News Update :

After Disaster: Speechless

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

"Των ατάκτων τα παιδιά, δε μαγείρεψαν πριν πεινάσουν και τώρα που πεινάνε είναι αργά..."
Και ο νοών νοείτο. Αυτό είναι το δικό μου σχόλιο φίλες και φίλοι. Το ματς της καταστροφής μου έχει στερέψει τις λέξεις και την ελπίδα. Γι αυτό το λόγο το after-match θα συγκροτηθεί από τα δικά σας σχόλια, που μπορείτε να αφήσετε εδώ, ή με τη μορφή σχολίου. Όλα τα σχόλια/άρθρα θα αναρτηθούν στην κεντρική στήλη, δημιουργώντας ένα εκτενές αφιέρωμα στη σαββατιατικη τραγωδία, που θα είναι και πιο αντικειμενικό αφού θα κατατεθούν πολλές γνώμες.
Παρακαλούμε θερμά:
(α) Προτιμήστε τα ελληνικά παρά τα greenglish
(β) Γράψετε ψευδώνυμο ή όνομα
(γ) Κάντε την κριτική σας χωρίς υβριστική γλώσσα
Ευχαριστούμε

Stavros komotini
Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..πραγματικά δεν πιστεύω να έκλεισε κανείς μάτι εψές το βράδυ..τι έίναι αυτό που έχει διαλύσει την ομάδα μας φέτος?..ο Θωμάς ήταν Κύριος στο γήπεδο και είδα τον να αγχώνεται για το δημιούργημα του..που μας κατάντησες Κύριε Θωμά..έιδα 2000 κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο και να περιμένει από τους παίχτες να ανταποδώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο..πάλι τίποτα όμως..αρχίζουμε το παιχνίδι με γκόλ από τα αποδυτήρια και όλη η ομάδα ανεξήγητα γυρίζει στα 3/4 του γηπέδου..που ήταν ο προπονητής μας σε εκείνο το σημείο να ανεβάσει την ομάδα?..τρώμε ένα γελοίο γκόλ και μετα κερδίζουμε ξανά μέτρα στο γήπεδο..δεν μπορούσε κύριε Κασσιανέ να γίνει το ίδιο και μετά το γκόλ μας?..μπαίνουμε μέσα στο 2ο ημίχρονο, κερδίζουμε την αποβολή και τέλος!! Εδιπλώσαν τα κανονικά ούλλοι εκτός του Βέιγκα,αντάμοβιτς και του Περκλ..βάλλουν μας αλλό ένα γκόλ γιατί οι παίχτες εν ξέρουν να κάμνουν φάουλ στο κέντρο να σταματήσουν τον αντίπαλο άμπα και φάσιν καμιά κάρτα και επίαμε ούλλοι σπίτι μας..που ήσουν κύριε Κασσιανέ όταν επιάναν την μάπα που την άμυνα και εματσουκώναν την και αν κάτσει κανένα αυτογκόλ κανένας παίχτης της Πέγειας έχει καλώς?..Εγώ με το Λούη εν είδα τούντες αλχημείες που τους παίχτες μας..είδα ποδόσφαιρο με τη μάπα χαμέ και σωστή ανάπτυξη..για μένα λάθος η απομάκρυνση του Λούη τη συγκεκριμένη στιγμή..ελπίζω να αλλάξει κάτι ο Κασσιανός αν και δεν το πιστεύω..όσον αφορά το Κατσή είπα το πάρα πολλές φορές ενα το πώ και τωρά εν ευλογία να τον πουλήσουμε και να πιαμε παίχτες και λεφτά..είναι ένας μετριότατος παίχτης που πάσα στα 2 μέτρα εν ξέρει να κάμει..να τον πουλήσουμε όσα όσα και να πιάμε παίχτες..ας είναι και ανταλλαγή παιχτών..στην Κύπρο βαφτίζουμε τους ουλλους ταλέντα..στην Αεκ μόνο ο κούλλης και λίο ο μιχαλάκης είναι ταλέντα οι άλλοι απλά γεμώνουν την ομάδα..Μπράβο στο Βέιγκα που έδειξε ότι είναι σωστός επαγγελματίας και σέβεται την ομάδα που τον πληρώνει..εγώ δεν τον είχα καθόλου σε καλή υπόληψη αλλά μετά που εψές εκέρδισε το σεβασμό μου και μπράβο του ακόμα μία φορά..ήταν ο καλύτερος μας παίχτης..κρίμα που η ομάδα μας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη διαβάθμιση..

