News Update :

Φίλοι από τα παλιά

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Ο Δημήτρης Ζωγραφάκης αν και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία εντούτοις δεν στέριωσε στην ΑΕΚ. Μετά το σύντομο πέρασμά του από την Κύπρο (2006-2007) επέστρεψε στην Ελλάδα και στον Ιωνικό. Από τις 8 Ιανουαρίου 2009 όμως αγωνίζεται... στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην ομάδα Vihren. Η Vihren είναι μια ιστορική ομάδα που παραδόξως πολύ πρόσφατα κατάφερε να προβιβαστεί στην Α’ κατηγορία. Αν και ιδρύθηκε το 1925 εντούτοις μόλις από το 2005-2006 αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία! Και στις τρεις της παρουσίες στην Α’ κατηγορία τερμάτισε στη 10η θέση.

Σήμερα η Vihren σε σύνολο 16 ομάδων βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος έχοντας 22 βαθμούς (7 νίκες, 1 ισοπαλία, 13 ήττες). Το βουλγάρικο πρωτάθλημα χρειάζεται ακόμα 9 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και η Vihren δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμα την παραμονή της καθότι απέχει μόλις 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Vihren δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στους Έλληνες. Συγκεκριμένα παλαιότερα είχε Έλληνα προπονητή καθώς και τους Έλληνες παίκτες Δημήτρη Καραδημητρό και Χρήστο Αριτζή. Σήμερα εκτός από τον Ζωγραφάκη στη Vihren αγωνίζεται και ο γνωστός σ’ όλους μας Χρήστος Μαλαδένης!

Τον περασμένο Φεβρουάριο η ομάδα επισκέφθηκε την Κύπρο για μίνι προετοιμασία. Η αποστολή κατέλυσε στην Αγία Νάπα και κατά την παραμονή της έδωσε 5 φιλικά παιχνίδια:
Vihren – Dynamo Kiev 3-0
Vihren – Αλκή 0-0
Vihren – Dubnitsa 0-0
Vihren – Yablonets 2-2
Vihren – Simitli 2-0
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι παίκτες έμειναν ευχαριστημένοι από τον καλό καιρό και από την εξυπηρέτηση που έτυχαν στο νησί μας.

Ο Δημήτρης στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στη Βουλγαρία αγωνίστηκε σε 4 αγώνες πετυχαίνοντας 2 γκολ και δεχόμενος 2 κίτρινες κάρτες. Επίσης έχει και 1 συμμετοχή στο κύπελλο.



.
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

PAMPOS είπε...

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ Ο ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΙΖΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΓΚΣΛΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ.ΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΑ Ο ΣΑΝΙ ΚΙΓΚΣΛΕΙ?ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΛΠ.ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΔΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΔΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΥΓ:ΘΥΜΙΖΩ ΕΝΑ ΣΕΡΒΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΟΡΑΝ ΚΟΠΟΥΝΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΣΥΧΝΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΔΩ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ, ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ.

Ανώνυμος είπε...

meta tin aek to xaos....

tora na doume pou ena katalixei kai o skeuos pou efien gia to APOEL gia lia euro parapano...

Ανώνυμος είπε...

Για να ζητησει την ελευθερα του ο Σκεβοs σιγουρα 100% πρεπει να εχει προταση απο την Ομονοια.
Αλλα κατι που μαλλον δεν σκεφτηκε ο Σκεβοs ειναι οτι ουτε στην Ομονοια θα καταφερει να βρει θεση βασικου. Τα σοβαρα λαθοι που κανει καποτε δεν συγχωρουνται σε τετειο επιπεδο.
Εγω προσωπικα τον βλεπω πισω στην ομαδα μαs σε 2 χρονια με την επιστροφη μαs πισω στην Α' κατηγορια.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.