News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Η στήλη αυτή φιλοξενεί πληροφορίες και απόψεις για ποδοσφαιριστές που έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα μας, καθώς και για αυτούς που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Οτιδήποτε αφορά τις μεταγραφές λοιπόν μπορείτε να το μοιραστείτε μαζί μας αφήνοντας το σχόλιό σας ή γράφοντάς μας εδώ τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο θα θέλατε να αναφερθείτε ή έχετε πληροφορίες!

Goncalves Wellington.

Θα είναι άραγε ο πρώτος που θα κάνει check in στην ομάδα μας; Ψάξαμε και βρήκαμε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον «Ουέλι»...


Ο Ουέλιγκτον είναι ένας από τους τέσσερις αρχηγούς του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Γεννήθηκε στις 11-9-1083 στη Βραζιλία και αγωνίζεται ως μέσος (και όχι επιθετικός όπως ακούγεται). Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς επέλεξε να φοράει το νούμερο 11. Τη φετινή χρονιά είχε τις περισσότερες συμμετοχές (27) στην ομάδα του, παρόλο που ξεκίνησε μόνο 15 φορές βασικός. Αυτό σημαίνει ότι πάντοτε η παρουσία του ήταν αναγκαία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Γκολ: 2
Αυτογκόλ: 0
Σουτ στην εστία: 17
Σουτ έξω: 16
Κεφαλιές στην εστία: 6
Γκολ ανά σουτ: 1 προς 20
Κλεψίματα: 25
Φάουλ κατά: 52
Φάουλ υπέρ: 45
Ασίστ με γκολ: 4
Ασίστ χωρίς γκολ: 3
Πέναλτι που εκτέλεσε: 0
Χαμένες ευκαιρίες: 5
Κίτρινες κάρτες: 3
Κόκκινες κάρτες: 0
Λάθη: 85
Παιχνίδια: 27
Βασικός: 15
Χρόνος συμμετοχής: 1582 λεπτά

Συμπεράσματα:
Δεν δέχεται εύκολα κάρτες. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν έχει τραυματισμούς θα τον έχουμε στην ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Δεν είναι γκολτζής. Μόλις δύο γκολ σε 27 συμμετοχές. Επίσης, σκοράρει 1 φορά σε κάθε 20 σουτ που επιχειρεί.
Επιθετικός. Είναι επιθετικός παίκτης και αυτό φαίνεται από τα πολλά σουτ που επιχειρεί. Τα μισά σουτ που επιχειρεί είναι στην εστία, ποσοστό πολύ καλό. Οι κεφαλιές απ’ ότι φαίνεται δεν είναι το ατού του.

ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο ίδιος δήλωσε στο πρόσφατο παρελθόν ότι αγαπά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αυτό είναι φυσιολογικό διότι αγωνίζεται εκεί από το 2002! Μάλιστα σε ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε φέτος έτρεξε προς την κερκίδα και έδειχνε με περηφάνια το έμβλημα της ομάδας! Επίσης, σε ένα από τα τελευταία ματς όταν τα περιθώρια για την ομάδα του στένεψαν, μετά το τέλος του αγώνα προέβηκε σε δηλώσεις με δάκρυα στα μάτια! Πρόκειται για κινήσεις πραγματικά συγκινητικές που εμείς δυστυχώς σπάνια τις ζούμε με τους παίκτες μας... Ας ελπίσουμε ότι ο «Ουέλι» την επόμενη χρονιά θα πανηγυρίζει προβάλλοντας το έμβλημα με τον Κίμωνα!

Παρόλο όμως το δέσιμό του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν γλίτωσε και το γιουχάισμα από τους οπαδούς της ομάδας του. Τον περασμένο Δεκέμβρη δέχθηκε τα πυρά όταν θεωρήθηκε ότι είχε μειωμένη απόδοση επειδή έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες. Ο προπονητής του τον κάλυψε πλήρως χαρακτηρίζοντας τη στάση των οπαδών ως απαράδεκτη. Πάντως, εάν συνεχίσει στην ομάδα μας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να «προσαρμοστεί» σ’ αυτό, επειδή και η κερκίδα μας φημίζεται για το γιουχάισμα των παικτών!

Για του χρόνου:
Φαντάζομαι ότι, εάν τελικά αποκτηθεί, ο ρόλος του στην ομάδα θα είναι να μοιράζει μπαλιές στους επιθετικούς μας. Να παίρνει δηλαδή την μπάλα και με έξυπνες πάσες να βγάζει μπροστά την ομάδα. Πράγματι, ένας τέτοιος παίκτης λείπει εδώ και καιρό από την ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο νομίζω αποκτήθηκε ο Ράνεμ το Δεκέμβρη, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Και για τον Ίλιτς ισχύουν τα ίδια, μόνο που δεν του δόθηκαν και πολλές ευκαιρίες. Μόνο στο παιχνίδι με το Αποέλ στο Αντ. Παπαδόπουλος απέδωσε πολύ καλά δίνοντας 3-4 μαγικές ασίστ. Εάν ο «Ουέλι» κατέβει στο νησί η θέση του στην ενδεκάδα θωρώ ότι είναι δεδομένη. Εάν δέσει και με τον «Κινγκ» και αναπτύξουν μαζί αυτοματισμούς τότε ο «Κινγκ» είμαι σίγουρος ότι θα σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων!

Όλα αυτά όμως με την προσδοκία ότι τελικά το προσύμφωνο θα γίνει... επίσημη συμφωνία!




.
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Filoi sinagonistes an erti o sigkekrimenos paixtis o king tha vali 20 goal tou xronou..einai foveros asist man kai emis touto theloume giati distixos fetos kamni ta oulla o king monos tou...oso afora ti thesi tou amintikou xaf protino na psaxoun ligo stin komotini kai to panthrakiko to onoma eros gabor ouggros 27aris katapliktikos podosfairistis pou sti kipro pezi me klista ta matia..psaxete kai esis stixia gia ton sigkekrimeno kai an kataferete na ton dite tha katalavete gia ti pragma milo..STAVROS KOMOTINI!!! PROUD TO BE AEK!!!

Ανώνυμος είπε...

an mas piasei ton wellikton i alkh imaste axioi tis tyxis mas!

NICOLAS

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.