News Update :

Επιτέλους γήπεδο!!! (UPDATED)

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Αγαπητοί φίλοι, ελπίζoυμε να περάσατε μια ευχάριστη Πρωταπριλιά. Δεν ξέρουμε πόσο πιστευτό ήταν το ψεματάκι μας, ελπίζουμε μόνο να μη δώσατε τη βόλτα σας από τη Δρομολαξιά και το υποτιθέμενο μελλοντικό στάδιο. Όσο κι αν είναι διακαής μας πόθος, ακόμα δεν έχει μπει το νερό στο αυλάκι στο θέμα του γηπεδικού, ούτε ξεπρόβαλαν μεγαλοεπιχειρηματίες. Ας είναι όμως η πρωταπριλιάτικη μας φάρσα ένας προάγγελος της μελλοντικής ανέγερσης γηπέδου για την ομάδα μας. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και άσχημη η τοποθεσία που διαλέξαμε, έτσι;

Υ.Γ: Μπράβο στα παιδιά που το κατάλαβαν και απολογούμαστε αν δώσαμε ψεύτικες ελπίδες σε ορισμένους φίλους


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα όνειρα όλων εμάς των υπερήφανων και απαιτητικών ΑΕΚτζήδων επιτέλους παίρνουν σάρκα και οστά. Εδώ και λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε τα καλά νέα που αφορούν το πολυσυζητημένο γηπεδικό, και μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες σας τα δημοσιεύουμε. Τα χαρμόσυνα νέα αφορούν την αγορά έκτασης γης...

...για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη έκταση σε προνομιακή περιοχή. Οι πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης τοποθετούν το γήπεδο πλησίον του κέντρου «Πανόριο» στη Δρομολαξιά. Μάλιστα έχει τοποθετηθεί και πινακίδα που αναφέρει ότι πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες. Θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει κι αυτό γιατί η περιοχή αυτή έχει τα εξής πλεονεκτήματα:
- Ανεγείροντας γήπεδο εκεί θα προσελκύσουμε και οπαδούς από τα πολλά γειτονικά χωριά.
- Το γήπεδο θα βρίσκεται δίπλα από αυτοκινητόδρομο που θα διευκολύνει την πρόσβαση.
- Δεν απομακρύνεται πολύ από το κέντρο της Λάρνακας. Το πολύ δέκα λεπτά αρκούν για να πας. Το ευχάριστο είναι ότι επιτέλους μεγαλοεπιχειρηματίες της πόλης συμμάχησαν και είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε αυτό το έργο. Φυσικά θα έχουν και δικαιώματα σε αυτό. Μια από τις σκέψεις τους που διέρρευσε είναι ότι θα αξιοποιούν το γήπεδο και για προετοιμασία ξένων ομάδων. Γι’ αυτό επέμεναν να είναι κοντά στο νέο αεροδρόμιο. Υπάρχει όμως και ένα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση! Πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό developer που μάλιστα αυτός είναι ο ιθύνον νους της όλης προσπάθειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Κ.Ο.Α. θα συνεισφέρει.
Ευχόμαστε να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατόν για να αποκτήσει η Α.Ε.Κ. και η Λάρνακα το στολίδι που χρειάζεται. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι γνήσιοι ΑΕΚτζήδες θα συνεισφέρουν στην υλοποίηση του ονείρου μας!
Share this Article on :

7 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους θα έχουμε ποδοσφαιρικό σπίτι. Ας γίνει λοιπόν το γήπεδο το γρηγορότερο δυνατόν. Παρόλο που προσωπικά θα προτιμούσα ένα γήπεδο στο κέντρο της Πόλης, ένα ιδιόκτητο γήπεδο (όπου και να είναι αυτό) είναι ισχυρό πλεονέκτημα.

Ελπίζω να γεμίζουμε κάθε Κυριακή το νέο μας Σπίτι.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση και σε όσους ανέλαβαν την πρωτοβουλία αυτή.

Κίμων

Ανώνυμος είπε...

file kimwn simfwnw mazi s alla ine ligo diskolo na vris tosi megali ektasi mesa stin poli tis larnakas. pistevo oti afi itan i kaliteri apofasi pou pirame pote. o topos den ine ke asximos. to 8ema ine na xtisti ena gipedo peritrigirismeno apo kerkides me mikri ektasi, to poli mexri 10000 fila8lous, etsi oste na gemizoun pio...efkola! para i kerkida p exoume tora p xori 7-8 xiliades ine kalitera na ine peritrigirismeno ke na exi toulaxtisto 100 fila8lous i ka8e kerkida.

3erete poso xrono peripou 8a mas kostisi?pote 8a ine etimo?(ipologiste) ke apantate sas parakalo

AEK GERAAA

Ανώνυμος είπε...

re pedia min pistevete. INE PROTAPRILIA SIMERA!!!! egw pistevo prokite gia protapriliatiko atio! 3ipnate re!

AEKARAS

Ανώνυμος είπε...

re paidia epia potzei tzai eixen tapella!!!!! AEK GERA ME GHPEDO PAME MPROSTA!!!!

Ανώνυμος είπε...

ne re ida tin je gw! je poukatw egrafe kai "xaroumeni 1 tou aprilli" kai to "Sas euxomaste grigori epistrofi stes tripes sas skoulikia"
kalimera mas:P

Ανώνυμος είπε...

re simera 3erete ti imerominia exoume??
PRWTAPRILIA REEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Ανώνυμος είπε...

eseis gipedo , oi alloi fredy john paul kai da costa mipos ine protapriliatika astia?
elpizo pos oxi!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.