News Update :

Get over it

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΟK να το παραδεχτούμε. Δεν είναι ντροπή άλλωστε. Η ΑΕΚ κατήλθε αγνώριστη στον αγωνιστικό χώρο, έκανε μακράν τη χειρότερή της εμφάνιση και αναπόφευκτα έφυγε με την ήττα. Τι να πεις και τι να γράψεις μετά από τέτοια απουσία (διότι περί απουσίας πρόκειται);


Τα λόγια είναι φτωχά. Πρέπει να ξεχάσουμε την χθεσινή εμφάνιση και να κοιτάξουμε μπροστά. Εξάλλου πιο κάτω δεν μπορούμε να φτάσουμε! Χειρότερη εμφάνιση δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε. Επίσης, πιο κάτω από την 4η θέση εκ των πραγμάτων δεν πάμε. Ευρώπη κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε, έστω και με έμμεσο τρόπο. Οπότε ας ηρεμίσουμε και ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως οδηγηθούν.

Η 3η θέση αν και μαθηματικά εφικτή θεωρώ πως αγωνιστικά είναι πλέον ανέφικτη. Η τεράστια κοιλιά που κάναμε από τον Φεβρουάριο μέχρι τώρα δεν φαίνεται να τελειώνει. Οι δικαιολογίες είναι βάσιμες (τραυματισμοί, απουσίες –δίκαιες και άδικες– ποδοσφαιριστών λόγω καρτών) και σίγουρα συνέτειναν τα μέγιστα στην κακή εικόνα που παρουσιάζουμε. Δεν είμαι εξ εκείνων που ισχυρίζονται πως στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν δικαιολογίες! Μήπως η ΑΕΚ από την αρχή είχε πλήρες ρόστερ; Μήπως η ΑΕΚ έβρισκε στήριγμα σε διαιτητικές αποφάσεις όταν τα παιχνίδια δεν της έβγαιναν; Όχι, για την ΑΕΚ υπάρχουν δικαιολογίες! Το θέμα είναι να τις αντιλαμβάνεσαι και να προνοείς για την επόμενη χρονιά, κάτι που ελπίζω πως θα γίνει.

Πλέον, απομένουν 4 ματς που τουλάχιστον ας τα χαρούμε! Προσωπικά προσδοκώ πως ο προπονητής μας θα ξαναβρεί τη χαμένη του τόλμη, όπως τότε που ανακάτευε ριζοσπαστικά την τράπουλα και έβαζε παίκτες που κανείς μας δεν ανέμενε. Δεν είναι καιρός ο Μυτίδης να ξεκινάει βασικός στη θέση του ανούσιου Όπερ; Δεν θα ήταν καλό να έπαιζε έστω και λίγο ο Λουκά ώστε να δοθούν ανάσες στους αμυντικούς μας; Ο Ορθόδοξος γιατί να μην ξεκινούσε εχθές που είχαμε σοβαρές απουσίες και στην άμυνα και στα άκρα; Ο Λένος Γεωργίου αν δεν παίξει τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα πότε θα παίξει;

Όπως και να ‘χει, τον απολογισμό θα τον κάνουμε σε κανένα μήνα, αλλά είναι κρίμα να αρχίσουμε τα βάζουμε με τον προπονητή ή με τους παίκτες για την κακή μας παρουσία. Ας λάβουμε όλοι υπόψη ότι φταίμε και εμείς οι οπαδοί για το γεγονός ότι δεν αντέξαμε μέχρι τέλους! Δεν είμαστε και εμείς άμοιροι ευθυνών, μην το ξεχνάμε! Απλά θυμηθείτε πόσα ματς κάναμε εκτός έδρας, όντας 2οι ή 3οι και είχαμε λίγους αναλογικά οπαδούς!

