News Update :

ανόρθωση - ΑΕΚ: 3-0: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ!!

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Φίλοι συναγωνιστές, συμμερίζομαι και εγώ την απογοήτευση σας για το χθεσινό πολύ κακό αποτέλεσμα και την πολύ βαριά ήττα από την Ανόρθωση. Δεν είναι η ώρα όμως για μηδενισμούς και αφορισμούς των πάντων. Επιβάλλεται και πρέπει να γίνει κριτική στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μέσα σε σωστά πλαίσια και ας ελπίσουμε ότι την Τετάρτη στο Τσίρειο οι ποδοσφαιριστές μας θα μας χαρίσουν μία μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Στο χθεσινό παιχνίδι δεν αξίζαμε την ήττα πόσο δε αυτής της έκτασης την ήττα. Δυστυχώς όλα πήγαν στραβά με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του τραγικού χθες Τομάς το οποίο άλλαξε πλήρως την ροή του αγώνα. Με έναν Μοντέϊρο να μην κατεβαίνει ποτέ στο γήπεδο και με τους ποδοσφαιριστές μας να μην τελειώνουν ιδανικά τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που βρήκαν στο πρώτο μέρος, δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί και να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ. Στο 2ο μέρος η ομάδα μας δεν αντέδρασε καθόλου σωστά και σε συνδυασμό με την πολύ κακή διαχείριση του παιχνιδιού από τον πάγκο, χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Τόνιο στο τέρμα και τους Μιντίκκη- Μασάνα- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Μοντέϊρο δεξιά και Εγγλέζου αριστερά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κάντε.

Το παιχνίδι στο πρώτο 15λεπτο ήταν πολύ αργό και σε συνδυασμό με τον αέρα που φύσαγε στο γήπεδο δεν πρόσφερε κάτι το ιδιαίτερο στους φιλάθλους. Η Ανόρθωση κρατούσε την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά με τον Σκοπελίτη να κάνει εξαιρετική δουλειά στον άξονα του κέντρου και τον Λαρένα να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας μας. Αφού στο 12ο λεπτό ο Μιντίκκης δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, ο Μοντέϊρο στο 15ο λεπτό από δεξιά μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Λαρένα άδειασε τον Μάκο και σούταρε με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού πάνω στον Καμίνσκι. Κάπου εκεί η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργούσε καταστάσεις στην εστία της Ανόρθωσης. Στο 17ο  λεπτό ο Τομάς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καμίνσκι και στο 23ο λεπτό ο Εγγλέζου κέρδισε καθαρό πέναλτι από τον Μάκο και έδωσε την ευκαιρία στον Τομάς να βάλει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς η εκτέλεση του πέναλτι ήταν πολύ κακή με τον Καμίνσκι να αποκρούει με το πόδι σε κόρνερ. Το σημείο αυτό ήταν ιδιαίτερα κομβικό αφού η απώλεια του πέναλτι επηρέασε πολύ τους ποδοσφαιριστές μας. Στο 29ο λεπτό ο Μασάνα δέχθηκε την 8η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα για δυνατό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου και στο 31ο λεπτό ο Αμπουρχάνια δέχθηκε την κίτρινη από πλευράς Ανόρθωσης. Στο 32ο λεπτό ο Γκονσάλβες από αριστερά όπως επιτίθετο η Ανόρθωση εκτέλεσε γρήγορα ένα πλάγιο άουτ με αποδέκτη τον Αμπουρχάνια ο οποίος γύρισε στον Εντέ με τον τελευταίο να πλασάρει με το δεξί στην αριστερή κάτω γωνία του Τόνιο και να γράφει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Το γκολ αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με το γκολ που δεχθήκαμε στον πρώτο γύρο από τον Γιακοβένκο στο Παπαδόπουλος. Ολόκληρη η αμυντική μας γραμμή δούλεψε λάθος με τον Μοντέϊρο να μην γυρίζει να μαρκάρει και τους Μασάνα- Μιντίκκη να βρίσκονται εκτός θέση κάτι που ανάγκασε τον Καταλά να έρθει να καλύψει τον χώρο αφήνοντας στον Εντέ ελεύθερο το πεδίο για να σκοράρει. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει με τον Χαραλάμπους να βγάζει την σέντρα στο 39ο λεπτό από αριστερά με τον Μοντέϊρο μέσα από την μικρή περιοχή με το αριστερό να πλασάρει απελπιστικά άουτ. Στο 43ο λεπτό ο Λαρένα με τρομερή μπαλιά από τον άξονα έβγαλε τον Τομάς μόνο απέναντι στον Καμίνσκι με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης να αποκρούει σωτήρια την τελευταία στιγμή. Στο 44ο λεπτό ο Χαραλάμπους και πάλι έβγαλε την σέντρα από αριστερά με τον Νούχου να ανατρέπει καθαρά τον Μοντέϊρο μέσα στην περιοχή της Ανόρθωσης και τον διαιτητή του αγώνος να κλείνει τα μάτια σε ένα ολοκάθαρο πέναλτι το οποίο έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια τόσο του επιπρόσθετου διαιτητή όσο και του βοηθού διαιτητή. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 47ο λεπτό με τον Κάντε να ελίσσεται ωραία στην περιοχή της Ανόρθωσης και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καμίνσκι.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, όλοι περιμέναμε να αλλάξει ο προπονητής μας τον ανύπαρκτο Μοντέϊρο ούτως ώστε να δώσει κάποιες βοήθειες στον Μιντίκκη και να αλλάξει την ροή του αγώνα. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε με την ομάδα μας να συνεχίζει με τους ίδιους 11. Στο 48ο λεπτό ο Λαρένα πέρασε στον Μοντέϊρο με τον τελευταίο να σεντράρει συρτά και τον Εγγλέζου να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία που δημιούργησε η ομάδα μας στο παιχνίδι. Από το σημείο εκείνο και μετά χαθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 3 πάσες.Στο 56ο λεπτό ο Μαραγκός πήρε την θέση του τραυματία Λαϊφη με τον Μάκο να πηγαίνει στα στόπερ και τον Μαραγκό να παίρνει την θέση του τελευταίου στον άξονα. Στο 60ο λεπτό ο Καμίνσκι με βολέ έβγαλε τον Γκονσάλβες μόνο απέναντι στον Τόνιο με τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης να επιχειρεί την λόμπα και την μπάλα να περνάει απελπιστικά άουτ. Στην φάση αυτή ο Μασάνα ολιγώρησε και έδειξε ότι άρχισε να χάνει την συγκέντρωση του. Στο ίδιο λεπτό ο προπονητής μας απέσυρε από το γήπεδο τον Σκοπελίτη και πέρασε στην θέση του τον Μπόλιεβιτς ενώ άλλαξε και πλευρές στους Μοντέϊρο- Εγγλέζου. Στο 63ο λεπτό σε μία πανομοιότυπη φάση με αυτήν του 60ου λεπτού, ο Καμίνσκι έκανε το βολέ με τον Εντέ να κερδίζει την κεφαλιά από τον Μιντίκκη και εφόσον ο Μασάνα έκανε μία τραγική άμυνα έβγαλε τον Γκονσάλβες μόνο απέναντι στον Τόνιο με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα μας και να γράφει το 2-0. Στο 66ο λεπτό είχαμε την 4η κίτρινη κάρτα του Λαρένα στο πρωτάθλημα ενώ στο 69ο λεπτό δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή και ο Τόνιο για ένα σπρώξιμο πάνω στον Μακρή, σε μία φάση που ο επιθετικός της Ανόρθωσης έκανε πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα μας. Στο ίδιο λεπτό πέρασε στο γήπεδο ο Μυτίδης στη θέση του Ηλία Χαραλάμπους με τον Εγγλέζου να έρχεται αριστερό μπακ και τον Μυτίδη να πηγαίνει στην κορυφή δίπλα στον Κάντε με τον σχηματισμό να μετατρέπεται σε 4-4-2. Στο 75ο λεπτό είχαμε και την αλλαγή του Μοντέϊρο με τον Παύλου ενώ στο 77ο λεπτό ο Αβραάμ πήρε την θέση του Εντέ και στο 83ο λεπτό είχαμε την κίτρινη κάρτα στον Γκονσάλβες για δυνατό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Στο 85ο λεπτό είχαμε την 6η κίτρινη κάρτα στον Τομάς ενώ στο ίδιο λεπτό βγήκε ο Γκονσάλβες και πέρασε στην θέση του ο Ανδρέου. Στο 87ο λεπτό, ο νεαρός εξτρέμ της Ανόρθωσης με μία κάθετη πάσα έβγαλε τον Αβραάμ μόνο απέναντι από τον Τόνιο με τον κύπριο επιθετικό της Ανόρθωσης να πλασάρει εύστοχα με το αριστερό και να γράφει το τελικό 3-0.

