News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Το μυαλό μου τρέχει σε μια παλαιότερη δήλωση του Κ. Μηνά ότι εάν δεν μπούμε τετράδα η χρονιά θα κριθεί αποτυχημένη! Ειδικά μετά και από τον τραγελαφικό αποκλεισμό από το κύπελλο, η είσοδος στην τετράδα φάνταζε μονόδρομος. Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα της απόδοσης της ομάδας, μετά από διοικητική κρίση αλλά και μετά από συνδυασμούς αποτελεσμάτων ευνοϊκούς προς εμάς, τελικά τα καταφέραμε και φτάσαμε στην Ιθάκη! Τα κέρδη από την είσοδο στον πρώτο όμιλο είναι πολλαπλά και κανείς δεν μπορεί να τα αγνοήσει. Αυτό ακριβώς προσπαθήσαμε να αναδείξουμε με την ψηφοφορία που κράτησε δύο εβδομάδες. Οι φίλοι επισκέπτες του blog ψήφισαν ως εξής...

Ποιοι το μεγαλύτερο κέρδος από την είσοδο στην τετράδα;

Το οικονομικό κέρδος 12 ψήφοι
Το γόητρο της ομάδας 13 ψήφοι
Οι ευκαιρίες στον προπονητή για πειραματισμό 1 ψήφος
Οι εμπειρίες στα νεαρά ταλέντα μας 3 ψήφοι
Η συσπείρωση των οπαδών 3 ψήφοι
Η αλλαγή νοοτροπίας εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος 21 ψήφοι

Ας τα πάρουμε με την σειρά...

Το οικονομικό κέρδος είναι δεδομένο. Τόσο από το χρηματικό έπαθλο που δίδει η Κ.Ο.Π. σε συνεργασία με την Laiki Marfin, όσο και από τα εισιτήρια.

Το γόητρο της ομάδας όντως αυξάνεται. Οι φίλαθλοι σε όλη την Κύπρο έχουν αναγνωρίσει τις δυνατότητες της ομάδας. Παρασπονδία αποτελούν ορισμένοι συγκεκριμένοι αθλητικογράφοι, οι οποίοι προσέγγισαν την είσοδο της ομάδας μας στην τετράδα ωσάν να έγινε... λάθος! Τα χαιρετίσματά μας λοιπόν σ’ αυτούς!

Ο προπονητής θα μπορεί να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και παίκτες, ώστε χωρίς άγχος να ετοιμάσει τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά.

Οι νεαροί μας παίκτες που ευτυχώς φέτος αρπάζουν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά, έχουν μια μοναδική ευκαιρία να εξοικειωθούν και να ζυμωθούν με τις απαιτήσεις των μεγάλων ντέρμπυ. Αυτή η εμπειρία θα τους βοηθήσει τα μέγιστα ώστε τη νέα χρονιά να παρουσιαστούν έτοιμοι για δράση.

Η συσπείρωση των οπαδών παρόλο που φάνταζε δεδομένη, όντως παραδόξως δεν επιτεύχθηκε. Τα 136 εισιτήρια με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Π. μιλάνε από μόνα τους. Μιλώντας με παίκτες της ομάδας παρατήρησα μια δικαιολογημένη απογοήτευση για την προσέλευση του κόσμου. Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν τελικά παίζαμε στο Β’ γκρουπ!

Η αλλαγή νοοτροπίας εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος θεωρήθηκε από τους επισκέπτες ως η πιο καθοριστική. Σίγουρα την επόμενη χρονιά οι στόχοι μας δεν μπορούν να είναι πιο κάτω από τη φετινή μας θέση. Οι παίκτες πλέον πιστεύουν στις δυνάμεις τους και έχουν αυτοπεποίθηση. Εμείς όμως, οι οπαδοί, πότε θα αλλάξουμε νοοτροπία;




.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.