News Update :

After match: Ομόνοια-ΑΕΚ 1-0

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013


ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ, ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Το σλόγκαν της μεγάλης ομάδας του νησιού που ονομάζεται Ομόνοια Λευκωσίας. Από το 65ο λεπτό και έπειτα, σε παιχνίδι που προηγείσαι με 1-0 του αντιπάλου μέσα στην έδρα σου, επιβάλλεται να πέφτεις κάτω συνεχώς για να μπορέσεις να πάρεις το τρίποντο. Όταν σε αυτή σου την προσπάθεια έχεις αρωγό και την διαιτησία τότε όλα είναι πολύ εύκολα! Όταν έφευγα από το γήπεδο και άκουγα στο ραδιόφωνο τον Παύλο Χρυσάνθου της Ομόνοιας, προσπαθούσα να καταλάβω αν άκουα τον Άντρο Κυπριανού του Ακέλ ή κάποιον διοικούντα της Ομόνοιας. Οι άνθρωποι εκτός του ότι βλέπουν φαντάσματα προσπαθούν να πείσουν και ανθρώπους υγιείς σκεπτόμενους με αυτά που λένε! Πώς είναι δυνατό η Ομόνοια, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα υπερ της, να έχει παράπονα από την διαιτησία; Μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να τα κάνει αυτά. Αλλά όπως έχω αναφέρει και προηγουμένως οι άνθρωποι βλέπουν φαντάσματα. 

Δυστυχώς εμείς από την πλευρά μας, έχουμε μία διοίκηση απούσα, δεν έχουμε γραφείο τύπου, δεν έχουμε φωνή και ότι έγινε στο ψεσινό παιχνίδι δεν θα αργήσει να επαναληφθεί στα επόμενα παιχνίδια. Ακολουθούμε την πολιτική του καλού παιδιού η οποία αποδεδειγμένα δεν έχει οδηγήσει πουθενά την ομάδα μας και ούτε πρόκειται. Μέσα από αυτό τον χώρο έκφρασης που έχουμε εμείς οι οπαδοί της ομάδας, τους θερμοπαρακαλώ μέσα από την καρδιά μου, να βγουν μπροστά και να προστατέψουν αυτή την ομαδάρα που έχουμε. Μην αφήσετε κάποιους τρίτους να καταστρέψουν ότι με κόπο εσείς χτίζετε κύριοι της διοίκησης. Βάλτε επιτέλους ένα άτομο υπεύθυνο του γραφείου τύπου της ομάδας, δώστε φωνή στην Αεκάρα μας. Είναι πραγματικά κρίμα σε 2ο συνεχόμενο παιχνίδι να μας σφαγιάζουν οι διαιτητές και οι αντίπαλοι να κάνουν παιχνίδι εντυπώσεων στα ράδια και στις τηλεοράσεις. Προστατέψετε εσείς οι ίδιοι την ομάδα την οποία αγαπάτε και τα λεφτά τα οποία επενδύετε.

