News Update :

ΑΕΚ - Πάφος: 3-0: Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Η ομάδα μας καθάρισε πολύ εύκολα την Πάφο στην 14η αγωνιστική και παρέμεινε στην κορυφή με 33 βαθμούς ισόβαθμη με την Ανόρθωση. Σε ένα παιχνίδι που επιβληθήκαμε από το 1ο λεπτό, παίζοντας το γνωστό μας παιχνίδι και με πολύ υπομονή καταφέραμε να καθαρίσουμε τον αγώνα από το 1ο μέρος. Ο Άλβες δείχνει να είναι ασταμάτητος και πέτυχε για ακόμα μία αγωνιστική 2 εξαιρετικά γκολ ενώ από πολύ κοντά σε απόδοση οι Τομάς-Τέτε. Πολύ καλοί ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, με τον Νίνου να θεωρώ ότι έδειξε πως μπορεί να αναπληρώσει επάξια το κενό του Σεράν φτάνει να του δείξουν όλη μέσα στην ομάδα εμπιστοσύνη και κυρίως να τον εμπιστευτούν και οι οπαδοί μας. Στην πρώτη λάθος πάσα ξεκινούν οι μουρμούρες σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι όποιο λάθος και να κάνουν δεν ακούετε τίποτα από την κερκίδα. Φυσικά καταλάβω τον κόσμο γιατί και αυτοί που βρίσκονται στην κερκίδα παίρνουν την ψυχολογία των ανθρώπων της ομάδας και των όσων ακούγονται γύρω από διάφορους ποδοσφαιριστές. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι στην πόρτα εξόδου και ξαφνικά τον έχεις ανάγκη, τότε η πίεση που μπαίνει πάνω του είναι πολύ μεγάλη. Ο Νίνου ξέρει μπάλα, μπορεί να βοηθήσει με τις όποιες αδυναμίες έχει και είμαι σίγουρος ότι αν τον εμπιστευτεί ο προπονητής μας θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν χρίζει περαιτέρω κριτικής αφού θεωρώ ότι κερδίσαμε πάρα πολύ εύκολα χωρίς να κινδυνεύσουμε καθόλου πραγματοποιώντας για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι πολύ καλή εμφάνιση.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Μιντίκκη- Νίνου- Λαμπάν-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου δεξιά και Τέτε αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 9ο λεπτό με τον Μάατσι να δοκιμάζει με σουτ να νικήσει τον Τόνιο με την μπάλα όμως να περνάει έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόνιο.
  • Στο 15ο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Γκρίγκετς για φάουλ πάνω στον Τομάς. Η κίτρινη αυτή βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα μας για τον λόγο ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έπαιζε man to man τον Τομάς και αναγκαστικά άλλαξε το μαρκάρισμα του ισπανού παικταρά μας.
  • Στο 17ο λεπτό ο Εγγλέζου εκτέλεσε φάουλ που κέρδισε ο ίδιος με τον Ρόϊν να απομακρύνει δύσκολα και με τον Γκόμεζ να διώχνει σε κόρνερ.
  • Στο 18ο λεπτό και με την εκτέλεση του κόρνερ, ο Λαρένα βρέθηκε σε θέση βολής από πλάγια αριστερά όπως επιτίθετο η ομάδα μας αλλά αδράνησε με αποτέλεσμα να διώξει σε νέο κόρνερ ο Μακρής.
  • Στο 19ο λεπτό ο Άλβες επιχείρησε την σέντρα από δεξιά με τον Μαρτσίνιακ να πιάνει την κεφαλιά ψαράκι και την μπάλα να περνάει μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρόϊν.
  • Στο 25ο λεπτό ο Εγγλέζου με εξαιρετική σέντρα έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Τομάς με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα πάνω στον Ρόϊν.
  • Το γκολ φώναζε ότι θα ερχόταν και στο 29ο λεπτό, ο Άλβες αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας από πάσα του Μαρτσίνιακ, με εξαιρετική κίνηση άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ κάτω από τα πόδια του Ρόϊν πέτυχε το 1-0 για την ομάδα μας!
