News Update :

Με τεκμήρια

Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Ο κ. Αριστοδήμου (εκπρόσωπος του Απόλλωνα) δήλωσε σήμερα στα αθλητικά της τηλεόρασης του Ρ.Ι.Κ. ότι οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο κύπελλο είναι και οι καλύτερες του πρωταθλήματος. Επίσης, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα εξαιτίας δικών της λαθών και όχι επειδή κάποια άλλη ομάδα ήταν καλύτερη (εννοούσε εμάς). Κι όλα αυτά χωρίς να θέλει να θίξει την Α.Ε.Κ. δήλωσε.

Όντως δεν μας έθιξε. Αντιθέτως έθιξε... την ποδοσφαιρική του κρίση.

Οι δηλώσεις του συμπαθή εκπροσώπου του Απόλλωνα νομίζω ανήκουν στην κατηγορία των αερολογιών. Προσπάθησε να αφήσει εντυπώσεις δίχως τεκμήρια.

Με την ίδια λογική κι εμείς δεν προχωρήσαμε στο κύπελλο εξαιτίας δικών μας λαθών (υπόθεση Αντόρνο). Να λαϊκίσω κι εγώ, όπως ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα, λέγοντας ότι εάν δεν υπήρχε το ολέθριο εκείνο σφάλμα, η ομάδα μας θα ήταν τώρα στους τέσσερις του κυπέλλου αφήνοντας ενδεχομένως την ομάδα του κ. Αριστοδήμου εκτός.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον κ. Αριστοδήμου η ομάδα του με τα δικά της λάθη έφεραν την Α.Ε.Κ. στην τετράδα. Εάν το σκεφτεί κανείς απλά, θα συμφωνήσει. Όμως με μια μελέτη θα διαπιστώσει ότι τα διαιτητικά λάθη διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο ώστε η Α.Ε.Κ. να μην καθαρίσει την υπόθεση τετράδα από πολύ νωρίς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, το ματς με την Πέγεια στην έδρα μας, τον καιρό που και ο μισός πόντος σήμαινε χρυσάφι, όπου ακυρώθηκε για ευνόητους λόγους ένα καθαρότατο γκολ! Φεύγοντας από το γήπεδο σκεφτόμουν ότι αυτοί οι 2 πόντοι που αδίκως μας στέρησαν ίσως στο τέλος θα κρίνουν και την ομάδα που θα περάσει στην τετράδα. Τελικά, κ. Αριστοδήμου δεν είναι με δικά σας λάθη που μπήκαμε στην τετράδα, αλλά με αδικίες ενάντια στην ομάδα μας που βρεθήκατε κι εσείς να διεκδικείτε την τετράδα.

Τώρα πώς συμπέρανε αυθαίρετα πως η ομάδα του είναι καλύτερη από εμάς μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Ίσως κάποιος επικαλεστεί τα μεταξύ μας ματς (2 ήττες). Εάν είναι έτσι, τότε μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι με την Ομόνοια που έχουμε 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα είμαστε ισοδύναμοι και πρέπει να παίζουμε στο ίδιο γκρουπ. Επίσης, και με την Ανόρθωση είμαστε ισοδύναμοι (3 ισοπαλίες και 1 ήττα) και πάλι πρέπει να παίζουμε στο ίδιο γκρουπ. Όμως, η Δόξα αλλά και η Σαλαμίνα που έχουν 1 νίκη και 1 ισοπαλία εναντίον μας πρέπει να αγωνίζονται σε πιο ψηλό γκρουπ από εμάς!!! Όπως, καταλαβαίνετε τα ματς μεταξύ κάποιων ομάδων σπάνια δείχνουν την αλήθεια. Είναι η συνολική παρουσία κάποιας ομάδας που μετρά και η αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία.

Η Α.Ε.Κ. στην τετράδα έχει συλλέξει 6 βαθμούς και κατατάσσεται στη δεύτερη θέση. Η πορεία της απέδειξε σε όλους ότι πράγματι αξίζει να παίζει στο πρώτο γκρουπ. Μάλιστα σε 5 αγώνες έχει δεχθεί, για ευνόητους λόγους πάλι, 2 κόκκινες και 2 πέναλτι! Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο η Α.Ε.Κ. έχει 47 πόντους έναντι 46 της ομάδας του Απόλλωνα παρόλο που η Α.Ε.Κ. αγωνίστηκε με ισχυρότερους αντιπάλους και μέσα σε καυτές έδρες (Γ.Σ.Π. 2 φορές και Αντ. Παπαδόπουλος).

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι τέτοιες λαϊκίστικες και υπεραπλουστευμένες δηλώσεις όπως αυτές του κ. Αριστοδήμου το μόνο που καταφέρνουν είναι να μετριάσουν τον πόνο των φιλάθλων τους και τίποτα παραπάνω.




.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

i anorthosi pire to prota8lima ke 8eorite i kalteri omada, asxeto ti 8eoroun oi alloi. i aek mpike stin tetrada ke giafto simeni ine i tetarti kaliteri omada. emeis ke o apollonas, pe3ame enantion ton idion omadon, sta idia gipeda. pirame perissoterous pontous ke afto dixni tin anoterotita mas. ti pistevi ka8e paragontas pou sigoyra 8a iperaspistei tin omada tou, den mas enoxli ke oute mas epireazei. ASTE TOUS NA LENE!

AEKARAS

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.