Στο κάτω κάτω ποιος από εμάς ανέμενε πως η ΑΕΚ της Β’ κατηγορίας με 18 νέους παίκτες, νέο τεχνικό επιτελείο και παράγοντες που δεν ήταν μονιασμένοι, θα έφτανε εδώ που έφτασε; Νομίζω, κανείς!



Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω στο άρθρο. Η ΑΕΚ όντως έκανε θαύμα φέτος και καταφέραμε να μπουμε στην τετράδα. Εγώ πριν την αρχή της σεζόν ευχόμουν να μείνουμε στην κατηγορία. Επίσης, ναι για μας μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες γιατί όταν έχεις σαν εχθές πολλούς βασικούς παίχτες που στα παιχνίδια που παίρναμε νικες ήταν αναντικατάστατοι, όπως ο Χόφλαντ, Θεοφίλου, ο τραυματίας κατά πολύ καιρό Jason, ο Σόουζα, Λαμπρόπουλος και ο Πιντάδο κυρίως επειδή ήταν αυτός που θα έλυε το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας μας στον Β γύρο, δεν έχεις καθόλου επιλογές για την 11άδα, πόσο μάλλον για τον πάγκο! Η 3η θέση είναι δύσκολη αλλά η 4η θέση μας αξίζει με την συνολική παρουσία μας στο πρωτάθλημα και μακάρι να πάμε Ευρώπη!! Ας στηρίξουμε την ομάδα μας στα τελευταία ματς της χρονιάς κυρίως στα εντός έδρας, έτσι ώστε να συνεισφέρουμε οικονομικά και η ομάδα της σεζόν που έρχεται να πάει ακόμη καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..με διαφορά το πιο μεστό άρθρο του μπλόγκ..μπράβο συναγωνιστή Ζαπατίστα..είπε τα πάντα σε λίγες γραμμές..εγώ θα σταθώ στο σημείο των κύπριων ποδοσφαιριστών..δυστυχώς ο προπονητής μας φάνηκε να μην τους εκτιμά καθόλου και με τον τρόπο του τους έκαψε..σε αυτούς που ανάφερες προσθέτω και τον Αλέκου ο οποίος έπαιξε για 15 λεπτά με το Παραλίμνι και για 30 λεπτά στο Παπαδόπουλος..δυστυχώς σε ένα πολύ μικρό ρόστερ θα έπρεπε και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής να είναι ετοιμοπόλεμος..δυστυχώς ο Κάανεν αυτό το πράγμα δεν το έκανε..Ο Κάανεν μας έδωσε μεγάλες χαρές φέτος..η ομάδα έκανε πολύ σπουδαία χρονιά σε γενικές γραμμές...αλλά η καλόπιστη κριτική μόνο βελτίωση μπορεί να φέρει..και πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ του και να μην έχει αυτές τις εμμονές..η χρονιά τελείωσε και δεν νομίζω να μπορούμε για κάτι περισσότερο από την 4η θέση..ας ελπίσουμε να πάμε Ευρώπη και τέλος είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και δεν δημιουργούμε κανένα πρόβλημα..Αεκάρα φέτος Αεκάρα και πάσης Ευρώπης του χρόνου!!!!

Ανώνυμος είπε...

APOEL have won the Championship since last week, but still they are playing good football. Their coach does not accept defeat, no matter what and as long as they have games to play. APOEL played away with Anorthosis but despite the fact that they are Champions for 2011 they are playing football to WIN.

Our team was playing with Omonoia, and perhaps this was the worst Omonoia of the last decade. Again we have seen our team with no passion or motivation in the field, a team without vision and players without any plan game. Last week on the media conference our coach said that we will do our best in the remaining games and win. The same it was said with Anorthosis. We understand that we played the best football in the first round, that we had injuries and lots of other misfortune events. What we don't understand is the way our team looks in the field. If yesterday AEK played like used to in the first round, Omonoia didn't had a chance against us. But this is IF...The question why do APOEL players play to win and our players don't seem to care?

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

poli sostos file komonmaniac. poli sostos!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.