News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Adios amigo

Στο άκουσμα της αποχώρησης του Κόντε πολλοί από εμάς σκεφτήκαμε ότι φεύγει ένας καλός ποδοσφαιριστής για να έρθει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Μόνο έτσι εξηγείται, αφού σίγουρα ο Ισπανός δεν ήταν ο αδύνατος κρίκος της ομάδας. Απεναντίας, πάλευε να καθιερωθεί και σκόραρε και 4 φορές! Μέχρι να αντικατασταθεί επάξια (ίσως και καλύτερα), εμείς οφείλουμε να χειροκροτήσουμε τον Ισπανό που αποτέλεσε έστω και για έναν γύρο, μέρος του μικρού ποδοσφαιρικού θαύματος της ΑΕΚ!!!.....

Ο Ισπανός, με προϋπηρεσία στη 2η κατηγορία της Ισπανίας, έφθασε στην Κύπρο στις 6 Σεπτεμβρίου 2010, για να περάσει από δοκιμαστικά. Αφού ικανοποίησε τον Κάανεν μετά από τρεις μέρες (9 Σεπτεμβρίου) υπέγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο.

Η παρθενική του εμφάνιση ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου 2010, στο ΓΣΖ εναντίον της Δόξας. Πέρασε αλλαγή στο 46’ και στο 71’ πέτυχε το 2ο γκολ της ΑΕΚ και πρώτο προσωπικό του. Το κύκνειο άσμα του Κόντε ήταν πάλι στο ΓΣΖ με αντίπαλο τον Απόλλωνα όπου αγωνίστηκε και στα 90’ χωρίς όμως να σκοράρει. Συνολικά σκόραρε δύο φορές. Μία με τη Δόξα και μία φορά με την ΑΕΛ. Στο κύπελλο, αγωνίστηκε και στα δύο ματς με το Διγενή σκοράροντας μάλιστα και στα δύο! Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η πρόκριση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο!

Ο Ισπανός αγωνίστηκε στα 12 από τα 15 ματς της ομάδας, τα περισσότερα όμως (8) ως αλλαγή. Συνολικά φόρεσε την κιτρινοπράσινη στολή 531 λεπτά που μεταφράζεται σε ένα ημίχρονο ανά συμμετοχή. Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως μετρά περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Λαμπρόπουλο, τον Σόουζα, τον Παουλίστα κ.ά. Αποτέλεσε, δηλαδή, μια από τις πιο σίγουρες αλλαγές.

Ο Κόντε θα συνεχίσει πλέον την περιπέτεια του στην Κύπρο, στη Δόξα. Η μοίρα όμως θα τον φέρει άμεσα αντιμέτωπο με την ΑΕΚ. Ελπίζουμε μόνο να μην έχει φύγει παραπονούμενος και να θέλει να αποδείξει την αξία του απέναντί μας! Προσωπικά πιστεύω πως διαθέτει τα προσόντα, αλλά και την ηλικία (26 χρόνων) για να κάνει σημαντική καριέρα. Δεν φάνηκε πως είναι τυχαίος παίκτης και σίγουρα μπορεί να βρει θέση για πολλά χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα και πού ξέρετε… ίσως επιστρέψει από κει που ξεκίνησε!!!

Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.