News Update :

Τέρμα στην Ανοχή!!!!

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Αγαπητοί φίλοι Αεκτζήδες, δυστυχώς για άλλη μια φορά αναγκάζομαι να γράψω για τα κακώς έχοντα στην ομάδα μας. Για μια ακόμα φορά επαληθεύσαμε τον εαυτό μας. ΔΕΝ μπορούμε να κερδίσουμε ένα σημαντικό αγώνα...

Όποτε η ομάδα πάει να κάνειτο παραπάνω βήμα τα κάνουμε θάλασσα. Στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα δείξαμε και πάλι τον κακό μας εαυτό κάνοντας ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι. Και αυτή την φορά δεν είχαμε ούτε το κουράγιο να αντιδράσουμε τουλάχιστον να σώζαμε τον ένα βαθμό. Για μένα ο μόνος που φταίει είναι ο προπονητής μας. Για ακόμα μια φορά φοβήθηκε τον αγώνα. Και αν ασπαστώ αυτό που λένε κάποιοι ότι ο Μ. Κωνσταντίνου ήταν φοβητσιάρης και αμυντικογενής προπονητής, τι να πω για τον κ. Κλίνγκερ. Σε όλα μα όλα τα σημαντικά παιχνίδια παίζει αμυντικά, με Αποέλ, Απόλλωνα, Πέγεια, Ανόρθωση, Δόξα, Σαλαμίνα. Και τι κοινό έχουν αυτά τα παιχνίδια? Σε όλα χάσαμε και σε κάποια διασυρθήκαμε. Στον αγώνα με την Σαλαμίνα ο προπονητής μας (πάντοτε με την γνώμη μου) εγκλημάτισε. Σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα που μετρά πάρα πολύ η πείρα , άφησε έξω τον Χάρη Νικολάου και τον Μάριο Νεοφύτου και τον Κίνγκ πίσω από τους επιθετικούς. Και αν για το Χ. Νικολάου μπορώ να το δικαιολογήσω το σκεπτικό του, τι να πω για τους άλλους δύο. Η θέση που έπαιζε ο Κίνγκ τον αποδυνάμωσε. Ένας παίχτης με ταχύτητα και τεχνική αντί να παίζει στα φτερά για να δίνει σβελτάδα στην επίθεση χαραμιζόταν πίσω από τον φορ. Όσο για τον άνθρωπο που μας λύτρωσε και εμάς και τον προπονητή, ο Μ. Νεοφύτου και πάλι στο πάγκο. Γιατί κ. Κλίνγκερ αυτή η εμπάθεια προς τον ποδοσφαιριστή αυτό? Γιατί δεν τον εμπιστεύεστε μια θέση στην ενδεκάδα? Δεν σας ικανοποιούν τα 100 τόσα τέρματα που έχει πετύχει στην καριέρα του? Ο Μ. Νεοφύτου κ. Κλίνγκερ έχει μια τεράστια ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Τολμώ να πω ένας θρύλος στα κυπριακά γήπεδα. Τα τέρματα που έχει πετύχει μέχρι τώρα μιλούν από μόνα τους. Ποιος είστε εσείς για να αμφισβητήσετε αυτόν τον ποδοσφαιριστή? Μήπως γιατί με δικό του τέρμα όταν ήταν στο Αποέλ σας απέκλεισε από το UEFA? Δώστε στον κόσμο της ΑΕΚ μια λογική εξήγηση. Όσο για το Χάρη Νικολάου και αυτός έχει μια τεράστια καριέρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και μπορούσε στα σημαντικά παιχνίδια να βοηθήσει με την εμπειρία του αλλά έμενε πάντα στο πάγκο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον ποδοσφαιριστή μας Χοσέ Μανουέλ Ρέυ κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες στιγμές που περνά. Φίλε Ρέυ να ξέρεις ότι ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ότι θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε πάντα!!!

Για πάντα ΑΕΚΤΖΗΣ


Κωνσταντίνος

Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

file sifwnw mazi su gia to oti stinete kapos amintika. omos nomizw oti extos pu ta elattomata tu prepi na dume ke ta 8etika tu.8a kri8i sto telos ke aytos opos ke oi pextes opos ke oi opadoi.

Ανώνυμος είπε...

ma pia 8etika exei autos? pou afise tin omada xoris pektes?

Ανώνυμος είπε...

file prepei na figei o klinger prin mas parei 2 katigoria. afou katafere na dioksei voouter giankauskas tsitaisvili kai mario neofytoy 8a dioksei kai tin aek apo tin 1 katigoria. ksipnate skaliotes

Ανώνυμος είπε...

telos tis xronias tha krithoume oloi! upomoni...

Κωνσταντίνος είπε...

pws "katafere" diladi na diwxei olous aftous tous pextes re pedia? exigeiste mu ki emena. aytos tous plirwnei? i epidi kapoios pextis "trwei" pagko simenei prepei na sikwnetai na fevgei? einai polloi oi paragontes pou kanoun tous pextes "fygades" : proponitis, dioikisi, nootropia, mi epaggelmatismos, kai panw apola to xrima.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.