News Update :

Persona grata και Persona non grata

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Ένα γκολ λύτρωση κι ένα σύριγμα που δεν ακούστηκε ποτέ καθόρισαν τα άτομα που επιλέξαμε για τη στήλη αυτή...

Persona grata ο... Μάγειρας


Παρόλο που αρκετοί παίκτες μας διακρίθηκαν και δικαίως θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως Persona grata εμείς επιλέξαμε τον παίκτη που μας οδήγησε στη νίκη και δεν είναι άλλος από τον J. Paiva. Ο αγώνας κρίθηκε στο ένα γκολ και ο κριτής ήταν τελικά ο «Μάγειρας». Ο συμπαθέστατος Πορτογάλος πρέπει να νιώθει πολύ ικανοποιημένος αφού μέσα σε 2 βδομάδες βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο. Τη μία αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα και την άλλη μπαίνει ως αλλαγή και καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα. Εάν βελτιώσει ακόμα παραπάνω την ευστοχία του (διότι τις ευκαιρίες τις βρίσκει), θα μιλάμε για έναν κορυφαίο επιθετικό!

Persona non grata ο... man in black



Αν και χάλασε την «κόκκινη» παράδοση της ομάδας σε αυτή την τελική φάση του πρωταθλήματος (βλέπε 2 κόκκινες κάρτες σε 2 ματς = 100%), εντούτοις φρόντισε να ξεκινήσει νέες συνήθειες. Όχι κόκκινες κάρτες πλέον, αλλά πέναλτι που καταπίνονται! Η φάση ήταν ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Και διερωτώμαι: πώς γίνεται ο διαιτητής να κλείνει τα μάτια μπροστά σε μια φάση ορισμό του πέναλτι; Μήπως έβλεπε αλλού; Μήπως δεν έχει την ανάλογη επάρκεια; Μήπως ήθελε να εξυπηρετήσει άλλους; Τα περί ανθρώπινου λάθους δεν χωρούν εδώ. Η φάση ήταν ξε-κά-θα-ρη!!
Έτσι για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας, ο εν λόγω διαιτητής μας ακύρωσε πέρσι ένα κανονικότατο γκολ. Ήταν στον αγώνα με το Διγενή στο Μακάριο όταν ο Ντε Γκρουτ πηδώντας πιο ψηλά από το Νάγκι έπιασε την κεφαλιά καρφώνοντάς την μπάλα στα δίχτυα. Η φαεινή ιδέα του Τράττου ήταν να ακυρώσει το γκολ υπό το πρόσχημα ότι ο Ντε Γκρουτ δεν έκανε κεφαλιά, αλλά χρησιμοποίησε το χέρι του! Μάλιστα του έδειξε και κίτρινη κάρτα (εδώ γελάμε). Τελικά, ο αγώνας έληξε ισόπαλος, αλλά ο τηλεοπτικός φακός εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Τράττο. Λέτε, να μας ζητήσει και συγνώμη;;;




.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.