News Update :

Διαβάστε το...

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Πρώτα θα ήθελα να πω πως είναι η πρώτη φορά που γράφω και καλά κάνετε να το δείτε το μήνυμα αυτό. Πρώτον φίλοι μου να σας πω ότι η νίκη επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν σήμαινε κάτι για εμένα και να σας πω γιατί. Μια ζωή η ΑΕΚ πρέπει να στηρίζεται πάνω σε άλλα αποτελέσματα ενώ αν δέρναμε την ΔΟΞΑ , ΠΑΦΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ, δεν θα μας ένοιαζε... Νικήσαμε μια ομάδα που θα πάει διαβάθμιση και κάνουμε παναήρκα. Εχάσαμε πέναλτη που έναν ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ μας έβαλε και το τέρμα ο Νεοφύτου (που δεν μας έκαμνε) μας βάφτισε και ο Τσίτα (που έπαιζε στα δεύτερα) και μετά κάμνουμε μια νίκη επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και εκείνη όσο και ξωρτώσαμε και δεν ειναι δικαιολογία το ότι μείναμε με 10 γιατί εκεί φταίμε εμείς και όχι ο διαιτητής γιατί ο παίχτης ήξερε πως με τέτοια ενέργεια θα έτρωε κόκκινη. Μήπως έχουμε κάπιους στην διοίκηση που δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο? Μην απαντήσετε γιατί όλοι ξέρουμε πως έχουμε. Είναι σκληρά αυτά που λέω αλλα σκεφτείτε το και θα δείτε. Αλλάξαμε προπονητές, αλλάξαμε παίχτες. Μήπως είναι καιρός ν' αλλάξουμε και διοίκηση? Και πάλι μην απαντήσετε γιατί είναι. Ένας προπονητής μας έστεινε επιθετικά και πιάσαμε κύπέλλο. Δεν ξέρω γιατί όποιος έρχεται μας αντιμετωπίζει με ηττοπάθεια και μας στήνει αμυντικά. Μήπως δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε για περισσότερα? Μην απαντήσετε γιατι δεν το πιστεύουν γιατί αν το πίστευαν και το ήθελαν πραγματικά θα κέρδιζαν αυτούς που έπρεπε. Ρώτησαν τον Πρόεδρο μας πριν το ματς με την Δοξα αν το μυαλό του ήταν στο παιχνίδι στο επόμενο με τον ΑΠΟΕΛ και είπε πως αν το σκεφτούν αυτό δέν θα κερδίσουμε την Δόξα και είπε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν κερδίσαμε κύριε πρόεδρε. Μήπως τελικά το σκεφτόσασταν? Μην απαντησετε γιατί το σκεφτόσασταν. Νομίζετε πως όλα αυτά που γράφουμε τα βλέπει κανένας από την διοίκηση? Λανθάνεστε. Γραμμένους μας έχουν. Με συγχωρείτε για την σκληρότητα στα λόγια μου αλλά είναι καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας και να μην μας κοροϊδεύουν. Αφού ρε παιδιά οι ίδιοι οι παίχτες δεν το πιστεύουν τι αγχώνεστε? (πιο πάνω γράφω γιατί δεν το πιστεύουν). Σας ευχαριστώ. ΑΕΚ γερά και εύχομαι να τα καταφέρεις. Και κάτι άλλο. Φταίμε συνέχεια τον προπονητή. ΟΚ έκανε κάποια λάθη που στόιχισαν που δεν έπαιζε επιθετικά αλλά δεν φταίει που επέρασε ο ΑΠΟΕΛ πάσα μέσα απο τρεις αμυντικους ούτε που έχασε πέναλτι ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ και ούτε που έκανε έξοδο ο Αυγουστή και τον εκρέμμασε. Φταίει όμως που κάθε γκολ που τρώαμε έβαζε και έναν επιθετικό. Η ηττοπάθεια δυστυχώς δύσκολα θα φύγει από τη ομάδα. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

GATE 2
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

eperimena arketo kairo na akouso teties alithies....ine pragmatikotita kai distixos i eutixos ipirxan ston POL+EPA kai iparxoun kai tora.
An analogisti kanis oti mia thesi stin tetrada tha mas edina kai pleonektima (oikonomiko kai mpori europis) tote ta logia sou ine sofa....ego ipostirizo osa les kai prostheto oti oi dimiourgoi autis tis selidas prepi na ta metaferoun kai stous ipefthinous...opos ton proedro....

mporis me mikro budget na stiriksis tis akadimies kai na proothisis neara paidia...kai opos episis na feris olous tous filathlous konta me to kanis ena gipedo (mikro) opou na ine xara gia ton AEKtzi na pai kai na perasi tis ores you...

my friend...cheers...epitelous kapios ta lei ekso apo ta dontia se auto to blog

Ανώνυμος είπε...

gate 2 enen i alki?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.