News Update :

Sunny Kingsley – Should I stay or should I go

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Ένας ποδοσφαιριστής που βγήκε λίρα εκατό για την ομάδα μας. Ήρθε στην Α.Ε.Κ. χωρίς να τον ξέρει κανένας, με αξιόλογο όμως ρεζουμέ, και φρόντισε με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό και να καθιερωθεί στην εντεκάδα αλλά και στις καρδιές μας. Ένας "μάγος της μπάλας" που αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες με τις ντρίπλες του αλλά και με την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεν θα ήταν υπερβολή να τον κατατάξουμε στους καλύτερους ξένους που έχουν έρθει μέχρι τώρα όχι μόνο στην Α.Ε.Κ. αλλά στο νησί μας γενικότερα. Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών...

ίσως και εβδομάδων για πιθανή μετακίνηση του Kingsley στην Ανόρθωση. Δε συγκαταλέγομαι σε αυτούς που πιστεύουν σε κουτσομπολιά και αερολογίες, όμως τη συγκεκριμένη πληροφορία την έχω λάβει σοβαρά υπ’ όψιν μου και με προβληματίζει πολύ. Πρώτον γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η «κυρία» έχει βάλει στο στόχαστρο παίχτες της ομάδας μας και δεύτερον γιατί όπου υπάρχει καπνός, το πιθανότερο είναι να υπάρχει και φωτιά. Δεν είμαι δημοσιογράφος για να εγγυηθώ ότι έχω έμπιστες πηγές πληροφόρησης, αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το έχω ακούσει από πολλά στόματα διαφορετικών στρατοπέδων αλλά και επιπέδων. Ίσως τα στόματα αυτά να θέλουν να βλάψουν την ομάδα μας, ίσως όμως να λένε και την αλήθεια.

Σκοπός του άρθρου μου δεν είναι σε καμία περίπτωση να περιπλέξω ή να δυναμιτίσω περισσότερο την ήδη μπλεγμένη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και στους οπαδούς μας, αλλά απλά να σας πληροφορήσω για το ενδεχόμενο να χάσουμε του χρόνου το «βασιλιά» από την Α.Ε.Κ. Δε νομίζω να υπάρχει Αεκτζής που δε θα λυπηθεί αν φύγει ο Kingsley, πόσο μάλλον να τον δούμε να φοράει τη γαλανόλευκη φανέλα… Ξέρω πως με το να φωνάξουμε εγώ κι εσύ πως θέλουμε να μείνει, δε θα είναι αρκετό για να αλλάξουμε την απόφαση της διοίκησης, έχουμε όμως την υποχρέωση να πούμε την άποψή μας ξεκάθαρα, ξέροντας πως τουλάχιστο θα διαβαστεί αυτή και τα σχόλια που θα γίνουν, μέσω του blog μας που αντιπροσωπεύει τους φίλους της Α.Ε.Κ.

