News Update :

After - match: "Αποστολή εξετελέσθη" UPDATED (VIDEO)

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

«Γιατί πανηγυρίζουν αυτοί; Πήραν πρωτάθλημα;»
Άκουσα κάποιον ψες να σχολιάζει ειρωνικά μετά το παιχνίδι. Ναι θα πανηγυρίσουμε! Και όποιου του αρέσει. Και στους δρόμους και στα σιντριβάνια και παντού! Γιατί αγαπάμε αυτή την ομάδα τόσο που πωρωνόμαστε με τις πίκρες, αλλά πολύ περισσότερο τρελαινόμαστε με τις χαρές. Η οπισθοδρόμηση σταμάτησε και από εδώ και πέρα βλέπουμε όλο και πιο ψηλά, με αργά αλλά σταθερά βήματα.
Φοβάμαι πως θα μακρηγορήσω και πάλι αν και ξέρω πως όσα κι αν πω, θα’ ναι λίγα για να περιγράψουν τη χαρά και την περηφάνια του κάθε Αεκτζή. Αναμφισβήτητα μία...

...από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της Α.Ε.Κ. (όσον αφορά το πρωτάθλημα) και από τις συγκινητικότερες για εμάς τους Αεκτζήδες. Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής φέρνουν την ομάδα μας στους 41 βαθμούς και στην πολυπόθητη τέταρτη θέση και αφήνουν τον Απόλλωνα στην πέμπτη θέση με 39 βαθμούς.


«Α.Ε.Κ – Εθνικός 1-0»
«Απόλλων – Ομόνοια 3-3»


Δείτε το καλά! Όχι μόνο οι Απολλωνίστες, αλλά και οι διαιτητές που έχουν αλλεργία στο κιτρινοπράσινο, και οι δημοσιογράφοι που μας είχαν ξεγραμμένους εδώ και καιρό, ακόμα και εσείς οι αεκτζήδες που αφήσατε την ομάδα μόνη στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια, και εσείς οι δύσπιστοι που φύγατε πριν λήξει το παιχνίδι στη Λεμεσό, τη στιγμή που οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μας είχαν μείνει και περίμεναν. Ντροπή! Χάσατε όμως τη μεγαλύτερη ικανοποίηση που θα νιώθατε φέτος. Χάσατε τους παίχτες μας που πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά, χάσατε που τραγουδούσαμε μαζί σαν μία οικογένεια. Πάλι καλά που ανεβάσαμε το video για να πάρετε μία γεύση. Μόνο και μόνο από αυτή την πράξη της βιαστικής φυγής από το γήπεδο φαίνεται η νοοτροπία μας…Αυτή η ομάδα δεν άξιζε ακόμα 10 λεπτά υπομονής; Ούτε καν το χειροκρότημά σας; Ξέχασα όμως ότι ήθελαν να γλιτώσουν την κίνηση στο πάρκινγκ. Πολλή μιζέρια που πρέπει επειγόντως να γιατρευτεί. Αντί να δούμε πως είμαστε μία ομάδα που σήμερα έπαιζε με 7 κύπριους παίχτες, αντί να δούμε τα πόσα κύματα περάσαμε φέτος, τον πόλεμο που δεχτήκαμε από τους πάντες και όμως σταθήκαμε όρθιοι, αντί να δούμε πως στο κάτω κάτω σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε το τρίποντο...Μερικοί δυστυχώς προτιμούν να τα βλέπουν όλα μαύρα και να κλαίνε τη μοίρα τους που οι ίδιοι δημιούργησαν στη φαντασία τους. Κρίμα… Ελπίζω αυτό με τον καιρό να αλλάξει.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δημιούργησε φάσεις που δεν μπόρεσε να τελειώσει και απειλήθηκε πολύ λίγες φορές από τον εθνικό. Σωτήρας μας για ακόμα μια φορά ο Έσαντ Ράζιτς που έδειξε περίτρανα και σήμερα πως δικαιούται θέση βασικού. Όλοι ανεξαιρέτως όμως ήταν διακριθέντες. Η εναλλαγή συναισθημάτων ήταν έντονη καθώς τα αυτιά όλων ήταν στραμμένα στο άλλο παιχνίδι. Κάθε φορά που σκόραρε ο Απόλλωνας υπήρχε νεκρική σιγή (κακώς!), κάθε φορά που σκόραρε η Ομόνοια οι φίλαθλοί μας το πανηγύριζαν με την ψυχή τους, δίνοντας δύναμη στους παίχτες μας. Αποκορύφωμα η ισοφάριση της Ομόνοιας σε 3-3 όπου έγινε Ο ΠΑΝΙΚΟΣ. Ήταν μοναδική στιγμή για όσους τη ζήσαμε. Οι υπόλοιποι καλά κάνουν να πιστέψουν σε αυτή την ομάδα γιατί χθες γράφτηκε η πρώτη σελίδα της νέας εποχής για την Α.Ε.Κ. και τα καλύτερα έπονται. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό.

Ιδού και το βίντεο και απολογούμαστε για την καθυστέρηση:


Όσο για τον Απόλλωνα είναι από όλους αποδεκτό πως διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος, αλλά και έδρες. Τα λάθη όμως πληρώνονται τόσο στη ζωή όσο και στο ποδόσφαιρο. Έτσι λοιπόν η θεία δίκη τον τιμώρησε για τα ομολογουμένως απαράδεκτα επεισόδια και συμπεριφορές από οπαδούς και παίχτες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε όμως με σιγουριά είναι πως δε φταίμε εμείς!

