News Update :

Γυάλινη σφαίρα Νοεμβρίου

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Γυάλινη σφαίρα, λοιπόν! Την τρίβουμε, την τρίβουμε, την τρίβουμε (ενίοτε και με famozo) ώσπου να μας αποκαλύψει το μέλλον! Με έναν μυστηριώδη και ανεξήγητο τρόπο μας το παρουσιάζει αλληγορικά και συμβολικά διεγείροντας τη φαντασία μας για να βγάλουμε άκρη. Ας την αφήσουμε λοιπόν να μας μαρτυρήσει τις ποδοσφαιρικές αλήθειες του Νοεμβρίου...





7η αγωνιστική ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΑΕΚ
Με πολλές ελλείψεις παρατάσσεται ο Απολλωνας και έτσι το έργο της ΑΕΚ γίνεται ευκολότερο. Στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας κάθεται ο 3ος προπονητής που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Κίρζη. Ο Κίρζης θα εκτελεί χρέη προπονητή, παράγοντα, σικλέρ και καττινιέρη. Ο Κρίστης Θεοφίλου αποκλείεται από τον αγώνα διότι βρέθηκε θετικός σε αφλατοξίνες λόγω υπερβολική δόσης γάλακτος (έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο παίκτης θεάθηκε να πίνει 2 κασόνια “Milko”). Ο Σανγκόι όλη την εβδομάδα έκανε προπόνηση με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα και έτσι κρίνεται ανέτοιμος να βοηθήσει. Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΚ κερδίζει χαλαρά με 0-4. Στο τέλος του αγώνα ο τέως εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Πάυλος Αριστοδήμου δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο Απόλλωνας είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και αυτό θα αποδειχθεί εν έτη 2145.

8η αγωνιστική ΑΕΚ – ΑΕΛ
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει με πολύ καλή ψυχολογία την πρωταθλήτρια πρεμιέρας ΑΕΛ. Με ένα δυνατό ξεκίνημα η ΑΕΚ αναγκάζει τον Εμπέντε να μαζέψει 2 φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Ο τηλεοπτικός φακός δείχνει τον Καμερουνέζο πορτιέρο να λέει στους παίκτες της ΑΕΚ ότι στο τρίτο γκολ θα θυμώσει!!! Λίγο πριν το ημίχρονο ο Μηνά σημειώνει το 3-0 και ο Εμπέντε ξεσπά σε λυγμούς. Ο προπονητής της ΑΕΛ Λ. Μαυρουδής ξεκινά το Β’ ημίχρονο με τον Πάνο Κωνσταντίνου στη θέση του απαρηγόρητου Πιέρ Εμπέντε. Ο Πάνος Κωνσταντίνου σαφώς αγχωμένος δέχεται 2 αστεία γκολ σε ένα deja vu του περσινού 0-2 μέσα στο Τσίρειο! Το μόνο που καταφέρνει η ΑΕΛ είναι να μειώσει σε 5-1 με τον ποδοσφαιρικό αστέρα της Λεμεσού, της Παλώδιας και του Κολοσσίου, Χούλιο Γκαρσία Μεσόνες. Την επόμενη ημέρα όλα τα έντυπα κυκλοφορούν με τον τίτλο «Μεσόνες: η δικαίωση!».

