News Update :

αποελ - ΑΕΚ: 1-2: ΚΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΟΟΟΟΟ...

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩΩΩΩΩΩΩ! ΑΕΚΑΡΑ φίλοι συναγωνιστές! ΑΕΚΑΡΑ!! Καταφέραμε να φύγουμε από την έδρα του Αποέλ με το 3ποντο και να αποσπαστούμε από τους αντιπάλους μας 4 βαθμούς. Η ομάδα μας, αφότου μπήκε στο γήπεδο χωρίς καθαρό μυαλό και πραγματοποιώντας το χειρότερο φετινό της 20λεπτο, αντέδρασε και αφού έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον αρχηγό κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να το γυρίσει με τον βραζιλιάνο εκτελεστή μετά την μαγική ενέργεια και πάσα του ισπανού γίγαντα. Αυτή η ΟΜΑΔΑ είναι ικανή για το πρωτάθλημα και φροντίζει να μας το δείχνει κάθε αγωνιστική. Σίγουρα ο δρόμος είναι μακρύς και τίποτα δεν έχει κριθεί με μία νίκη αλλά αυτό που αποδεικνύουν οι νίκες αυτές είναι τις δυνατότητες που πραγματικά έχουμε σαν ομάδα ως επίσης και το γεγονός ότι είμαστε το 1ο φαβορί για τον τίτλο.

Θεωρώ ιδιαίτερα κρίσιμα 2 σημεία στο παιχνίδι του ΓΣΠ. Πρώτο και κυριότερο την τεράστια απόκρουση του Τόνιο στο τετ α τετ του Βάντερ με την οποία κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι και έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης. Δεύτερο το εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Κρίνστιανσεν ο οποίος πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Οι αλλαγές του τον δικαίωσαν πλήρως και έδωσαν στην ομάδα όλα όσα χρειαζόταν την κατάλληλη στιγμή. Η αλλαγή του Εγγλέζου με τον Κάντε έδωσε τρεξίματα και επιθετικότητα στην δεξιά μας πλευρά με αποτέλεσμα να κερδίζουμε συνεχώς μονομαχίες και μέτρα στο γήπεδο αφού ο Κάντε φημίζεται για την εξαιρετική φυσική του κατάσταση. Θα επανέλθω στην συνέχεια για τον προπονητή μας και τις κινήσεις του αφού πρώτα σχολιάσουμε το παιχνίδι.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Ορτίθ- Νίνου- Καταλά-Μαρτσίνιακ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικό χαφ ο Μπόλιεβιτς με τους Λαρένα-Τομάς μπροστά του και τους Εγγλέζου δεξιά και Τέτε αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

  • Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αμορίν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σέρτζιο και πισινή κεφαλιά του Μοράϊς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία του Τόνιο ο οποίος δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο αφού ο Αρτυματάς από καθαρή θέση off side επηρέαζε την φάση βρισκόμενος μπροστά στον τερματοφύλακα μας. 1-0 για το Αποέλ πολύ γρήγορα στο παιχνίδι.
  • Στο 10ο λεπτό δέχθηκε την 5η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ο Μπόλιεβιτς ενώ στο 12ο λεπτό ο Βινίσιους με κάθετη πάσα βρήκε τον Βάντερ στον κενό χώρο ο οποίος απο καθαρή θέση off side βγήκε φάτσα με τον Τόνιο με τον τερματοφύλακα μας να αποσοβεί με εκπληκτική απόκρουση το 2-0.
  • Στο 15ο λεπτό και πάλι ο Βινίσιους με κάθετη πάσα βρήκε τον Εφραίμ ο οποίος καλυπτόταν από τους αμυντικούς μας, με τον τελευταίο στο τετ α τετ με τον Τόνιο να προσπαθεί με παράδοξο τρόπο να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω.
  • Στο 17ο λεπτό ο Καταλά με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπόλιεβιτς, έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάτερμαν και στην εξέλιξη της φάσης ο Ορτίθ έκανε σκληρό φάουλ στο κέντρο δεχόμενος την 5η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα.