Κριτική όπως είπα και στον πρόλογο μου επιβάλλεται να γίνει. Επιβάλλεται να κριτικάρουμε αυτόν τον Μοντέϊρο ο οποίος δείχνει να είναι αδιάφορος σε αρκετά παιχνίδια και να μην προσπαθεί καν. Άλλο είναι να μην σου βγει ένα παιχνίδι, όπως π.χ. του Κάντε στο χθεσινό παιχνίδι ο οποίος προσπάθησε πάρα πολύ αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι, και άλλο να περπατάς στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστική περίπτωση της αδιαφορίας του Μοντέϊρο, ο οποίος πραγματικά μου θύμισε τον περσινό Μάτσι στο χθεσινό αγώνα, μία φάση γύρω στο 60ο λεπτό με τον πορτογάλο να χάνει την μπάλα στον άξονα και να μην τρέχει να αμυνθεί αφήνοντας τον Καταλά να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την έκρηξη του αρχηγού ο οποίος έφθασε μέχρι το κέντρο για να του βάλει τις φωνές! Αυτό δεν το έβλεπε ο προπονητής μας? Δεν έβλεπε ότι ο Μοντέϊρο εξέθεσε χθες από το πρώτο λεπτό τον Μιντίκκη; Δεν έβλεπε ότι από το 20ο λεπτό έπρεπε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο ή τελοσπάντων θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι η πρώτη του αλλαγή; Δεν ξέρω τι περιμένει ο προπονητής μας από τον Μοντέϊρο και γιατί ρε γαμώτο δεν τον προστατεύει. Είναι άρρωστος; Παίζει. Είναι τραυματίας; Παίζει. Περπατάει στο γήπεδο; Παίζει!! Δεν έχουμε άλλους ποδοσφαιριστές ρε κόουτς; Πού είναι ο Κυπριανού; Ο Κούλλης γιατί χάθηκε τόσο καιρό; Ο Εγγλέζου γιατί να είναι αλλαγή ΑΥΤΟΥ του Μοντέϊρο; Πραγματικά πολλά ερωτήματα τα οποία μένουν αναπάντητα. Ο Καϊάφας στο Παπαδόπουλος άλλαξε ποδοσφαιριστή στο 30ο λεπτό για να γυρίσει το παιχνίδι. Εμάς ο προπονητής μας άλλαξε τον Σκοπελίτη με τον Μπόλιεβιτς για να χάσουμε το παιχνίδι. Η αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 αποσυντόνισε τελείως την ομάδα και γέμισε τον άξονα με ποδοσφαιριστές. Έγιναν όλα λάθος στο χθεσινό παιχνίδι δυστυχώς. Όταν ξεκίνησε η μεταγραφολογία του Ιανουαρίου, έλεγα και πραγματικά το πίστευα ότι από την ομάδα μας δεν έπρεπε να αποχωρήσει ο Γκριν αλλά ούτε και ο Μέρτακκας. Αποκτήθηκε ένας ακραίος επιθετικός, όταν στην ομάδα είχαμε 4 ακραίους επιθετικούς, με 2 συμμετοχές σε όλη την χρονιά και καθόλου αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του. Με την απόκτηση του άλλαξε η δομή ολόκληρης της ομάδας για να χωρέσει μέσα. Επίσης μείναμε με 3 κεντρικούς αμυντικούς, με τον 3ο να στερείται ποιότητας. Οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο θα φανούν τώρα ότι δεν βοήθησαν την ομάδα και ο λόγος είναι οι απουσίες που έρχονται, τραυματισμοί και κάρτες. Ευτυχώς φθάσαμε μέχρι εδώ με τους Μουρίγιο-Καταλά να αγωνίζονται ανελλιπώς αλλά με την πρώτη στραβή που μπαίνει μέσα ο Μασάνα όλοι αντιλαμβανόμαστε την διαφορά επιπέδου. Εγώ το λέω ξανά και θα το λέω και στο τέλος του πρωταθλήματος ανεξαρτήτου τελικής θέσης της ομάδας και επίτευξης των στόχων μας, αν είχαμε Γκριν στην θέση του Μασάνα και τον Μέρτακκα ως εναλλακτική λύση θα είχαμε πολύ καλύτερες πιθανότητες σε παιχνίδια που λείπουν οι βασικοί μας ποδοσφαιριστές.
Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι όλη η χρονιά. Αν δεν πάμε τελικό τα πράγματα είνα πάρα πολύ δύσκολα για την έξοδο στην Ευρώπη. Τίποτα δεν χάθηκε ναι, αλλά με τις απουσίες που έχουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια και ενόψει του γεγονότος ότι αγωνιζόμαστε την Τετάρτη σε πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι απαραίτητο να περάσουμε στον τελικό. Ο προπονητής πάει Λεμεσό με όλη την ομάδα στην διάθεση του. Ελπίζω και εύχομαι να κάνει τις καλύτερες επιλογές και να μελετήσει καλά τον αντίπαλο. Επίσης, θα καλέσω τον κόσμο μας να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να προσπαθήσει με την φωνή του να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας στην νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να σημειώσω κάτι. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο γήπεδο και θέλει να χάσει φίλοι συναγωνιστές. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Μην βρίζετε τους ποδοσφαιριστές μας, μην τους χαρακτηρίζεται με διάφορα κοσμητικά επιθετικά αλλά κριτικάρετε όσο θέλετε σε σωστά πλαίσια! Είναι οι ποδοσφαιριστές μας που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα μαζί με το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ με την πρώτη στραβή να βρίζουμε θεούς και δαίμονες. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και θα φέρει πολλές χαρές στην Λάρνακα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΝΙΟ: 4 φορές χρειάστηκε στο παιχνίδι και δέχθηκε 3 γκολ. Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα γκολ και εκτέθηκε σε όλες τις φάσεις από τους αμυντικούς του. Σίγουρα όταν δέχεται 3άρα δεν παίρνει θετικό πρόσημο αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σε καμία φάση της Ανόρθωσης. Στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στην Λευκωσία στο οποίο θα αγωνιστεί ελπίζω να έχει καλύτερη συνεργασία με τους αμυντικούς του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Προσπάθησε πάρα πολύ αλλά δεν έκανε καλό παιχνίδι. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα από το 12ο λεπτό και γενικά είχε πολλά προβλήματα με τον Εντέ. Τα πρώτα 2 γκολ της Ανόρθωσης τα δεχόμαστε από την πλευρά του και στο 3ο γκολ αυτός καλύπτει τον Αβραάμ ο οποίος βγαίνει φάτσα με τον Τόνιο και σκοράρει. Από την άλλη όμως θα βρω 2 ελαφρυντικά. Πρώτο είναι η τραγική εμφάνιση του Μοντέϊρο μπροστά του ο ο οποίος δεν τον βοήθησε σε καμία μα καμία φάση με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς μόνος με 2 επιθετικούς της Ανόρθωσης. Το 2ο ελαφρυντικό είναι η απουσία του από συνεχές παιχνίδια που σίγουρα δεν του επιτρέπει να έχει σταθερό ρυθμό. Ανέβηκε κάπως στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν έκανε καλή εμφάνιση. Κανείς όμως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΜΑΣΑΝΑ: Δεν είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου Άεκ. Προσπάθησε όσο μπορούσε στο χθεσινό παιχνίδι και δέχθηκε και την 8η κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα. Είχε συμμετοχή σε όλες τις φάσεις της Ανόρθωσης και το 2-0 είναι αποκλειστική του ευθύνη. Δεν μπορεί το παλικάρι να βοηθήσει την ομάδα. Ναι προσπαθεί, παλεύει, τρέχει στο γήπεδο αλλά από ποιότητα και ουσία μηδέν. Αυτόν τον Μασάνα βλέπω και αναπολώ τον Γκριν ο οποίος περιπατητής να ήταν στο γήπεδο είναι καλύτερος του ποδοσφαιριστής. Απόψεις είναι αυτές πώς να το κάνουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΚΑΤΑΛΑ: Δεν μπορεί να παίζει για 2. Είναι αδύνατο. Προσπάθησε να καλύψει όσο μπορούσε τον Μασάνα αλλά και αυτός άνθρωπος είναι. Πάλευε μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά ήταν πολύ μόνος. Στο 2ο μέρος, η αντίδραση του προς τον Μοντέϊρο τα λέει όλα. Έχασε την ψυχραιμία του και έχασε και την συγκέντρωση του. Ο Καταλά είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και ελπίζω να αργήσει να δεχθεί την 6η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα γιατί χωρίς αυτόν είναι τεράστιο το πρόβλημα. Ελπίζω την Τετάρτη να πάρει την ομάδα στους ώμους του και με δικό του γκολ να μας στείλει στον τελικό!