News Update :

Στην Πράγα με την ομάδα!

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Μεθαύριο μεταβαίνει στην Τσεχία η αποστολή της ομάδας μας για να προετοιμαστεί εν’ όψει του επερχόμενου δύσκολου και πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Park Holiday που βρίσκεται λίγο έξω από την Πράγα (15 περίπου χιλιόμετρα) σε ένα... πολύ μικρό χωριουδάκι που ονομάζεται Benice. Στο εν λόγω χωριό κατοικούν μόλις 500 κάτοικοι!

Η θερμοκρασία που κυμαίνεται μεταξύ 20οC και 25οC θεωρείται ιδανική για προετοιμασία ομάδας. Επίσης, το καταπράσινο περιβάλλον θα βοηθήσει τους παίκτες να ηρεμίσουν και να προσηλωθούν στο σκοπό τους που είναι φυσικά η πιο σωστή προετοιμασία για την επερχόμενη σεζόν.

Σίγουρα θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη και να δουν από κοντά τη γέφυρα του Καρόλου, την κεντρική πλατεία με το περίφημο ρολόι, το κάστρο με τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου και άλλα αξιοθέατα. Η Πράγα είναι πραγματικά μια παραμυθούπολη. Μια αυτοκρατορική πρωτεύουσα γεμάτη νερό και πράσινο, γεμάτη χρώματα, μυρωδιές και μουσική, γεμάτη ιστορία αλλά και μέλλον. Νεοκλασικά κτίρια που δεν χορταίνεις να θαυμάζεις, εκατοντάδες μουσεία και χώροι πολιτισμού, καταπράσινα πάρκα είναι ορισμένες από τις μαγικές εικόνες που συναντά κανείς εκεί. Πρόκειται για μια πόλη που όποιος την επισκέπτεται την ερωτεύεται και αναπόφευκτα... επανέρχεται.

Όλες αυτές οι μοναδικές εμπειρίες θα δέσουν τους παίκτες. Θα γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και θα αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Εξάλλου ομάδα σημαίνει κάτι το ενιαίο και για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται χρόνος για γνωριμία και δέσιμο. Μοιραζόμενοι κοινές εμπειρίες το δέσιμο επιτυγχάνεται πιο γρήγορα.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν 26 ποδοσφαιριστές συν η προπονητική ομάδα. Εάν υποθέσουμε ότι θα ταξιδέψουν 32 άτομα, τότε μπορούμε να υπολογίσουμε και το κόστος που χρειάζεται για τη διαμονή και τα εισιτήρια. Η διαμονή για 13 βράδια στοιχίζει περίπου €33 000 και τα αεροπορικά εισιτήρια περίπου €14 500! Συνολικά €47 500 (£27 800). Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που αναμένεται να αυξηθεί εάν συνυπολογίσουμε και δευτερεύοντα έξοδα (αθλητικός εξοπλισμός, λεωφορεία, ενοικίαση αιθουσών κ.ά.). Φυσικά είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα έκλεισε τα εισιτήρια και τη διαμονή σε πιο χαμηλές τιμές και τούτο διότι η αποστολή ταξιδεύει ως γκρουπ. Όμως το κόστος πάλι παραμένει υψηλό και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν άλλοι πόροι για την ομάδα εκτός από τα εισιτήρια διαρκείας. Άρα έχουμε χρέος να βοηθήσουμε κι εμείς την προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας!








.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.