News Update :

Pre – match: Αποέλ - Α.Ε.Κ.

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

…back to back τρίποντο με το Αποέλ και... καλή Ανάσταση! Ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αφού θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Παπαδόπουλος λόγω τιμωρίας της έδρας του Αποέλ την οποία οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν υπερβολική (!!!). Ένα στάδιο που της «πάει» της ΑΕΚ...
...αφού ουσιαστικά παίζει στην «έδρα» της με τον κόσμο στο πλάι της (ελπίζω). Επιπλέον για το Αποέλ ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη για το κύπελλο με την Ομόνοια, χωρίς φυσικά να εξυπακούεται ότι θα είναι αδιάφορο ή ότι θα προφυλάξει παίκτες. Τέλος, η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Νιρ Κλίγκερ, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά και όλοι μας θα θέλαμε να δούμε ακόμα μια νίκη πριν τη διακοπή του Πάσχα.
Μυστική συνταγή δεν υπάρχει, τα πράγματα εδώ που φτάσαμε είναι πολύ πιο απλά και κάθε φορά τα επαναλαμβάνω. Πάθος, δύναμη, ομαδικότητα και πίστη για τη νίκη, όπως έδειξαν στο Γ.Σ.Ζ. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πλέον καλά πως στα πόδια τους είναι να επαναλάβουν αυτό που έπραξαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το πόσο κοντά είναι η Τρίτη θέση δεν ξέρω πόσοι το έχουν συνειδητοποιήσει. Εμένα πάντως κάτι μου λέει πως θα παιχτεί στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Ζ. Όμως κομβικό παιχνίδι είναι αυτό με το Αποέλ (αν και δε μου αρέσει η έκφραση). Αν πάρουμε το παιχνίδι αυτό, όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν την πορεία τους.
Οι φίλοι του Αποέλ δεν αναμένονται να εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους και αυτό αφ’ ενός λόγω της απόστασης και αφ’ εταίρου λόγω του ότι το πρωτάθλημα έκανε φτερά. Οι φίλοι της ομάδας μας αν και έδειξαν μέτρια παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, εντούτοις έχω την αίσθηση πως θα δώσουν το παρών τους αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λάρνακα. Το Παπαδόπουλος είναι ένα γήπεδο στο οποίο απολαμβάνεις ποδόσφαιρο. Με ένα κιτρινοπράσινο πέταλο η νίκη είναι ακόμα πιο κοντά.
Απόντες για την ομάδα της Λευκωσίας
οι Ζε Κάρλος, Χαραλαμπίδης, Καψής, Δασκαλάκης, Λουκά,Νικολόσκι και πιθανότατα Σεγκιρί και Κόντης. Δεδομένου και του τραυματισμού ορισμένων νεαρών ποδοσφαιριστών, η αποστολή του Αποέλ θα είναι το πολύ 15μελής. Δεν περιμένουμε φσικά ένα σακατεμένο Αποέλ για να κερδίσουμε, όμως καλό είναι να επωφεληθούμε από τις απουσίες του.
Για την ομάδα μας θα απουσιάσουν οι Κάσιο, Ράνεμ, Περγκλ και πιθανότατα ο Τζόσουα. Συνεπώς θα δούμε τον Αυγουστή κάτω από τα δοκάρια, Μηνά-Σκεύο-Μιχαήλ-Παπόε στην άμυνα, Χάρης και Κατσής ανασταλτικοί μέσοι, Γκονζάλεζ-Ράζιτς ακραίοι μέσοι, Κιγκ-Ατόρνο προωθημένοι.
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του Ομόνοια-Ανόρθωσις λοιπόν, εμείς οφείλουμε να πάμε γήπεδο και να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι με το δίκιο τους μας υπενθυμίζουν κάθε εβδομάδα ότι δεν είναι ευχαριστημένοι από τη μαζικότητα των Αεκτζήδων. Ας τους διαψεύσουμε την Κυριακή..ας τους στηρίξουμε δυναμικά για μια νίκη αφιερωμένη στο Ρέυ.


Pre-match πρόβλεψη: 0-2





Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.