Μάριος
Νομίζω πως ο κ Κασιανός πρέπει να ξεκινήσει από τα στοιχειώδη του Ποδοσφαίρου (Κοντινές Πάσες σωστές, πως να μαρκάρουν, πως να διώχνουν την μπάλα σωστά, πως να σημαδεύουν τα δίχτυα σωστά κ.α). Η ομάδα πέζει μόνα 15-20 λεπτά όλο το παιχνίδι. Τον υπόλοιπο χρόνο τρέχει το αντίπαλο από πίσω (οποιοσδήποτε και αν είναι). Δεν θα σχολιάσω το αντιποδόσφαιρο που πέζει η Πέγεια (πέφτανε συνεχώς κάτω), γιατί εμείς ήμασταν απαράδεχτοι. Δεν γίνετε να τρως τέρμα από Πέγεια και να πανικοβάλλονται τόσο πόλύ. Η όμαδα για να φέρει τα πάνω της πρέπει να κάνει 2-3 συνεχόμενες νίκες (ΑΝ κάνει). Επίσης επιδή πιστεύω ότι όλα κσεκινούν από την άμυνα, χρειαζόμαστε άμεσες αλλαγές στο μεσο-αμυντικό μας χώρο. Επιθετικούς έχουμε (ίσως ακόμα μια προσθήκη να είναι καλά), αλλά όταν η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας δέν εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα, τι να σου κάνουν οι επιθετικοί που όσα γκολ και να βάλουν τρώμε τα διπλάσια. Η χειρότερη ΑΕΚ που είδα πότε. Ελπίζω στο θαύμα...

Ν.Κ
Τι να σχολιάσουμε ? Αξίζει τον κόπο? Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα που άγγιξε πέρσυ την έξοδο της στο UEFA να βρίσκεται στην Β’΄Κατηγορία? Πώς κατάντησε έτσι η ποδοσφαιρική Λάρνακα?
- Γιατί μειώθηκε φέτος ο προυπολογισμός?
- Γιατί ενώ πέρσυ οι ποδοσφαιριστές μας δια στόματος Κ.Μηνά έδωσαν υπόσχεση ότι δεν θα έπερναν ούτε σεντ από τα πρίμ τους αν δέν τερμάτιζαν στην 1η τετράδα δέν έκαναν φέτος κάτι παρόμοιο? Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν? Και αν το ήξεραν γιατί δεν μας το έιπαν?
- Οι παρωδίες – «ποδοσφαιριστές» που μας έφεραν για μεταγραφές με ποιά κριτήρια ήρθαν?
- Κατέχει τελικά κανένας σε όλοκληρο το οικοδόμημα της ΑΕΚ το παραμικρό από ποδόσφαιρο?
- Τελικά τι γίνεται με τα οικονομικά μας? Κάποιοι μας κοροιδεύουν? Κάποιοι έφαγαν καλά?
- Φτέει ο Θωμάς?
- Ο Σοφοκλέους ποιός είναι?
- Ο Κατσαβάκης γιατί ήρθε?
- Γιατί δεν βάζει κανένας πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές?

Έχουμε σαν Λαρνακείς μια αρρωστημένη νοότροπια ηττοπάθειας. Το τί γίνεται φέτος πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω... ΟΛΟΙ έχουμε μερίδιο ευθύνης..Ακόμα και εμείς οι απλοί οπαδοί που δεν αντιδρούμε δυναμικά...Που δεχτήκαμε την μοίρα μας σαν αρνάκια....

