News Update :

Ο αρχηγός!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Διάβαζα σήμερα στον ΠΟΛΙΤΗ τις δηλώσεις του Μηνά και ένιωσα την ανάγκη να γράψω κάτι γι’ αυτόν.

«Θέλω να τερματίσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ. Νομίζω ότι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Αν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ευχαριστημένοι από την προσφορά μου, θα περιμένω να με καλέσουν για να συζητήσουμε, προκειμένου να κάνω το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας μου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια. Με βοήθησε κοινωνικά, οικονομικά και σε άλλους τομείς της ζωής μου. Πρέπει να είμαι αχάριστος για να μην είμαι ευχαριστημένος από το σωματείο μου. Δεν νιώθω επαγγελματίας, διότι τόσα χρόνια έχω συνδεθεί συναισθηματικά με την ΑΕΚ. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ».

Σκεπτόμενος τι να γράψω, μόνο καλά λόγια μου έρχονταν:

- Ο Κ. Μηνά πνευματικά ξεχωρίζει. Πρόκειται για έναν άνθρωπο μορφωμένο ο οποίος έχει κάνει πράξη το αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή». Ακούς τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και διερωτάσαι εάν έχουν τελειώσει το δημοτικό. Το λεξιλόγιο τους είναι περιορισμένο αλλά και οι απόψεις τους κοινότοπες. Από την άλλη ο Κ. Μηνά εκφράζεται με σαφήνεια και τεκμηριωμένα.

- Είναι ηθικός και έντιμος. Δεν διστάζει να παραδεχθεί δημοσίως τα (σπάνια) λάθη που έγιναν προς όφελός μας. Μα φυσικά για να το κάνεις αυτό, να μην κρυφτείς δηλαδή πίσω από το δάχτυλό σου, πρέπει να διαθέτεις ένα υψηλό ηθικό επίπεδο, το οποίο φυσικά ο αρχηγός διαθέτει.

- Είναι μαχητής. Μπορεί οι ποδοσφαιρικές του δυνατότητες να μην φτάνουν σε κορυφαία επίπεδα, αλλά τουλάχιστον όταν αγωνίζεται να τα δίνει όλα. Κυριολεκτικά παθιάζεται με το ποδόσφαιρο, παθιάζεται με την ομάδα!

- Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην ομάδα. Πάντοτε κύριος και εγγυητής του καλού κλίματος, τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

- Δεν διστάζει να ομολογήσει στα ΜΜΕ ότι αγαπά την ομάδα. Απλά θυμηθείτε κάποιους άλλους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που δήλωναν ότι συμπαθούσαν άλλες ομάδες και θα ήθελαν να αγωνιστούν εκεί. Κανένα πρόβλημα μ’ αυτό, αλλά από τη στιγμή που αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ πρέπει να σέβεσαι πρώτα την ομάδα που σε εργοδοτεί και μάλιστα σε πληρώνει πλουσιοπάροχα Ε, λοιπόν, ο αρχηγός σέβεται την ομάδα, σέβεται τον κόσμο, σέβεται τον εαυτό του!

- Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι κάθε χρόνο η ενδεκάδα χτίζεται με το Μηνά να μην είναι βασικός, αλλά πάντοτε μετά από λίγες αγωνιστικές επανέρχεται και καθιερώνεται στην ενδεκάδα. Σίγουρα πρέπει να έχει κάποιο μαγικό ραβδί!
α




.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Κωνσταντίνος είπε...

Ontws.ypodeigma epaggelmatia kai xaraktira. ena megalo T H A N K S kai R E S P E C T. akoma enas logos giati ine simantiko na exeis arketous kiprious sto roaster.ponane tin omada kai ektimoun (stis pleistes periptwseis). eidika otan einai gennima-thremma.

Ανώνυμος είπε...

O MHNA EINAI PANO APO OLA KYRIOS !

Ανώνυμος είπε...

o mhna ine o monos pextis pou pezei gia tin omada(simperilamvanomenou tou avgousti, kiriakou...). tn pona kai tin nio8i... makari na itan oloi etsi

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.