News Update :

Ο σκληρός του Μαϊάμι!

Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Από τα κιτρινοπράσινα στα ασπρόμαυρα ο Ολισέι! Όχι του ΠΑΟΚ, αλλά της K.S.V. Roeselare. Ποια είναι αυτή θα διερωτηθείτε...

Η Roeselare είναι μια ημιεπαγγελματική ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του Βελγίου. Μέχρι στιγμής δεν τα πάει πολύ καλά, διότι βρίσκεται στην 14η θέση από τις 18 έχοντας 35 βαθμούς. Σε 32 αγώνες έχει 8 νίκες 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Οι συντελεστές τερμάτων της είναι 34 υπέρ και 50 κατά.

Εάν θυμάστε η Roeselare αναμετρήθηκε πριν από λίγα χρόνια με τον Εθνικό Άχνας για το Ιντερτότο με την κυπριακή ομάδα να προκρίνεται πανηγυρικά.

Ο Ολισέι φεύγοντας, ή καλύτερα εκδιωκόμενος, από την Α.Ε.Κ. επέστρεψε στο Βέλγιο, όπου είχε αγωνιστεί για 4 χρόνια στην Anderlecht (1995-1999) υπογράφοντας συμβόλαιο με την Roeselare για 1,5 χρόνια. Επέλεξε τον αριθμό 2 ενώ στην Α.Ε.Κ. είχε το 4.

Στη νέα του ομάδα αγωνίστηκε μέχρι τώρα 8 φορές ως βασικός ενώ μόλις μία φορά αντικαταστάθηκε. Επίσης, μια φορά αγωνίστηκε ως αλλαγή. Η συνήθειά του με τις κίτρινες κάρτες συνεχίζεται. Σε 9 παιχνίδια που έπαιξε δέχθηκε 3 φορές την κίτρινη κάρτα. Στο κύπελλο αγωνίστηκε 2 φορές ως βασικός δεχόμενες ισάριθμες κίτρινες κάρτες!

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δυναμικό πρώην παίκτης μας και του συνιστούμε γενικά... ψυχραιμία!














.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

megalos pextis...apo ta kalytera anastaltika half pu ir8an pote stin kypro...idiomorfos xaraktiras omws...me ligo myalo tha epeze aneta se megalytera prota8limata

NICOLAS

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.