News Update :

Persona grata και Persona non grata

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Αγαπητοί φίλοι του blog,
ακόμα μια τακτική στήλη έρχεται να εμπλουτίσει το blog μας. Φέρει τον τίτλο "Persona grata και Persona non grata" και όπως υποδηλώνει θα εντοπίζει κάθε φορά έναν παίκτη ή διαιτητή ή παράγοντα ή οπαδό/ους που έχει ξεχωρίσει θετικά (persona grata) και κάποιον που έχει ξεχωρίσει αρνητικά (persona non grata). Στην προσπάθειά μας αυτή θα θέλαμε και τη δική σας συνεισφορά στέλνοντας μας με e-mail τις εισηγήσεις σας.

Γι’ αυτή την αγωνιστική επιλέξαμε αυτούς...

Persona grata αναμφίβολα χαρακτηρίζεται ο Ράζιτς.

Αποτέλεσε τη χρυσή αλλαγή, τον άσσο από το μανίκι του προπονητή, το λυτρωτή! Ένας παίκτης που δεν σταθεροποιήθηκε ποτέ στην ενδεκάδα, αλλά με τη δεινή του εκτελεστική ικανότητα σκόραρε 5 τέρματα και μας χάρισε συνολικά 10 βαθμούς!

Συγκεκριμένα:
ΑΠΟΠ – ΑΕΚ σκόραρε 1 φορά και πήραμε τη νίκη
ΑΕΚ – ΑΛΚΗ σκόραρε 2 φορές και πήραμε τη νίκη
ΑΕΚ – ΑΠΟΠ σκόραρε 1 φορά και πήραμε την ισοπαλία (σε αυτόν τον αγώνα σκόραρε ξανά αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιτ)
ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ σκόραρε 1 φορά και πήραμε τη νίκη

Persona non grata οι συγκεκριμένοι αθλητικογράφοι που έθεσαν ως πρώτο θέμα της αγωνιστικής την μη είσοδο του Απόλλωνα στην τετράδα.

Εάν παρακολουθήσατε τα αθλητικά στα δελτία ειδήσεων θα διαπιστώσατε ότι το κύριο θέμα δεν ήταν η είσοδος της ΑΕΚ την τελευταία στιγμή στην τετράδα, αλλά το πατατράκ του Απόλλωνα. Ενδεχομένως δεν τους βόλευε διότι είχαν δηλώσει προ πολλού ότι η ΑΕΚ έχει χάσεις τις ελπίδες της και τώρα διαψεύσθηκαν περίτρανα!





.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

ROSSOS είπε...

Γιατι ποτε σε αθλητικές ειδισεις εμιλισαν για την αεκ παραπανω που 5 λεπτα? Εμπειραζει ομως...Τωρα που επερασαμε στη πρωτη τετραδα εννα αναγκαστουν να μας δειχνουν παραπανω.Να ΠΕΛΛΑΝΟΥΝ!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.