Καλήνυχτα σας και «καλές» γιορτές

EVREOS.AE
Φίλοι συναγωνιστές. Τραγωδία. Ξεκινώ με τον προπονητή. Ο άνθρωπος ΔΕΝ φταίει σε τίποτε. Φταίνε απλά τούτοι που τον εφέραν. Βλέπετε ο Λούης εν μας έκαμνεν. Εθέλαμεν τον Μουρίνιο της κύπρου. Έχω την εντύπωση ότι με τον Λούη θα κερδίζαμε άνετα διότι η ομάδα δεν θα διασυρώταν όπως έγινεν ψές. Δράμαν η απόδοση. Ότι έκτισαμεν σε 2 αγωνιστικές το καταστρέψαμε σε 90 λεπτά. Ακίνδυνοι επιθετικά ,ανύπαρκτοι στο κέντρο. Οι μόνοι που διασώθηκαν για μένα ήταν ο Veiga o Abraham και κάπως ο Pergl. O Magno επερπάταν ο Νuafor εν για τα παναύρκα ο Atorno του ύψους και του βάθους ο Μesika xωρίς παιχνίδια στα πόδια του έκαμεν ότι μπορούσε o Kατσής όσον έπεξε ίταν τραγικός και αν με ρωτάτε χαλάλιν του εκείνου που θα τον αγοράσει. Τα ταλέντα φίλοι μου δεν είναι σαν τον Κατσή είναι σαν τον Χριστοφή της Ομόνοιας. Ταλέντα σαν τον Κατσή είχαμεν πολλά όλα όμως εξαφανιστήκαν. Βλέπε Κούλλης Παύλου που βράζει τον πάγκον της ομόνοιας. Εν πάση περιπτώση προσοπική μου άποψη είναι ότι είμαστεν με τα 2 πόδια πλεόν στην Β κατηγορία. Δεν πιστεύω να έχουμε τις δυνάμεις να σωθούμε. Ούτε οι ίδιοι οι παίχτες (ps τους παραπάνω θα τους χαρακτήριζα μισθοφόρους που η μόνη τους έγνοια είναι το φακελλούιν τέλος του μήνα) έχουν πίστη ότι θα σωθούμε. Με μια απλή ματιά στο πρόγραμμα μας καταλαβένετε όλοι γιατί τα λέω τώρα αυτά που λέω. Μπορούμε να κερδίσουμε ΑΠΕΠ στο τσίρειο? ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ. Μπορούμε στην επόμενη αγωνιστική να κερδίσουμε τιν ΔΟΞΑ στο μακάριο? ΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΜΠΕΣ. Με άλλα λόγια η τραγωδία ετέλιοσεν ψές φίλοι μου. Τετέλεσθε. Έναν πεθαμένο όσον και αν προσπαθήσεις είναι αδύνατον να τον επαναφέρεις στη ζωή. Και εμάς φίλοι μου η όμαδα μας είναι κλινικά νεκρή εδώ και πάρα πολλή καιρό. Το είπα ξανά και θα το ξαναπώ. Είμαστεν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος με διαφορά. Γιατί να πάει κάποια άλλη ομάδα Β κατηγορία και όχι εμείς. Αυτές είναι οι σκέψεις μου αν σε κάτι που είπα φίλοι μου διαφωνήτε σαν γνήσιοι αεκτζήδες τότε λυπάμε. Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή αλλά δυστυχός η ομάδα μας τελικά ήταν ότι δίποτε άλλο από πολύ σκληρή για να πεθάνει. Πέθανε εδώ και αρκετό καιρo.LARNAKA 4 EVERShare this Article on :