Στα του παιχνιδιού τώρα, ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τους Νέγκρι στο τέρμα και τους Μέρτακκα-Μουρίγιο-Καταλά-Μαγκρελασβίλι από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο του γηπέδου αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Τομάς-Λουσέρο να αγωνίζονται μπροστά του ως εσωτερικά χαφ. Στα δεξιά της επιθετικής μας γραμμής ο Κάστρο με τον Ρέϋνα στο επίσημο ντεμπούτο του στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πιντάδο.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως να επηρέασε η αποχή των 2 βδομάδων ίσως και η παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας να έδωσε ώθηση στους αντιπάλους μας. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο μετά από ωραία μπαλιά του Εφραίμ από δεξιά ο Σκαραμοτσίνο με άστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά πάνω από την εστία του Νέγκρι. Η Ομόνοια κέρδισε τον νευραλγικό χώρο του κέντρου και προσπαθούσε πότε από τα άκρα και πότε από τον άξονα με τον εξαιρετικό Μαρκάσα να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία μας. Στο 7ο λεπτό Μαρκάσα με καλή προσπάθεια και ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Νέγκρι και αφού στο 20ο λεπτό ο Μουρίγιο πέρασε εκτός λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Μαραγκός, ο Εφραίμ στο 22ο λεπτό με ωραία κίνηση και αριστερό σουτ ανάγκασε τον Νέγκρι να αποκρούσει την μπάλα δύσκολα. Η Ομόνοια έλεγχε τον χώρο του κέντρου και οι ποδοσφαιριστές της προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας μας. Στο 34ο λεπτό ο Νέγκρι μετά από γύρισμα του Καταλά προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Μαραγκό με μία πολύ κακή πάσα, ο Γκιγκίεβιτς έκλεψε την μπάλα και προσπάθησε με παράλληλη μπαλιά να βρει τον Ασίς με τον Καταλά όμως την τελευταία στιγμή να διώχνει την μπάλα. Στο 36ο λεπτό ο Κυριάκου έβγαλε την μπαλιά από δεξιά με τον Σκέμπρι να σταματάει την μπάλα ξεκάθαρα με το χέρι και το διαιτητή να σφυρίζει φάουλ προτού τελειώσει την φάση ο επιθετικός της Ομόνοιας. Ο Σκέμπρι κατευθύνθηκε στο διαιτητή και έδωσε το χέρι του αναγνωρίζοντας ότι όντως έκανε χέρι. Είναι μία φάση ξεκάθαρο από όποια πλευρά και να την δει κανείς. Κάπου εκεί η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 43ο λεπτό ο Μαγκρελασβίλι τροφοδότησε υπέροχα τον Λουσέρο, αυτός κατέβασε την μπάλα εξαιρετικά και πάσαρε στον επερχόμενο Πιντάδο ο οποίος από το 1 μέτρο δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε έξω. Στο 45+1, ο Σκοπελίτης με εξαιρετική προσπάθεια πέρασε τον Μαρκάσα, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με εξαιρετικό σουτ ανάγκασε τον Μορέϊρα να διώξει την μπάλα σε κόρνερ, κάτι όμως που μόνο εμείς είδαμε αφού ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός κατάφεραν, επειδή περί κατορθώματος πρόκειται, να δουν ότι ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας απόκρουσε την μπάλα δείχνοντας άουτ.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Ρέϋνα βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ αλλά χτύπησε στον Σερφά και πέρασε κόρνερ. Στην αντεπίθεση η Ομόνοια με τον Ασίς έφθασε έξω από την περιοχή μας, αυτός τροφοδότησε τον Σκέμπρι που με ένα κακό πλασέ έστειλε την μπάλα έξω. Ο ρυθμός ήταν δαιμονιώδης και στο 49ο λεπτό ο Λουσέρο με φοβερή κάθετη πάσα έβγαλε τον Ρέϋνα φάτσα με τον Μορέϊρα από αριστερά το πλασέ του όμως απόκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 52ο λεπτό ο Ασίς έκανε το σουτ το οποίο κόντραρε στον Μαραγκό και πέρασε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Μαρκάσα έκανε το πλασέ με τον Πιντάδο να αποκρούει και να στέλνει άθελα του την μπάλα στην γωνία του Νέγκρι ο οποίος με μεγάλη δυσκολία έστειλε την μπάλα κόρνερ.Τελικά, στο 61ο λεπτό ο Σκέμπρι από εμφανή θέση off side, μετά από μπαλιά του Μαρκάσα και εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Νέγκρι. Αν και ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ήταν σε εμφανή θέση off side ο Μαγκρελασβίλι έκανε πολύ κακό μαρκάρισμα. Στο 78ο λεπτό ο Μαγκρελασβίλι με φοβερή ατομική ενέργεια πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή της Ομόνοιας και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε την μπάλα την οποία όμως άγγιξε λίγω ο Μορέϊρα στέλνοντας την στο δεξί κάθετο δοκάρι. Μία ακόμη τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας έκανε φτερά. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ασίς έβγαλε τον Εφραίμ μόνο με τον Νέγκρι με τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έπεφταν συνεχώς στο έδαφος προσπαθώντας να σπάσουν τον ρυθμό του αγώνα υπό την ανοχή του διαιτητή του αγώνος. Όσο και αν φώναζαν οι ποδοσφαιριστές μας τίποτα δεν άλλαζε. Σε όσο παιχνίδι παίχτηκε από το 65ο λεπτό και έπειτα οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα. Αφού στο 69ο λεπτό ο Μυτίδης αντικατέστησε τον Ρέϋνα και στο 78ο λεπτό ο Βαν Ντάϊκ τον Σκοπελίτη, η ομάδα μας προσπάθησε με ότι είχε και όσο μπορούσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 91ο λεπτό, ο Μαγκρελασβίλι έβγαλε εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής της Ομόνοιας, ο Μαραγκός έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με τον Μορέϊρα να διώχνει εντυπωσιακά με διπλή προσπάθεια.

