News Update :

Pre-match « Σαλαμίνα – Α.Ε.Κ.»

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Ιδού η Ρόδος…..ιδού και το... ΠΗΔΗΜΑ!
Δε χωράνε πλέον δικαιολογίες. Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια η ομάδα μας θα δείξει αν έχει τα «κότσια» να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η Σαλαμίνα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας όμως αν την έχετε δει στο παιχνίδι με τη Δόξα θα προσέξατε ότι είναι πολύ ανεβασμένη. Ειδικά αν...


ο Άρης χάσει το Σάββατο από το ΑΠΟΕΛ, που είναι και το πιθανότερο, τότε οι ερυθρόλευκοι αναπτερώνουν τις ελπίδες τους για να τερματίσουν στο τρίτο γκρουπ και να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Το ότι θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ-Άρης θα τους κάνει ακόμα πιο παθιασμένους και αποφασισμένους να πάρουν τον αγώνα. Κίνητρα εξίσου δυνατά έχουμε κι εμείς. Το θέμα είναι ποιας ομάδας τα κίνητρα θα υπερισχύσουν… Η Α.Ε.Κ. μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι, αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας μας. Αυτό όμως πρέπει να γίνει πράξη στο γήπεδο από τον προπονητή και τους παίχτες μας. Κλειδί για τη νίκη λοιπόν θα είναι το πάθος και η θέληση για το τρίποντο, όπως και η στήριξη του κόσμου.
Η συγκομιδή της Σαλαμίνας στο γήπεδό της είναι 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες (Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ομόνοια). Το «Αμμόχωστος» συνεπώς δεν είναι η καυτή έδρα, πόσο μάλλον όταν αγωνίζονται δύο ομάδες που εδρεύουν στην ίδια πόλη. Όσο αφορά τους οπαδούς, η χωρητικότητα της κερκίδας των φιλοξενουμένων είναι αρκετή για να ισοζυγίσει τον παράγοντα έδρα, φτάνει να δώσουν δυναμικά το παρών τους οι οπαδοί μας.
Απόντες για τους ερυθρόλευκους θα είναι οι Ντομορό και Νικολάου, ενώ για την ομάδα μας θα απουσιάσουν οι Ίλιτς και Ρέι. Το σύστημα που παραταχτήκαμε με τον Ολυμπιακό πιστεύω ταιριάζει και στο κυριακάτικο παιχνίδι. 4-3-3 με Μηνά-Περγκλ-Σκεύο-Παπόε, στο κέντρο οι Κάσιο- Γκονζάλες- Κατσής και επίθεση οι Πάιβα-Κίγκσλι-Νεοφύτου. Θέση διεκδικούν και οι Ατόρνο, Ράζιτς, Τινίνιο, Χάρης.
Έντονη είναι η ψιθυρολογία για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην κρίση του καθενός είναι να ασπαστεί ή να αδιαφορήσει για τις φήμες που θέλουν την ομάδα μας να ηττάται για να γλυτώσει τη Σαλαμίνα από τη διαβάθμιση. Σε περίπτωση που υφίσταται τέτοιο απομακρυσμένο για εμένα σενάριο, καλώ τους παίχτες μας να επιλέξουν:
- Την αίγλη της τετράδας ή το συμβιβασμό του δεύτερου γκρουπ;
- Το πριμ που θα πάρουν αν μπουν στην τετράδα ή τις ψωροδεκάρες της Σαλαμίνας; (Σημειώνουμε πως η διοίκηση της Α.Ε.Κ. έχει υποσχεθεί στους παίκτες μας έξτρα πριμ τριών χιλιάδων λιρών για το σύνολο των τριών αγώνων.)
- Το χειροκρότημα του κόσμου ή την οργή και απογοήτευσή του;
- Την αξιοπρέπειά τους ή το ντρόπιασμα;
Εύχομαι ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των οργανωμένων σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που τόσο τους χρειάζεται η ομάδα. Ας κάνουμε το «Αμμόχωστος» έδρα μας. Ας δηλώσουμε παρών στις προκλήσεις. Ας αδιαφορήσουμε για τις φήμες και να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας. Ας μην τους αφήσουμε να γιορτάσουν τα 60χρονά τους με νίκη! (1948-2008)

Pre-match πρόβλεψη: 1-3

finikudas
Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

na pai o kosmos sto gipedo na gemwsume tin kerkida mas an 8elume na derume

Ανώνυμος είπε...

file mou ennen etsi ta pramata. en pamen gia na xannoume. mia fora na derousin mprosta pou ton kosmo tous an den pouli8i to pexnidi. kamneis la8os. pamen 2-3 xiliades je AS xasoume i AS deroume. sry file m alla ennen etsi ta pramata

Κωνσταντίνος είπε...

kalimera file mou. den exw katalavei an i diafwnia sou exei na kanei me kati pou egrapsa sto post i an afora to comment tou proigoumenou filou.

Ανώνυμος είπε...

kalimera file aektzi finikuda.oxi, i diafonia mou ine me to comment tou proigoumenou oxi me esena. alla na se rwtisw kati? akougonte polla gia to pexnidi. esi pisteveis oti 8a pouli8i?

Κωνσταντίνος είπε...

file thelw na pistevw oti i omada mas exei ithos kai xaraktira.exallou i salamina xrwsta tou kosmou olou, pou vrike ta lefta na exagorazei kai paixnidia?...to pio vasiko apola omws ine oti an kanume to 3x3 imaste kata pasa pithanotita tetrada.as to skeftoun KALA ayto!!!

Ανώνυμος είπε...

makari na ine etsi opos ta les. efxaristo pou mou apantises!

Ανώνυμος είπε...

re an kanoume to 3x3 kai den mpoume olos o kosmos tha einai dipla tous.

An poulisoume esto kai ena paixnidi tha fioun nykta

Ανώνυμος είπε...

ego pistefkw en na xasoume... en na to poulisoumen. etsi malakes imasten

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.