  • Στο 26ο λεπτό ο Λαρένα εκτέλεσε κόρνερ με τον Άλβες ανενόχλητο από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βάτερμαν.
  • Στο 29ο λεπτό ο Βάντερ με ωραία σέντρα από τα δεξιά προσπάθησε να βρει τον Εφραίμ με τον Τόνιο να διώχνει με τα ακροδάχτυλα την τελευταία στιγμή σε ακόμα μία μεγάλη απόκρουση.
  • Στο 31ο λεπτό όμως ο αρχηγός δεν συγχώρησε και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εγγλέζου με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε για την ομάδα μας γράφοντας μέσα σε πραγματική αποθέωση το 1-1.
  • Στο 36ο λεπτό ο Εφραίμ με ωραία κίνηση και σουτ έστειλε την μπάλα μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο ενώ στο 38ο λεπτό ο Άλβες έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν μετά από λάθος γύρισμα του Βινίσιους στον Βάτερμαν πρόλαβε την μπάλα και αφού ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα του Αποέλ δεν βγήκε δυνατά στην μπάλα για να τελειώσει την φάση με τον Αμορίν να διώχνει την τελευταία στιγμή.
  • Στο 40ο λεπτό δέχθηκε την 5η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα και ο Καταλά με τις 2 ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 1-1.
  • Το 2ο μέρος ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία του Αποέλ με τον Εφραίμ να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή μας και τον Καταλά να διώχνει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.
  • Στο 48ο λεπτό είχαμε την 1η κίτρινη κάρτα για ποδοσφαιριστή του Αποέλ και ειδικότερα στον Μακρίδη ενώ στο 52ο λεπτό κίτρινη κάρτα δέχθηκε και ο Νίνου για την ομάδα μας φθάνοντας τις 2 στο πρωτάθλημα.
  • Στο 61ο λεπτό ο Εγγλέζου βρήκε τον Τέτε στην άλλη πλευρά μέσα στην περιοχή του Αποέλ με τον τελευταίο να πλασάρει άστοχα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάτερμαν.
  • Στο 62ο λεπτό ο Χαραλαμπίδης πήρε την θέση του Μακρίδη ενώ στο 67ο λεπτό ο Κάντε πήρε την θέση του Εγγλέζου για την ομάδα μας.
  • Στο 72ο λεπτό όμως είχαμε την φάση του παιχνιδιού με τον Τέτε να ντριμπλάρει εκπληκτικά τον Αμορίν μετά από την πάσα στον κενό χώρο του Μαρτσίνιακ και αφού διένυσε 35 μέτρα με την μπάλα έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Άλβες ο οποίος με ένα γλυκό άγγιγμα της μπάλας με το αριστερό την έστειλε στα δίκτυα του Βάτερμαν γράφοντας το 1-2 για την ομάδα μας. Ο επιθετικός μας δέχθηκε κίτρινη κάρτα στην φάση αυτή για τον πανηγυρισμό του και είναι η 2η του στο πρωτάθλημα.
  • Στο 78ο λεπτό ο Νίνου εκτέλεσε πολύ καλά ένα φάουλ από τα 25 μέτρα με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βάτερμαν.
  • Στο ίδιο λεπτό ο Πιατκόφσκι πήρε την θέση του Βινίσιους ενώ στο 79ο λεπτό ο Λαμπάν πήρε την θέση του Άλβες με τον Κάντε να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης και τον Λαρένα να μετατοπίζεται δεξιά στην επίθεση.
  • Στο 87ο λεπτό ο Πιέρος Σωτηρίου πήρε την θέση του Καβενάγκι ενώ στο ίδιο λεπτό ο Μιντίκκης πήρε την θέση του Λαρένα με τον Ορτίθ να πηγαίνει σε ρόλο δεξιού εξτρεμ και τον Μιντίκκη να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.
  • Στο 88ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλαμπίδη ο Νίνου έπαιξε απρόσεκτα στον Αρτυματά με τον διαιτητή να μην σφυρίζει πέναλτι. Αν έδινε το πέναλτι ο διαιτητής κανείς δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει αν και προσωπικά θεωρώ ότι τέτοια σπρωξίματα γίνονται συνεχώς μέσα στα παιχνίδια και δεν θα πρέπει να σφυρίζονται.