11 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

An mas dialisoun tin AEK tha minoun monoi tous. Afto prepi na ine to minima pou dinoume ston Fantousi kai tin parea tou pou prospathoun na diemvolisoun tin omada mas. Ida na dialiete i omada pou ipostiriza apo 5 hronwn kai den prokite na anektw na dialithi kai i metaksiliksi tou POL kai tis EPA. Giati peri aftou prokite i AEK! Prepi na diafilaksoume tin AEK. Kai gia osous elpizoun na dimiourgithi mia nea ishiri omada pou tha antikatastisi AEK kai ALKI eksigoume: H AEK meta apo tosa chronia katafere na sispirwsi girw sto 70 tis ekato twn opadwn tou POL kai tis EPA. An mas ksanadialisoun kai epidi o kosmos den anehete na ton ksegeloun "ksana tze ksana", h nea omada den tha sispirwsi oute to 50 tis ekato tis ALKIS kai AEK. Gi afto, osoi eksipiretoun afti tin idea den ine mono ksekathara ehthroi tis AEK, alla ine kai aitherovamones an nwmizoun oti afti i nea omada mpori na sispirwsi ti Larnaca. Ena 50 tis ekato tis ALKIS tha pai kathara pleon me OMONIA pou mallon perni prwtathlima fetos, kai ena megalo pososto twn AEKtsidwn an dialithi i AEK tha ta paratisi. Polloi apo tous pio neous mallon tha pane kai pros Anorthwsi meria, afou i teleftea edrevi stin poli mas gia 35 chronia pleon kai sta miala pollwn newn ine praktika mia topiki mas omada, enw tin idia stigmi vriskete stis iperdinamis tou kipriakou podosfairou. Minete konta stin AEK loipon. Chriazomaste na kseperasoume tin AEP kai na kontepsoume stin APEP. Me afta tha swthoume. Pame gia niki sto tsirio epi tis APEP!
Prwin epaitis nin AEKTSIS.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ο κυ Κασιανός πρέπει να ξεκινήσει από τα στοιχειώδη του Ποδοσφαίρου (Κοντινές Πάσες σωστές, πως να μαρκάρουν, πως να διώχνουν την μπάλα σωστά, πως να σημαδεύουν τα δίχτυα σωστά κ.α). Η ομάδα πέζει μόνα 15-20 λεπτά όλο το παιχνίδι. Τον υπόλοιπο χρόνο τρέχει το αντίπαλο από πίσω (οποιοσδήποτε και αν είναι). Δεν θα σχολιάσω το αντιποδόσφαιρο που πέζει η Πέγεια (πέφτανε συνεχώς κάτω), γιατί εμείς ήμασταν απαράδεχτοι. Δεν γίνετε να τρως τέρμα από Πέγεια και να πανικοβάλλονται τόσο πόλύ. Η όμαδα για να φέρει τα πάνω της πρέπει να κάνει 2-3 συνεχόμενες νίκες (ΑΝ κάνει). Επίσης επιδή πιστεύω ότι όλα κσεκινούν από την άμυνα, χρειαζόμαστε άμεσες αλλαγές στο μεσο-αμυντικό μας χώρο. Επιθετικούς έχουμε (ίσως ακόμα μια προσθήκη να είναι καλά), αλλά όταν η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας δέν εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα, τι να σου κάνουν οι επιθετικοί που όσα γκολ και να βάλουν τρώμε τα διπλάσια. Η χειρότερη ΑΕΚ που είδα πότε. Ελπίζω στο θαύμα...

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

file mou i omada plironi amarties tou kalokairiou kai genika tis tote dioikisis! dio3ane pextes pou kanane diafora stin omada kai legane 8a feroume kati kalitero apo afto pou ixame.oles aftes tis agonistikes vlepame oti i omada isterouse sto portati kai stin epi8esi sto portari omologo me ton antamovits mas vgike lira ekato an ton ixame apo tin arxi 8a imastan se diaforetiki 8esi, stin epi8esi omos den imaste apilitiki pane oi pextes stin perioxi kai den exi ena an8ropo na tin kountisi mesa kai aporo i tote dioikisi ti kinisis ekane se afto 8ema. merikoi apo tin tote dioikisi exoune to 8rasos kai erxonte sto gipedo na vlepoune tin omada tin opia i idioi tin exoun dialisi!
tora afto pou xriazete i omada ine stiri3i 3ero polli 8a me pite trello na mou pite posi stiri3i alla pedia etsi ine prepi na minoume konta tous na afisoume to neo texniko team na kani ti doulia tou kai opou vgi kai apo tin alli tin dioikisi na tin afisoume na kanoume oti nomizi sosto ekini, ELEOS re pedia x8es itane to xirotero pragma na akouo atoma na ta exoune me trepidi,pelekano kai franko aftoi ine pou ixane ta kotsia kai valane to kefali kato kai 8eloun na kanoune mia omada dinati ELEOS oxi enantio tous idame megaloparagontes pou den kontevoune stin omada afiste ta pedia na kanoune oti nomizoun osi nomizoun pos kanoune la8os as pane ekini na analavoune!

Ανώνυμος είπε...

