News Update :

It's party time!

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Ωραία μουσική, άφθονο ποτό και έντονος παλμός ήταν τα στοιχεία που διέκριναν το χθεσινοβραδινό beach party που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ. Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια που σίγουρα δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη...

Το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησε με όρεξη και φαντασία τις υποχρεώσεις του διοργανώνοντας για πρώτη φορά, εάν δεν απατώμαι, beach party. Το party τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του σωματείου Θ. Κυριάκου, ο Αντρέας Καβαλλάρης και ο αρχηγός της ομάδας Κ. Μηνά εκπροσωπώντας τους παίκτες, οι οποίοι έδειξαν με την παρουσία τους ότι πράγματι σέβονται τις προσπάθειες των οργανωμένων οπαδών. Θα ήταν προτιμότερο πάντως εάν κατόρθωναν τελικά να παρευρεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα οι νεοφερμένοι ώστε να γνωριστούν με τον κόσμο.


Τέτοιες συναθροίσεις, πέραν από τη διασκέδαση, συμβάλλουν κατά τη γνώμη μου και στα εξής:

- Δένουν μια ομάδα. Όσοι εργάστηκαν γι’ αυτό το party σίγουρα δέθηκαν περισσότερο και ένιωσαν υπεύθυνα άτομα ενός συνόλου.

- Συσπειρώνουν τους οπαδούς. Οι οπαδοί έχουν την ευκαιρία μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να αναπτύξουν φιλίες.

- Προωθούν την εικόνα της ΑΕΚ. Ένα beach party αποτελεί μέρος των μικρών τρικς που προσθέτουν κάτι περισσότερο στην εικόνα του σωματείου. Δεν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότερα σωματεία οργανώνουν parties κάθε καλοκαίρι.

- Δίνουν έσοδα στο Συ.Φι. Αναμφίβολα ένα party δίνει έστω και ορισμένα λεφτά στο ταμείο των οργανωμένων.

Είμαι σίγουρος ότι οι ιδέες του Συ.Φι. δεν θα σταματήσουν εδώ και θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει με νέες, φρέσκες και ευφάνταστες ιδέες που θα έχουν στόχο το καλό της ομάδας και των οπαδών της! Συγχαρητήρια!



.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.