  • Στο 89ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Αλεξάνδρου του Αποέλ και στο 90ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα και ο Κάντε η οποία είναι η 1η του. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μία πολύ μεγάλη νίκη.


Το τελικό αποτέλεσμα είναι δικαιότατο. Δεν θα ασχοληθώ με την διαιτησία γιατί όπως έχω πει πολλές φορές οι διαιτητές μας είναι αδύνατοι αλλά και σε γενικές γραμμές όταν έχεις ομαδάρα δεν σκέφτεσαι ούτε την διαιτησία. Αυτό φροντίζει να το δείχνει η ομάδα μας κάθε αγωνιστική αφού είναι η αλήθεια ότι δεν προστατεύονται καθόλου οι ποδοσφαιριστές μας από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων ενώ στο 1ο φάουλ που κάνουμε εμείς δεχόμαστε εύκολα την κίτρινη κάρτα. Έτσι έχουν τα πράγματα όμως και προχωρούμε.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας και πραγματικά στην αρχή φοβήθηκα ότι θα τελειώσει πριν το 20λεπτο το παιχνίδι. Τελικά μας κράτησε στο παιχνίδι ο τεράστιος Τόνιο και όταν σιγά σιγά η ομάδα μας βρήκε τα πόδια της και ανέβασαν την απόδοση τους οι Λαρένα-Μπόλιεβιτς κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο βάζοντας δύσκολα στο Αποέλ. Ο άξονας είχε πρόβλημα το πρώτο 20λεπτο με τον Τομάς να μαρκάρεται στενά και να βγαίνει εκτός παιχνιδιού και τους Μπόλιεβιτς-Λαρένα να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα. Το γκολ του Καταλά άλλαξε την ψυχολογία του παιχνιδιού και θα μπορούσε ο Άλβες να μας έδινε το προβάδισμα πριν το ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος το παιχνίδι ήταν ισοζυγισμένο και καμία εκ των 2 ομάδων δεν δημιουργούσε τις πολύ μεγάλες φάσεις. Μετά το 60ο λεπτό ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους οι 2 κεντρικοί μας αμυντικοί όπως επίσης και ο Τέτε ο οποίος ανάλαβε πολλές πρωτοβουλίες. Η προσπάθεια του ισπανού γίγαντα στο γκολ του Άλβες και η ασιστ του ήταν εκπληκτική και έκανε επιτέλους την διαφορά σε ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού κρατήσαμε το υπερ μας αποτέλεσμα και με λίγη περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε τον αγώνα.

Ειμαστε στην 1η θέση με 39 βαθμούς και συνεχίζουμε. Είμαστε η καλύτερη ΟΜΑΔΑ και μόνο τον εαυτό μας πρέπει να φοβόμαστε και κανέναν άλλον. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 03/01/2016 και ώρα 16:00 απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Άρη Λεμεσού. Η ομάδα πρέπει και επιβάλλεται να έχει ξανά την στήριξη του κόσμου της ο οποίος απόδειξε στο παιχνίδι με το Αποέλ ότι είναι δίπλα στην ομάδα και θα παραμείνει δίπλα σε αυτήν μέχρι και το τέλος.

