News Update :

Pre – match : Α.Ε.Κ. – Αποέλ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Το μυαλό των περισσότερων από εμάς πιθανόν να πηγαίνει πίσω στο φετινό παιχνίδι όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 από το Αποέλ μέσα στο ΓΣΖ. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας φοβίζει, αλλά να αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για να πάρουμε τη ρεβάνς. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την ομάδα μας φέτος από την αρχή της περιόδου μέχρι τώρα...
...θα συμφωνήσουν μαζί μου ότι στη μέρα μας δε λογαριάζουμε ούτε Αποέλ, ούτε προγνωστικά, ούτε διαιτησία ούτε τίποτα. Ελπίζουμε το επικείμενο παιχνίδι να βρει τους ποδοσφαιριστές μας στη μέρα τους, παθιασμένους και με πίστη για τη νίκη. Το μοναδικό ντέρμπι που κερδίσαμε φέτος ήταν με την Ομόνοια στην έδρα μας και σίγουρα τόσο εμείς όσο και οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μας ξέρουν πως δεν είναι αρκετό. Οφείλουν να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους στο γήπεδο κυνηγώντας για 90 λεπτά το πολυπόθητο τρίποντο. Έτσι, θα πειστούν ακόμα περισσότεροι από εμάς πως η φετινή ΑΕΚ αξίζει να βρίσκεται εκεί ψηλά και μπορεί για ακόμα περισσότερα!
Σε ορισμένα καφενεία κυκλοφορεί η άποψη πως το Αποέλ είναι χαλαρό και αδιάφορο γιατί καπάρωσε τη δεύτερη θέση…ή ότι τάχα θα διαφυλάξει δυνάμεις ενόψει κυπέλλου.....!!Μη γελιόμαστε! Σας διαβεβαιώ πως το Αποέλ θα αγωνιστεί με τους ίδιους ρυθμούς που θα αγωνιζόταν αν πήγαινε για πρωτάθλημα.
Αντιμετωπίζουμε ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του γκρουπ αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα μετρά 23 βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πέτυχε 25 γκολ και δέχτηκε 14. Τα στατιστικά της ομάδας μας στα εντός έδρας παιχνίδια είναι γνωστά αφού παρουσιάζεται απρόβλεπτη.

Δυνατό σημείο του Αποέλ η μεσοεπιθετική του λειτουργία. Αν δώσεις χώρο και μπάλα σε αυτό είναι σίγουρο πως θα κινδυνεύσεις από πολύ νωρίς. Αδύνατο σημείο (δεδομένων και των απουσιών) θα χαρακτήριζα την αμυντική του λειτουργία αλλά και τους αμυντικούς που χρησιμοποιεί αυτό το διάστημα.(Μπρούερς-Δασκαλάκης) οι οποίοι έδειξαν αστάθεια και επιπολαιότητα σε κάποια από τα τελευταία παιχνίδια. Ευκαιρία λοιπόν να κτυπήσουμε εκεί που "πονά".
Απόντες για το Αποέλ πέραν του Καψή και Σεγκιρί, θα είναι ο Χρύσης Μιχαήλ που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή λόγω κάποιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που είχε λάβει. Αμφίβολοι επίσης οι Μιροσάβλιεβιτς, Κόντης και Δασκαλάκης.
Για την ΑΕΚ απόντες οι Παπόε, Ράνεμ, Περγκλ. Έτσι αναμένουμε να δούμε: Αυγουστή, Μηνά-Κάσιο-Σκεύο-Κυριάκου, Χάρη-Κατσή κόφτες, Γκονζάλεζ-Ράζιτς ακραίοι μέσοι, Κίγκσλει-Ατόρνο προωθημένοι. Δεν αποκλείεται να δούμε αγωνιζόμενους και τους Τζόσουα-Νεοφύτου-Πάιβα, το πιθανότερο σαν αλλαγές.Έχουμε δει πως τα τελευταία παιχνίδια, ενώ έπρεπε η παρουσία των φιλάθλων μας να αυξηθεί, αντίθετα μειώθηκε. Αυτό δυσυχώς είναι το ευχαριστώ μας για την περιβόητη είσοδο στην τετράδα. Φέτος η ΑΕΚ έχασε πολλούς βαθμούς στο ΓΣΖ κι ένας από τους κυριότερους λόγους είναι η μη καυτή έδρα. Όταν ο κόσμος σπρώχνει την ομάδα είδαμε πως τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα όπως και η παρουσία των ποδοσφαιριστών. Θα πω αυτό που κάθε φορά τονίζω και δε θα κουραστώ να το λέω: Να πάμε όλοι ΓΣΖ να στηρίξουμε την ομάδα μας, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Ενδεχόμενη νίκη επί του Αποέλ μας βάζει για τα καλά στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, πέραν του γοήτρου. Η Ομόνοια μέσα στο Παπαδόπουλος βλέπω να παίρνει από μηδέν μέχρι έναν βαθμό. Με νίκη της ΑΕΚ επί του Αποέλ θα βρισκόμαστε σε απόσταση βολής. (3-4 βαθμούς διαφορά). Μην ξεχνάμε πως την τελευταία αγωνιστική αγωνιζόμαστε εναντίον της Ομόνοιας στο ΓΣΖ και πιθανόν να κρίνεται η Τρίτη θέση. Οι ποδοσφαιριστές κι ο προπονητής μας το πιστεύουν, εμείς;


Pre-match πρόβλεψη: 2-0



.

Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

paidia den 3erw an enimerwthikate alla ofilo na sas enimerwsw k gw oti i omada mas vriskete poli konta ston oueligkton pou agonizete ston apollona kalamarias ine mesoepithetikos kai einai 25 xronwn prokite gia para poli kalo podosfairisti p tha kani ti diafora.. episis i omada mas endiaferete gia ton kounenaki tou ofi o opoios ine amintikos ine 30 xronwn k ekane full sezon k prokeite episis g ena para poli kalo podosfairisti p an apoxtithi anamenete na prosferi ta megista petixe k 2 goal enanti tou paok

Moglis είπε...

i omada mas pistevo 8a kani to pan gia na mas kani xaroumenos kai na elpizoume sto mellon gia aftin. prosopika XEROME poli dioti se afto to pexnidi den 8a pe3i o kirios ranem enas pextis pou den kani sta plana tis aek! file finikuda tora grafo!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.