Η ομάδα μας τα έδωσε όλα στο 2ο ημίχρονο. Απέναντι σε μία ομάδα που διψούσε για την νίκη και που επιστράτευε όλα τα όπλα είτε αυτό είναι κόσμος, είτε διαιτησία, είτε καθυστερήσεις, είτε χαμένες μπάλες η ομάδα μας πάλεψε μέχρι τέλους. Χάνουμε φυσικά την ουσία που είναι οι 3 βαθμοί αλλά όταν εμείς οι ίδιοι δεν προστατεύουμε την ομάδα μας τότε τι να ζητάμε από άλλους. Χάσαμε το παιχνίδι από ένα τραγικό λάθος του βοηθού ή καλύτερα ένα από τα πολλά τραγικά λάθη του βοηθού. Η ομάδα μας δικαιούταν πέναλτυ σε καθαρό σπρώξιμο και τα δύο χέρια του Σκαραμοτσίνο στον Πιντάδο, σε μία φάση που στην εξέλιξη της ο διαιτητής σταμάτησε υποσχόμενη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, αφού είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε πόσο μεγάλο λάθος έκανε λίγα δευτερόλεπτα προηγουμένως. Η Ομόνοιας σε γενικές γραμμές ήταν λίγο καλύτερη από την ομάδα μας αυτό όμως δεν δίνει την δυνατότητα σε κανένα να καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα. Στο ΓΣΠ, σε παιχνίδι με ομάδα της Λευκωσίας για ακόμα μία φορά, το τελικό αποτέλεσμα το έκρινε η διαιτησία. Από εκεί και πέρα έχω αναφέρει στον πρόλογο μου τις απόψεις μου και το πώς πιστεύω ότι πρέπει να αντιδράσει η διοίκηση μας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΕΓΚΡΙ: Κακό παιχνίδι από τον Νέγκρι. Από την αρχή του αγώνα ήταν αδικαιολόγητα χαλαρός με την μπάλα στα πόδια κάνοντας 3-4 φορές στο παιχνίδι το ίδιο λάθος. Δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη στους αμυντικούς μας και πέρασε την δική του νευρικότητα σε όλη την αμυντική γραμμή. Είχε καλές και δύσκολες αποκρούσεις στην πορεία του παιχνιδιού όμως για ένα τερματοφύλακα του επιπέδου του τέτοια λάθη με την μπάλα στα πόδια πρώτη φορά είδα από τον Νέγκρι. Ελπίζω να βρει την ψυχολογία που πρέπει, να ανεβάσει την απόδοση του και να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5.5/10

ΜΕΡΤΑΚΑΣ: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά από τον Μέρτακκα. Με τον Κάστρο να μην τον βοηθά σχεδόν καθόλου στα μαρκαρίσματα, πήγε πολύ καλά στο θέμα αναχαιτίσεων των αντιπάλων. Προσπάθησε πάρα πολύ και είχε καίρια και καλά μαρκαρίσματα. Επιθετικά μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο αλλά με τόσο λίγες βοήθειες από τον Κάστρο αμυντικά δεν μπορούσε να κάνει περισσότερα. Είναι σταθερά καλός και την φετινή χρονιά δείχνει ότι έχει ανεβάσει επίπεδο. Ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες από την αρχή μέχρι το τέλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Αυτό που γίνεται με αυτόν τον ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει. Είχα προβλέψει από την αρχή της χρονιάς ότι με 3 αμυντικούς δεν βγαίνει χρονιά. Ήδη για τον Γενάρη ξέρουμε σε ποιά θέση πρέπει πρωτίστως να ενισχυθούμε. Ο Μουρίγιο όσο μεγάλος ποδοσφαιριστής και να είναι, είναι ευπαθείς στους τραυματισμούς. Ακόμα μία αναγκαστική αλλαγή για τον Ελευθερόπουλο σε φετινό παιχνίδι από το 20ο λεπτό μάλιστα. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -

