News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Βλέποντας κάποιος τρίτος τα αποτελέσματα της προηγούμενης ψηφοφορίας μας θα νόμιζε ότι οι κερκίδες του Γ.Σ.Ζ. είναι πάντοτε γεμάτες και δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα προσέλευσης(!). Τα πράγματα όμως είναι εντελώς διαφορετικά...

Αυτό που προσπαθήσαμε να ανιχνεύσουμε είναι πότε ο οπαδός της Α.Ε.Κ. δεν πάει στο γήπεδο και τελικά διαπιστώσαμε ότι οι οπαδοί που δεν χάνουν αγώνα είναι ελάχιστοι! Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθούν οι μόλις 26 ψήφοι;



Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Σκέφτομαι το οικονομικό 1 ψήφος
Παίζουμε εκτός έδρας 9 ψήφοι
Το δείχνει στην τηλεόραση 1 ψήφος
Η ομάδα είναι εκτός στόχων 4 ψήφοι
Δεν με βολεύει η ώρα 12 ψήφοι
Θεωρώ ότι δεν θα δω ελκυστικό ποδόσφαιρο 0 ψήφοι

Εάν δούμε τα αποτελέσματα σοβαρά (παρόλο το μη αντιπροσωπευτικό δείγμα) παρατηρούμε ότι ο καθοριστικότερος παράγοντας για να μην πάει ο ΑΕΚτζής στο γήπεδο είναι η ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Με βάσει το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που μπορεί να έχει κάποιος αυτή η δικαιολογία είναι κατανοητή. Αν και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων είναι Σάββατο ή Κυριακή απογευματάκι εντούτοις κάποιος μπορεί να έχει οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το να αλλάξουν οι ώρες των παιχνιδιών είναι κομματάκι δύσκολο, άρα αυτό που απομένει είναι να κάνουμε εμείς καλύτερο προγραμματισμό των δουλειών μας.

Και ο παράγοντας εκτός έδρας παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι πολλοί που δεν έχουν μεταφορικό μέσο ή ακόμα λυπούνται να κόψουν χιλιόμετρα στο αυτοκίνητό τους! Επίσης, οι ώρες απουσίας αυξάνονται εάν συνυπολογίσει κανείς και την ώρα που χρειάζεσαι να πας και να επιστρέψεις. Τούτο όμως στέκει μόνο όταν παίζουμε στην Πάφο που όντως απέχει πολύ από τη Λάρνακα. Αν και πάλι πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων όταν παίζει η ομάδα τους στην Πάφο ξεκινούν από το πρωί για καφεδάκι και ψάρι στην όμορφη Πάφο και μετά κατευθείαν στο γήπεδο. Αυτό το σενάριο να λάβουμε όλοι μας υπόψη διότι του χρόνου θα πρέπει να το εφαρμόσουμε 3 φορές!!!

Όπως και να έχει, οι παίκτες της ομάδας μας είναι απογοητευμένοι έως και εξοργισμένοι με την απουσία μας ειδικότερα τώρα που μπήκαμε στην τετράδα! Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου! Το διαπίστωσα μιλώντας με μερικούς αλλά και ακούγοντας κάθε εβδομάδα τις δηλώσεις τους μετά τους αγώνες. Τους αφήσαμε να παλεύουν μόνοι τους και μέχρι τώρα τα καταφέρνουν περίφημα. Φανταστείτε πού θα φτάναμε εάν «παλεύαμε» κι εμείς στις κερκίδες υποστηρίζοντάς τους!




.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

inta dame evalame goal tou apoel tzai arkepsan tzai fefkan oi pio polloi gia na men tous piaei i kinisi.Tarassete sior gmt to kerato mou!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.