News Update :

After- match: Μασκέ πάρτυ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Απογοήτευση διακατέχει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι μετά και τη χτεσινή ήττα εμπεδώσαμε πλέον και οι πιο αισιόδοξοι πως η φετινή Α.Ε.Κ. ούτε για υπέρβαση ήταν ικανή αλλά ούτε και για μια θέση στην τετράδα. Μόνο με αυτοκτονία του Απόλλωνα μπορούμε να τον ξεπεράσουμε τώρα στη βαθμολογία. Δηλαδή να πάρει το πολύ δύο βαθμούς με Άρη και Ομόνοια κι εμείς να κερδίσουμε ΑΛΚΗ και Εθνικό. Έστω όμως...

ότι ο Απόλλωνας γκελάρει, εμείς θα αρπάξουμε την ευκαιρία; Ευκαιρίες δόθηκαν πολλές φέτος και φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων.

Αν και το σύστημα που ξεκίνησε η ομάδα ήταν επιθετικό, εντούτοις το πρώτο ημίχρονο δώσαμε μπάλα στον αντίπαλο έχοντας το μυαλό στο να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό, όπως πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ιστορία φέτος με το πρώτο ημίχρονο. Δεν ξεκινήσαμε ούτε μια φορά δυνατά δείχνοντας στον αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό. Πάντα περιμέναμε το δεύτερο ημίχρονο, μας βγήκε ορισμένες φορές, αλλά τις περισσότερες όχι. Η ομάδα οφείλει να παλεύει για 90 λεπτά και όχι για 45.

Για τους οπαδούς μας τι να πω; Όσο συγκρατημένα ξεκίνησε η ομάδα, άλλο τόσο εμείς στην κερκίδα. Μόνο κάποιες σποραδικές και ανώριμες ανταλλαγές βρισιών με τους οπαδούς της Σαλαμίνας. Ειδικά μετά και την ανακοίνωση των Οργανωμένων τις προηγούμενες μέρες για δυναμική παρουσία, ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια μιζέρια το πρώτο ημίχρονο. Σου δινόταν η εντύπωση πως η Α.Ε.Κ. είναι αυτή που παλεύει κατηγορία και η Σαλαμίνα αυτή που παλεύει για τετράδα! Πώς να φωνάξουν όμως; Όταν περισσότεροι από τους μισούς ήταν πεπεισμένοι πως το παιχνίδι ήταν δοσμένο; Κάτι που διαψεύστηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως το δεύτερο ημίχρονο όπου οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν πολλές δυνάμεις αλλά το γκολ δεν ήρθε. Για ένα 20λεπτο είπαν να πιέσουν τη Σαλαμίνα και αυτή δε σταύρωνε ούτε πάσα σωστή. Αν έμπαιναν έτσι από την αρχή….δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να προστεθεί και η Σαλαμίνα στις «αναστάσιμες» ομάδες της «θαυματουργής» ΑΕ.Κ.

Το κέρδος από το χτεσινό αγώνα για ‘μένα είναι ο Κατσής και ο Κάσιο που έδειξαν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι ταλαντούχοι, τρεχαντήρια και το μέλλον τους ανήκει. Προτείνω να τους κάνουμε ένα γερό συμβόλαιο αμέσως (αν δεν τους έχουν κάνει ήδη) γιατί έχουν κι άλλοι μάτια και βλέπουν!