Τι να σχολιάσουμε ? Αξίζει τον κόπο? Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα που άγγιξε πέρσυ την έξοδο της στο UEFA να βρίσκεται στην Β’΄Κατηγορία? Πώς κατάντησε έτσι η ποδοσφαιρική Λάρνακα?
- Γιατί μειώθηκε φέτος ο προυπολογισμός?
- Γιατί ενώ πέρσυ οι ποδοσφαιριστές μας δια στόματος Κ.Μηνά έδωσαν υπόσχεση ότι δεν θα έπερναν ούτε σεντ από τα πρίμ τους αν δέν τερμάτιζαν στην 1η τετράδα δέν έκαναν φέτος κάτι παρόμοιο? Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν? Και αν το ήξεραν γιατί δεν μας το έιπαν?
- Οι παρωδίες – «ποδοσφαιριστές» που μας έφεραν για μεταγραφές με ποιά κριτήρια ήρθαν?
- Κατέχει τελικά κανένας σε όλοκληρο το οικοδόμημα της ΑΕΚ το παραμικρό από ποδόσφαιρο?
- Τελικά τι γίνεται με τα οικονομικά μας? Κάποιοι μας κοροιδεύουν? Κάποιοι έφαγαν καλά?
- Φτέει ο Θωμάς?
- Ο Σοφοκλέους ποιός είναι?
- Ο Κατσαβάκης γιατί ήρθε?
- Γιατί δεν βάζει κανένας πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές?

Έχουμε σαν Λαρνακείς μια αρρωστημένη νοότροπια ηττοπάθειας. Το τί γίνεται φέτος πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω... ΟΛΟΙ έχουμε μερίδιο ευθύνης..Ακόμα και εμείς οι απλοί οπαδοί που δεν αντιδρούμε δυναμικά...Που δεχτήκαμε την μοίρα μας σαν αρνάκια....

Καλήνυχτα σας και «καλές» γιορτές
Ν.Κ

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές. Τραγωδία. Ξεκινώ με τον προπονητή. Ο άνθρωπος ΔΕΝ φταίει σε τίποτε. Φταίνε απλά τούτοι που τον εφέραν. Βλέπετε ο Λούης εν μας έκαμνεν. Εθέλαμεν τον Μουρίνιο της κύπρου. Έχω την εντύπωση ότι με τον Λούη θα κερδίζαμε άνετα διότι η ομάδα δεν θα διασυρώταν όπως έγινεν ψές. Δράμαν η απόδοση. Ότι έκτισαμεν σε 2 αγωνιστικές το καταστρέψαμε σε 90 λεπτά. Ακίνδυνοι επιθετικά ,ανύπαρκτοι στο κέντρο. Οι μόνοι που διασώθηκαν για μένα ήταν ο Veiga o Abraham και κάπως ο Pergl. O Magno επερπάταν ο Νuafor εν για τα παναύρκα ο Atorno του ύψους και του βάθους ο Μesika xωρίς παιχνίδια στα πόδια του έκαμεν ότι μπορούσε o Kατσής όσον έπεξε ίταν τραγικός και αν με ρωτάτε χαλάλιν του εκείνου που θα τον αγοράσει. Τα ταλέντα φίλοι μου δεν είναι σαν τον Κατσή είναι σαν τον Χριστοφή της Ομόνοιας. Ταλέντα σαν τον Κατσή είχαμεν πολλά όλα όμως εξαφανιστήκαν. Βλέπε Κούλλης Παύλου που βράζει τον πάγκον της ομόνοιας. Εν πάση περιπτώση προσοπική μου άποψη είναι ότι είμαστεν με τα 2 πόδια πλεόν στην Β κατηγορία. Δεν πιστεύω να έχουμε τις δυνάμεις να σωθούμε. Ούτε οι ίδιοι οι παίχτες (ps τους παραπάνω θα τους χαρακτήριζα μισθοφόρους που η μόνη τους έγνοια είναι το φακελλούιν τέλος του μήνα) έχουν πίστη ότι θα σωθούμε. Με μια απλή ματιά στο πρόγραμμα μας καταλαβένετε όλοι γιατί τα λέω τώρα αυτά που λέω. Μπορούμε να κερδίσουμε ΑΠΕΠ στο τσίρειο? ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ. Μπορούμε στην επόμενη αγωνιστική να κερδίσουμε τιν ΔΟΞΑ στο μακάριο? ΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΜΠΕΣ. Με άλλα λόγια η τραγωδία ετέλιοσεν ψές φίλοι μου. Τετέλεσθε. Έναν πεθαμένο όσον και αν προσπαθήσεις είναι αδύνατον να τον επαναφέρεις στη ζωή. Και εμάς φίλοι μου η όμαδα μας είναι κλινικά νεκρή εδώ και πάρα πολλή καιρό. Το είπα ξανά και θα το ξαναπώ. Είμαστεν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος με διαφορά. Γιατί να πάει κάποια άλλη ομάδα Β κατηγορία και όχι εμείς. Αυτές είναι οι σκέψεις μου αν σε κάτι που είπα φίλοι μου διαφωνήτε σαν γνήσιοι αεκτζήδες τότε λυπάμε. Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή αλλά δυστυχός η ομάδα μας τελικά ήταν ότι δίποτε άλλο από πολύ σκληρή για να πεθάνει. Πέθανε εδώ και αρκετό καιρo.
LARNAKA 4 EVER

