News Update :

ApRiL...SaLaD BaR

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Το πρωτάθλημα οδεύει προς τη λήξη του όμως τα φρούτα είναι άφθονα! Δηλώσεις, μεταγραφές, αντιφάσεις, ρεζιλίκια….όλα μαζεμένα και καλά ανακατεμένα στη σαλάτα του Απρίλη…
- Έγιανε ή ακόμα ο κύριος Flashman-Καϊλής από το... κώλυμα που είχε στο να διαιτητεύσει αγώνα; (μετά που του τα «έχωσε» ο Βαρούχας και ο Κίκης Φιλίππου)
Προσωπικά πιστεύω ότι η ασθένειά του είναι αθεράπευτη…
- Η Ομόνοια τόλμησε και πείραξε παίχτη της Ανόρθωσης (Σλόγκαρ). Ο τροχός γυρίζει…
- Η δήλωση του Ντικουμάνα: «έφυγα από τη φυλακή»…δήλωση που κρύβει μεγάλες αλήθειες…Αν συνυπολογίσουμε και την απομάκρυνση των Φαμπίνιο και Μποαβεντούρα μόνο σε ένα συμπέρασμα καταλήγουμε…Kick racism out of Ketsbaya’s bold head… (άραγε γι’ αυτό δεν επολλοπείραξαν τον Κίγκσλει;) Ας τους βάψουμε όλους μαύρους τότε να ησυχάσουμε μια και καλή!!!
- Οι δηλώσεις του Manager του Μγκούνι κ.Μπότου: "Σας διαβεβαιώ πως ποτέ μου δεν απέτυχα σε μεταγραφή που έβαλα στο μάτι….δεν υπάρχει περίπτωση να σας κοροϊδέψω…δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω κάτι στο μυαλό μου και να μην γίνει…δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει ο Μγκούνι στην Al-Jazira" (whatever)… Χμμμμμμ….Δεν υπάρχει περίπτωση να πατάς χαμέ κύριε …Μπότο!!! Πυγμάχους έπρεπε να μανετζάρεις όχι ποδοσφαιριστές!!!
- Κάτω τα χέρια από το Αποέλ! Τολμήσατε να το επιπλήξετε με τιμωρία έδρας…τωρά σοβαρομιλάτε;;; Τς τς τς τς……
- Πήγε στον Επιτάφιο φέτος ο κύριος Καϊλής;
- Η εκφωνήτρια του SupersporFM: «ας ακούσουμε τι δήλωσε ο προπονητής της Ε.Ν.Π. κύριος Νιρ Κλίγκερ…» Pardon;;;
- Το οξύμωρο σχήμα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις: «οι χούλιγκαν στην Ανόρθωση είναι μια τεράστια μειοψηφία» Χμμμμ…δηλαδή κύριε πρόεδρε, για να καταλάβω καλά, οι υγιείς φίλαθλοί σας είναι μια….ελάχιστη πλειοψηφία;;;
-
Τα μεταγραφικά χτυπήματα της Ομόνοιας που όντως τάραξαν τα νερά…φανταστείτε τι έχει να γίνει αν δε βγει Ευρώπη….προβλέπω πορεία διαμαρτυρίας με αφετηρία το Γ.Σ.Π. και τερματισμό στον…Πύρκο!!
- Ο αμυντικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς Γαλανόπουλος ο οποίος "κατάφερε" να
σημειώσει δύο αυτογκόλ στον ίδιο αγώνα…τύφλα να’ χει ο Βιέγκα!!
- Η απόφαση της … «κυρίας» να πανηγυρίσει τον τίτλο μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ… Ε και;;;
- Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μάρη: «Ήμουν πάντα Ομονοιάτης» Μήπως ήσουν πάντα Διγενής; ; Ή μήπως ήσουν πάντα ΑΕΚ; Ή μήπως δεν ξέρεις τι σου γίνεται;;;
- Υπάρχει ματς στο οποίο ΔΕΝ αδικείται το Αποέλ;





tHeChEf



Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

re pedia t ginete st aekition.com j en exi ar8ro edo k toses meres??

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.