Τέλος, αυτό που έγινε με τον Μοντέϊρο είναι ευλογία για την ομάδα και θεωρώ ότι δείχνει σε όλους τον πραγματικό δρόμο για τον τίτλο. Όποιος δεν μπορεί, όποιος δεν θέλει, όποιος δεν σέβεται την ΟΜΑΔΑ δεν έχει θέση σε αυτήν. Δεν γνωρίζω τι έγινε ούτε και με ενδιαφέρει. Αυτό που κρατάω όμως είναι ότι ο προπονητής μας ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ με τους ποδοσφαιριστές δείχνοντας τους ότι όποιος δεν θέλει και δεν το επιθυμεί μπορεί να πάει στο καλό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στον προπονητή μας και τον Ρόκα και θεωρώ ότι κλειδί στην μεταγραφική περίοδο είναι η επιστροφή Μουρίγιο και ποιά θα είναι η κατάσταση του. Με έναν καλό Μουρίγιο δεν χάνουμε το πρωτάθλημα!!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: Τρομερή επέμβαση στην φάση του Βάντερ και πολύ καλή επέμβαση προ του Εφραίμ λίγα λεπτά μετά. Είχε και μία καλή έξοδο με τα πόδια προ του Καβενάγκι και ήταν πλήρως συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Στο γκολ που δέθχηκε δεν είχε οπτικό πεδίο και δεν φέρει ευθύνη αφού μπροστά του υπήρχε ποδοσφαιριστής του Αποέλ ο οποίος επηρέαζε την φάση. Μεγάλος τερματοφύλακας και με έτσι τερματοφύλακα μπορείς για τον τίτλο!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΟΡΤΙΘ: Δεν έκανε και την καλύτερη του εμφάνιση αλλά δεν μπορούμε να τον πούμε και κακό. Μέτρια θα έλεγα η εμφάνιση του ισπανού παικταρά ο οποίος δέχθηκε την 5η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα ενώ θα μπορούσε να δεχθεί και 2η κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Εφραίμ σε μία φάση προς το τέλος του ημιχρόνου. Από το 70ο λεπτό και μετά ανέβασε πολύ την απόδοση του και βοήθησε και αυτός για να κρατήσουμε το 1-2. Μπορεί όμως για πολύ περισσότερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΝΙΝΟΥ: Στο 1ο ημίχρονο φάνηκε υπερβολικά αγχωμένος και δεν έβρισκε τα πατήματα του. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα και δεν είχε τα αποτελεσματικά μαρκαρίσματα που θα έπρεπε. Στο 2ο μέρος ανέβηκε πάρα πολύ και μαζί με τον Καταλά ήταν απροσπέλαστοι. Κάλυψε τον Καταλά όποτε έπρεπε και ο ίδιος προσπάθησε με την 1η καλή πάσα να δημιουργήσει παιχνίδι. Είχε μία εξαιρετική διαγώνια 40άρα μπαλιά στον Τέτε η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον αριστερό μας εξτρεμ. Στην φάση του 88ου λεπτού έπαιξε απρόσεκτα αλλά ευτυχώς δεν στοίχησε για την ομάδα μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΤΑΛΑ: Αρχηγική εμφάνιση από τον αρχηγό! Πέτυχε το 1-1 με τον προσφιλή του τρόπο και ηγήθηκε της αντεπίθεσης της ομάδας. Δέχθηκε την 5η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα αλλά από εκεί και πέρα ήταν απροσπέλαστος. Είχε κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις αλλά είχε εξαιρετικά μαρκαρίσματα και μαζί με τον Νίνου κράτησαν μακριά τους επιθετικούς του Αποέλ. Το θέλει πολύ το πρωτάθλημα και φαίνεται. Του εύχομαι να το σηκώσει στο τέλος της χρονιάς γιατί πραγματικά το αξίζει!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΜΑΡΤΣΙΝΙΑΚ: Στην αρχή του παιχνιδιού δεν μπήκε καλά ο πολωνός παικταράς. Είχε κακά μαρκαρίσματα και καθόλου καλή συνεννόηση με τον ισπανό γίγαντα που έπαιζε μπροστά του. Όσο περνούσε η ώρα όμως γινόταν καλύτερος και στο 2ο ημίχρονο είχε πάρα πολλά ανεβάσματα στην επίθεση χωρίς όμως καλές σέντρες στην αντίπαλη περιοχή κάτι που φυσικά είναι και το αδύνατο του σημείο. Η απόδοση του ήταν μέτρια προς καλή θα έλεγα και είμαι σίγουρος ότι μπορεί για πολύ περισσότερα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο όμως και στο τελευταίο 20λεπτο θεωρώ ότι έδωσε στην ομάδα ότι χρειαζόταν με καλά μαρκαρίσματα.