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μαζί με τους Εγγλέζου-Σκοπελίτη ήταν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κράτησε σωστά την θέση του και συνεργάστηκε άψογα με τον Εγγλέζου στο αριστερό άκρο. Με τα ανεβάσματα του στην επίθεση δημιούργησε ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του και η αλλαγή του στο 68ο λεπτό δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα. Δεν είχε καμία σχέση το χθεσινό παιχνίδι με αυτό στην Λεμεσό απέναντι στον Απόλλωνα στο οποίο ο προπονητής μας έκανε την ίδια αλλαγή. Χθες το παιχνίδι πήγαινε σε άλλο ρυθμό και ήθελε διαφορετική διαχείριση. Ο Ηλίας ήταν αρκετά καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Πολύ καλός και στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε. Πάλευε για όλους στο κέντρο και ανανέωσε πάρα πολλές επιθέσεις της ομάδα μας. Με την έξοδα του, η ομάδα κόπηκε στα 2 για ακόμα μία φορά και έδειξε στον προπονητή μας ότι πρέπει να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο μόνο όταν δεν είναι καλά. Ο Σκοπελίτης είναι υπερπολύτιμος για αυτή την Άεκ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΛΑΡΕΝΑ: Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλός και ανέλαβε όλο το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας ένεκα της πολύ κακής μέρας του Τομάς. Πέρασε εξαιρετικές πάσες και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ για τους επιθετικούς της ομάδας μας. Στο 2ο μέρος έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του και δέχθηκε και την 4η κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να τον στερηθούμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια την επόμενη αγωνιστική. Μπορεί για περισσότερα ο Λαρένα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΤΟΜΑΣ: Πολύ κακή εμφάνιση τόσο πριν την εκτέλεση του πέναλτι όσο και μετά. Δεν πήρε μπάλα στα πόδια του και δεν είχε καμία κάθετη πάσα στο παιχνίδι. Είχε ένα κακό τελείωμα στο πρώτο μέρος και ένα τετ α τετ που δεν μπόρεσε καν να κοντρολάρει την μπάλα. Στο 2ο μέρος δεν κατέβηκε ποτέ και δέχθηκε μία αστεία κίτρινη κάρτα για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου με την οποία συμπλήρωσε 6 και δεν αγωνίζεται ούτε αυτός με την Ομόνοια. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Τι άλλο να γράψω πέραν των όσων έχω αναφέρει πιο πάνω. Ήταν προκλητικός και αδιάφορος στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν προσπαθούσε καν να μπει στο ρυθμό του αγώνα και δεν έκανε τίποτα σωστά για 75 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Μοντέϊρο έπρεπε να γίνει αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο και να προσπαθήσει ο προπονητής μας με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή στη θέση του να πάρει το παιχνίδι. Ούτε η αλλαγή πλευράς στο 2ο ημίχρονο τον βοήθησε να δημιουργήσει κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Επιβάλλεται να μείνει στον πάγκο με την Αέλ μετά από αυτή την τραγική εμφάνιση. Είδωμεν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 0/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Τα έδωσε όλα σε ακόμα ένα παιχνίδι και δεν σταμάτησε να τρέχει. Κέρδισε το πέναλτι και έδωσε πολλές μάχες από αριστερά μαζί με τον Χαραλάμπους. Στο 2ο μέρος τον άλλαξε πλευρά ο Κρίνστιανσεν και κάπου εκεί χάθηκε ενώ μετά μεταφέρθηκε ως αριστερό μπακ σε ένα σημείο που όλα είχαν κριθεί. Ο Νικόλας πρέπει να βρίσκεται στην βασική 11άδα στο παιχνίδι της Τετάρτης και παρέα με τον Βάντερ θα κάνουν την ζωή των Αελιστών δύσκολη!