  • Στο 33ο λεπτό ο Άλβες με υπέροχη συρτή σέντρα βρήκε τον Τομάς πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή της Πάφου με τον τελευταίο να προσπαθεί να γυρίσει την μπάλα στον Εγγλέζου, με τον Οκόγιε όμως να παρεμβαίνει σωστά την τελευταία στιγμή. Δεν υπήρχε κανένα πέναλτι στην φάση αυτή.
  • Στην αντεπίθεση ο Γκελασβίλι κτύπησε τον Τόνιο ο οποίος βγήκε από την εστία του και σταμάτησε την τελευταία στιγμή την επίθεση των φιλοξενουμένων με τον επιθετικό της Πάφου να δέχεται την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνος.
  • Στο 39ο λεπτό όμως, ο Τομάς βρήκε τον Τετέ από αριστερά με τον τελευταίο να ντριμπλάρει και τον Ρόϊν και με σέντρα- λουκούμι να βρίσκει τον Εγγλέζου μέσα στην μικρή περιοχή ο οποίος με κεφαλιά σε άδειο τέρμα έγραψε το 2-0 για την ομάδα μας.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή για την Πάφο με τον Σιέλη να παίρνει την θέση του Μακρή.
  • Στο 46ο λεπτό, ο Νίνου εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και δεξιά βρίσκοντας τον Τομάς στην πλάτη της άμυνας της Πάφου, με τον ισπανό να βρίσκει με την σειρά του με το κεφάλι τον Άλβες ο οποίος πρόλαβε τον Ρόϊν και με εξαιρετικό τσίμπημα της μπάλας έκανε το 3-0 και κάπου εκεί τελείωσε και την όποια αγωνία υπήρχε, αν υπήρχε, στο παιχνίδι.
  • Στο 52ο λεπτό είχαμε την 2η αλλαγή για την Πάφο με τον Μάρκες να παίρνει την θέση του Γκρίγκετς και στο 53ο λεπτό ο Τομάς με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Τέτε μόνο από πλάγια αριστερά απέναντι στον Ρόϊν με τον ακραίο επιθετικό μας να επιχειρεί το σουτ στην αντίθετη γωνία και την μπάλα να παιρνάει μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρόϊν.
  • Στο 55ο λεπτό Λαρένα και Εγγλέζου συνεργάστηκαν άψογα με τον Εγγλέζου να πλασάρει πάνω στο σώμα αμυντικού της Πάφου ο οποίος με αυτοθυσία έδιωξε την μπάλα.
  • Στο 61ο λεπτό ο Μάατσι με ένα σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Τόνιο ενώ στο 65ο λεπτό ο Λαρένα με ωραία σέντρα βρήκε τον Άλβες μέσα στην περιοχή με τον επιθετικό μας να σπρώχνεται από πίσω από αμυντικό της Πάφου και να πέφτει μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται. Θεωρώ ότι ήταν καθαρό πέναλτι στην φάση αυτή.
  • Στο 66ο λεπτό είχαμε την 1η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Κάντε να παίρνει την θέση του Άλβες και να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης ενώ στο 69ο λεπτό ο Γκριγκαλασβίλι πήρε την θέση του Μάατσι για την Πάφο.
  • Στο 73ο λεπτό, Λαρένα και Εγγλέζου και πάλι συνεργάστηκαν άψογα με τον Εγγλέζου να μην μπορεί να τελειώσει την φάση αφού ανακόπηκε από αμυντικό της Πάφου την τελευταία στιγμή και ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει.
  • Στο 74ο λεπτό ο Μοντέϊρο πήρε την θέση του Λαρένα και στο 86ο λεπτό ο Μούσιτς πήρε την θέση του Τομάς με την ομάδα μας απλά να κρατάει την μπάλα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνος.