Ανώνυμος είπε...

kalispera paidia. kostas. telika mas efteksan oloi oi ipolipoi ektos apo tous pragmatikous ipaitious. mas eftekse o proponitis pou den mporei na kooutsarei ena matso kreata, mas ftene o trepidis kai oi parea tou pou analavane tin omada sta diskola eno oloi oi ipolipoi kanan toumpeki. poso axaristoi eimaste telika. ta koproskila pou ftasane tin omada sto xeilos tou gkremou pios tha tous katigorisei???? erxonte gipedo kai vlepoun tous gelious pou kouvalisan mesa stin omada kai emeis ta arnia to anexomaste kai malista katakrinoume olous tous allous ektos apo tous alithinous ftextais. e eimaste arnia. oti mas kanoun kala na pathoume

Ανώνυμος είπε...

To provlima tis omadas entopizete kata tin diki mou gnomi stous pektes pou irthan to kalokeri ( Mesika, Nwafor, Mendes, Moselin, Bobok, Mayebi, Abraham ) pektes akrivopliromeni mou anevasan to budget kata 40% apo persi ke den exoun prosferi tipota stin omada, ke o erxomos tou katsavaki.

O Katsavakis ke afta pou sas leo ine 100% alithina KATASTRPSE tin omada, meta ton agona me ton apollona dektike protasi apo ton Irakli ke epidi i diikisi tou ipe oxi ekane oti mporouse gia na anagkasi tin diikisi na ton apolisi.

Tsakothike me olous tous pektes, estine tin omada lathos xasame simantikous vathmous ke sto telos pire tis 35,000 euro prokatavoli ke tin ekane gia ton Irakli.

I megaliteri omos zimia pou ekane ine oti eklepse ton programatismo tis omadas mas kanontas protasi ston Welligton, pou tou ixame kani protasi apo ta mesa Noemvriou, ixe sinantisi mazi tou melos tis diikisis stin athina ton niovri, alla o katsavakis theorise sosto oti eprepe xthes na tou kani protasi o Iraklis to idio ekane ke me ton Da Costa tou Apolona...

Elpizo na min proxorisi ke na to keni ke me allous pektes, o Katsavakis mas katastrepse oti kalo ipirxe stin omada ke oti elpides ixame na apoktisoume kalous pektes to genari.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑ8ΜΗΣΗ, ΚΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΗ - ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ, ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΩ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΕΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ, ΟΙ 20 ΜΕ 30 ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝ ΧΟΛ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΧΟΛ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ, ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ! ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΤΙΝΟ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ Η Η ΟΣΙΑΝ ΤΑΝΚΕΡΣ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΤΑΠΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ!
KITION EAGLE

Ανώνυμος είπε...