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Δεν μπήκε καλά και δεν ζήτησε μπάλα με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσει ολόκληρος ο άξονας. Η απόδοση του είναι πολύ σημαντική για την μεοσαμυντική λειτουργία της ομάδας αφού αυτός είναι ο κρίκος που ενώνει την άμυνα με την επίθεση. Όσο αυτός ήταν χαμένος είχαμε τρομερά προβλήματα με τις κάθετες πάσες των κεντρώων του Αποέλ να μην ανακόπτονται και να φέρνουν σε θέσεις βολής Βάντερ και Εφραίμ. Στην συνέχεια όμως βρήκε τα πατήματα του, κράτησε μπάλα και εν τέλει έκανε μεγάλο 2ο ημίχρονο με πολλή βρόμικη δουλειά. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με το στημένο του στο 1ο ημίχρονο στο κεφάλι του Καταλά να μην γίνεται γκολ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΑΡΕΝΑ: Από την αρχή ήταν ο καλύτερος του άξονα και με την εμπειρία του προσπάθησε να σπάσει τον ρυθμό του αντιπάλου. Συνέχισε από εκεί που έμεινε στα προηγούμενα παιχνίδια και έκανε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Παικταράς από τους λίγους που έχω δει με τόση ηρεμία όταν έρχεται η μπάλα στην κατοχή του και αποδεικνύει το πόσο σημαντικός είναι για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Όσο αυτός βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση και συνεπικουρούμενος από τα υπόλοιπα παιδιά του άξονα με δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Επανήλθε στα γνωστά επίπεδα απόδοσης του την κατάλληλη στιγμή!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΟΜΑΣ: Δεν έκανε καθόλου καλό ημίχρονο με πολλές λάθος πάσες και κακά μαρκαρίσματα. Έτρεξε πολύ αλλά δεν του βγήκε καθόλου το παιχνίδι. Το 2ο μέρος και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του και από το 80ο λεπτό και μετά έκανε πάρα πολύ καλή διαχείριση του παιχνιδιού με σωστό κράτημα της μπάλας και πολύ καλά ανεβάσματα στην περιοχή του αντιπάλου. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και δικαιούται και αυτός ένα μέτριο παιχνίδι. Ας μην ξεχνάμε όμως ποιός ήταν ο αντίπαλος μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Στο 1ο ημίχρονο προσπάθησε να φανεί απειλητικός αλλά δεν τα κατάφερε. Είχε πολλές προσπάθειες ημιτελείς αλλά εν τέλει με δικό του κτύπημα κόρνερ σκόραρε ο αρχηγός με το κεφάλι. Έγινε αλλαγή στο 67ο λεπτό με τον Κάντε για να φρεσκαριστεί η δεξιά μας γραμμή και να βάλουμε πίεση στα αντίπαλα μπακ. Την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω και έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για την ομάδα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΕΤΕ: Στο 1ο ημίχρονο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καταστάσεις και δεν μπορώ να πω ότι τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα. Οι προσπάθειες του δεν ήταν πολύ καλές και δεν μπόρεσε να συνεργαστεί σωστά με τον Μαρτσίνιακ. Στο 2ο μέρος έκανε τεράστιο παιχνίδι. Μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και με δική του εξαιρετική ατομική ενέργεια ήρθε το γκολ του Άλβες. Αυτό περίμενα από τον Τετέ! Περίμενα ένα μεγάλο παιχνίδι για να δικαιολογήσει τις προσδοκίες όλου του κόσμου. Επιτέλους έκανε τεράστιο παιχνίδι και όπως είπα και πιο πάνω στο 2ο ημίχρονο έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι. Εξαιρετικός ο ισπανός γίγαντας!