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΝΤΕ: Προσπάθησε πάρα πολύ, έτρεξε πάρα πολύ στο γήπεδο αλλά από ουσία μηδέν. Μέτρησε μόνο μία τελική προσπάθεια στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και αποδείκτηκε εύκολη λεία για τους αμυντικούς της Ανόρθωσης. Προσωπικά δεν μπορώ να τον μειώσω για την προσπάθεια του που ήταν πάρα πολύ μεγάλη σε αντίθεση με κάποιους άλλους μέσα στο γήπεδο. Δεν του βγήκε τίποτα όμως.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Από την είσοδο του στο παιχνίδι το μόνο που άλλαξε ήταν η χειροτέρευση της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας. Δεν βοήθησε σε κανένα σημείο ούτε έδωσε νέα πνοή στην ομάδα. Άστοχη και κακή αλλαγή από τον προπονητή μας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Πέρασε στο γήπεδο στην θέση του Χαραλάμπους στο 68ο λεπτό και πήρε θέση στην επίθεση δίπλα στον Κάντε. Τον παρέσυρε και αυτόν το ρεύμα αφού δεν βοήθησε καθόλου. Δεν πήρε ούτε κάποια καλή τελική πάσα μέσα στην περιοχή αλλά ούτε έκανε αισθητή την παρουσία του. Δεν βοήθησε ούτε ο Νέστορας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΠΑΥΛΟΥ: Πέρασε στο γήπεδο στο 75ο λεπτό στην θέση του Μοντέϊρο και ούτε αυτός έκανε αισθητή την παρουσία του. Προσπάθησε, πήρε μπάλες αλλά από ουσία μηδέν. Μπήκε σε ένα σημείο που η ομάδα μας πέταξε λευκή σημαία. Θα έπρεπε να παλέψει περισσότερο όμως.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Κακή μέρα για την ομάδα μας πολύ κακή μέρα και για τον προπονητή μας. Δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο και δεν μπόρεσε να διακρίνει το τεράστιο πρόβλημα που είχαμε στην δεξιά μας πλευρά με τον πολύ κακό Μοντέϊρο. Σίγουρα αν σκοράραμε το πέναλτι στο 23ο λεπτό όλα θα ήταν διαφορετικά, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα, αλλά κόουτς ο πρώτος που ευθύνεται στις ήττες είναι ο προπονητής όπως και στις νίκες. Δεν σε άκουσα να αναλάβεις μια φορά την ευθύνη της ήττας και αυτό που είπες πάλι μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι ότι χάσαμε λόγω της μη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών μας στο παιχνίδι! Ε όχι κόουτς, χάσαμε γιατί κοιμόσουνα στον πάγκο όταν η ομάδα ήθελε βοήθεια. Εξηγούμαι:
  1. Έπρεπε να αλλάξει τον Μοντέϊρο από το 20λεπτο. Ο ποδοσφαιριστής του σερνόταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά αυτός τίποτα.
  2. Η πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν ο Μοντέϊρο με την είσοδο του Παύλου ή του Κυπριανού τον οποίο έχει ξεχάσει στον πάγκο.
  3. Η αλλαγή του Σκοπελίτη με τον Μπόλιεβιτς κάθε άλλο παρά βοηθάει την ομάδα και την λειτουργία του άξονα και ελπίζω να το έχει εμπεδώσει πλήρως.
  4. Η αλλαγή του συστήματος την συγκεκριμένη στιγμή του αγώνα σε 4-4-2 με 2 εσωτερικά χαφ δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα αφού η Ανόρθωση κλείστηκε στο δικό της μισό και γέμισε ο άξονας με ποδοσφαιριστές.
  5. Η αλλαγή του Χαραλάμπους στέρησε από την ομάδα την πολύ καλή επιθετική ενέργεια που έβγαλε στο χθεσινό παιχνίδι ο ακραίος αμυντικός της ομάδας μας.


Όλα τα πιο πάνω, βαραίνουν τον προπονητή μας ο οποίος σε κανένα σημείο δεν αντέδρασε σωστά. Στο παιχνίδι με την Αέλ στην Λεμεσό τέτοια λάθη θα είναι μοιραία και επιβάλλεται να είναι ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ και προσηλωμένος στο παιχνίδι και όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές του. Περιμένω την αντίδραση του άμεσα από το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν έγινε κακός μέσα σε μια νύχτα αλλά τα λάθη του στο Παπαδόπουλος ήταν πολύ μεγάλα!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10



Share this Article on :

7 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα μια φορά κατωτεροι των περιστασεων. Είναι θέμα νοοτροπίας. Κτιζουμε νοοτροπία εδω κ 10 χρόνια κ μάλλον θα χρειαστούν άλλα 10. Η ανορθωση με αντικειμενικα υποδιεστερη ομάδα μας νικησε λογω νοοτροπίας κ φανελας. Έχουμε παίκτες για μεγάλα πράγματα και παίζουμε σαν μικρομεσαία.