Τι να γραψει κανεις. Με ποιο κουράγιο να μιλησης για την αγαπημενη σου ομαδα μετα απο αυτα που ειδαμε το Σαββατο. Το χειροτερο λαθος θα ηταν να στρεψουμε τα πυρα στα 3 ατομα που αναλαβαν την ΑΕΚ σε αυτη την δυσκολη κατασταση. Δεν την αναλαβαν για τη δημοσιοτητα την αναλαβαν γιατι υπεραγαπουν αυτη την ομαδα, διοτι θελουν να την σωσουν. Πρεπει να τους συμπαρασταθουμε σε αυτη την τραγικη στιγμη, λαθη κανουμε ολοι, και αυτοι θα κανουν, αλλα τα λαθη τους ειναι απο αγαπη και μονο για την ομαδα. Δεν εχουμε την πολυτελεια να τους διωξουμε και αυτους.
Οσον αφορα της ελπιδες σωτηριας, εγω πιστευω οτι υπαρχουν, το ξερω οτι ειναι δυσκολω να μην εισαι εκνευρισμενως, στεναχωρεμενος με ολα αυτα, αλλα δεν πρεπει να αφησουμε την ομαδα μονη. Πρεπει και στο Τσιρειο να ειμαστε ολοι εκει, οχι για τους παικτες, οχι για τον Κασιανο, αλλα για εμας ολους που πονουμε αυτη την ομαδα, για την ιδεα που λεγετε ΑΕΚ. Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε το κουραγιο, εγω το εχω και ολοι πρεπει να το βρουμε. Πρεπει να πιστεψουμε οτι ΔΕΝ θα παμε υποβαθμιση, καθε παιχνιδι απο εδω και περα ειναι τελικος, μην αφησετε την ομαδα μονοι. Πρεπει να μαζεψουμε οτι κουραγιο μας εχουν αφηση και να παμε συσσωμη στο Τσιρειο, στο Μακαρειο και σε ολους του 12 τελικους που εμειναν, το χρωσταμε πρωτα σε μας και μετα στην ΑΕΚ και στην Πολη μας.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ.
επα 1994

Ανώνυμος είπε...

Πριν καμμιά πενηνταριά χρόνια (και βάλε..)άρχισα να πηγαίνω με τον μακαρίτη τον γέρο μου και βλέπαμε την ΕΠΑ. Από ότι θυμούμαι είχαμε πάντοτε τα ίδια προβλήματα.. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο με 'μεγάλες' ομάδες, βεβαίως δεν τα καταφέρναμε να νικήσουμε, και δεν παίζαμε με τες μικρές. Το ίδιο βιολί συνεχίζεται. Πολλές φορές άκουσα τον γέρο μου να λέει ότι εν θα ξαναπάει σε αγώνα. Το ίδιο λέω κι εγώ τώρα. Ευτυχώς όμως δεν ακούω στον εαυτό μου πάντα (όπως τότε κι ο παπάς μου), και πάντα νοιάζομαι για την ομάδα μου, την ΑΕΚ. Και πάντα με τρώει το μαράζι. Είναι καιρός να χρούμε και μεις λίγο... Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ήθε ο Θεός να μας χαρίσει ευτυχισμένες μέρες το 2009.
Γλαύκος Γ.

Ανώνυμος είπε...

Η τραγική πορεία της Α.Ε.Κ που άρχισε το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε στο παιχνίδι με την Πέγεια. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα αυτή με τέτοια παρουσία στο παιχνίδι που ήταν το πιο σημαντικό στην ιστορία της Α.Ε.Κ. έχει πιθανότητες να σωθεί. Η παρουσία της πλειονότητας των μισθοφόρων παιχτών ήταν απογοητευτική και δεν αφήνει ελπίδες για κάτι καλύτερο. Ας το χωνέψουμε είμαστε είδη στην β κατηγορία πριν αρχίσει αυτό το πρωτάθλημα.

Τα νέα παιδιά που ανάλαβαν την Α.Ε.Κ σε αυτή την περίοδο είναι ήρωες και πρέπει να τους στηρίξουμε. Όμως όταν βρίσκεσαι υπό πίεση τότε είσαι πιο επιρρεπής στα λάθη και αυτό δυστυχώς έγινε με την αλλαγή του Λούη Στεφανή. Ο Λούης μέσα σε 2 αγωνιστικές άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας. Είδαμε μια Α.Ε.Κ να παίζει με Ομόνοια και με Ανόρθωση πολύ καλό ποδόσφαιρο. Απλά αν είχαμε ένα σκόρερ θα παίρναμε βαθμούς από τα 2 παιχνίδια. Είδα αυτοματισμούς, κάθετες μπαλιές, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Αυτό που μας έλειπε ήταν ο σκόρερ. Στο παιχνίδι με Πέγεια όλα αυτά έλειπαν από την ομάδα. Είδα μια Α.Ε.Κ να παίζει ανορθόδοξα με σέντρες στην περιοχή του αντιπάλου, και αντί να πάρει η ομάδα τα πάνω της από το γλήγορο τέρμα έπαθε καθίζηση .Στο δεύτερο μέρος δεν απείλησε η ομάδα(2 σουτ προς το τέλος μόνο έγιναν) παρά το γεγονός ότι παίζαμε με παίχτη παραπάνω.

