολλοί που προμηθεύτηκαν το πακέτο των εισιτηρίων αλλά δεν πήγαν καν να πάρουν το εισιτήριο που προπλήρωσαν για αυτό τον τελευταίο αγώνα. Παρόλα αυτά όσοι βρέθηκαν στο Γ.Σ.Ζ. είδαν την ομάδα μας να προσφέρει θέαμα και γκολ και να διασύρει την Ομόνοια. Οι υπόλοιποι ας περιμένουν... ως την πρεμιέρα.



.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.