Οι νίκες επί αυτών των αντιπάλων είναι ιδιαίτερα σημαντικές και φτιάχνουν την ψυχολογία της ομάδας για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Τόσο με τον Ερμή όσο και με την Πάφο η ομάδα τα πήγε πολύ καλά και πήρε πειστικές νικές με 5 τέρματα υπερ και κανένα κατά. Στόχος είναι η νίκη και στο επόμενο παιχνίδι με την Δόξα στο ΓΣΖ, μία ομάδα που θα έρθει χωρίς τους Λόπο-Φερνάντες-Γκαράϊ οι οποίοι έχουν αποδεσμευτεί και χωρίς τον Φοφανά ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή θα καθαρίσουμε και το επόμενο παιχνίδι.

Διαβάζω και εγώ για τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν δήλωσε παρών στο γήπεδο. Θα συμφωνήσω με όσους έχουν παράπονο για την προσέλευση του κόσμου στο ΓΣΖ στο παιχνίδι με την Πάφο και θεωρώ ότι θα έπρεπε να ήταν περισσότερος. Λίγο το κρύο, λίγο ο φόβος για βροχόπτωση επηρέασε την προσέλευση των οπαδών μας. Δεν αποτελεί δικαιολογία και δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα να αγωνίζεται μπροστά σε 1000- 1500 οπαδούς αλλά θεωρώ ρε παιδιά ότι να το κάνουμε θέμα κάθε βδομάδα δεν βοηθάει σε κάτι. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο κόσμος ήταν εξαιρετικός και εκεί που τον χρειάστηκε η ομάδα με την φωνή του βοήθησε να κρατηθεί το αποτέλεσμα. Στα ντέρμπι ο κόσμος έρχεται και σε γενικές γραμμές έχουμε σταθερά 2000- 2500 κόσμο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Το γνωρίζω και εγώ ότι μπορούμε για περισσότερους και θα έχουμε περισσότερους. Απλώς θα πω κάτι τελευταίο για το θέμα αυτό. Ο κόσμος της Άεκ θα επιστρέψει στο γήπεδο και θα μεγαλώσουμε γενικά σαν ομάδα όταν αρχίσουμε να παίρνουμε τίτλους και όταν τα μικρά παιδιά θα φωνάζουν με καμάρι ΑΕΚΑΡΑ! Όταν επίσης θα μπούμε στο γήπεδο μας τον Ιούνιο του 2016 τότε να δείτε όλοι πώς θα αλλάξει και η προσέλευση του κόσμου. Εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξος και είμαι σίγουρος ότι όσο η ομάδα ανεβαίνει επίπεδα, όσο αυτοί που διοικούν αυτήν την ομάδα συνεχίζουν με αυτό τον ρυθμό, δεν είναι μακριά ο καιρός που θα αγωνίζεται η ποδοσφαιρική μας ομάδα μπροστά σε 4 000 οπαδούς, στο νέο γήπεδο της και σε μία καυτή ατμόσφαιρα!!!

Ραντεβού λοιπόν το επόμενο Σάββατο 19/12 και ώρα 19:00 στο ΓΣΖ απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς. Ένα παιχνίδι στο οποίο επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Ορτίθ- Καταλά και που πάμε με μοναδική απουσία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτή του Σεράν Πόλο. Όλοι κοντά στην ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Σε 2 όμως περιπτώσεις ήταν έτοιμος και δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του. Στο 33ο λεπτό βγήκε έγκαιρα και ανέκοψε με αυτοθυσία με το κεφάλι τον Γκελασβίλι ενώ στο μοναδικό σουτ στην εστία από τον Μάατσι απόκρουσε εύκολα την μπάλα. Έπαιξε σωστά με τα πόδια με εξαίρεση 2 κακές ψηλές μπαλιές στον Μιντίκκη. Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και για 3η συνεχόμενη αγωνιστική κράτησε το 0 παθητικό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μιντίκκη που δεν άφησε την απουσία του Ορτίθ να φανεί ιδιαίτερα. Με την βοήθεια του Εγγλέζου έπαιξε πολύ καλά τον Μάατσι και δεν τον άφησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού όμως δεν ήταν συγκεντρωμένος και 2 φορές στο 2ο μέρος που ανέβηκε δεν μπόρεσε να βρει τους συμπαίκτες του μέσα στην περιοχή χωρίς να έχει πίεση από αντίπαλο. Θα πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να είναι συγκεντρωμένος