Άκουσα από αρκετούς την άποψη (πριν το παιχνίδι) πως τελικά μπορεί να μη συμφέρει και τόσο να μπούμε τετράδα. Ότι θα ρεζιλευτούμε, δε θα κάνουμε νίκη κλπ. Μηδενιστικές απόψεις για ακόμα μια φορά, απλώς για να πνίξουν την απαισιοδοξία τους. Εγώ είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα μας θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, χωρίς άγχος και θα πάρει βαθμούς τόσο εντός όσο και εκτός. Θα δοθούν ευκαιρίες στον προπονητή να δοκιμάσει παίχτες, συστήματα και τακτικές. Επιπλέον θα πάρουμε μία μεγάλη οικονομική ώθηση, που ξέρουμε όλοι πόσο απαραίτητη είναι για να διακριθείς σε ένα πρωτάθλημα, πέραν από το γόητρο του να βρίσκεσαι στις 4 καλύτερες ομάδες μετά από τόσα χρόνια.

Έρχονται στο μυαλό μου οι δηλώσεις του προέδρου στην αρχή της περιόδου. Πράγματι, φέτος πάψαμε να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς του πρωταθλήματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κτίσουμε πάνω σε αυτό για να έρθουν και οι διακρίσεις. Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται για να διορθωνόμαστε μέσα από αυτά. Θυμάμαι επίσης και τις δηλώσεις του προπονητή εδώ και καιρό ότι η τέταρτη θέση θα παιχτεί μέχρι τέλους και πρέπει να την κυνηγήσουμε και αυτό πράξαμε, Τέλος, θυμάμαι τα λόγια του αρχηγού της ομάδας μας που αντιπροσωπεύουν όλους τους ποδοσφαιριστές μας: «Πιστέψετε. Εμείς πιστεύουμε.» Πιστέψαμε αρχηγέ και μια γροθιά όλοι μαζί πάμε γι’ άλλα! Μόνο μπροστά κοιτάμε με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας και στην ιδέα της Α.Ε.Κ.

Ευχαριστούμε την Ομόνοια και τον Καϊάφα (ποιος το περίμενε!) και ελπίζω να νιώσουμε επιτέλους την «ομόνοια» στους κόλπους της ομάδας μας. Από την κορυφή μέχρι τα νύχια πρέπει να συσπειρωθούμε. Μεγάλοι και μικροί. Οργανωμένοι και μη. Πεζοπόροι και Επαϊτες. Πόλη και επαρχία. Όχι μόνο για τα τελευταία παιχνίδια αλλά και για το μέλλον.

Μπορεί ο ενθουσιασμός μου να είναι υπέρμετρος λόγω των χθεσινών συγκινήσεων όμως και πέμπτοι να τερματίζαμε, τις ίδιες απόψεις θα είχα για τη φετινή Α.Ε.Κ. και το μέλλον της.
Όλοι στο Γ.Σ.Ζ. για νίκη επί της επίδοξης πρωταθλήτριας!!!

P.S: Χρόνια πολλά πρόεδρε! Πάντα δυνατός και Αεκάρας! Δε νομίζω να υπήρχε καλύτερο δώρο από το χθεσινό!

.
.

Share this Article on :

8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

file finikuda gia mia akoma fora sigxaritiria! ta ar8ra sou shizoun! extes edi3amen se kapious oti je i mikri omada i aek, me tous lious opadous, oti exi pisti ke kardia ke ta katafere. episis anameno me agonia na do ta video... keep writing!

AEKARAS

Ανώνυμος είπε...

finikouda kalispera.ola kala kai orea file mou pou pirame tin tetarti thesi!! ena pragma omos den katalaveno.giati eisai toso epithetikos me omoideates? an kai den ime skaliotis(greece)exo katalavei pos oi skaliotes theloun ton kairo tous gia na kanoun kati. nomizo i oli epithesi den ferni kerdos. mallon dixonia fernei. afta file finikouda entelos filika. kali tixi stin omada mas kai elpizo sintoma kai protathlima!!!!

kostas.

Κωνσταντίνος είπε...

Efxaristw file AEKARA gia ta kala sou logia, ki esena file KOSTA.Dexti i kritiki sou, omws prepei na sou episimanw oti isws logw tou oti vriskesai stin ellada na min exeis katalavei akrivws to klima pu epikratise stous kolpous tis omadas se arketes periodous tis fetinis sezon.se diavevaiw oti i opoia kritiki vgainei mesa apo ta arthra mou einai kalopisti pros olous tous omoideates, gia to kalo tis aek. kai akrivws gia na mi nomizoume oti ine ola kala kai agia prepei kapies alithies na legontai.Kanenas mas den ine telios, omws einai gegonos pws iparxoun polla perithwria veltiwsis oson afora ti nootropia mas, alla opws ipes ki esy theloume ton kairo mas.
AEKARA GERA...

Ανώνυμος είπε...

file finikuda, perimenoume ta video...pote 8a ine etima?

Ανώνυμος είπε...

finikuda en na valis ta video o3a?

Ανώνυμος είπε...

tsin ta videos re file ti genetounte? Ate tse karteroume na doume an eimaste mesa.

Ανώνυμος είπε...

FINIKUDAS OLE!! OOOOOOOOO FINIKUDA, EXO TRELLA, MES TO MIALOOOOOOO, OPOU KE NA GRAFIS PANTA 8A SAKOLOU8O, GIA ESENA DEN PE8ENO KE GIA SENA DEN ZW!!

Κωνσταντίνος είπε...

Paidia sorry gia tin kathisterisi,vasika to miso ftaiximo exei to i selida pu filoxenei to video,kai to allo miso i cyta logw argou upload. ase pou itan poly megalytero kai anagkastikame na to kopsoume ligaki gia na anevainei. omws dikaiologimena ta parapona sas.signwmi kai pali gia tin anamoni.ENJOY
AEK GERA-PANTA PIO PSILA!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.