News Update :

Νο 3: Jose Manuel Rey (updated 09-03-08)

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που προέβηκε σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας μας, Θωμάς Κυριάκου, αποκάλυψε ότι το πιθανότερο σενάριο για το Χοσέ Μανουέλ Ρέι είναι να αποχωρήσει από την Α.Ε.Κ. Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φέραμε ποτέ στην Α.Ε.Κ. κατά την προσωπική μου άποψη... Όπως γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στην πατρίδα του γιατί η μητέρα του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Χωρίς να γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του προβλήματος αντιλαμβανόμαστε πως είναι αρκετό για να τον κρατήσει στη Βενεζουέλα. Άλλο ένα απροσδόκητο και πρόωρο διαζύγιο λοιπόν, αφού το συμβόλαιό του έληγε του χρόνου. Αν όντως τελικά αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα μας, το σίγουρο είναι πως δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Όχι μόνο για τον «πύραυλο» με την «κυρία», όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, για το εύρος του ονόματός του, για το πάθος που έδειχνε στα παιχνίδια, αλλά και για το ήθος του. Ήταν ένα από τα «αγαπημένα παιδιά της εξέδρας». Αξέχαστες θα μας μείνουν οι εκτελέσεις φάουλ με την κερκίδα να φωνάζει το όνομά του ρυθμικά, όπως επίσης και το πάθος με το οποίο έβγαινε πρώτος στην μπάλα καθαρίζοντας τις φάσεις. Ειδικά στα τελευταία του παιχνίδια είχε δέσει τόσο καλά με τον Πάβελ Πέργκλ, που έκαναν την άμυνά μας να μοιάζει απροσπέλαστη. Εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του Ρέι το καλοκαίρι.

updated 09-03-08 >>> Νέα δεδομένα φαίνεται να δημιουργούνται σχετικά με το θέμα της αποχώρησης του Ρέι από τη Α.Ε.Κ. Όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως ο παίχτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας και "η μπάλα πλέον είναι στα δικά μας πόδια". Είμαι σίγουρος πως αν ήμουν εγώ ή εσύ στη διοίκηση θα τον δεχόμασταν με ανοιχτές αγκάλες χωρίς δεύτερη σκέψη, τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για το χαρακτήρα του. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και η διοίκησή μας...


Όποια και να είναι η κατάληξη στο σήριαλ εμείς τον ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε ότι καλύτερο σ’ αυτόν και στην οικογένειά του.




finikudas

Share this Article on :

5 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

an kai opados ths omonoias autos o paixths htane stolidi gia to kypriako podosfairo.krima!
filathlos omonoiaths

Ανώνυμος είπε...

pano apo ola, ine i igeia tou an8ropou, tis miteras tou ke meta to podosfero otidipote allo. emeis 8a stirizoume panta ton emanuel rey gia tin prosfora tou alla kaitin a3ioprepeia tou.
prospa8iste na valete kapia video me goal, tou reay me tin ano alla ke tou george datorou pou skorare sto telefteo lepto me tin anor8osi, etsi gia perissoteri xrisi tou blogspot sas(mas). kapies stigmes pou telos panton ine simadiakes ke efxaristes ke pou ka8e aektzis 8a tis 8imate

Ανώνυμος είπε...

re pedia ine siguro oti ine arosti i mitera tu i mipos ton "epiraxe" kamia omada?

Κωνσταντίνος είπε...

to video tou REY exei mpei file,(kane click sto read more... Tou datorou ise o deyteros pou mas to zitaei kai tha ginei kai ayto.
thanks gia tis eisigiseis sou
AEKARA GERA...

Ανώνυμος είπε...

efxaristo file finikuda. den fantazese ti 8imi8ika me afto to video. esikostiken i trixa mou!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.