από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό και όταν παρουσιάζεται ευκαιρία να κάνει το κάτι παραπάνω! Ήταν σε γενικές γραμμές όμως πολύ καλός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΝΙΝΟΥ: Στην αρχή του παιχνιδιού έδειξε λίγο αγχωμένος και είχε 2 κακές πάσες στον άξονα του κέντρου με την μπάλα όμως να ανακτάται ξανά γρήγορα. Στην συνέχεια όσο έπαιρνε λεπτά στα πόδια του ήταν πολύ σίγουρος και είχε εξαιρετικές διαγώνιες 40άρες μπαλιές προς τον Τέτε. Στο 2ο μέρος από δικό του κτύπημα φάουλ ξεκινάει το 3-0 ενώ όποτε χρειάστηκε είχε πολύ σωστά μαρκαρίσματα. Μην τον υποτιμάτε φίλοι συναγωνιστές και μην του κολλάτε του ταμπέλα του άχρηστου. Είναι αρκετά γρήγορος κεντρικός αμυντικός και ξέρει μπάλα. Αυτό που θα πρέπει να γίνει με τον Νίνου είναι να μπει στην φιλοσοφία του προπονητή και να μην κουβαλάει αρκετά την μπάλα. Έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα. Μπορεί και θα βοηθήσει ο Νίνου και εδώ θα είμαστε να το μιλήσουμε ξανά. Εδώ παίζαμε με τον Μασάνα πέρσι και είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για όλους ο Νίνου; Τροφή για σκέψη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΜΠΑΝ: Έπαιξε σε μία θέση που δεν του πάει ιδιαίτερα και σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα φυσικά και το ίδιο ισχύει και για τον Νίνου αλλά έκανε αυτό που ήθελε ο προπονητής μας δηλαδή να ξεκινάει το παιχνίδι σωστά από πίσω. Για αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι τον άρχισε αντί του Ηλία Χαραλάμπους. Είχε μία πολύ επικίνδυνη λάθος παράλληλη πάσα στο 1ο μέρος με την αντεπίθεση της Πάφου να ανακόπτεται από τον Νίνου και σε κάποιες διαγώνιες μπαλιές δεν βρήκε συμπαίκτη. Δεν είναι η θέση του όμως και δεν νομίζω να τον δούμε ξανά εκεί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Καλό παιχνίδι από τον πολωνό ο οποίος επέστρεψε στην 11άδα. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα με αρκετές βοήθειες από τον Τέτε. Προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά με αρκετά ανεβάσματα στην πλάτη του Τέτε χωρίς όμως να έχει καλά τελειώματα με εξαίρεση μία καλή συρτή σέντρα στο 2ο μέρος που πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στα στημένα είναι κίνδυνος θάνατος και το έδειξε και στο παιχνίδι με την Πάφο. Το έχω πει ξανά θα το πω και τώρα έχουμε το καλύτερο δίδυμο αριστερών μπακ στην Κύπρο και όποιος από τους 2 δεν αγωνίζεται αυτόματα αδικείται. Τι να κάνουμε όμως, ένας εκ των δύο μπορεί να παίζει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Την φετινή χρονιά τον απολαμβάνω σε κάθε παιχνίδι. Είναι εξαιρετικός, παίζει πολύ γρήγορα την μπάλα και όταν αυτός αγωνίζεται στον άξονα η ομάδα αποδίδει θαυμάσια. Ακόμα μία μεστή εμφάνιση από τον Μαυροβούνιο που αναδεικνύεται σε αθόρυβη δύναμη μέσα στην ομάδα. Τι να ζητήσουμε άλλο από αυτόν τον παικταρά;
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9,5/10

ΛΑΡΕΝΑ: Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι πολύ καλή εμφάνιση από τον Λαρένα. Πήρε μπάλα και δημιούργησε για τους συμπαίκτες του. Είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Εγγλέζου αφού κινήθηκε πάρα πολύ στο δεξί άκρο της επίθεσης μας. Έγινε αλλαγή στο 74ο λεπτό με τον Μοντέϊρο και επιτέλους βλέπουμε τον πραγματικό Λαρένα! Πάρα πολύ καλός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Απολαυστικός από το 20ο λεπτό και έπειται. Δυστυχώς δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και από αυτόν ξεκίνησε το 2-0 ενώ έδωσε την ασιστ για το 