Δεδομένο πρέπει να θεωρούμε το ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας το οποίο σοφά έχει ανανεωθεί πρόσφατα. Αν όντως έχει ανανεωθεί, πόσα χρόνια είναι η διάρκειά του και ποια είναι η ρήτρα που υπάρχει σε αυτό; Δε ζητάμε κάτι παραπάνω από την αλήθεια. Έστω ότι δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη μεταγραφή του, τουλάχιστο να επωφεληθούμε οικονομικά. Εξάλλου η ομάδα μας έχει δείξει πως πάντα προσπαθεί να φέρει καλύτερους από τους αποχωρούντες, και τις πλείστες των περιπτώσεων τα καταφέρνει. Δεν είναι όμως λιγάκι παράξενο που πάντα μας φεύγουν τα «αγαπημένα» παιδιά της κερκίδας; Ισαϊλοβις, Ρατουκάν, Μπα, Α.Κωνσταντίνου, Γιανκάουσκας και τώρα υποψήφιοι οι Ρέυ και Κινγκ. Δε λέω, από τα ονόματα αυτά, ορθώς έφυγαν ορισμένα όμως ας σκεφτούμε κάτι: Οι παίχτες αυτοί είναι εμπορικοί, είναι πόλος έλξης για το φίλαθλο να έρθει στο γήπεδο, είναι «κράχτες». Δεν προλαβαίνουμε να αγοράσουμε τη φανέλα τους που λέει ο λόγος και γίνονται παρελθόν. Σκοπός της Α.Ε.Κ. όμως δεν πρέπει να είναι μόνο η εύρεση ταλαντούχων ποδοδσφαιριστών από τους οποίους αργότερα να επωφελείται οικονομικά, αλλά η χρησιμοποίησή τους στο γήπεδο για να υλοποιήσει τους στόχους της. Ας κρατήσουμε επιτέλους για μια χρονιά το βασικό κορμό της ομάδας μας και να χτίσουμε πάνω σε αυτόν. Και δε μιλώ μόνο για τον Κιγκ. Αναφέρομαι στο ότι η ομάδα έχει ξηλωθεί ΚΑΙ φέτος, και ακόμα ξηλώνεται. Είναι καιρός να γίνουμε πιο διορατικοί και να σκεφτούμε όχι μόνο την επόμενη χρονιά, αλλά την επόμενη πενταετία. Έτσι χτίζονται οι ομάδες. Τρανό παράδειγμα η Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ. Ας σταματήσουμε κάθε χρόνο να παριστάνουμε το γεφύρι της Άρτας, που κάθε χρόνο το χτίζουμε και τον επόμενο χρόνο γκρεμίζεται!

Εύχομαι και ελπίζω ο «μάγος» να φοράει και τα επόμενα χρόνια την κιτρινοπράσινη φανέλα.

finikudas


Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

exeis apolito dikaio.
ektes evlepa mia fotographia tis aek stin arxi tis proetimasias kai apo tous 11 paixtes emeinan 3-4
krima dioti fetos irthan kaloi paiktes kai kai tha mporousan na erxontan kai kaliteroi me sostes kinisis.
alla an fiei kai o king diskola ena evroume allo stin thesi tou.
to apisteuto omos me tin omada mas ine oti se kamia xronia den kataferame na exoume tous sostous paixtes se oles tis thesis. pantote ixame kali amina ala oxi epithesi -kentro px frangescos ala oxi epithetikous - epithetikous -king - ala oxi kentro. (me exeresi isos to 2004)
elpizo mono i dioikisi na mathi pou ta lathi pou ginikan fetos kai ine POLLA kai na dioxi tis metagrafes tou dekembri OXI TON PERGL FISIKA kai na feri paiktes stes thesis pou ponoume - kentriko amintiko -10 kai ena katharo epithetiko -
skaliotis

Ανώνυμος είπε...

Ena tha po kai tha eimai sintomos. An 3ilothi i omada pale fetos (idi e3ilothiken) kai figei o KING na paei ANO. Stamato na eimai AEKTZIS!!!! 27 xronia itan arketa!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

swstos kai o finikudas kai o skaliotis.an gigei o kingsli kai o perkl pu na pame na sta8ume?

Ανώνυμος είπε...

tis kaluteres metegrafes tis ekane o Thomas! oi proponites olo patates efernen. to idio kai o klinger (ranem, ilic). an fugei o Thomas tha mas erhtoun paixtes pou tin elia luthrodonta!

Κωνσταντίνος είπε...

paidia den xerw an simfwneite mazi mou, alla pleon opws exei ginei i katastasi me tous koinotikous, stin Kipro erxontai kaloi paixtes xwris na xreiazetai na tous ploumizeis. Opws i doxa gia paradeigma.Eite legetai thomas loipon eite alliws, ftanei na exei podosferiko mati kai mporei na xtisei omadara me ipoferto budget.

Ανώνυμος είπε...

AEK OLE!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.