Και ο Τόνιο έπρεπε να φαει κόκκινη, δεν χωρουν δικαιολογίες. ΚΟΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον ΚΟΚΟ 5.56. Θα διαφωνησω μονο στα 10 χρονια που αναφερθηκε, διοτι αυτο συμβαινει απο ιδρυσεως της ομαδας το 1994, δηλαδη εδω και 21 χρονια. Γι αυτο η μαζα του κοσμου της ομαδας δεν πηγαινει στο γηπεδο. Ο κοσμος εχει μπουχτισει απο λογια. Οι μεγαλες ομαδες ειναι αυτες που νικουν ανεξαρτητως των προβληματων που αντιμετωπιζουν (βλεπε Ομονοια, Ανορθωση), και οχι η ΑΕΚ που καταντησε διαχρονικα αντι ΑΕΚαρα σε ΑΕΚακι. Δυστυχως...μονο σπασμοδικες εξαρσεις εχουμε, και να μην μας κακοφαινετε οταν δεν μας υπολογιζουν διαχρονικα οι αντιπαλοι στις μεγαλες ομαδες. Αυτα για την ωρα...

Ανώνυμος είπε...

Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα, στο προχθεσινό παιγνίδι, λειτούργησε με την πεποίθηση ότι το παιγνίδι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο ο επαναληπτικός. Δεν θα αναλύσω εδώ τους λόγους Η Ανόρθωση έχει τώρα και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Θα ήθελα να επισημάνω ότι το παιγνίδι με την Ομόνια είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ από τον επαναληπτικό και ακριβώς έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί όσον αφορά την επίσημη ΑΕΚ αλλά και το αγωνιστικό πνεύμα από πλευράς τεχνικής ηγεσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΚΟ ΕΧΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑ ΤΟΥ ΟΡΝΤΙΘ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΝΤΕΡ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΣΑΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΙΚΙ, ΔΥΟ ΑΚΡΙΒΩΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΚΟΛΑΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΙΡΟ - Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΜΕΣΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΕΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΛΕΜΕΣΙΑΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ - ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΙΘΥΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΟΔΕΣ... ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Στα σχολια για το ΑΕΚ-ΑΕΛ δυστυχως επαληθευτηκα. Ειπα οχι για Μοντειρο και Ηλια Χαραλαμπους για σεντερ μπακ διοτι με Μασσανα παιζεις με δεκα!! Η καρτες που παιρνει δειχνουν την αδυναμια του. Δεν μηδενιζω τιποτα και ειναι κατορθωμα που ειμαστε εδω που ειμαστε και μπραβο του Τσαβι αλλα ο Γκριν γιατι εφυγε? Χτες θα επαιζε σεντερ μπακ και με Ομονοια χαφ...πολυεργαλείο.....Κριμα
Αντρεας

ΓΙΏΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ είπε...

Συμφωνο με την ποίο πάνω ανάληση.Για θέμα νοοτροπίας θα μιλήσουμε την άλλη δευτέρα διότι τώρα έχουμε 2 δύσκολά παιχνίδια.
Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι έχουμε μια ομάδα με βάση 6 πολύ καλούς Ισπανους. Με εμπειρίες πολλές και 4-5 Κύπριους πολυ καλοί. Απο κει και πέρα η ομάδα πρέπει να προσέχει τη παίρνει. Δούλεψε το μοντέλο με τους 6-7 Ολλανδούς και το χαλασε ο ελευθερόπουλος. Τώρα που κολλά ο Μοντείρο ακομα δεν κατάλαβα. Ελπίζω την τετάρτη να μην το δω στην εντεκάδα γιατι θα φύγω απο το γύπεδο.
Αριστείδου Γιώργος

STAVROS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ.
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΥ Η ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΦΟΥΤΣΑΛ Η ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ (ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ) ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΙΣΑ.
Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ....ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;
ΤΕΛΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ.
ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ:
Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.