News Update :

Ψηφοφορία

Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Η είσοδος στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αναμφίβολα αναδείχθηκε πρώτη στις προτιμήσεις των ΑΕΚτζήδων! Σχεδόν το 50% των επισκεπτών του blog θεωρούν ότι αυτό το γεγονός θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό μας για τη χρονιά αυτή. Αυτό είναι φυσιολογικό διότι επιτεύχθηκε μετά από 9 χρόνια φαγούρας.

Πέραν τούτου αναδείχθηκαν ακόμα δύο γεγονότα...

Το αήττητο σερί 7 αγώνων. Μετά από ένα σερί (αν δεν απατώμαι) 5 νικηφόρων αγώνων της Ε.Ν.Π. με τον Μ. Κωνσταντίνου στον πάγκο, ήρθε η σειρά μας με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό σερί 6 νικών και 1 ισοπαλίας με τον Ν. Κλίγκερ στον πάγκο μας. Η ομάδα φάνταζε ανίκητη. Βρήκε τη φόρμα της, επιστρέψανε οι τραυματίες Βόουτερ και Γιανκάουσκας και ο προπονητής έφτιαξε την καλύτερη χημεία. Το σερί ανακόπηκε από τη Δόξα μέσα στο Γ.Σ.Ζ.

Η προώθηση νεαρών. Τρεις Κύπριοι νεαροί έκαναν την εμφάνιση τους στην ενδεκάδα κάνοντάς μας όλους να τρίβουμε τα μάτια μας με την εξαιρετική απόδοσή τους. Αν συνυπολογίσουμε και το νεαρό Κάσιο τότε ο αριθμός αυξάνει και φτάνει στους 4! Και όλα αυτά υπό τις ευλογίες του Κλίγκερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο κορυφαίος νεαρός του πρωταθλήματος Δ. Χριστοφή πήγε στην Ε.Ν.Π. μετά από εισήγηση του τότε προπονητή τους Ν. Κλίγκερ. Εάν τελικά ο Ισραηλίτης προπονητής μείνει χρόνια στο νησί τότε είμαι σίγουρος ότι οι νεαροί που θα αναδείξει θα απαρτίζουν τη μελλοντική εθνική Κύπρου!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα εξής:

Τι θα θυμάστε από τη φετινή χρονιά;

Την προώθηση νεαρών 11 ψήφοι
Την είσοδο στην τετράδα 27 ψήφοι
Την αύξηση στα διαρκείας 1 ψήφος
Την έλευση παικτών κραχτών 2 ψήφοι
Το αήττητο σερί 7 αγώνων 17 ψήφοι



.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.