News Update :

Pre - match "Α.Ε.Κ. - Εθνικός"

Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Και ποιος δε θα ‘θελε; Αυτή τη φορά όμως δεν περνάει μόνο από τα δικά μας πόδια αλλά και από τα πόδια της… Ομόνοιας. Έχουμε όμως υποχρέωση να κερδίσουμε τον Εθνικό και αν μας βολέψει το αποτέλεσμα στο Τσίρειο καλώς. Αν όχι, και πάλι θα χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την όλη προσπάθεια που έκαναν φέτος. Στο κάτω κάτω...
όπως έχω ξαναπεί δε θεωρώ πως η χρονιά πήγε χαμένη (όσον αφορά τουλάχιστο το πρωτάθλημα) όσα λάθη κι αν έχουν γίνει. Η ομάδα είναι εντός στόχων μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από άλλες χρονιές και έχει κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Δε διεκδικείς πρωτάθλημα από τη μία χρονιά στην άλλη, όσο κι αν το θέλουμε όλοι. Με συνεχή βήματα προόδου όμως είσαι όλο και πιο κοντά σε αυτό.

Η ομάδα του Εθνικού δεν τα πάει και τόσο καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε 12 αγώνες μετράει 8 ήττες και 4 νίκες (ΑΛΚΗ, ΑΕΛ, ΕΝΠ και Άρη). Έχει πετύχει 14 τέρματα και έχει δεχθεί 20. Η προϊστορία δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας στα εντός έδρας παιχνίδια παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια. Με τα κίνητρα που κρύβονται όμως πίσω από το παιχνίδι αυτό και με τη συμπαράσταση όλων μας πιστεύω δε θα δυσκολευτούμε να πάρουμε το τρίποντο. Τα κίνητρα για τον Εθνικό δεν είναι τόσο ισχυρά καθώς βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ και την όγδοη θέση, χωρίς βλέψεις τετράδας και παράλληλα χωρίς να κινδυνεύει να πέσει στο τρίτο γκρουπ. Κι αυτό γιατί μόνο η Δόξα με τρίποντο τον ισοβαθμίζει, αλλά παραμένει όγδοος λόγω καλύτερης αναλογίας στα μεταξύ τους παιχνίδια. Φυσικά μην ξεχνάμε πως δε θα τον χαλούσε καθόλου η πέμπτη θέση που οδηγεί στο Ιντερτότο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μοναδική απουσία για την ομάδα μας θα είναι το πιθανότερο ο Γκονζάλεζ λόγω τραυματισμού. Ο Περγκλ φαίνεται να προλαβαίνει. Πολλές οι επιλογές λοιπόν για τον κ.Κλίγκερ ο οποίος καλείται να διαλέξει τους πιο ετοιμοπόλεμους. Η δική μου προτίμηση: Αυγουστή, Μηνά-Περγκλ-Σκεύος-Παπόε, κόφτες οι Κάσιο-Κατσής, οι Ράζιτς-Ατόρνο-Κίγκσλει μπροστά τους και κορυφή ο Πάιβα. Μοναδική απουσία για την ομάδα της Άχνας ο Σιαήλης. Αναμφισβήτητα η μεσαία γραμμή είναι το ατού του Εθνικού. Αφήνοντας χώρο στους μέσους του μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά. Ενισχύοντας τη μεσαία μας γραμμή λοιπόν με πρέσσιγκ και κλειστούς χώρους, ελέγχουμε και το παιχνίδι. Επιπρόσθετα, με τους παίχτες που διαθέτουμε μπορούμε να πλαγιοκοπήσουμε τον Εθνικό (Κοτσώνης, Ηλία) δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το γκολ.

Φτάνει να υπάρχει το απαιτούμενο πάθος, θέληση και πίστη για τη νίκη από το πρώτο λεπτό! Σε αυτό θα βοηθήσουμε και όλοι οι Αεκτζήδες που καλούμαστε να δώσουμε στο κλείσιμο της αυλαίας του πρωταθλήματος, το παρών που δώσαμε και στην πρεμιέρα. Στην πρόσφατη συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας μας Κωνσταντίνου Μηνά, διαβάσαμε όλοι το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου για την απόδοση της ομάδας σε κάθε ματς. Είμαι σίγουρος όσο ποτέ ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό των ποδοσφαιριστών αλλά και της διοίκησης και θα τους αγκαλιάσουμε όλους σαν μια οικογένεια, που στις χαρές και στις πίκρες μένει πάντα δεμένη.

Χρώμα – Φωνή – Χειροκρότημα την Κυριακή στο Γ.Σ.Ζ.

Pre – match πρόβλεψη: 2-1

P.S: FORZA AEKARA, OMONOIA ΓΕΡΑ...



.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ena sxolio mono/aporia.
Ti en tsin to alkiotiko to thelw tetrada re? Giati mple k kokino?

Kata ta alla let's kick some ass!

Κωνσταντίνος είπε...

file mou den iparxei sigekrimenos logos.apla etsi einai i diafimisi.kata ta alla min anisixeis oloi kitrinoprasinoi eimaste ws to kokkalo!
AEKARA GERA...

Ανώνυμος είπε...

o 8eos voi8os kopelia. monon touto. 8a paei tetrada i omada pou pragmatika to 8elei kai pragmatika to a3izi. OLOI sto GSZ ME TA RADIOU8KIA gia na akoume ton apollona!!!!!!!mpravo finikuda sinexise etsi! j an pamen, j an men pamen tetrada. AEK GMT!

AEKARAS

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.