News Update :

Φίλοι από τα παλιά

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ποιος δεν θυμάται τον Azubuike Oliseh;;; Τον παίκτη που «μασούσε σίδερα» μέσα στο γήπεδο, τον παίκτη που σε ανέβαζε με το δυναμισμό του, τον παίκτη που σε σάστιζε με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του; Μετά την απομάκρυνση του κακήν κακώς από την ΑΕΚ, ο Bike επέστρεψε στο Βέλγιο όπου αγωνίστηκε στη Roeselare. Μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας εκεί ο Bike άλλαξε στρατόπεδο και κατηγορία...

Παρέμεινε μεν στο Βέλγιο, αλλά βρήκε καταφύγιο στη Β’ κατηγορία και συγκεκριμένα στην ομάδα Oud-Heverlee Leuven. Η εν λόγω ομάδα αποτελεί την τοπική ομάδα της πόλης Λέβουεν, μια πόλη με πληθυσμό 90 000 κατοίκους. Η Oud-Heverlee Leuven αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία Βελγίου από το 2005. Πρόκειται για μια κατηγορία που περιλαμβάνει 19 ομάδες!!! Η ομάδα του Bike την περασμένη χρονιά περιορίστηκε στη 12η θέση και φυσικά παρέμεινε στην κατηγορία.

Σήμερα, η Oud-Heverlee Leuven σε 7 αγώνες μετρά 7 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες). Οι 7 βαθμοί την κρατούν στη 12η θέση, 11 βαθμούς μακριά από την πρώτη Red Star Waasland. Ο Bike αγωνίστηκε σε 6 αγώνες και μάλιστα ως βασικός. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε κανέναν αγώνα δεν αντικαταστάθηκε, πράγμα που φανερώνει πως αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της νέας του ομάδας! Δεν σκόραρε ακόμα (άλλωστε σπάνια το κάνει) και κατάφερε να δεχθεί μόνο 1 κίτρινη κάρτα (κάτι που στην Κύπρο δεχόταν με ευκολία). Στο κύπελλο μετρά ως τώρα 2 συμμετοχές δεχόμενος ισάριθμες κίτρινες κάρτες.

Τελειώνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας της Oud-Heverlee Leuven τιμώνται από €120 ως €185! Έτσι, για να συγκρίνουμε με τα δικά μας επίπεδα.




.
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

o bike itan pragmatikos enas maxitikos koftis. o koftis plesioni sinexia tous 4 amintikous tou. markari sinexia, kamni anakastika foul na stamatisi antepithesis, tackings kai poli vromiki thoulia.
simera stin omada pou estise meta apo 5 mines o savvas pios an katalavate o koftis mas?
ipothitete o fernades etsi? ego den to itha oute na markari, oute na kami foul,oute na kami ena tackling. kai an ipothesoume oti o fernades einai o vasikos mas koftis (kati pou den einai) avrio otan xtipisi pios pezi stin thesi tou?
ENA APO TA SOVARA KENA TIS OMADAS MAS FETOS!
EPITI IPARXOUN KAI POLA ALLA KENA.

Ανώνυμος είπε...

ton tzero pou ton edkioksame itan kala

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΑΤΕ? ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΕΝ Ο ΒΙΚΕ? ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ Ο ΚΛΙΓΚΕΡ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.