ΚΑΤΑΛΑ: Ο καλύτερος από όλους στην ομάδα. Αλάνθαστος στα μαρκαρίσματα του, καίριος στις επεμβάσεις του και με πολύ καλές πρώτες πάσες στους κεντρώους μας. Τον Γκιγκίεβιτς τον έσβησε και την δουλειά του την έκανε εξαιρετικά. Έχει ανεβάσει απόδοση και θυμίζει τον περσινό Καταλά. Τα πηγαίνει πολύ καλά με τον Μαραγκό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΑΓΚΡΕΛΑΣΒΙΛΙ: Κακό παιχνίδι αμυντικά, πολύ μεγάλο επιθετικά. Έχει ένα θέμα στα μαρκαρίσματα το οποίο δεν φαίνεται να βελτιώνεται. Στην φάση του γκολ τραβιέται σωστά για offside και ήταν offside ο Σκέμπρι, αλλά στην εξέλιξη της φάσης μαρκάρει με τα μάτια. Επιθετικά είναι ίσως ο καλύτερος μπακ στο πρωτάθλημα και στην φάση του 78ου λεπτού μπορούσε να ισοφαρίσει για την ομάδα μας. Πρέπει ή καλύτερα επιβάλλεται να βελτιωθεί αμυντικά. Το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να βρω είναι ότι ούτε τον αριστερό μας μπακ βοήθησε ο αριστερό εξτρέμ ήτοι ο Ρέϋνα. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6.5/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Ακόμα μία άψογη εμφάνιση από τον Σκοπελίτη. Πολύ καλά μαρκαρίσματα και πολύ τρέξιμο στο γήπεδο. Τα έδωσε όλα για ακόμα μία φορά και ήταν μαζί με τον Καταλά και τον Τομάς οι καλύτεροι της ομάδας μας σε διάρκεια απόδοσης. Τον έκανε αλλαγή στο 78ο λεπτό ο Ελευθερόπουλος προσπαθώντας με τον Βαν Ντάϊκ να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα στα τελευταία λεπτά. Ο Σκοπελίτης με τέτοιες εμφανίσεις δεν βγαίνει από την 11αδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5/10

ΤΟΜΑΣ: Η καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Από την αρχή του αγώνα προσπαθούσε να πάρει μπάλα και να δημιουργήσει για την ομάδα μας. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κρύφτηκε και έδωσε πάρα πολλές μάχες με ιδιαίτερη επιτυχία. Μπορεί και επιβάλλεται να ανεβάσει και άλλο την απόδοση του και να βοηθήσει πολύ περισσότερο το επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Μετά το 35ο λεπτό, το δικό του ανέβασμα παράσυρε όλη την ομάδα κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Μπορεί για ακόμα καλύτερα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