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΛΒΕΣ: Θα πάρει το 10άρι για ένα και μοναδικό λόγο: Είναι KILLER! Όταν του δώσεις την μπάλα στην περιοχή μπορεί να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο! Τι κι αν έχασε τεράστια ευκαιρία στο 1ο μέρος? Ήταν στο σωστό σημείο στο 72ο λεπτό και εκτέλεσε τον Βάτερμαν. Πολύ ποιοτικός επιθετικός και δικαιολογεί πλήρως την επιλογή που έκανε ο Ρόκα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΝΤΕ: Κίνηση ματ από τον Κρίνστιανσεν που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Φρέσκος, δυναμικός και γεμάτος επιθετικότητα ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές του Αποέλ να δώσουν περισσότερη ενέργεια και στο δικό του μαρκάρισμα. Έβαλε πίεση και έδωσε πνοή στην δεξιά μας γραμμή. Μετά την έξοδα του Άλβες πήγε στην κορυφή και συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό. Την βρίσκει με το Αποέλ και όποτε μπαίνει στο γήπεδο βοηθάει. Καλή εμφάνιση από τον Ισπανό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΜΠΑΝ:  Μπήκε στην θέση του Άλβες και πήρε θέση στον άξονα δίπλα από τον Μπόλιεβιτς. Στα 15 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε ήταν πολύ θετικός και βοήθησε στο να κλείσουν οι διαδρόμοι γύρω από την εστία του Τόνιο. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί και πρέπει να δώσει περισσότερα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ:  Ακόμα μία πολύ σωστή αλλαγή από τον προπονητή μας με τον Μιντίκκη να παίρνει την θέση του κουρασμένου Λαρένα και να πηγαίνει σε θέση δεξιού μπακ με τον Ορτίθ να μετατίθεται ως εξτρεμ. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα και βοήθησε και αυτός στο να κρατήσουμε το υπερ μας αποτέλεσμα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο προπονητής μας κατέβασε τους ίδιους 11 με το παιχνίδι απέναντι στην Δόξα δείχνοντας ότι ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία τους.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα μας με το Αποέλ να προηγείται μόλις στο 3ο λεπτό και η ομάδα μας να μην πατάει καλά στο γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε μπάλα και ευτυχώς ο Τόνιο με μεγάλη απόκρουση μας κράτησε στο παιχνίδι. Η ομάδα όμως σιγά σιγά ισορρόπησε και αφού καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα ήρθε και το 1-1 με το γκολ του αρχηγού.

Στο 2ο μέρος το παιχνίδι ήταν ισοζυγισμένο με το Αποέλ να μην μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις. Στο 62ο λεπτό ο Κετσπάγια απέσυρε τον Μακρίδη και έβαλε στο γήπεδο τον Χαραλαμπίδη με τον Βάντερ να πηγαίνει στον άξονα και τον Χαραλαμπίδη να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο τεχνικός μας απάντησε άμεσα ρίχνοντας στο γήπεδο τον Κάντε στην θέση του Εγγλέζου δίνοντας φρεσκάδα στην δεξιά μας γραμμή και βοήθειες στον Ορτίθ. Ήρθε εν τέλει το γκολ από τον Άλβες στο 72ο λεπτό και στην αλλαγή του Βινίσιους με τον Πιατκόφσκι απάντησε άμεσα με τον Λαμπάν στην θέση του Άλβες και την μετατόπιση του Λαρένα στο δεξί άκρο της επίθεσης και του Κάντε στην κορυφή. Τέλος στο 87ο λεπτό πέρασε στο γήπεδο τον Μιντίκκη στην θέση του κουρασμένου Λαρένα και μετατόπισε τον Ορτίθ σε ρόλο δεξιού εξτρέμ κλείνοντας όλους τους χώρους γύρω από την εστία μας.

Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Κρίνστιανσεν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Τρομερή αντίληψη του παιχνιδιού και όταν τα πράγματα ισορρόπησαν με τις κινήσεις του από τον πάγκο άλλαξε την ροή του αγώνα. Όλες οι αλλαγές του ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ και πραγματικά του βγάζω το καπέλο. Πρέπει να λέμε πάντα τα καλά και να ασκούμε κριτική στα κακά και εκεί που πρέπει. Στο παιχνίδι όμως με το Αποέλ ο Κρίνστιανσεν πήρε και τα σώβρακα του Τιμούρ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και επιβάλλεται να πιστώσουμε την νίκη του ΓΣΠ στον προπονητή μας!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10




Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.