9η αγωνιστική ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ
Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα και στις τουαλέτες των φιλοξενουμένων παικτών σχηματίζεται ουρά! Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ περιμένουν αναψοκοκκινισμένοι τη σειρά τους για να μπουν μέσα. Όπως δηλώνουν στα ΜΜΕ την προηγούμενη νύχτα τους επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο ένας καλοκάγαθος παππούς που τους έδωσε τα περίφημα λουκούμια Γεροσκήπου "Mitas delights" για να τους φιλέψει! Ο πρόεδρος της ΑΕΚ διαμαρτύρεται στον διαιτητή ότι μυρίζει προβοκάτσια, ενώ ο διαιτητής του απαντά ότι... κάτι άλλο του μυρίζει. Ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου και πάσεις Κύπρου ζητά επειγόντως να κλείσουν το παράθυρο της τουαλέτας αλλιώς δεν θα επιτρέψει να ξεκινήσει ο αγώνας και θα στείλει την ΑΕΚ στη δικαστική! Με αυτές τις συνθήκες η ΑΕΚ παρατάσσεται με τη δεύτερη ομάδα που έρχεται εσπευσμένα από τη Λάρνακα με απευθείας πτήση των κυπριακών αερογραμμών. Οι νεαροί σε ρυθμό ρελαντί κερδίζουν καθαρά με 0-3 και δίνουν απαντήσεις σε όσους δεν τους εμπιστεύονται.

10η αγωνιστική ΑΕΚ – ΑΕΠ
Οι ομάδες μπαίνουν μέσα και ξαφνικά σε όλη την κερκίδα της ΑΕΚ ηχεί το γνωστό σύνθημα «Μπα, Μπα, Μπα...». Ο αγώνας ξεκινά και μόλις στο 1ο λεπτό μετά από διώξιμο του Σισέ η μπάλα κτυπά καταλάθος στον Ισμαήλ Μπα, που έτρεχε όπως τον Βέγγο στην επίθεση, και καρφώνεται στα δίχτυα του ανυπεράσπιστου Λίλιτς (ναι, είναι η πρώτη εμφάνιση του 4ου τερματοφύλακα της ΑΕΚ). Το 0-1 για την ομάδα της Πάφου είναι γεγονός! Η κερκίδα της ΑΕΚ δονείται από το σύνθημα «Μπα, Μπα, Μπα...». Ευτυχώς για την ομάδα της Λάρνακας η ισοφάριση έρχεται γρήγορα. Στο 10ο λεπτό ο Νουαφόρ με απευθείας κτύπημα φάουλ ισοφαρίζει. Η κερκίδα της ΑΕΚ δονείται από το σύνθημα «Μπα, Μπα, Μπα...». Με το 1-1 κλείνει το ημίχρονο. Κατά την αποχώρηση των παικτών παρατηρούνται αγκαλίτσες και φιλάκια μεταξύ του Μπα και του Σισέ με τους πρώην τους συμπαίκτες. Η κερκίδα της ΑΕΚ δονείται από το σύνθημα «Μπα, Μπα, Μπα...». Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίζεται ωραίο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ καταφέρνει και παίρνει τη νίκη με το στενό 2-1 χάρις σε ένα αυτογκόλ του Σισέ στο τελευταίο λεπτό. Η κερκίδα της ΑΕΚ δονείται από το σύνθημα «Μπα, Μπα, Μπα...». Ο ίδιος ο Σισέ στη δημοσιογραφική διάσκεψη δηλώνει ότι είχε χρέος να βάλει επιτέλους και ένα γκολ... για την ΑΕΚ! Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ έχουν μαζευτεί έξω από το γήπεδο και φωνάζουν το σύνθημα «Μπα, Μπα, Μπα...»!!!!!





.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ne kai ton mai ena panagirizoume protathlima!!

o theos na vali to sheri tou dioti imasten stin akri tou gremou kai allo ena stravopatima kai ena dokoume mesa.

prosopika aurio me ton apollona pisteuo oti ena palepsi i omada alla an vrethoun se kali mera 2-3 podosferistes tou apollona ena fame 2-3 goals. i amina mas distixos ine aniparkti. an den veltiothi etsi ena exoume

imaste omada pou vali ena kai prepei na men dexete goal. alla distixos piso imaste polla asximoi.

elpizo o neos coach na veltiosi kapia pramata.
kyriakos

Ανώνυμος είπε...

apistefta oreo epe8ana pou ta gelia...
sovara ekame 10 lepta na stamatisi i kkele mou na poni..!! :P
sigxaritiria ston zapatista k to evrimatiko mialo tou..

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.