News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Τα αποτελέσματα της εβδομαδιαίας μας δημοσκόπησης είναι τα εξής:

Για ποιο άθλημα ενδιαφέρεστε περισσότερο;

Μόνο ποδόσφαιρο 19 ψήφοι
Μόνο καλαθόσφαιρα 0 ψήφοι
Μόνο πετόσφαιρα 1 ψήφος
Όλα τα αθλήματα 8 ψήφοι
Ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα 5 ψήφοι
Ποδόσφαιρο και πετόσφαιρα 2 ψήφοι
Καλαθόσφαιρα και πετόσφαιρα 0 ψήφοι

Τα αποτελέσματα έχουν αποδείξει το αναμενόμενο: ότι δηλαδή το ποδόσφαιρο μονοπωλεί! Αυτό που πρέπει να σχολιαστεί είναι οι ελάχιστες προτιμήσεις στην καλαθόσφαιρα και στην πετόσφαιρα. Πραγματικά κρίμα διότι στην πετόσφαιρα πέρσι κατακτήσαμε το νταμπλ και λογικά έπρεπε περισσότεροι από εμάς να ασχολούμασταν. Όσον αφορά την καλαθόσφαιρα η προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι απογοητευτικό. Θυμάμαι παλιά που το κοινοτικό ήταν ασφυκτικά γεμάτο και όλη η Λάρνακα ανυπομονούσε για να έρθει η ημέρα που θα γινόταν ο αγώνας. Τώρα τίποτα...
Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, αλλά στην καλαθόσφαιρα και στην πετόσφαιρα είναι που πήραμε και θα παίρνουμε τρόπαια.
ΑΕΚ σε όλα, λοιπόν!

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μην διστάζετε να ψηφίζετε, διότι όσο πιο πολλοί ψήφοι μαζευτούν, τόσο πιο αντιπροσωπευτικά θα είναι τα αποτελέσματα!



.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

re pedia emena mou aresi i mappppppa!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

egw den katalamvennw ti simenei podosfairo, kala8osfaira kai petosfaira. den pao na parakolou8isw afta ta a8limata epidi mou aresi na parakolouw. egw akouw monon mia le3i ke trexw amesos sto gipedo. aekouo ti le3i "AEK" ke trexw sto gipedo gia na parakolou8isw ton agwna tis omadas mou. o agwnas 8elei na ine, podosfairo, basket, volley, water polo, ippodromies(metaforika)... ftanni na ine AEK.....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.