ΛΟΥΣΕΡΟ: Μέχρι το 30ο λεπτό ήταν άφαντος και με πολλά λάθη. Για την ποιότητα του δεν δικαιολογείται να κάνει τόσα λάθη σε μεταβιβάσεις. Από το 30ο λεπτό και μετά ανέβασε την απόδοση του και είχε συμμετοχή στις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ομάδας μας στο παιχνίδι, στο 43ο λεπτό με την παράλληλη μπαλιά στον Πιντάδο και στο 49ο λεπτό με την φοβερή κάθετη πάσα στον Ρέϋνα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να τον δοκιμάσει ο Έλε στα άκρα της επίθεσης που είναι και η φυσική του θέση. Με την τεχνική κατάρτιση που έχει θα κάνει μεγάλα πράγματα. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΚΑΣΤΡΟ: Κακό παιχνίδι από τον Κάστρο. Πέραν κάποιων καλών στημένων και της πολύ καλής μπαλιάς στον Σκοπελίτη στο 45+1 του πρώτου ημιχρόνου δεν φάνηκε στον αγώνα. Τον κράτησε σε όλο το 90λεπτο ο Ελευθερόπουλος περιμένοντας μία ενέργεια του που ίσως να άλλαζε την ροή του αγώνα. Μάταια όμως. Πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά. Δέχθηκε απίστευτες ντρίμπλες από τον Σκαραμοτσίνο και δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου τον Μέρτακκα. Ίσως να μην μπορεί να αποδόσει τόσο καλά ως εξτρεμ και μία αλλαγή με τον Λουσέρο να κάνει την διαφορά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΡΕΥΝΑ: Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και το μόνο που του λείπει είναι παιχνίδια. Ίσως να μην έχει την θέση του εξτρέμ τόσο καλά ίσως από την άλλη να χρειάζεται λίγο χρόνο να εγκλιματιστεί. Στο 2ο μέρος ανέβασε πολύ την απόδοση του και μέχρι το 69ο λεπτό που αντικαταστάθηκε ήταν πηγή κινδύνου για την άμυνα της Ομόνοιας. Θα βοηθήσει πολύ στην συνέχεια όταν θα αγωνιστεί και στην φυσική του θέση, αυτή του φουνταριστού.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΠΙΝΤΑΔΟ: Μέτριο παιχνίδι από τον παικταρά Ισπανό. Κέρδισε μονομαχίες στον αέρα που είναι και το δυνατό του σημείο χωρίς ουσία όμως. Στην πιο μεγάλη φάση του αγώνα δεν κατάφερε να τελειώσει καλά την φάση και όποτε προσπάθησε να τελειώσει φάσεις ήταν εντελώς άστοχες. Σίγουρα δεν είναι για 90λεπτα ο Πιντάδο αλλά μέσα από τα παιχνίδια και τον ρυθμό θα βάλει και τα γκολ του και θα πάρει και την ομάδα στους ώμους του. Δικαιούταν ένα καθαρό πέναλτυ από σπρώξιμο και τα δύο χέρια του Σκαραμοτσίνο. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και καλό είναι να μην μηδενίζουμε τόσο μεγάλους ποδοσφαιριστές από ένα μέτριο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Μπήκε στην θέση του Μουρίγιο και στο 91ο λεπτό μπορούσε να γίνει ο ήρωας της ομάδας μας. Έκανε καλή εμφάνιση δίπλα από τον Καταλά και δείχνει ότι έχει πολύ καλό επίπεδο. Μέσα από τα παιχνίδια θα ανεβάζει απόδοση και ελπίζω να μην είναι και αυτός ευπαθής σε τραυματισμούς. Έκανε ουσιαστική εμφάνιση και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Δεν έκανε την μεγάλη φάση αλλά έδωσε πνοή στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας μας. Μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραίος και με την τεχνική κατάρτιση που έχει μπορεί να βοηθήσει πολύ. Συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Μαγκρελασβίλι στην φάση του δοκαριού. Έχει πολλά να δώσει ακόμη ο Μυτίδης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΒΑΝ ΝΤΑΙΚ: Προσπάθησε να βοηθήσει και να οργανώσει το παιχνίδι. Αγωνίστηκε για 15 λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την ροή του αγώνα. Κράτησε την μπάλα και την μοίρασε στα άκρα. Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και δεν χρειάζεται να λέμε πολλά για αυτόν. Απλώς πρέπει να του δώσει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια ο Ελέ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ο προπονητής μας έμεινε πιστός στην τακτική του. Άλλαξε μόνο πρόσωπα βάζοντας τον Ρέϋνα αριστερό εξτρέμ και περνώντας τον Πιντάδο στην κορυφή της επίθεσης. Θα μπορούσε η ομάδα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να σκοράρει και να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ όμως για ακόμα μία φορά αδράνησαν οι επιθετικοί μας μπροστά από την αντίπαλη εστία. Δυστυχώς αναγκάστηκε να κάνει την πρώτου του αλλαγή μόλις στο 20ο λεπτό και αυτό άλλαξε τα πλάνα του. Εκεί που θα μπορούσε να φρεσκάρει την ομάδα στο τέλος με κάποιον επιθετικό ποδοσφαιριστή δεν μπορούσε γιατί δεν είχε άλλη αλλαγή. Ίσως βιάστηκε να κατεβάσει τον Ρέϋνα στο γήπεδο και θα μπορούσε να βάλει κάποιον από τους Μιχαλόπουλο-Ιβάνκο βασικό. Αυτός φυσικά βλέπει τις προπονήσεις και ξέρει καλύτερα από όλους μας. Δεν θα τον κρίνω αυστηρά γιατί η ομάδα μόχθησε και πάλεψε στο γήπεδο. Θα πρέπει όμως σιγά σιγά να παίρνουμε και αποτελέσματα. Τέλος, θα πρέπει να βρει τρόπο να ενεργοποιήσει τον Γκρέγκορ. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας και όσο δεν του δίνει ρυθμό δεν θα μπορεί να ανεβάσει σε ποιότητα την ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει τις λύσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7.5/10


Σταύρος Κομοτηνή
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζω διοίκηση. Συμφωνώ με τον εκπρόσωπο τύπου που απουσιάζει. Αλλά η τακτική του καλού παιδιού πιστεύω θα φέρει αποτελέσματα. πρέπει να υπάρξει υπομονή.
Αεκαρα

Χρίστος είπε...

Εγω συναεκτζηδες είμαι ένας από τους πολλούς που πιστεύουν ότι τον αγώνα τον έχασε ο Έλε. Έπρεπε να παίξει με σκόπε, ελάχιστα μπροστα ο γκρέγκορ και πιο μπροστά ο τόμας. Αριστερά λουσέρο, δεξιά κάστρο και επίθεση γκόρκα. θα κερδίζαμε το κέντρο και δεν θα αναστήναμε τους πεθαμενους. Ακόμα και έτσι όμως είχαμε την ευκαιρία να τους την κατσουμε.
Πάμε δυνατά το Σάββατο με σαλαμίνα.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.