News Update :

Persona grata και Persona non grata

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Παρόλο που ο αγώνας έληξε με το συμβολικό άγονο 0-0 εντούτοις καταφέραμε να αναδείξουμε κάποιον ως Persona grata. Στην αντίπερα όχθη (Persona non grata) δυσκολευτήκαμε, διότι δυστυχώς οι επιλογές ήταν πολλές.
Ιδού, λοιπόν, οι επιλογές μας...

Persona grata ο Σοφρώνης Αυγουστή




Μα πού ήταν κρυμμένος τόσο καιρό αυτός ο κορυφαίος τερματοφύλακας; Πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και αμφισβήτησης στον Απόλλωνα, αλλά ξαναγεννήθηκε στην ΑΕΚ και αποδεικνύει συνεχώς τα πλούσια προσόντα του. Είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελος της εστίας μας με αποκρούσεις για σεμινάριο. Πολλές φορές διερωτώμαι εάν παίζει μόνος του! ΜΕΓΑΛΕ Σοφρώνη Αυγουστή!

Persona non grata ο Hamid Rhanem


Αν και είναι παίκτης της δικής μας ομάδας, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει το αλάθητο. Συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά και αντιαθλητικά. Κτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και παρόλο που ενδεχομένως να προκλήθηκε όφειλε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του. Αντ’ αυτού άφησε την ομάδα μας με δέκα παίκτες σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την τρίτη θέση και περιόρισε τις πιθανότητες μας για νίκη. Από τη στιγμή που περηφανευόμαστε για το ήθος του σωματείου μας δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Ας τις αφήσουμε για άλλους που... ξέρουν καλύτερα! Και ο νοών, νοείτο!




.
Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Zapatista kalimera! ego DIAFONO ka8etos me osa ipes gia to persona non grata. ego den piga sto mats ke ntrepome na to leo. den ixa meso. o ranem dextike ena skliro faoul ke sti sinexia to papoutsi me tous ttappous tou kaiafa. sti sinexia, o kaiafas ekatsen tou tin agkonia je o ranem eno itan miso metro makria tou, ekane mia kinisi me to podi i opia POTE den akoumpise ton kaiafa ke o kaiafas eppese xame je espartarouse xoris logo. pistefko prepi na dis ti fasi je na erteis na alla3eis to ar8ro s to opoio ine poli la8os. Euxaristo

AEKJIS KE PANTA SKALIOTIS

Ανώνυμος είπε...

File se euxaristo gia tin episimansi. Ti fasi tin eida live sto gipedo kai oxi apo tin tileorasi. Pragmati i fasi egine stin alli pleura makria apo tin kerkida mas. Mporei o tileoptikos fakos na edeixe kai ti proigithike, alla ego eida ton Ranem na kanei tin apeilitiki kinisi kai na sproxnei ton paixti tis Omonoias.
Opos kai na to kanoume omos, to antiathlitiko paiximo einai lathos. Pisteuo oti eprepe na apoblithei kai o Kaiafas sti fasi pou klotsise sto podi ton Augousti!
Stin telike na min katalixoume opos ton ekprosopo tupou tis Anorthosis (ton Alexandrou) pou mas lelege oli tin ebdomada oti den ftaiei o Timour alla o Sofronis pou ton prokalese! Diladi mporei na ftaiei paixtis tis Omonoias alla ftaiei kai o Ranem pou den sugkratithike!!!

Ανώνυμος είπε...

ma o ranem den ekane tipota. afto prospa8o na sou po. mia apilitiki kinisi ke kanena spro3imo. ta ipolipa itan onira tou kaiafa!!

Ανώνυμος είπε...

re kopelia o Ranem apo to proto imixrono eflertare me tin karta se mia fasi pale me ton kaiafa. i fasi tis apovolis, IVREN TON DEN TON IVRE DEN EXEI KAMIA SXESI! oi kanonismoi laloun ka8ara oti timorite me kokkini mono kai i pro8esi giafto as liksi edo to thema.ipamen na imaste antikimenikoi. sosta apovli8ike giati antedrase la8os, ESTO KE AN PROKLI8IKE. tora an eprepe na faei ki alles kartes i xomonoia en alli kuventa. o trifonos en axaparos kai foate tous "megalous" Tora enna ton ma8oume?
zapatista sinexise tin kali ddoulia

NIKOLAS

Ανώνυμος είπε...

ma poson antikimenikoi re file nikola? o kaiafas eprepen na faei karta se jini ti fasi, je na 3anafaei stin fasi me ton avgousti! o cafu poses fores pas tin kkele tou paraskeva? katalavete oti imasten ena mideniko gia to kipriako podosfero? ekatalavate oti ka8e eftoman exoumen ta idia skata? ekatalavate oti anexomasten tous pantes ke ta panta les ke imaste mikri omada? DEN IMASTE! a3izoume to sevasmo ke tin a3ioprepia ston va8mo pou tin a3izi ke to apoel, ke i omonoia, ke i anor8osi ke OLES oi omades prepei na exoun ta idia dikeomata. ti simasia exi oti i omonia exi 19 prota8limata? tin sevomaste parapano? tote as klisi to magazi ke na ta pianni ola i omonoia, to apoel je i ano. ENNEN ETSI ta pramata. prepei na kamoumen kati giati an den kamoume , en 8oroumen prota8lima oute se 100 xronia. prepei na 3ipnisoume je i gnomi m ine oti o kirios Pafitis(den exo tipota me ton an8ropo, alla) den a3izi gia proedros aftis tis omadas.an diafonite peste mou to

AEKARAS

Ανώνυμος είπε...

simfono file m mazi s

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.