Παρά την καθολική υποστήριξη του κόσμου και της παραίνεσης όπως παραμείνει ο Λούης Στεφανή, εντούτοις προχώρησαν στην απομάκρυνση του στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της Α.Ε.Κ. Με πιο σκεπτικό προέβησαν σε αυτή την ενέργεια την στιγμή που η ομάδα άρχισε να παίρνει στροφές με Λούη στον πάγκο; Ακόμα πιο τραγικό λάθος ήταν η πρόσληψη Κατσαβάκη. Ίσως αν άφηναν τον Λούη από τότε, ίσως η θέση μας να ήταν διαφορετική. Δεν έχω τίποτε εναντία του Κασσιανού, αλλά η χρονική στιγμή που τον φέρανε είναι λανθασμένη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς σε αυτή την φάση που είμαστε, και δυστυχώς στο κομβικό αυτό παιχνίδι έγιναν πειραματισμοί από Κασσιανό.

Από το καλοκαίρι αλλάξαμε 4 προπονητές, 3 διοικήσεις. Είναι καιρός από την νέα διοίκηση να επιβάλει επιτέλους και χρηματικές ποινές σε αυτούς τους χρυσοπληρωμένους μισθοφόρους που κάνουν τουρισμό στην Λάρνακα. Όσοι δεν παίζουν υπάρχουν και τα νομικά παραθυράκια να τους στείλουν σπίτι τους. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να εκλείψουν. Απλά εγώ δεν μπορώ να δεχτώ μια ομάδα όπως ο Εθνικός, να είναι τέταρτος και να πηγαίνει καλά ενώ εμείς μια ολόκληρη πόλη να μην μπορούμε να έχουμε μια ομάδα που να παίζει αξιοπρεπώς. Το έχω πει και πριν: Μόνο αν μπουν άτομα που θα αγαπούν την ομάδα θα πάμε μπροστά. Δεν χρειάζονται τεράστια ποσά για έχεις καλή ομάδα και αυτό το μας το αποδεικνύει ο Εθνικός, ΑΠΕΠ, Δόξα, Α.Ε.Π. ότι με χαμηλό κόστος μπορεί να κάνεις ομάδα που να παίζει με αξιώσεις. Απλά αν φύγουν αυτοί που χρησιμοποιούσαν την Α.Ε.Κ. για δικό τους όφελος, οι μίζες και τα κουμπαριλίκια που όλοι ξέρουμε ότι υπήρχαν, να μπει στην άκρη ο εγωισμός και οι βεντέτες, τότε θα πάμε μπροστά.

Πιστεύω ότι οι 3 που ανάλαβαν την Α.Ε.Κ. είναι ήρωες για αυτό πρέπει να τους στηρίξουμε. Σίγουρα η καλοπροαίρετη κρητική θα βοηθήσει ώστε να μην επαναληφθούν τα τραγικά λάθη του παρελθόντος. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να φανταστώ την ένωση μας με ΑΛΚΗ γιατί αυτό θα είναι το τέλος της Λάρνακας στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ίσως η Β κατηγορία να είναι η αρχή της αφύπνισης μας ώστε να χτίσουμε μια καινούργια Α.Ε.Κ που όλοι θα είμαστε περήφανοι. Μια Α.Ε.Κ που θα είναι αντάξια της ιστορίας μας και της πόλης μας των 4000 χρόνων. Η Α.Ε.Κ. είναι η ιστορία της πόλης μας για αυτό ποτέ δεν πρέπει να την αφήσουμε να χαθεί. Η Α.Ε.Κ. είναι η Ε.Π.Α ο Πιολάς, ο Ζήνων, ο Κίμων που νεκρός ενίκα. Είναι οι Φοινικούδες, η Αλική, ο Τεκκές, ο Αης Λάζαρος, το κάστρο, το αρχαίο Κίτιον και όλα αυτά που πρέπει να μας κάνουν περίφανους που είμαστε Σκαλιώτες. Εμείς η λίγοι που δεν έχουμε την ηττοπάθεια που καβαλούν δυστυχώς ορισμένοι συμπολίτες μας, ας είμαστε ο πυρήνας που θα αφυπνίσει την Σκάλα και θα δείτε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Λούης

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.