Θέλω να σταθώ είναι η απουσία του Ρέυ ο οποίος έχει λείψει για τρία παιχνίδια στα οποία μετράμε 2 ήττες και 5 γκολ κατά. Είναι φανερό πως η απουσία του είναι ένα κομμάτι από το παζλ του αποκλεισμού από την τετράδα. Για τα υπόλοιπα κομμάτια του Παζλ θα μιλήσω μετά το τέλος του δευτέρου γύρου. Προσωπικά μιλώντας, πρώτη φορά φέτος έβλεπα την άμυνα της ομάδας μου και δε μου κοβόταν η ανάσα. Πρώτη φορά ένιωσα ήσυχος πως δε θα δεχόμαστε αστεία και εύκολα γκολ. Σε αυτό συνέβαλαν οι Ρέυ, Περγκλ, Κάσιο και φυσικά οι Παπόε, Μηνά, Νικολάου και Τινίνιο.
Πριν λίγο καιρό είχα γράψει ότι ο Γκονζάλες θέλει ξεκούραση, όμως αυτός με διέψευσε με το γκολ που πέτυχε. Χθες όμως με επιβεβαίωσε. Η δεξιά μας πλευρά ήταν «νεκρή». Είναι ντεφορμέ τόσο αυτός όσο και ο Κινγκ που αν και διεισδυτικός, χτες έκανε διαρκώς τη χειρότερη από τις επιλογές που είχε. Παιχταράδες μεν, χρειάζονται ξεκούραση δε.

Αν και συγχαίρω τον Απόλλωνα και την Ομόνοια για την είσοδό τους στην τετράδα, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα χτεσινά τους παιχνίδια. Μιλώ για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έπρεπε να δεχτεί ο Πλετζ και ενώ το σκορ ήταν 1-1, όπως επίσης για την απευθείας κόκκινη που έπρεπε να δεχτεί ο Θεοφίλου. Όπως αυτά όμως είδαμε πολλά φέτος και συνηθίσαμε…Σε καμία περίπτωση δε ρίχνω το φταίξιμο της κατάντιας μας αλλού, όμως κάποια γεγονότα πρέπει να λέγονται.

Το παρών και το μέλλον της ομάδας σίγουρα θέλει πολλή συζήτηση. Ας τελειώσουμε όμως πρώτα με τις υποχρεώσεις μας. Να κοιτάξουμε να πάρουμε τους 6 βαθμούς που υπάρχουν στο τραπέζι και όπου μας βγάλουν. Εξάλλου αν το πάρουμε από τη θετική του πλευρά το θέμα, το δεύτερο γκρουπ προσφέρεται για πειραματισμούς, για ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά καθώς και για το χτίσιμο της κατοπινής ομάδας. Ενώ στο πρώτο γκρουπ, με το πρόσωπο που παρουσιάζουμε δεν πιστεύω να είχαμε καμία τύχη. Μόνο το οικονομικό όφελος.
Περιμένω τις απόψεις σας.
Ψηλά το κεφάλι φίλοι μου. Πάνω απ’ όλα η Α.Ε.Κ. !

finikudas
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Moglis είπε...

Φίλε finikuda έχεις απόλυτο δίκαιο σε ότι λες συμφωνώ, και εγώ απόρισα ποια ομάδα ήθελε την νίκη η ΑΕΚ η ΣΑΛΑΜΙΝΑ τελικά το αποτέλεσμα μίλησε. Ένα πράγμα που σου έφυγε είναι πάλι δεχτήκαμε τέρμα για να βάλει ο SIR Κλίγκερ μέσα επιθετικό και πιο το ΜΑΡΙΟ ΝΕΟΦΥΤΟΥ που τον είχε παγκο πάλι, τελοσπάντο κατι τελευταίο
ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

merikoi miloun gia ekatharisi kai na figoun oloi pou katantisan tin omada etsi.
ne simfono .
to thema ine oti pios tha tous antikatastasi.
oi paragontes-leftades- tis larnakas ine metrimenoi sta daktila tou enos xeriou - kai sxedon oloi dietelesan proedroi tis omadas.- ara den ine parogontes pou theloume ine paiktes pou xeroun na pezoun kai proponiti pou exei nootropia nikiti. kai gia mena liga tha simane i 4 thesi.- na erxete to apoel stin larnaka kai o apollonas kai na kanoun parti -afou se kamia periptosi i omada fetos sta derby den fanike antaxia ton prosdokion.kalitera stin mesi na isixasoume kai ligo kai as pigenoun sta filika oi pextes me adeies exedres.
skaliotis -(pikramenos)

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.