News Update :

Ακόμα Μία Χρονιά Πάει ΧΑΜΕΝΗ!!!

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Αγαπητοί φίλοι Αεκτζήδες,
Είμαι και εγώ ένας απο σάς. Ένας αθεράπευτα άρρωστος Αεκτζής ΑΛΛΑ πληγωμένος Αεκτζής. Μετά τα μεγάλα λόγια του καλοκαιριού για πρωταγωνιστική πορεία, ερχόμαστε τώρα 4 αγωνιστικές πριν το τέλος να προσγειωθούμε στην σκληρή πραγματικότητα. Η ομάδα μας, για μια ακόμα φορά να είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα,έξω απο όλους τους στόχους, Πρωτάθλημα, Κύπελλο, έστω η έξοδος στην Ευρώπη. Γιατί κύριοι του διοικιτικού συμβουλίου? Τι φταίει και η ομάδα μας παρουσιάζει αυτήν την εικόνα? Στις αρχές είπατε έφταιγε ο προπονητής (Μ. Κωνσταντίνου) έφυγε, μετά μας είπατε ότι εφταιγε η εφορεία, έφυγαν και αυτοί , μετά μας είπατε ότι φταίνε οι παίχτες έφυγαν και αυτοί ( Αχιλλέως,Βοούτερ,Φραντζίσκοβιτς, Γιανκάουσκας, Μάρης , Τσιταισβίλη) Μέχρι και ο φροντιστής της ομάδας μας είπατε οτι φταίει. Όλοι θυμούνται τον τίτλο στο kerkida.net ''Για όλα φταίει ο Παναής''.Αν είναι ποτέ δυνατόν!! Τελικά αυτός έμεινε όπως και ο Μ. Νεοφύτου. Για 2 και πλέον μήνες όλα τα ΜΜΕ έγραφαν ότι φεύγει και αυτός. Ο πρώτος Κύπριος σκόρερ εν ενεργεία με πάνω απο 100 γκόλ να μην έχεί θέση στην ενδεκάδα έστω και σαν αλλαγή. Σίγουρα έχασε έδαφος λόγω τραυματισμού και δεν φταίτε εσείς για αυτό αλλά σίγουρα έπρεπε να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης.
Και ποιους παίχτες φέρατε κύριοι του Δ.Σ?Παίχτες για τον πάγκο? Μέχρι και το Πάιβα φέρατε απο τον Απόλλωνα για να γεμίζει τον πάγκο. Για τον Ράνεμ τι να πώ?Του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες απο τον προπονητή αλλά αυτός τίποτα. Παρουσιάζεται στο γήπεδο απλώς για να γεμίζει η ενδεκάδα. Και ο προπονητής μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Επιμένει να χρησιμοποιεί παίχτες σε λάθος θέση,παίχτες που δεν προσφέρουν, είτε γιατι είναι ντεφορμέ είτε γιατί δεν μπορούν. Άφησε να φύγουν παίχτες χωρίς να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν και στις ομάδες που πήγαν διαπρέπουν. Τρανο παράδειγμα ο Τσιταισβίλι και ο Μάρης, ο πρώτος βασικός στην Ανόρθωση και σκόρερ και ο άλλος στην Ομόνοια δεν έκαναν στην ΑΕΚ.Ο προπονητής μας δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ενα σημαντικό παιχνίδι, με Αποέλ,Απόλλων,Ανόρθωση η ομάδα εμφανίστηκε επιοικώς μέτρια. Εκεί που έπρεπε η ομάδα να κάνει το παραπάνω βήμα μας απογοήτευσε.
Στο μόνο σημείο που πιστώνω τον προπονητή μας είναι ότι προώθησε νεαρούς στην ομάδα. Αλλά και αυτό έγινε αναγκαστικά λόγω πολλών τραυματισμών. Έστω και έτσι όμως βγήκαν στο προσκήνιο.
Για αυτό κύριοι του Δ.Σ πάρτε δραστικές αποφάσεις. Φτιάξτε μια ομάδα που θα μας κάνει περήφανους. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ!!!
ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Κωνσταντίνος
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Κωνσταντίνος είπε...

Simfwnw mazi sou file oti me to telos tis periodou prepei na parthoun simantikes apofaseis.mia frasi pantws ixei sto myalo mou emena tis teleftaies meres: [i AEK fetos de tha ine o ftwxos siggeneis tou protathlimatos] Pantws to sigouro einai pws oute o plousios siggeneis eimaste...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.