News Update :

Ο "δαίμων" του... διαδικτύου;

Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με την υπόθεση Mayebi! Είναι διάχυτη η εντύπωση ότι ο παίκτης είναι κλειστός και τον περιμένουμε να προσγειωθεί στο νησί μας μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ψάχνοντας, λοιπόν, στοιχεία για την εκεί του παρουσία, διαπίστωσα ότι ίσως τελικά δεν προσγειωθεί στο νησί μας αλλά... στο Ισραήλ! Τούτη η υπόθεση προκύπτει από την επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων (πατήστε εδώ) και από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν (πατήστε εδώ). Όπως θα παρατηρήσετε η ομάδα του Joslain Mayebi δεν φαίνεται να είναι η ΑΕΚ αλλά η HAKOACH RAMAT GAN (ISRAEL)!!! Το εύλογο ερώτημα που αναφύεται είναι εάν τελικά ο εν λόγω τερματοφύλακας έχει κλείσει στην ομάδα μας ή όχι; Και αν έχει κλείσει γιατί δεν αναφέρεται η ΑΕΚ ως η ομάδα που ανήκει;

Εύχομαι ολόψυχα να πρόκειται για λάθος ή για ελλιπή ενημέρωση εκ μέρους των ιστοσελίδων και τελικά ο Mayebi να έρθει στην ομάδα μας. Σε περίπτωση όμως που οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν, τότε το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στην ομάδα μας δεν θα είναι μεγάλο, αλλά ανυπέρβλητο! Τελικά μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Θα αναμένουμε το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα για να τον δούμε να προσγειώνεται μια και καλή στη Λάρνακα.

* Παρεμπιπτόντως ο Mayebi δεν έπαιξε σε κανένα από τα 3 ματς που έχει δώσει η ομάδα του έως τώρα. Τη θέση του βασικού τερματοφύλακα κατέχει ο Amour Patrick Tingyemb, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ολυμπιακής εθνικής Καμερούν. Μέχρι τώρα το Καμερούν έχει μία νίκη επί της Ονδούρας, μία ισοπαλία με την Κορέα και μία ισοπαλία με την Ιταλία. Τα αποτελέσματα αυτά του έδωσαν την πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 16/8, η ώρα 13:00 Κύπρου τη Βραζιλία.




.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Etsi dilwthike apo tin omospondia tou afou kai arthro pou graftike prin evdomades sto reuters ton parousiase me afti tin israilini omada. En pasi periptwsi, oi agwnistikes tou ipohrewsis teliwsan to savvato, prin 28 wres, kai ipothetw pws an i diikisi ine sovari, o Mayebi tha vriskete Kipro apopse kai na proponithi avrio. Me afta to dedomeno omws den eprepe an apoktithi o epikindina ellipis Boboc.

Ανώνυμος είπε...

O Joslain Mayebi simfwna me tin akolouthi istoselida pou egine update molis simera aniki stin Israelini omada stin opoia dilwthike kai apo tin omospondia tou ws na aniki gia tous Olympiakous. Koitakste pio katw:
http://en.wikipedia.org/wiki/Joslain_Mayebi
Simiwste oti telika den irthe Kipro tin Paraskevi opws graftike sto episimo site tis AEK! Ti simvaini? Parakalw dierevniste! Me ton Boboc estw kai gia merika paignidia, h AEK den pai pouthena fetos.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.