News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Sebastian Monesterolo:Πάνω που λέγαμε λοιπόν για το Χάινερ Μπακχάους, το φίλο μας από τα παλιά, η ομάδα μας έκλεισε έναν συμπαίκτη του στη Βαλέτα Μάλτας, τον Σεμπάστιαν Μονεστερόλο. Check_in εν αιθρία που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Πέραν του ότι φαίνεται για πολύ καλή περίπτωση, ευχαριστήθηκα περισσότερο για το ότι δε διέρρευσε το όνομά του, παρά μόνο μετά την απόχτησή του.

Πρωτοφανές για την ΑΕΚ, πραγματικά προσπάθησα να θυμηθώ την τελευταία φορά που κλείσαμε παίχτη χωρίς να το μυριστεί κανείς, και δυσκολεύομαι…τα εύσημα στη διοίκηση γι’ αυτό το θέμα λοιπόν και τους επαγγελματικούς χειρισμούς της.
Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον Αργεντίνο στράικερ.
Στις 30 Μαρτίου έκλεισε τα 25 του χρόνια, αγωνιζόμενος στη Valetta F.C. καταχτώντας το πρωτάθλημα αλλά και το…χρυσό παπούτσι αφού αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 19 τέρματα (25 αγώνες).
Εν συντομία, παλαιότερα αγωνίστηκε στις:
KUWAIT SC-(KUWAIT-PREMIER LIGUE)- 2007
VALLETTA FC-(MALTA- PREMIER LIGUE) – 2006/07
JUVENTUD UNIDA –(ARGENTINA- TORMEO ARGENTINO B) 2005
MPPJ SELANGOR- (MALAYSIA – SUPER LIGA)2005
SPORTIVO BELGRANO- (ARGENTINA- TORMEO ARGENTINO B) -2004
CLUB A. BANFIELD(ARGENTINA- CAMPEONATO ARGENTINO)- 2003
CLUB A. BOCA JUNIORS(ARGENTINA- JUVENILES) 1997/2002
Τα τελευταία 11 χρόνια (συμπεριλαμβανομένων και των συμμετοχών του στην εφηβική ομάδα της Μπόκα Τζιούνιορς) έχει πετύχει 178 γκολ σε 298 επίσημους αγώνες. (0.6 γκολ ανά αγώνα) Στατιστικό που μιλάει από μόνο του και το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου, είναι το γεγονός ότι σχεδόν σε κάθε σεζόν πετύχαινε τουλάχιστο τα μισά γκολ από τα παιχνίδια που αγωνιζόταν (0.5 γκολ ανά αγώνα), δείγμα σταθερότητας και διάρκειας. Οι αισιόδοξοι οπαδοί μας λοιπόν ας υπολογίσουν ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, από τα 32 παιχνίδια της σεζόν 2008-2009 θα πετύχει τουλάχιστο 16 γκολ! Του το ευχόμοστε!
Στην ομάδα της Βαλέτας φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 21. Στην ομάδα μας συμπτωματικά το 21 ανήκει στο Σκεύο Χρήστου, θα του βρούμε όμως άλλο, εξίσου γούρικο με το 21!
Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τελειώνει τις φάσεις με ποικίλους τρόπους.
Φτάνει να έχει την απαιτούμενη τροφοδότηση από σέντρες ή κάθετες πάσες. Το δεξί του πόδι είναι το φαρμακερό, όμως δε διστάζει να σουτάρει και με το αριστερό. Χρησιμοποιεί συχνά και το κεφάλι με επιτυχία για τελείωμα φάσεων. Καλή ντρίπλα, ικανοποιητική ταχύτητα μα πάνω απ’ όλα καταπληκτικό position και τελείωμα. Στη Βαλέτα υπήρξε και εκτελεστής των πέναλτυ, παλιότερα εκτελούσε και φάουλ έξω από την περιοχή, εμπιστευόμενος το δυνατό του σουτ.
Ο Μονεστερόλο είναι ένας παίχτης που χαίρεται κάθε γκολ που πετυχαίνει με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Γι’ αυτό άλλωστε και τα πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί με πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες. Στις 9 Ιανουαρίου 2008 η Valletta αγωνίστηκε με τη Juventus για το Betfair Cup με το Μονεστερόλο να σημειώνει το γκολ της ισοφάρισης (1-1). Η Βαλέτα κατέχτησε τελικά το κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτυ (5-4). Δείτε το γκολ που σημείωσε ο ποδοσφαιριστής (πλέον) της ΑΕΚ:

Από τις καλύτερες στιγμές του Seba φέτος ήταν η επιβλητική νίκη της Valletta επί της Marsaxlokk (παλιάς πρωταθλήτριας της Μάλτας) με…7-0!! Μάλιστα, το ματς κρίθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο αφού η Βαλέτα προηγήθηκε 4-0 με…χατ-τρικ +1 από ποιον άλλο; Από τον Μονεστερόλο. (10’, 22’, 26’, 43’) Μάλιστα, το πέμπτο γκολ σημειώθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου από τον πρώην παίκτη της ομάδας μας, Heiner Backhaus. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όλο και περισσότερο τρελαίνονταν οι φίλοι της Βαλέτα με τον εκστατικό Αργεντίνο, φωνάζοντας το χαϊδευτικό του ρυθμικά: «Seba – Seba»
Απολαύστε τον στο video που ακολουθεί:

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Δεκέμβριο ο Μονεστερόλο βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα εξόδου από τη Βαλέτα καθώς ήταν απογοητευτικός και εκτός φόρμας για αρκετά παιχνίδια. Ο πρόεδρος της ομάδας, Victor Sciriha, τον προειδοποίησε πως αν δε βελτιώσει την απόδοσή του, τον Ιανουάριο θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από την ομάδα. Τα γεγονότα αυτά επηρέασαν θετικά τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, άρχισε να βρίσκει δίχτυα και να είναι αναντικατάστατος στην ομάδα. Τα γκολ διαδέχονταν το ένα το άλλο, ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη όλων και με την ψυχολογία στο κατακόρυφο οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σαν πραγματικός ηγέτης. Φυσιολογικά έγινε το αγαπημένο παιδί της εξέδρας και σίγουρα οι θαυμαστές του θα λυπηθούν που θα χάσουν τον ήρωά τους.

Ο Μονεστερόλο αφίχθηκε στη Λάρνακα χθες (23-05-2008). Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, να σκοράρει! Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί της ΑΕΚ θα του επιφυλάξουμε μια θερμή υποδοχή στην επίσημη πρώτη και να ξέρει πως όσα περισσότερα γκολ σημειώσει, τόσο περισσότερο θα του το ανταποδώσουμε με τη στήριξή μας, όπως ακριβώς έκαναν και οι φίλοι της Βαλέτα.

Καλωσόρισες και...καλό βόλι Seba!!!

.
.
...
...
.
..
..
...
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

re kopelia toutos pistefko en na ine to neo talento ton kipriakon gipedon

AEKARAS

Ανώνυμος είπε...

re kopelia toutos en na ine to neo talento ton kipriakon gipedon... etsi pistefko ego toulaxiston vlepontas to video tou...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.