3-0 του Άλβες. Στην μέρα του κερδίζει ομάδες μόνος του και αν τον προστατέψουν οι διαιτητές μπορεί να αποδώσει καλά στο γήπεδο. Τον παίζουν όλοι πλέον με ποδοσφαιριστή αποκλειστικά πάνω του αλλά όταν δεχθεί ο αντίπαλος κίτρινη κάρτα αυτόματα απελευθερώνεται. Ο τρόπος που κατεβάζει και ελέγχει την μπάλα ειναι απίστευτος. Κολλάει στο πόδι του. Μεγάλης ποιότητας ποδοσφαιριστής και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Επιτέλους 90λεπτο για τον Νικόλα ο οποίος πέτυχε και το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα με κεφαλιά σε άδειο τέρμα. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και είχε ένα εξαιρετικό κτύπημα φάουλ στο 1ο μέρος. Στις πλείστες φετινές του εμφανίσεις ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας και αυτό που ξεχωρίζει στον Νικόλα είναι τα πολύ καλά τελειώματα του. Μπορεί να μην του κάνει το χατίρι η μπάλα αλλά το ότι τελειώνει τις φάσεις σημαίνει πολλά για την ίδια την ομάδα. Προβλέπω ότι θα σκοράρει και άλλα γκολ στην πορεία της χρονιάς και είναι παίκτης- κλειδί για την κατάκτηση του τίτλου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΕΤΕ: Συνέχισε από εκεί που έμεινε με τον Ερμή. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον βραχύσωμο ισπανό με συνεχή τρεξίματα σε άμυνα και επίθεση, εξαιρετική ασιστ στο 2-0 και ενεργή συμμετοχή στις πλείστες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Είδαμε και επιτέλους ένα εξαιρετικό σουτ- τελείωμα με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Ελπίζω να σταθεροποιηθεί σε ψηλές πτήσεις και να συνεχίσει να ταϊζει τους επιθετικούς μας με γκολ. Περιμένω να τον δω σε μεγάλη εμφάνιση και σε μεγάλο παιχνίδι!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΛΒΕΣ: Ποιός τον σταματά τον βραζιλιάνο παικταρά; Πέτυχε ένα κλασάτο γκολ και έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ ενώ πέτυχε επίσης ένα εξαιρετικό γκολ με τσίμπημα της μπάλας για το 3-0. Είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και προβλέπω ότι θα συνεχίσει το σκοράρισμα και στο επόμενο παιχνίδι με την Δόξα. Με τέτοιο Άλβες το γκολ φαίνεται πολύ εύκολο. Εξαιρετικός!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΝΤΕ: Δεν φάνηκε καθόλου από την είσοδο του στο παιχνίδι και όλως παραδόξως δεν είχε κανένα τελείωμα στην αντίπαλη εστία. Φυσικά δεν πήρε και κάποια πάσα για να βρεθεί σε θέση βολής αλλά ούτε και ο ίδιος μπήκε ζωηρά στο παιχνίδι. Ήταν περισσότερο αλλαγή φρεσκάδας αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ:  Μπήκε στο 74ο λεπτό στην θέση του Λαρένα και έπαιξε στον άξονα. Κράτησε μπάλα και βοήθησε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν δημιούργησε και δεν επιτέθηκε ιδιαίτερα αν και το παιχνίδι πήγαινε σε πολύ χαμηλό ρυθμό. Έχουμε ανάγκη τον καλό Μοντέϊρο και θα πρέπει σιγά σιγά να ανεβάσει απόδοση φθάνοντας τα γνωστά του στάνταρ. Πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΥΣΙΤΣ:  Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί. Ήταν όμως η πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας μας και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες στο εγγύς μέλλον αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή μόλις στα 17 του χρόνια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με την 5άδα της άμυνας να παίζει μαζί για 1η φορά. Μιντίκκης-Νίνου-Λαμπάν-Μαρτσίνιακ πήραν τις θέσεις των Ορτίθ-Σεράν-Καταλά-Χαραλάμπους αντίστοιχα. Οι υπόλοιποι παρέμειναν οι ίδιοι με το παιχνίδι απέναντι στον Ερμή.

