News Update :

Η ανάσταση πέρασε...

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Τέσσερις αγωνιστικές, 12 διαθέσιμοι βαθμοί και η Ευρώπη στον ορίζοντα. Μια πολύ λεπτή γραμμή, ένα μόνο παιχνίδι μπορεί να καθορίσει αν θα κριθεί επιτυχημένη ή αποτυχημένη η φετινή χρονιά... Κακά τα ψέματα, η ΑΕΚ που θέλουμε και που ονειρευόμαστε είναι μια ΑΕΚ με τίτλους, διακρίσεις και ευρωπαικά παιχνίδια. Οτιδήποτε λιγότερο πρέπει να θεωρείται αποτυχία.



 Δυστυχώς όσον αφορά το κύπελλο, πήγαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό, κάνοντας δώρο την πρόκριση (και πιθανότατα την Ευρώπη) στην ΑΕΛ,σε δύο παιχνίδια που χάθηκαν κυρίως στην ποδοσφαιρική σκακιέρα με ευθύνη του προπονητή μας. Όπως ο ίδιος δήλωσε, "φοβόμασταν πως η ΑΕΛ μπορεί να σκοράρει στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της". Κι όμως, προηγήθηκες τρεις φορές, αλλά δεν μπόρεσες να το κρατήσεις, δωρίζοντας 3 γκολ σε μια ομάδα αρκετά σκαλιά κατώτερη από εσένα! Δικαίως λοιπόν αποκλείστηκες αφού ο Χριστοφόρου κλείδωσε τους παίκτες-κλειδιά που έχεις, χτύπησε εκεί που πονάς και πόρωσε περισσότερο τους παίκτες του...

 Μετά την Ανάσταση της ΑΕΛ, η ομάδα μας ανέστησε και την "κυρία", ξαναβάζοντάς την στο παιχνίδι της διάκρισης. Με μια αλλοπρόσαλλη εμφάνιση στην οποία νόμιζες πως άλλη ομάδα έπαιζε το πρώτο ημίχρονο και άλλη το δεύτερο, έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ψηλότερα και να ανοίξει τη διαφορά από Ομόνοια και Ανόρθωση! Μη μαθαίνοντας λοιπόν από το πάθημά της στο κύπελλο, η ομάδα μας συνέχισε να δέχεται γκολ από αντεπιθέσεις στο Παπαδόπουλος σε ένα ματς που φώναζε ότι τελικά δεν είναι όλοι οι παίκτες εντεκαδάτοι ή άξιοι να αγωνίζονται στην ΑΕΚ.

 Ακολούθως η ΑΕΚ πήγε να ξαναπάρει τα πάνω της προηγούμενη με 0-1 στο ΓΣΠ, και πάλι όμως έδειξε την αδυναμία της στα στημένα, αλλά και την πτώση της απόδοσης του β' ημιχρόνου που μας συνηθίζει τελευταίως. Ίσως να φταίει η φυσική κατάσταση, ίσως ο προπονητής που δεν κάνει αυτά που πρέπει στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, ίσως απλά να μη νιώθουν κάποιοι παίκτες το βάρος της φανέλας δίνοντας λιγότερα από το 100% στο γήπεδο. Την απάντηση την έχει μόνο ο Κρίστιανσεν, ΑΝ την έχει...



 Απομένει λοιπόν ο στόχος της διάκρισης μέσω πρωταθλήματος, με προοπτική μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων. Μαθηματικά όλα είναι πιθανά, από πρωτάθλημα μέχρι και πέμπτη θέση. Το θετικό είναι πως αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα χωρίς να έχει προηγηθεί διακοπή του πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί μετά από κάθε διακοπή επιστρέφουμε ανέτοιμοι και αγνώριστοι. Η ομάδα της Λεμεσού, μετά τα ρεζιλίκια των τσακωμών οπαδών-παικτών-διοίκησης δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω της τις άσχημες εμφανίσεις. Ακόμα ένας δηλαδή που θέλει να αναστηθεί επάνω μας, όπως έκανε και στο πρώτο ματς του τρίτου γύρου που νίκησε μόνο την ΑΕΚ. Ε, λοιπόν, καλά κάνουν οι παίκτες και ο προπονητής μας να εξηγήσουν των "γαλανόλευκων" στο γήπεδο ότι το Πάσχα έχει τελειώσει. Όχι άλλες αναστάσεις! Παίζουμε στην έδρα μας, με μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη εδώ και καιρό και που δεν έχει ακόμη χωνέψει τα 8 κομμάτια που έχει φάει από τους σκαλιώτες. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα είναι αποτυχία.

 Ελπίζουμε να δούμε μια εντεκάδα με τους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές και όχι πάλι δύο μπακ το ένα πίσω από το άλλο. Ελπίζουμε ακόμα να δούμε πάθος και θέληση για τη νίκη. Ελπίζουμε να δούμε ένα ξεκάθαρο πλάνο στο γήπεδο, επιθετικό και όχι "μείνε πίσω να μην το φάμε και βλέπουμε". Τέλος, ελπίζουμε να δούμε την ΑΕΚ που ξέρουμε πως όταν θέλει διαλύει τα πάντα στο διάβα της.

 Η διοίκηση το ζήτησε και πιστεύω θα εισακουστεί το κάλεσμά της για αθρόα προσέλευση ΑΕΚτζήδων στο ΓΣΖ που θα σπρώξει ακόμα περισσότερο τους παίκτες προς το τρίποντο. Απ' εκεί και πέρα όμως, ο κόσμος δεν παίζει μπάλα, οι ποδοσφαιριστές παίζουν (υπό τις οδηγίες του προπονητή τους) γι' αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φορτώνουμε τυχόν αποτυχίες μας στον κόσμο.

 Ακούσαμε πολλάκις τις τελευταίες εβδομάδες τον εκπρόσωπο τύπου να δηλώνει πως "θα ανασυνταχθούμε, θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα διορθώσουμε τα λάθη μας". Περιμένουμε να δούμε την αλλαγή αυτή στον επικείμενο αγώνα έτσι ώστε να διαψευθούν όσοι υποστηρίζουν πως η ομάδα κάνει κοιλιά. Καλή επιτυχία ΑΕΚΑΡΑ μας!!! Ας γιορτάσει με νίκη τα γενέθλιά του ο αρχηγός μας!



Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι σήμερα γήπεδο για να υποστηρίξουμε την μεγάλη μας αρρώστια την ΑΕΚΑΡΑ μας, όλη η Λάρνακα και επαρχία από τα κοκκινοχώρια μέχρι και τα Λεύκαρα και ακόμα πάρα πέρα δεν πρέπει να λείψει κανείς αν θέλουμε μια ομάδα που να μεγαλουργεί και να μας χαρίζει επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη, γι' αυτό αφήστε τις καφετέριες και τα πρακτορεία στοιχημάτων και ελάτε μαζικά στο γήπεδο για να δείξουμε στους παίχτες μας ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτή τη τελική ευθεία που μπήκαμε στο πρωτάθλημα.
Νίκες μέχρι τέλους και όπου μας βγάλει.
GREEN-YELLOW BOYS

Ανώνυμος είπε...

Pame na kanoume anastasi kalokairiatika!!!
AEK-LARNAKA-EUROPE

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.