Μέχρι το 20ο λεπτό η ομάδα ανέβαζε συνεχώς την απόδοση της και με πολλή υπομονή κυκλοφορούσε την μπάλα. Παίζαμε πολύ με τους Νίνου-Λαμπάν οι οποίοι προσπαθούσαν με μακρινές διαγώνιες μπαλιές να βρουν τους Τέτε-Εγγλέζου αντίστοιχα. Τελικά ο Άλβες με εξαιρετική κίνηση και τελείωμα ξεκλείδωσε τον αγώνα στο 29ο λεπτό και στο 39ο λεπτό ο Εγγλέζου μετά την ασιστ πάρε βάλε από τον Τέτε καθάρισε το παιχνίδι.

Ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να περιμένει τόσο εύκολη νίκη. Η χρησιμοποίηση του Λαμπάν σε ρόλο κεντρικού αμυντικού είχε σκοπό να βοηθήσει στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας αφού γνωρίζαμε ότι η Πάφος θα προσπαθούσε να κτυπήσει στην κόντρα. Κατά την δική μου άποψη, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό, θα έπρεπε να ξεκινήσει ο Ηλίας Χαραλάμπους ο οποίος τα πήγε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι με τον Ερμή και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ούτε στο παιχνίδι με την Πάφο. Από την άλλη οι αλλαγές του ήταν περισσότερο για φρεσκάρισμα με τους Κάντε-Μοντέϊρο να μην προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο αφού και στο χρονικό σημείο που πέρασαν το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί. Ο Μούσιτς θα μπορούσε να περάσει στο γήπεδο πιο γρήγορα και δεν υπήρχε λόγος να καθυστερήσει τόσο πολύ στην 3η του αλλαγή.

Κλείνοντας θέλω να σημειώσω κάτι σε σχέση με την 3η αλλαγή του προπονητή μας. Έχουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν μετρούν πολλά λεπτά συμμετοχής όπως είναι οι Χατζηγιαννακού, Κυπριανού και Χαραλάμπους. Νικούσε η ομάδα μας 3-0 την Πάφο από το 46ο λεπτό και η 3η αλλαγή γίνεται στο 86ο λεπτό για να περάσει στο γήπεδο ένας νεαρός 17 χρονών. Επειδή προσπαθώ να μπω και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών θεωρώ ότι δεν ήταν σωστή κίνηση από τον προσπονητή μας και ελπίζω να μην «χάσει» αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Ο Χαραλάμπους ζεσταινόταν από το 55ο λεπτό και εν τέλει έκατσε στον πάγκο. Είναι κάποια μικρά πράγματα που αρκετές φορές κάνουν την διαφορά. Αυτά τα γράφω χωρίς να θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέσα στην ομάδα απλώς είναι δικοί μου προβληματισμοί που θα ήθελα να τους αναφέρω.

Μπράβο κόουτς για αυτή την ομαδάρα που μας παρουσιάζεις κάθε αγωνιστική και ελπίζω μέσα από τα λάθη σου και τις παραλείψεις σου να γίνεσαι καλύτερος από βδομάδα σε βδομάδα. Εμείς σε στηρίζουμε και θα είμαστε δίπλα τόσο σε σένα όσο και στους ποδοσφαιριστές μας μέχρι το τέλος! VAMOS AEKARA!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10





Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.